Трајанка, 31, Скопје

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Позитивна, секогаш насмеана. Ме красат природните облини на кои сум многу поносна. Во сексот сум гласна, не сакам кога е монотоно, секогаш би пробувала нешто ново. Имам голем апетит и дискретна сум.

Барам:
Многу сум перверзна и треба ми партнер кој е максимално опуштен и насмеан, кој може да зборува со мене како да ме знае цел живот. А во кревет очекувам тигар.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Trajanka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Trajanka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija