Zgodna žena

Tog dana je neki crv proradio u meni. Vrćala sam se s posla tramvajem sa jednog kraja grada na drugi, put traje dobrih 45 minuta. Nesnosna vrućina, ja umorna ko pas, razmišljam samo kako da se dokopam stana, da uletim što prije pod tuš barem malo da se osviježim. Iz razmišljanja me probudi muški pogled, lik je gledao u mene tako upadljivo da mi je bilo neugodno.

Imao je najviše trideset pet-šest godina, kestenjastu kosu, srednje visine ali jako dobro građen ravnog trbuha i snažnih ruku. Mlad i zgodan otkud baš u mene da gleda da sam možda desetak godina mlađa možda bih i razumjela poglede mlađih muškaraca ali opet ne tako upadljive. Pomislila sam šta mu je možda imam nešto na sebi neku fleku nešto prljavo, bila sam u uskim trapericama i majici bez rukava i malo većim dekolteom, ali nije to razlog da ne skida pogleda sa mene. E moja Klara još ti samo ovo treba, idiot koji dugo nije vidio žene pa sada bulji u tebe kao da si poslednja na svijetu. Dok je put trajao trudila sam se da izbjegavam njegov pogled koji nije sklanjao sa mene. -Ma kog me vraga ne pusti na miru do kad misli da bulji idiot nevaspitani -pomislila sam.
Stigla sam do stanice, vrata tramvaja se otvore izađem, izađe i on. Baš me nekakva nelagoda obuzela i malo sam se uplašila da nije kakav manijak koji me prati. Krenem ulicom prema stanu i lik se uputi u istom pravcu. Nakon pređenih pedesetak metara sustigne me i obrati se … -Gospođo oprostite ako sam vam stvorio nelagodu tako ste me privukli, možda je ovo glupo od mene ali da li biste imali vremena sa mnom popiti kavu. Rado bih vas bolje upoznao.
-Ja sam udata žena i tko vam daje pravo da mi tako prilazite i cijelim putem u tramvaju onako gledate u mene. -Oprostite ali stvarno ne želim da me pogrešno shvatite ne znam zašto ovo činim do sad nikada tako nešto nisam uradio, jednostavno kada sam vas ugledao ponijelo me i poželio sam da vas upoznam -pravdao se na neki način. -Odavno sam vas primjetio, često se vozimo istim tramvajem, a sad sam prvi put odlučio da vam priđem…govorio je vidno uzbuđen.
-Ne, ne ništa od toga, tražite sebi nekoga iz svoje generacije, nekoga, slobodnog gospodine starija sam od vas barem desetak godina. -Ne vjerujem, vi ste tu negdje kao i ja ne više sigurno -reče u čuđenju. -Da -nasmijala sam se po prvi put. -Nemoguće da imate više od tridesetpet ja gazim tridesetpetu, vi ste bar tri do četiri mlađi od mene -reče mi. Moram priznati laskalo mi je da me netko tako vidi jer već sam na pragu četrdesetšeste. -Predugo sam se zadržala sa vama gospodine sretan vam put, ja nastavljam svojim putem -rekla sam mu poluljutito i krenula dalje.
Malo je stajao na putu gledao za mnom ,kada je vidio kako odlazim i on se okrenuo i nestao. Ali crv taj vražiji koji je počeo da me kopka, na putu do stana razmišljala sam o tom tada za mene neobičnom susretu. -Ej dopadam se deset godina mlađim od mene -sebi sam govorila. Godilo mi je.

