Vroče igre v knjižnici

olkjjVročina pritiska na knjižnico, kjer je prijetno hladno le, če sediš pri miru. Redki obiskovalci nosijo polna naročja poletnega branja. Družbo mi dela samo eno dekle, zaposleno preko študentskega servisa.

Ob dveh zapreva in pospraviva še zadnje svari v skladišče. Mihela nosi indijske hlače z razporkom na strani, po vsej dolžini nog in kvačkano majčko, skozi katero razkazuje zagorel trebušček. Dolge rjave lase ima spete v malomarno figo, nekaj pramenov uhaja in jo boža po vratu. “Kako je vroče,” zarobanti Mihela, ko stopi z lestve, in si otre pot s čela. Pogleda v svoj dekolte. “Kar rečico imam tule vmes,” zavzdihne. Ne morem se upreti in tudi sam pogledam v njen dekolte. “Rečico, ha? Se greva skopat?” vprašam. “V pravo reko, seveda.” “Pa ja, saj nimam kaj delat,” reče.
Odpeljem jo do svojega priljubljenega kopališča, skritega v gozdu. Potipam vodo; je prijetno mrzla in osvežilna. “Hm, nimam kopalk,” reče Mihela, ne ravno v zadregi. “Saj si lahko v spodnjem perilu,” predlagam, čeprav bi jo veliko raje videl brez.”Ni panike,” reče in se v dveh potezah sleče. Polne prsi ima ravno tako zagorele kot trebušček, čvrsto ritko prav tako. Odločno se požene v vodo in ko spet priplava na površje, je njen nasmeh čisto drugačen, svež in širok. “Kaj zdaj, prideš?,” me provocira. Hitro skočim v vodo, da prikrijem prebujajočo se erekcijo. Mihela plava kot zadovoljna postrv, prav nič se ji ne mudi. Moja jajca že skoraj zlezejo vame od mraza, a nočem iz vode pred Mihelo, hočem si jo ogledati, ko bo plezala na obalo. Ko gledam njen lepo oblikovan hrbet, napeto ritko in mišičaste noge, ko se potegne iz tolmuna na skalo, se odločim, da je bilo vredno. Ne da bi pomišljala, se namesti na skali in se nastavi soncu, ki hitro srka kaplje z njenega telesa. Temne bradavičke ima čisto trde. Med nogami ima košat črn grmiček. Jaz imam srečo, da je ledena voda preprečila dotok krvi v moje mednožje.

Naslednji dan je knjižnica odprta popoldne. Kljub vročini se veselim odhoda v službo. Na vratih me pozdravi Mihelin širok nasmeh. Lase ima spete, razkazuje svoj vrat, pretemen, da bi ga poimenoval labodji. Ko hodi, se ziba v bokih in pometa po tleh s dolgim rumenim krilom. Hrbet ima skoraj povsem gol, če ne štejemo dveh trakcev, ki povezujeta majčko. Kot da ni že dovolj vroče…V prostorni knjižnici se nama uspe večkrat podrgniti drug ob drugega, hote, kot da se ne bi mogla izogniti drug drugemu. Ko zapreva in pospraviva, se sesedem na stol in se hlastno odžejam z borovničevim sokom. Nekoliko preveč hlastno, tako da se pri tem polijem po srajci.
“Uhuhu, tole pa ne bo dobro,” reče Mihela, ki se mi ravno pridruži. “Kaj pa naj zdaj?” vprašam malce zmedeno. “Oprat čimprej,” reče. “Ti jo lahko slečem?,” vpraša in me pogleda naravnost v oči. Prikimam in že mi odpenja gumbe. Počasi, pri tem ji nekako uspe, da se me s prstnimi blaznicami dotika kot dežne kaplje. Koža se mi naježi. Mihela srajco opere v kopalnici, madež je zelo bled, vendar se ga še da slutiti. “Malo bolje je. Je pa čisto mokra,” reče zamolklo in jo odloži na stol. “Fino je biti zgoraj brez,” ji namignem v šali. Mihela me strmo pogleda in si odveže trakca na hrbtu. Njene polne joške s temnimi bradavicami se ustopijo pred moj obraz. “Lahko jih vzameš v usta,” reče in jih zaziblje še bližje. V trenutku mi stopi. Dotaknem se njene trde temne bradavičke. Rahlo slana je. Posesam jo in Mihela zastoka. “Te lahko slečem?,” me vpraša in ko izdavim privoljenje, se spusti na kolena in mi sleče kavbojke s spodnjicami vred. “Te lahko praskam?” Samo prikimam. Z nohti me praska po stegnih, da me zalivajo vrtinci ugodja, tič pa vedno bolj zahteva pozornost.
S toplim dihom se spusti nad moje mednožje, a se ne loti kurca, ki se ponosno dviga pred njen zagoreli obraz. Diha v moja jajčka, nato se spusti še niže. “Te lahko poližem?,” zašepeta. “Ja, daj me,” zasopem v pričakovanju. Poliže mi presredek, da me kar zvije. S konico jezika riše osmice in kdo ve kaj še po mojih jajcih, presredku in stegnih. “Jih lahko vzamem v usta?,” me vpraša, držeč jajčka v svoji dlani, ko jih nežno premetava kot kitajske kroglice. “Me boš za vse vprašala za dovoljenje?,” vprašam nestrpno, a prijazno. “A ne smem?,” vpraša samozavestno z nasmehom. “Izvoli,” zasopem, in že me ima v ustih. Nežno sesa moja jajca in jih z jezikom premetava sem in tja. Popolnoma se ji prepustim.

“Lahko poližem tvoj kurac?,” vpraša tih, nizek glas izmed mojih nog. “Daj!” Liže ga kot sladoled, malo s trdo konico jezika, malo s celim mehkim jezikom. “Ga smem vzet v usta?,” Sunkovito prikimam in že me vzame celega v usta, sesa me, boža z jezikom, ustvarja pritisk s požiranjem. Zelo glasno sopem, tik preden mi pride, Mihela umakne glavo in me z noro seksi mačjim pogledom vpraša: “Te lahko izpijem?,” Takoj ko si porine moj kembelj v pohotna usta, ji jih napolnim s toplo tekočino, nekje na robu zavesti vesel, da sem pil sok in ne piva.