Usposabljanje vročega delavca

fafanjeMoj mož in jaz sva imela svoje podjetje. Najela sva in se spoprijateljila z mladim moškim v svojih najstniških letih, da nam pomaga.

Bil je dober prijatelj, vedno se je družil pri nas doma po delu. Bil je naš prijatelj okoli eno do eno leto in pol. Eno noč je prinesel steklenico Bundaberg Ruma, tako smo pričeli piti in moj mož je pričel predvajati porno film. Smejali smo se in zabavali, ko se je moj mož obrnil in me izzval pofafati prijateljev kurac. Bila sem rdeča v licih in rekla: “Bom pofafala njegov kurac, če ga vzame ven,” in to je tudi storil.
Že sem bila na skrivaj vzburjena in potem sem videla njegov masiven kurac in se takoj spustila na kolena in pričela lizati njegov kurac povsod in z jezikom po jajcih, z jezikom sem tekla po dolžini, se igrala z njegovo glavo in ga vzela globoko v grlo. Čutila sem mešanje v moji muci, bila sem tako mokra, da sem še močneje fafala njegov kurac. Moj mož je opazoval, dal ven svoj kurac in pričel masturbirati. Dolgo si je želel videti, kako me fuka nekdo drug.
Nadaljevala sem z fafanjem njegovega ogromnega kurac in postajala sem vse bolj vzburjena, dokler več nisem mogla zdržati. Vstala sem in rekla, da bom dokončala v spalnici. Ko je prišel v spalnico sem ga porinila na posteljo, splezala nanj in pričela lizati njegov jezik in vznemirjeno odstranjevati njegova oblačila, kakor je tudi on moja. Takoj sem vstavila njegov kurac v mojo pičko in pri tem stokala in vzdihovala od občutka njegovega ogromnega kurca vse bolj v meni.
Zato sem začela jahati njegov kurac z oprijemom moje tesno stiskajoče muce in se počasi spuščala z mojo pičko trdno na njegovo telo, da sem bila prepričana, da ga čutim v celoti v sebi. Pričela sem se zibati na njegovem kurcu, imel je svoje roke na mojih prsih, kar me je naredilo noro, sedaj me je že fukal trdno. Opazila sem vrata rahlo odprta in mojega moža, ki je stal tam, opazoval, si ga drkal, kar me je še bolj motiviralo. Vedela sem, da naš prijatelj nikoli ni imel analnega seksa in jaz ljubim anal, zato sem vzela njegov penis ven, ter pričela temeljito lizati svoje slastne sokove njegovega kurca. Vstavila sem njegov kurac nazaj v mojo muco in ga spet namočila, nato sem postavila njegovo glavico k moji riti, tako je bil pohoten sedaj, da ni mel izbire. Počasi sem se spustila na njegov kurac, kričala od bolečine od ogromne velikosti. Njegove oči so se obrnile nazaj, ko sem začela jahati njegov kurac. Ni trajalo dolgo, preden je začel z silo močno fukat mojo rit.

Bolečina je bila neznosna a zadovoljstvo moje muce tudi, ko sem čutila vsak poriv sem želela priti znova in znova. Potem je on izbrigal se vame. Čutila sem njegovo toplo spermo, kako je napolnila moje telo. Še vedno potrebna sem šla v dnevno sobo, kjer sem našla moža, kako “spi” na kavču. Ker sem vedela, da se pretvarja, sem rekla: “Vem da ne spiš, ti je bilo všeč?”, odpela sem mu hlače in pričela lizati njegov kurac in s prsti masirala njegovo prostato, medtem ko sem fafala. Sedaj je bil povsem trd, zato sem ga zajahala in začela jahati njegov kurac, moji sokovi so omogočili kurcu, da je preprosto zdrsnil noter, v mojo lačno muco, ki ji ni bilo dovolj. Bila sem popolnoma obdelana, vzela sem njegov kurac v mojo rit. To me je še bolj vzburilo. Ko sem čutila, da bo prišel, sem zlezla dol z njega in začela spet fafat, potisnila sem prst v njegovo rit in prišel je v moja usta v valovih. Čutila sem njegovo drhtenje, ko sem nadaljevala z lizanjem tiča, zatem ko je že prišel. Moja usta še vedno polna sperme. Poljubila sem ga in užival je v tem. Naslednji dan je naš prijatelj rekel mojemu možu: “Ljubim tvojo ženo”. Vprašal je, če je ok. da me je pofukal in moj mož je odgovoril: “Seveda, jaz sem vse predlagal.”
Zatem je pogosto prinesel steklenico Bundya.