U liftu naše zgrade se nalazi veliko ogledalo dok sam se vozila do svog sprata dobro sam se zagledala u odraz. Još se ja držim, ovaj dekolte zaista dobro izgleda, moje utegnuto dupe u uske traperice izgleda kao kod neke puno mlađe, trbuh mi je još uvjek skoro ravan. Da pomislih još si ti dobar komad curo.
Ušla sam u prazan stan, muž je još radio, djeca do kasno na faksu, otišla sam odmah u kupaonu. Raspremila se, pustila mlaz vode iz tuša da me miluje i tada se desilo što do sad nikada nisam ni pomislila, počela sam da milujem mačkicu i mislim na tipa iz tramvaja. Sve jače i jače sam se igrala njome ne znam koliko dugo sam bila pod tušem, igrajući se mačkicom i misleći na lika koji me danas zvao na kavu tako žestoko sam svršila. Poslije me obuzeo osjećaj krivnje, trudila sam se da Darko ne vidi ništa na meni. Brak nam je bio dobar, muž uvjek obziran prema meni ,ljubavni život za osobe koje su 25 godina zajedno nam je bio zadovoljavajući ( bar sam mislila). Obadvoje zaposleni, solidna primanja, ne previše ali taman onoliko koliko treba. Sve mi je prolazilo kroz glavu kakav je moj Darko prema meni sve bi učinio što poželim, drži me kao malo vode na dlanu. Tako razmišljajući osjećaj krivnje je postajao sve jači. Koji vrag mi je bio da mislim uopće na tog lika iz tramvaja. A opet zabranjeno voće najsađe zar ne? Prolazili su dani sve se vratilo u rutinu posao putovanje do posla i natrag, po nekad bi pogledala po tramvaju da nije slučajno opet tu. Onda bih rekla sama sebi smiri se budalo imaš sve što poželiš ne treba da navučeš probleme. Sve sam čuvala u sebi bila je to moja mala slatka tajna, i ostat će samo moja pogotovo ne smijem ništa reći Darku. Bio je nabolji muž na svijetu, zašto bi ja prema njemu bila nepoštena zaboravit ću sve što prije da mi bude kao ranije bez gluposti koje su mi se ovih dana motale po glavi. Ali vražiji crv kopao je baš gdje ne treba, bilo je lijepo opet osjećati se privlačnom. Predivan osjećaj, zgodan mlad gospodin kome sam se dopala vratio mi je samopouzdanje u moju ženstvenost. Uvela sam neke promjene stilu oblačenja ljeto je bilo kao stvoreno za to, malo izazovnije lagane haljinice koje daju naslutiti sve što se ispod njih nalazi. Darko mi je samo davao komplimente i podršku u tome što činim. Kada se obučem izazovno znao bi reći… -Maco izgledaš božanstveno seksi i napaljivo tako sam sretan što si moja. Pogotovo zadnjih dana, ništa nije pitao zašto odjednom to ili to osmjeh od uha do uha i uvjek komentar koji me dizao da se osjećam voljenom i poželjnom. Igre u krevetu nisu izostajale uglavnom bili smo zadovoljni jedno drugim. Znao je moj Darko ostajati noću dugo budan radi posla sređivao papire slao mailove kontaktorao sa poslovnim partnerima. Tada bi najčešće izostajale igre u postelji ali posao je posao. Dolazio bi u postelju jako kasno ja bih uglavnom spavala.

Jedne subotnje večeri sam se probudila kasno mjesto pored mene je bilo prazno. Pomislila sam da je u toaletu ali kako je to dugo trajalo krenula sam da vidim šta se dešava u dnevnoj sobi. Darko je sjedio na trosjedu i držao laptop na krilu. Kada me primjetio trgnuo se, poklopio laptop … -Zar ti ne spavaš ? -upitao me nervoznom glasom. -Ne, probudila sam se i vidim prazan krevet pa sam se zabrinula za tebe. -Ja nisam mogao spavati pa neke gluposti tu pregledam – osjetila sam dosta nervoze u glasu. Znala sam da nešto nije u redu, prva pomisao je bila da nije našao neku drugu s kojom se dopisuje meni iza leđa. Čim tako nervozno priča i kako je samo odreagovao kada me osjetio pored sebe, kojom brzinom je zatvorio leptop.
Grizlo me to narednih dana ali nisam ništa pitala sve bilo opet po starom. Darko je i dalje bio divan muž ,pomišljala sam možda je samo maska. Tko zna zašto često dođe kasno sa posla, a godine su kada muškarci žele da se dokazuju. Mene je ponijelo kada mi je mlađi muškarac prišao, možda se i njemu nešto slično desilo. Morala sam stvar ispitati, sjedili smo zajedno pred TV -om već dugo se nije mnogo zadržavao na internetu izbjegavao je da uopće vidim da koristi laptop. Iskoristila sam priliku i upitala… -Dragi sve me nešto kopka onu veče kad si onako brzo poklopio laptop nešto si gledao ili se možda dopisivao sa nekim -napala sam. -Zaboga Klara rekao sam ti gluposti sam gledao -odgovorio je. -Kakve gluposti za koje ja ne smijem da znam -opet sam krenula u napad. -Nebitno bilo prošlo ništa što treba da te brine. -Ali brine me i pogotovo sad kad mi tako odgovaraš. -Nije važno Klara nije važno, kažem ti gluposti nisam mogao spavati i gledao sam tek da se gleda.. -Da da nije važno tko zna tkoje sa druge strane bio nisu meni tu čiste stvari.. postajala sam sve ljuća. -Kako da ti objasnim kad ne želiš slušati, radi se o glupostima -opet mi reče. -Pa reci onda šta koje gluposti. … -Nemoguća si ..reče mi ustane i zaputi se u spavaću sobu te večeri više ni riječ nismo progovorili. Sledećih nekoliko dana slabo smo kontaktirali zaboravila sam na sve drugo, samo sam mislila da mi on nešto jako nezgodno krije. Nakon nekoliko nervoznih i loše odspavanih noći okrenutih leđima jedno drugom uglavnom uz šutnju progovorio je. -Klara ljubavi nezgodno mi je da ti kažem ne znam kako ćeš to primiti ali ja ovako ne mogu više. Trnci prođoše kroz mene šta više ne može ŠTA o čemu on to. -O čemu ti Darko -pokušah zvučati opušteno. -O onoj večeri kad sam gledao gluposti na laptop. -Da nastavi da čujem molim te baš sam radoznala. -Znaš po nekad odem na neke stranice kako da ti kažem, a da me razumiješ da ne poludiš na to -vidno nervozan je govorio. -Reci sad me baš žulja još i više kakve stranice. -Dušo znaš ovaj stranice za odrasle ..postajao je sve nervozniji. -Ne razumijem za odrasle objasni do kraja. -Stranice sa pornićima sa video snimcima seksa gdje ljudi iz cijelog svijeta šalju svoje snimke koje su sami napravili dok se seksaju, najčešće njih posjećujem.

