Upoznavanje

ikjnUsao sam u bar, sa desne strane sjedila je ona sa jednim mojim poznanikom. Nisam znao da li su prijatelji ili je u pitanju nesto drugo. Diskretno sam je gledao, zracila je elegancijom i erotismom kojeg se ne moze vidljeti svaki dan u gradu. Pozvali su me da im se pridruzim; Ubrzo sam saznao da su dugogodisnji prijatelji i da se vratila iz Francuske. Vecer je prosla veoma opusteno uz koju casu vino sto smo pijuckali. Otpratio sam joj do kuce, prije ulaska smo se pojubili, ostao sam zacaran njezinim mirisiom tijela. Vratio sam se kuci, sav uzbuden od mirisa kojeg sam osjetio. Nakon dva dana vidio sam je u gradu, lahko je bilo prepoznati po njenom zanosnom hodu, francuskoj eleganciji koja otkriva a isto vrijeme ostavlja masta prostora da moze da bude slobodna. Pozvao sam je na kafu brzinsku sto je pristala. Usli smo u razgovor, sazno sam da se je vratila zbog projekta u Sarajevo da ce ostati jedno vrijeme ovde i da je slobodna.

Nakon mjesec dana druzenja pozvala me je na veceru kod nje. Bio sam nervozan, istusirao sam se tri puta tog dana. Svratio sam u cvihecaru da kupim buket cvijeca i Bajoderu da mi upakuju. Kurac mi je bio gotov da eksplodira jer nisam drkao zadnja cetri dana. Pozvonio sam, otvorila mi je sa osmijehom, bila je u haljini, sa pristojnim dekolteom koji je odavao grudi perfektne kakve volim, okrugle srednje velicine i da su podignute. Crna duga kosa je bila padala. Usao sam u kuhinju vec je sve bilo spremno za veceru. Vecer je prolazila opusteno, pricali smo o nasim zivotima, ocekivanjima, nismo dirali politiku. Nisam ni svijestan bio da smo popili dvije boce vina. Uzela me je za ruku, otisli smo u drugu sobu gdje je gorila mirisljava svijeca. Pojubio sam je, sto mi je uzvratila, milovao sam njenu kozu polako sam je poceo da je svlacim. Ona je bila vise slobodnija tako da je preuzela incijativu, otkopcala mi je farmerke i vec sam bio gol sto se kaze “keks”. Lizao sam je vrat, polako cenat po cenat spistao sam se na njezine grudi, koje su vec bile tvrde. Polako sam se spustio do pice, koja nije bila obrijana. Kao da je znala ne volim obrijanu picku. Imao sam fetis da lizem picku obraslu, uvlacio sam jezik duboku u njezinu picku pa ona grickao klitoris, po opet jezikom prelazio po cijeloj vlaznoj pici koja se je grcila. Bio sam ocaran sokovima iz njezine pice koje su izlazile, usao sam u nju polako, bila je uska imao sam osjecaj da me je neko uhvatio sam francuskim kljucem za kurac. Postavio sam je u pseciju poziciju, htio sam da osjetim kao mi jaja lupaju po njezinoj guzi. Jebao sam je bez milosti ona je svoju picu grcila sto je izazvalo takav osjecaj kod mene potrebe da svrsim da nakon kratkog vremena svrsio sam po njoj. Otisli smo na tusiranje zajedno.

Nakon 10 godina vise nisam sreo zenu koja ima tu sposobnost da moze sa odredenom tehnikom da grci picu da stvori efekat da ne mozes izaci iz pice od stiska.