Zadnji seks z bivšo punco

bwwTako. Bil sem napet in pripravljen. Čakal sem svojo bivšo. Vedel sem da ne bo zmogla brez mojega fuka. Neskončni emaili kako me pogreša, in kako nisva bila za skupaj, kako je z novim in obilo besed. Vedel sem da se je v zvezi z mano spremenila v pokvarjeno, pohotno prasičko perverznih misli brez omejitev. Vedel sem da tudi mene več navadno ljubljenje ne vzburi. Pokvaril sem se zaradi te prasičke.
Zgledala je resda svetniško, ampak kako izprijeno bitje je to v resnici bilo. Črni paževski lasje, drobna postava, lepe joškice in okrogla ritka. Ljubil sem jo neskončno. Ampak ni nama bilo usojeno. Najina ljubezen je umrla. Ni vedela, kako sem se zapil. Ni vedela za vse kurbe, ki sem jih pofukal. Ni vedela za nič. Ampak po tako dolgem času, je bila namenjena k meni. Bil sem v spodnji majici in sem si ga podrkaval na porno kanale. Vedel sem, da mogoče takšne možnosti več ne dobim. Bilo me je strah, saj sem vedel da ona do mene več ne čuti ničesar. Imel sem v glavi, da bo to zadnji fuk. Strah me je bilo da bodo na plano privrela spet vsa potlačena čustva, ki sem jih tako dolgo skrival. Naenkrat pozvoni domofon. Pogledam na dvorišče, vidim njen avto. Z levo roko sem si gnetel kurca, kožico sem imel čez glavico. Slišim njene korake, kako počasi hodi po stopnicah. Spomnim se na kolebnico, ki sem jo imel shranjeno v omari na hodniku.

Vročina mi je pribijala v glavo. Kurac je bil trd. Pozvoni, vrata so odklenjena. Stopi noter skrijem se za vrata, jo primem za vrat, vržem po tleh, ji bingljam z kurcem pred obrazom. Ni pričakovala takšnega snidenja. Ni pričakovala mene tako neurejenega in izprijenega. Ampak naenkrat sem na kurcu začutil toplino. Bil je v njenih ustih še preden sva se pozdravila. Mravljinci po telesu. Zgrabil sem jo za lase in odvlekel v sobo.
Vzel sem kolebnico, z nje strgal hlače in jo parkrat udaril po riti. Zvezal sem jo trdo. Govorila mi je, kako si me želi. Ampak v meni se je prebudilo nekaj živalskega. Tam zvezana se mi je malo zasmilila, to je moje bivše dekle, ki sem ga spoštoval in ljubil. Mora si priti fuk iskat k meni, ker več pri novem fantu tega ne najde. Vsedel sem se ji čez obraz, da se je moja rit bohotla nad njenim obrazom. Lizala mi jo je, jaz sem jo ščipal za bradavičke, trdi kurac sem si drkal. Začel sem na pičko. Vtaknil sem prst, kasneje 2, še zmeraj je bila ozka, še zmeraj mi je tako dišala. Bila je zvezana pod mano, z vso težo sem se vlegel na njo in ji vtaknil kurac v usta. Lizal sem ji pičko na 69. Čutilo se je samo momljanje, ko sem jo fukal v usta in jajca so tleskala po njenem obrazu. Skoraj mi je prišlo. Obrnil sem se, jo polizal po obrazu, ki je smrdel po mojih jajcih, jo obrnil na trebuh, pljunil na rit in ji ga zaril; začela je jokati in hlastati po zraku, fukal sem jo divje od začetka glavice do korena, oblizoval sem ji uho in ji govoril, da je kurbetina, navadna kuzla, cipa. Začela je uživati, čutil sem, kako se začenja nabijati proti meni in lovit ritem analno. Brizgnilo mi bo. Vzel sem ga iz njene riti, ji ga prislonil na usta, ki jih ni hotela odpreti. Pritisnil sem prvič, ni šlo. Pritisnil sem drugič in ji ga zaril do grla. Čutil sem evforijo, ki mi je prevzemala telo. Zaril sem ji ga globoko v grlo. Bruhnila je. Meni je pa začelo špricat. Minimalno 10 curkov v njenem grlu. Oči je imela krvavo rdeče in bila je presenečena. Zavezano sem jo nesel v kopalnico. Vzel sem tuš, odprl vročo vodo na največ in curek namero v njen klitoris. Ječala je od užitka in bolečine. Odprl sem hladno vodo in jo celo zmočil. Mučil sem jo. Potem spet z vročo po njeni pički da ji je prihajalo, rotila me je da ne more več. Kurac sem ji dal v usta in tuš spet na pičko. Treslo jo je, prihajalo ji je v intervalih.
Odvezal sem jo in odnesel nazaj v sobo. Bila mi je hvaležna. To je iskala. Stiskala se je k meni kot da bo moje dekle za večno. Potem sva fukala kot v starih časih. Intenzivno. Lizala je moj švic, kričala, jedla spermo, bila je moja spolna sužnja. Fukal sem divje, živalsko in brez čustev. Prsti v pički, riti, ustih, vse je lizala.Nisem mogel več. Tič me je že bolel in bil ožuljen.

Trajalo je skoraj celo noč, prišlo mi je vsaj šestkrat ali več. Ležala je in me gledala globoko v oči. Nisva se več nikdar slišala in nikdar pogovarjala po emailu. Zaključil sem to poglavje, ona pa ve, da s tistim tipom, kaj takega ne bo več doživela nikdar. Adijo, ljubezen moja, naj ti ostane za zmeraj v mislih najin zadnji fuk.