Војникот и стјуардесата

Пишувам приказна која се деси кога одев во војска и имав 19 години,сега имам 26 и радо се потсетувам на таа моја авантура. Во војска имав проблеми со авторитетот, па поради непослушност и често тепање со разводниците добив преместување од Пожега во Дивуље 500км далеку, а требаше да одам во Зг. Но да не должам, ако некој бил таму знае дека аеродромот Сплит е баш во дивуље преку пат на касарната каде што јас го отслужував вториот дел од мојот воен рок, држејки стража во смена помеѓу 22 и 24 ч.
Заслушнав некое дерење поред својата ограда која јас ја осигурував, а заповедникот само што не влетал во обиколка. Тргнав да ја извидам состојбата, а таму имам што да видам, 5 жени средни години за мене најебозовна комбинација, црни сукњи, бели кошули и светкави хулахопки. Курот одма ми стана како јарбол пред кој секое сабајле ја поздравуваме заставата. Штом им се приближив престанаа да брборат и малку ја смалива музиката зашто останаа запрепастени кога јас одеднаш се појавив во мрак. Човечки ги поздравив и ги замолив да бидат потивки, а кога сватива кој сум повторно им се одмрзна лицето и ме понудива со пиво и ми рекоа да се опуштам и јас малку и дека нема да бидат они долго, само дошле да се напијат пиво и да запалат цигара после летот и дека брзо ке одат дома…

Така уште малку продолживме со краток разговор, ми велеа како сум им бил сладок во војничка униформа. Им реков цури јас морам да тргнам контролата само што не е тука, ми беше драго, благодарам за пивото се надевам дека повторно ке ве уловам тука. Би било убаво кога некоја од вас би ми дала број да имам со кого да се допишувам и да ги скратам овие досадни денови во војска. Само што тргнав, кога една рече, ајде пиши и ми даде број, се викаше Ана. Едвај чекав да се вратам кај овие мојве коњи во стражарница и да им кажам што сум доживеал но пред тоа само уште да дојде тој заповедник и да помине мојата смена. Секако кога тоа им го раскажав никој не ми веруваше но мене ме болеше курот, јас имам број и уште утре ке влетам со една порака. Утрето околу пладне држејки повторно стража, секако пратив порака иако мислев дека нема да узврати, но се излажав, на секоја убаво ми одговараше и веке договаравме повторна средба.
Дознав дека има 32 години, што ми беше драго, зашто секогаш фантазирав за постара кока. После некое време почнавме да бидеме поотворени па стигнуваа и пољупци и така некои провокативни пораки, јас само и возвраќав нека дојде и дека нема повеке да бидам пристоен и човечен него дека ке се пуштам во акција и така тие фори. Се допишувавме два три дена, кога ме праша дали сум и вечер на стража, дека смената и завршува околу 22 и 30 и дека би можела да сврати. Ма може иако се сомневав во тоа и мислев дека се поигрува со мене. Дојде и таа смена, надзорот си го обработив и срцето кога не ми застана угледувајки светла кои се движат према местото каде што требаше да се најдеме. Одма тргнав таму и од самата возбуда курот почна да ме жуља во војничките панталони. Кога ги угаси светлата видов дека тоа е бел мерцедес а она се смешкаше од внатре. Со рака и покажав да го отвори прозорот, и ја фатив со рака за глава и јазикот и го бутнав во уста, остана вкочанета но без некои ружни реакции, реков јас моето ветување го исполнив сега ти настапуваш. Дојди војнику во кола рече, донесов пиво. Влегов во кола, и видов дека ми купила 4 пива и цигари. Отворивме пиво и полека пијуцкавме и постануваа оние неугодни тишини, она чекаше да превземам нешто, а не се знаеше кој е повкочанет мојот кур или јас сепак сум млад а нејзините бутови во тие најлонки се нешто поради кои секој дечко а поготово војник би тргнал за неа и би ја ебел се додека не омалакса. Таман кога сакав да запалам друга цигара ја подигна сукњата и ме опкорача и ми гурна јазик, се смрзнав но кога малку се смирив и сватив дека сум во состојба, стјуардесата која изгледа јебозовно, нечија мајка и жена ми седи во скут и мене ме удри некоја жештина и не ги симнував рацете од тие нозе и газиња кои ги месев како никогаш да не сум имал ништо со жена. Ја забив главата во нејзините цицки и ги бакнував, лижев, како да му дадеш на мало дете сладолед. Успеав малку да и ги соблечам хулахопките и гаќите и и го пикнав курот одма до јајца. Жената си го знаеше знаењето и ебено се набиваше и вртеше али ме чудеше што беше ебено тесна но тоа помогна што побрзо да свршам.

Свршив љубејки и ги цицките и со рацете додирнувајки и ги нејзините прекрасни и цврсти нозе. Преоѓајки на задното седиште се соблече но ја замолив да остане во хулахопки, и ги дигнав нозете на рамена и ја набивав на кур, гурајки и го колку што е голем а она беше така тесна и жешка, и ги љубев нозете, и ги цицав прстите, цицките и ги месев кои подскокнуваа во ритам и од самиот тој призор повторно свршив обилно. Запаливме цигара и разговаравме за тоа како стварно ги сакам тие хулахопки и ми вети дека од сега стално ке доаѓа во нив. И доаѓаше, ја дрпав по неколку пати за тие саат, два додека бевме заедно.
Секоја вечер ми доаѓаше, се жалеше од маж и како ја изневерува, како ја ебат неговите старци итн. А јас ја дрпав насекаде по колата, на хауба, доаѓаше и кога имаше циклус па свршував во неа, ма беше моја лична дроља и најјака пичка што сум ја имал досега. Има реков на некои пријатели за неа али секако не ми веруваа.И ден денес знам на неа да помислам и на нејзините нозе кога ја ебам својата сегашна девојка. Кој би рекол дека во војска ке имам таква авантура.