Тамара од студентските денови

mkmkТамара ја знаев од студентските денови.Кој би можел да ги заборави оние крушкасти гради и округло газе кое се одцртуваше под фармерките. Беше во врска со Иван, мојот долгогодишен ортак. Често пати ги гледав заедно. Иван после дипломирањето се вратил во својот град. За неа повеке немав никаква информација, додека не ја сретнав пред некој ден во пошта како чека во ред.
-Па каде си ти човеку, не сум те видела сто години – не криејки го изненадувањето што ме виде.
-За жал не се движиме на исти места –и одговорив.
-Да за жал. Не си се променил воопсто –забележа таа, а јас и возвратив со комплименти. Навистина, облечена во летно фустанче со оние исти гради на кој што градник не им беше потребен, изгледаше баш сексибилно. Двајцата ги завршивме формалностите во поштата, ја поканив на кафе, и ја прифати поканата.
-Па како си, што правиш, имаш ли девојка ? -ме запраша таа.
-Па работам и добро заработувам, имам вереница, ја знаеш Марина ,наша генерација.
-Секако,ако е сеусте слатка, како што беше како студентка,навистина ми е мило. Мислам дека сте убав пар, -рече воздивнувајки.
-Што е со тебе,каква е состојбата кај тебе?-ја запрашав
-Знаеш дека јас со Иван раскинав една година по дипломирањето.Имав после тоа една кратка врска и тоа би било се –рече таа,а јас знаев дека лаже,затоа што овакви риби секогаш некој ги ебе.Тоа е закон на природата.
Се понудив да ја однесам,влезе во мојата кола и тргнав кон нејзиниот стан.Попат кажав некој класичен штос,на кои таа заразно се смееше, фаќајки ми го коленото со рака.Знаев дека е тоа доволен знак.Дојдовме пред зградата, и таа ја дофати ташната од задното седиште.
-Нема да ме поканиш внатре? – ја запрашав,
-Добро, но само ако бидеш добар! – рече низ насмевка.

Се качивме до станот, запали пригушено светло, отиде до системот и пушти Beri Vajta ,завртувајки се накај мене.
Баш и не го обожавам – реков, а она се заврте кон системот за да го замени дискот.
Ја фатив околу колковите и почнав да ја љубам по вратот.Не се заврте, туку со раката почна да ме фаќа за меѓуножјето кое почна да расне под фармерките. Се заврте и полека почнавме да се ослободуваме од облеката. Фустанчето и зализга надоле на подот а градите –големи крушкасти и понатаму останаа исправени. Беа преубави и веднаш едната ја фатив со устата, лизејки ја укрутената брадавица. После тоа кога прејдов на другата ја фатив за пичката преку гакичките. Беше подполно мокра. Зачекори кон креветот и легна на грб. Се спуштив полека со јазикот преку градите до стомакот. Ги поместив гакичките на страна и почнав со јазикот да ја обработувам кратко подшишаното влажно маче.
-Ох, Мирко, тоаааа… така – воздишуваше, заривајки ми ги прстите во косата, додека ја лижев уживајки во мирисот на пичето. Ме привлекуваше се повеке кон своето меѓуножје,сто беше знак дека е блиску до свршување.Оденаш застанав и ја завртев на стомак,подигајки и ги колковите.Курот ми беше напнат до пукање, само го набркав во мократа пичка и почнав да ја ебам.
-Ооохх, аххх – сексибилно стенкаше како женка кога се пари,виткајки го нејзиното преубаво тело.
-Еби ме твоја сум,сврши ми во устата,те молам…дрхтеше додека и го набивав мојот кур до дното на нејзината пичка.
-Тоа, курво тоаааа – рикнав и го изфрлив моето семе во млазови по нејзината пичка, како што најповеке сакам.Само се спуштив малку сакајки да и го пољубам рамото.Курот сеуште се цедеше во неа.Потоа се завртев на другата страна од креветот, а таа воздивна негодувајки, што мојот кур не е повеке во нејзината растурена пичка.Почна да ја размачкува спермата од пичката по нејзиното мегуножје и стомакот. Идиоте, а што ако забременам?
-Па со оглед на тоа како си расна ждебица, не би ме изненадило – и одговорив.
-А зошто ме нарече курва?-рече смеејки се, факајки ме за полуопуштениот кур.
-Затоа што го вараш својот стален ебач – а таа се насмеа затоа што беше откриена.
-Можам и да го заменам – ми возврати, мазејки ме по курот кој почна повторно да се дига.Помислив на Марина, но и возвратив со бакнеж. Навистина беше мајсторица – курот ми беше укрутен а само што свршив.
-Сега ке те ебам јас тебе- рече обкорачувајки ме.
Се наби на мојот кур и не се поместуваше, туку ме ебеше грчејки ги мускулите од својата пичка. Беше навистина убаво. Ова не сум го доживеал во мојата досегашна ебачка кариера.
-Ооох,ке бидам само твоја курва – еби ме,ебиии !!! вриштеше, а јас се трудев да овака скроз набиен и го ставам уште.Таа осети дека се приближува кулуминацијата и сакаше да и свршам во уста,но со рацете ја навлекував на себе не давајки и да се симне.Сепак најповеке сакам да свршам во разебена пичка.
-Оооох, пушти ме,пушти –дрхтеше, грчејки ја пичката при свршување.
Повеке не можев да издржам и почнав да и ја полнам пичката со сперма. Шприцаше по нејзината пичка, а јас уживав.
Овој пат сама скокна од моето копје и почна да ми го пуши курот. Неморам да напоменам дека и ова го работеше така стручно,дека исфрлив уште малку сперма само после неколку секунди. Лежевме така и почнавме да се љубиме, го чувствував вкусот на својата сперма од нејзините усни. Одеднаш стана онака со пичката полна со моето млеко кое и се цедеше низ бутините. Ја плеснав по газињата додека одеше кон купатилото. Ми мавна со раката за да ја следам. Станав од креветот и појдов по неа. Легна на плочките и рече:
Да сега сум исклучиво твоја курва, те молам обележи ме како твоја дрољетина- рече, а јас изненаден одеднаш осетив невероватен нагон да ја измочам. Ова навистина ми се случило прв пат во мојот живот. Курот ми беше опуштен и усмерен кон неа. Почнав со вруќ дебел млаз да ја заливам по пичката од која се цедеше мојата сперма па нагоре по градите и лицето.
-Обележи ме, твоја територија сум, твоја кучка сум- зборуваше, и како да се грчеше во уште еден оргазам. Ја залив целата и млазот почна да слабее.
-Во ред,со тебе завршив –реков,и излегов од купатилото.
После тоа се тушираше 20-ина минути, излезе од купатило целата мирисана со невина маска под која се криеше невероватна фукса.
-Па душо ова би можеле да го повториме -рече повлекувајки ме за курот.
-Овака би можел повторно да те изебам-реков облекувајки се.
-Ако сакаш да направиш нешто за мене,изеби ја својата девојка штом ке стигнеш дома.Така ке бидам сигурна дека нокеска ке мислиш на мене –рече тивко.
Уште појако ме повлече преку боксериците,па со укрутен кур отидов кај мојата Марина.Бев сигурен дека ова не е крај на нашето дружење…