Вдовицата дана

Мојата комшивка Дана има две керки и зивееме на ист спрат. Без маж е веке неколку години. Работи како професор се посвети на керките кои се сега на факултет. Петнаесет години сме комшии и секогаш го пиевме заедно утринското кафе.
Јас имам добра жена прекрасни деца. Декември е многу ладен месец. Женами отиде кај нејзините во друг град. Седам кај комшивката Дана пијам кафе, донесе и колачи.Во станот е топло таа нервозно ги менува каналите. Кога ке наиде на голотија неспретно ги менува програмите. Разговараме за децата. -Лесно и е на твојата Маца кога те има тебе, јас сама ги подигам керките, се запоставив, секогаш сум или сама или со вас.
Почнав да ја тешам дека треба да најде некој кој ке о даде внимание. -Машка рака ме нема допрено веке повеке од три години да станам курва несакам ни заради себе ни заради керките ми рече -Ја помилував со раката преку фустанот од кукот до коленото… -Што ке рече твојата Маца -Ништо само однесувај се како до сега. Во таква атмосфера створена за добра ебачина ја повлеков Дана и под фустанот и го фатив газот со рацете. На 45 години Дана изгледаше прекрасно имаше големи гради убаво газе. Јас имав 50 години и бев во добра кондиција. Сопругата која беше доста помлада од мене ја имав изневерено со неколку студентки кои беа подстанари во нашиот влез. Дана не се противеше и почна да ме бакнува со страст. Се изненадив од неа. Отидовме до брачниот кревет и за минут бевме голи и двајцата. Почнав да ја галам а таа ами го фати курот ми го лижеше. Беше незаситна. -Неможам да издржам повеќе ебиме ке полудам, ахххх ебиме јако.

Ги сменивме сите пози а на крај таа седна се наби на мојот кур, ја стискав по газот и ги месев цицките а таа вриштеше се тресеше од задоволство. Врескаше толку гласно што морав да и ја ставам раката на уста да не слушаат комшиите. Свршивме во исто време презадоволен ја оставив Дана на креветот и си отидов со гребаници по грбот од нејзините нокти. Ова го практикувавме секогаш кога женами не беше дома.