Уживам во ебењето со мојот сосед

hgggПо долгата, но многу убава зима, пролетта конечно пристигна. Се наоколу почна да се зазеленува и јас и мојот сосед го поминувавме попладнето кај мене, ебејќи се еден со друг. Градинарот ни рече дека следниот пат ќе донесе изненадување, не наговестувајќи што е тоа, но ни рече дека ќе уживаме и двајцата.
Мојот сосед и јас уште веднаш се договоривме за следниот петок кога и тројцата сме слободни. Три дена свиркав од исчекување и задоволство, однапред радувајќи се на изненадувањето. Конечно петокот дојде, а јас цел ден се врткав дома гледајќи се да е на своето место и спремно за средбата. Соседот дојде, седнавме и го чекавме градинарот. Околу осум, некој чукна на вратата, тоа беше градинарот во друштво со еден црнец и една прекрасна жена. Бев малку изненаден што гледам жена во друштвото, а градинарот ми објасни дека тоа се негови пријатели и ќе биде вистинска гозба штом ќе започнеме. Го погледнав мојот сосед, а тој зјапаше директно во жената.

По неколку минути, градинарот стана и почна да си го трие курот преку панталоните. Се разбира, бидејќи бев близок со него не бев изненаден кога видов дека курот се обидува да му излезе од панталоните. Црнецот стана и му се придружи. Слушав како дишењето им се забрзува и тие почнаа да стенкаат. И јас и мојот сосед станавме и им се придруживме. Наскоро градинарот ги соблече панталоните, а по него и црнецот. Набрзо сите четворица стоевме еден спроти друг и полека си ги дрвевме куровите гледајќи еден во друг. Курот на црнецот беше огромен. Можев да ги видам набрекнатите вени додека тој ја влечеше кожичката нагоре, надолу. Градинарот го гледаше него, а јас ги набљудував двајцата како си ги ускладуваат движењата. Жената се уште седеше, со блага насмевка на усните. Наскоро сите четворица бевме сосема голи и тогаш убаво го загледав црнецот. Беше во совршена форма, добро граден, со јаки раце и рамни стомачни мускули. Продолживме да си ги дркаме куровите стоејќи во средината на собата.
Мојот сосед го повлече првиот потез. Му пријде на црнецот, му ја тргна раката од курот и ја замени со својата. Загровта изненадено кога го фати монструозниот кур, а потоа се наведна и почна да ја лиже главичката. Јас му се приближив на градинарот и почнавме да се бакнуваме и да си ги пикаме јазиците во грлото. Жената се уште седеше и гледаше. Погледнав накај црнецот и мојот сосед и тој сега му цицаше поголем дел од курот. Го имаше прегрнато за газот и полека го движеше во ритамот на своите движења. Градинарот го цицаше мојот кур и додека го правеше тоа, јас ги гледав другите двајца и жената. Мојот сосед стана и го јазикот во устата на црнецот. Ги гледав како се бакнуваат и си ги цицаат јазиците неколку минути. Тогаш црнецот му рече на мојот сосед: “Сакам да ме ебеш, сакам да ми го пикнеш курот се до крај и да ме ебеш најсилно и најбрзо што можеш. “ Со тие зборови отиде до најблиската фотелја и се наведна, нудејќи му го анусот на мојот сосед. Тој веднаш му пријде и набрзо слушав како јајцата му го удираат газот на црнецот додека го ебеше.
Слушнав дека соседот почна да свршува и испушташе гласни звуци додека неговиот кур исфрлаше млазови сперма во анусот на црнецот. Ги погледнав двајцата мажи како свршуваат и го видов мојот сосед како го вади омлитавениот кур од анусот на црнецот. Спермата почна да тече по неговите нозе, а тој се наведна и ја излижа самиот. Ебењето на мојот градинар ми го одвлече вниманието од двајцата мажи и јас уживав во чувството на големиот кур како излегува и влегува во мене. Долго време му требаше да сврши, но кога почна да свршува, веднаш ми го исполни каналот со неговото топло семе. Ми го пикна курот уште неколкупати и полека го извлече од мене.

Додека да дојдеме до здив, видов дека црнецот и соседот речиси ја соблекоа жената. Таа на себе имаше само гаќи, а преку нив се наѕираше голем кур. Оваа жена имаше кур. Градинарот ги гледаше интензивно. Мојот кур беше цврст како камен и јас пријдов и и го пикнав на жената во устата и таа почна да го цица додека другите двајца и ги обработуваа големите цицки.
Откако ние завршивме, таа се сврте и видовме дека курот се уште и стрчи нагоре. “Ок. Момци, сега јас сум на ред. Кој ќе биде прв?“ Гледаше право во мене, а јас погледнав во огромниот кур со страв, но знаев дека морам да го пробам. “Легни на грб на каучот. Сакам да те гледам во лицето“, рече, а јас направив така. Таа проба да ми го втера курот, но не можеше. Притисна појако и јас почувствував како отворот ми се шири за да го прими монструмот. Болеше ужасно, мислев дека анусот ќе ми се распука и викнав да престане, но таа само се смееше и притисна појако. Требаше неколку минути, но таа успеа да го втера целиот внатре, а јас цело време и викав да престане. Викав од болка и задоволство додека таа целосно не навлезе во мене. Почнав да уживам, ја чувствував целата должина во мене. Бев во полу транс од уживање и задоволство додека го примав монструмот. Кога го извади видов дека малку сум прокрварел. Во тој момент, таа ме потргна и го викна соседот да го заземе моето место, а по неколку минути го замени со градинарот. Потоа го викна црнецот. Него го ебеше подолго отколку нас и конечно почна да свршува. Извикна силно додека му свршуваше во каналот, а кога заврши го извлече чудовиштето од него и се завали на каучот. Јас отидов во тоалетот и се исчистив. Кога се вратив видов дека тројцата гости се облекуваат. Жената се наведна, не бакна мене и соседот и заминаа. Јас и соседот се погледнавме и се насмевнавме сеќавајќи се на огромното нешто во нас. Конечно, соседот стана, се облече и замина оставајќи ме сам и изморен. Не се видовме со него и со градинарот неколку дена.

Кога се сретнавме следниот пат, цело време зборувавме за жената и за тоа дека би сакале повторно да ја пробаме. Тој среди да се видиме наредната недела и до крајот на вечерта не имаше изебано сите тројца и ни сврши на тројцата во чмарот. Оттогаш и приватно се сретнувавме неколкупати и јас толку се навикнав на нејзиниот огромен кур, што станав индиферентен на други, помали курови. Сакав само нејзиниот кур да го чувствувам во мене, иако понекогаш се уште уживам во ебењето со мојот сосед и со градинарот кога ќе се сретнеме.