Мојата фризерка

Целата фризерница мирисаше на хидроген за коса помешано со мувла. Веднаш до мене имаше врата која водеше во живеалиштето на Јадранка. Тоа беше барака, приземје, составена од 4 соби, а едната соба ја пренаменила во работен простор. Се беше старо, чисто ама изабено, му поминало полека времето. Единствено газдарицата се држеше, неа забот на времето ја немаше пипнато.

Tagovi:

Вкусот на пичката

Таа вечер се соблеков и почнав со долг релаксирачки туш. Гола како што бев, влегов во сауната. Беше празна и полна со пареа, видливоста беше едвај еден метар. Тогаш забележав дека всушност не сум сама, една жена седеше на една од клупите. Имаше околу педесетина години, но беше во одлична форма, со црвена влажна коса до рамењата и прилично големи гради. Очите и беа затворени и дишеше тешко. А, имаше и причина за тоа. Со едната рака си ги масираше градите, а другата и беше меѓу малку раширените нозе. Жената мастурбираше. Јасно можев да видам дека со прстите поминува преку вагиналните усни, а со палецот си го гали клиотрисот.

Tagovi:

Тој беше вистинска машина за ебење

Во меѓувреме, Кристи, Рори и Тај се менуваа во разни позиции. Додека едниот и ја лижеше пичката на Кристи, другиот и го пикаше курот во устата, а потоа се сменија. Ник сега ме ебеше толку силно, што јас свршив. Конечно, тој почна да свршува, исфрлајќи ја неговата сперма длабоко во мојот чмар. Во истиот момент, Карлос го пикна неговиот кур во мојата уста, онолку колку што може и ми го наполни грлото со неговата густа сперма. Потоа го извлече и рече: “Се надевам дека Ник те подрастегна малку, јас се уште не сум готов. “ Тогаш ми пријде одзади и ми го пикна неговиот пит-бул стап во газот, пумпајќи ме надвор-внатре како со огромен чекан….

Tagovi:

Секој го ужива сексот на свој начин

Полека и мазно одеше по моето тело. Дел по дел чувствував како расте мојата возбуда. Ме бакнуваше по лицето, вратот и рамената. Одеше надолу. Ми го бакнуваше папокот. Ми ги рашири нозете и со нејзините долги прсти и влезе во моето меѓуножје. „Ау колку си топла и влажна“, ми рече. Ми ги тргна гаќичките тангата и ги стави прстите во моето меѓуножје. Јас почнав да се топам под нејзините врели прсти. „Има да свириш под моиве прсти како виолина“, ми кажа со насмевка. Стив нè гледаше, беше црвен и набрзо ни се приближи. Таа му ги откопча панталоните и му го извади неговиот тврд кур и почна со устата да го …

Tagovi:

Свадба

Беше топол, а јас од жештина клокотев. Почнав да се тресам. Брзо го извади јазикот и неговиот врел кур го стави длабоко во мене. Почна со цела жештина да влегува во мене. Јас се возбудив уште повеќе и го притиснав со нозете неговиот сладок кур. Стив сврши во мене. Не сакав, но не можев да одолеам и да престанам. Тоа е врв на задоволство, спојување на две тела, на две фамилии, на два света, на два гени. Водата се сливаше врз нашите тела во вид на водопад. Уште стоевме прегрнати двајцата, можеби не сакавме да го заборавиме овој возвишен момент на водење љубов, момент кога се спојуваат небото и земјата, создавање и продолжување на светот.

Tagovi:

Униформа

Почна да ме бакнува, а јас ни името не му го знаев. Ја стави раката во мојата кошула и под градникот ги милуваше моите гради, а јас бев страшно напалена, длабоко и испрекинато дишев и воздивнував. Ја ставив раката меѓу неговите нозе. Беше веќе тврд. Му ги откопчав панталоните и ја ставив раката внатре. Малку се подигна и јас ги спуштив а неговиот кур веќе се дигна. Беше голем а тенок, баш како што сакам. Мојот дечко имаше ужасно дебел кур. Се навикнав на него, но овој ми беше совршен. -Ох, возввдивнав неможејќи да се контролирам. Прво го излижав цел до јајца, па го пушев додека он ме држеше за глава. -Оохх..така..добро го правиш тоа..водивнуваше.. Уживав! Тоа ми беше досега најслатко пушење..Одеднаш почна грчевито да…

Tagovi:

Еротика после 20 години

Во колата чии стакла беа замаглени, Мира почна да свршува како одамна што не свршила, потсокнуваше на кумот некое време, а потоа се припи уз него и во снажен грч го гризна за рамо заедно свршива стискајки се како да сакаат да се втиснат еден уз друг. После минута две се одвоива еден од друг, Вања ги отвори прозорите и им даде запалени цигари, неговата жена и понатака лежеше на кумот овој пат наведната со грбот, и продолжи да му го милува курот на

Tagovi:

Сакам да гледам додека сопругата се ебе со друг

Гледајќи така низ стаклото на туш кабината, почнав да си го тријам курот преку панталоните, а тој ми се стврднуваше. Жена ми стенкаше додека тој и го триеше мокрото пиче и и го лижеше и бакнуваше вратот се повеќе возбудувајќи ја. Таа обожува предигра под туш и освен што целата ќе се намокри и пичето ќе и стане многу влажно. Сега и двајцата знаеја дека гледам и жена ми ми се обрати и ми рече да одам во спалната и да чекам. Од таму можев да слушнам како воздивнуваат и се посакуваат еден со друг. Седнав на столот што стои до креветот и ги чекав да се појават. Набрзо слушнав како ја сопираат водата и излегуваат од бањата. Веднаш потоа влегоа во…

Tagovi:

Пријател и пријателка

Тој веднаш седна позади компјутерот и почна да го бара проблемот. Во меѓувреме јас му донесов ладен пијалок и застанав позади него. По кратко време тој со весел глас ми соопшти дека го пронашол “проблемот” кој што всушност јас самата го предизвикав, и дека нема да му треба многу време да го среди компјутерот. Тоа значеше дека е крајно време да стапам во акција. Почнав да му го масирам грбот и вратот велејќи му дека го заслужува тоа а со шеговит тон додадов дека всушност заслужува и повеќе отколку само масажа на грбот. Игор не искоментира ништо на мојата “шега” но рече дека масажата му доаѓа супер по напорниот работен ден. Во моментите кога стануваше од работната столица да преспои некои кабли, мојата рака се префрли од неговиот грб меѓу неговите препони.

Tagovi:

Изненадување

Во една прилика кога му го пушев му ги лижев јајцата и се спуштив со јазикот до чмарот. Му се допадна…кога помислив дека е опуштен и доволно влажен му ставив прст во чмарот и почнав да го ебам со прст…Почна да стенка но не од болка туку од уживање…Помалку страмежливо го прашав дали може да го ебам со мојот вибратор. -Да само внимателно, никогаш не сум го правел тоа. Со едната рака му го набивав вибраторот а со другата рака му го дркав чекајки да сврши и да ме испрска со сперма по лицето. Сврши диво како никогаш до тогаш.

Tagovi: