Žene koje obožavaju jutarnji sex – horoskop

Kažu da će vam dan biti lep, ako ga započnete lepim stvarima, a šta je bolje od seksa sa vašom lepšom polovinom. Ipak, određeni broj devojaka, ne voli ovakvo druženje u jutarnjim satima, pa smo zato odllučili da pronađemo devojke koje to vole.

Na naše iznenađenje, astrologija je uspela da nam pomogne da nađemo odgovor na ovo pitanje:

1. Ovan
Žene koje su u ovom znaku poznate su po svom entuzijazmu i energičnom duhu. Zašto spavati, kada možeš ostati budan i zašto bi trebalo ležati u krevetu kad možeš imati seks sa svojim partnerom, razmišljanje je ovih devojaka? Za njih je ovo najbolji način za početak dana. S druge strane, Ovnovi imaju moćan seksualni apetit i vole da imaju seks kad god to žele, pa su ove devojke poznate po tome što imaju seks u javnosti.

2.Bik
Devojke u ovom znaku su tople i emotivne i vole da imaju seks skoro svakog dana, a naročito čim dan započne. To je zato što ovaj znak pod vođstvom Venere jednostavno želi da bude što bliže voljenoj osobi, od trenutka kada se probudi. One žive za fizičke dodire, za one jutarnje zagrljaje koji počinju nevino, ali prelaze u strastveno vođenje ljubavi.

3. Jarac
Devojke koje su jarčevi u jutarnjim satima najviše pokazuju emocije, pa je to razlog zbog kojeg u njihovom slučaju često dolazi do seksa u ranim jutarnjim satima. Devojke ovog znaka su vatrene, uzbudljive i kriju mnoge fetiše, tako da se spremite na početak dana koji će vam doneti osmeh na lice.