U prvi mah pomislih dosadila sam mu znači zasitio me se čim gleda druge po internetu. Pokušah ostati smirena i upitah ga.. -Našao si nešto interesantno tamo. -Manje više nađe se za svakoga po nešto interesantno- odgovori mi. -Znaš razmišljam već dugo da te upitam da mi se pridružiš po nekad da zajedno gledamo te snimke. Ostala sam bez riječi na trenutak nisam znala šta odgovoriti. Dok sam ćutala on je progovorio.. -Moraš znati da mi je jedino do tebe stalo, volio bih da po nekad budeš pored mene dok gledam te stvari, možda bi se i tebi dopalo po nekad da pogledaš kako se drugi zabavljaju u krevetu. Da zvučalo je interesantno uvjek me interesovalo šta i kako drugi to rade. Ne bi bilo loše malo pogledati mislila sam ali kako sad njega krivim za to a da odjednom pristanem. -Razmislit ću …odgovorih. Ni tu noć kao i nekoliko ranije nam se postelja nije tresla. Razmišljala sam o tome što je Darko pričao i zaključila zašto ne čula sam već na poslu od kolegica da znaju nekada baciti oko na takve stvari,
pogledat ću ako mi se ne svidi nikom ništa ali šta ako mi se dopadne.
Sutra dan kada smo se vratili s posla rekla sam Darku da ću pogledati sa njim te video snimke, bio je jako sretan zbog te moje odluke. Ranije smo otišli u postelju te večeri, on je donijeo laptop u krevet i krenuo tražiti porno snimke. Svega je tu bilo moram priznati da me dosta toga jako napalilo ali za prvi put sam se trudila izgledati hladno. Darko je bio vidno uzbuđen govorio mi je.. -Pogledaj ljubavi kako ljudi uživaju znaju da žive, i treba jedan je život. Primjetila sam da je najčešće otvarao snimke gdje se nalazi više osoba i nekako mi je zapelo za oko da je često u nazivu snimaka bila riječ CUCKOLD. Zainteresovalo me i upitala sam Darka.. -Šta znači ta riječ …
On sav uzbuđen krenu da objašnjava.. -To su ti muškarci koji vole da gledaju svoje žene kako se seksaju sa drugim muškarcima najjednostavnije rečeno. -Zar i takvih ima -počeh se smijati na to. -Svakavih ima maco nekome je nešto uzbudljivo, a sve dok nekoga nešto usrećuje i drugome čini zadovoljstvo zašto da se ljudi ne zabavljaju..
Pričao mi on te večeri mnogo toga šta kako kako se i šta zove sa takvim žarom da mi je stvarno bilo drago što sam pristala da sa njim sve to gledam. Moram priznati mnogo toga mi se dopalo moja vlažna mačkica je to najbolje pokazivala. Tu veče smo se poseksali izbacili iz nas sve ovo što nas je pritiskalo. Prvi put su nam se deševale neke stvari Darko u toku seksa je počeo da ispituje i priča o onome što smo vidjeli, a kurac mu je bio tvrd da sam mislila da će puknuti. – Ljubavi kako ti se dopalo što si vidjela, vidiš ništa lošega u tome, ljudi se seksaju bez ustezanja bez predrasuda. -Zamisli kako smo mi od svega toga daleko, možda bi bilo dobro neke stvari isprobati. Čutala sam i uživala dok mi je nabijao svog tvrdog mačora, a slike koje sam vidjela prolazile su kroz glavu. -Reci ljubavi dali bi ti tako voljela isprobat neki drugi kurac…reče mi što me jako iznenadi. Zastadoh na trenutak nisam mogla da vjerujem svojim ušima .. -Šta si pitao ..rekoh -Čula si ljubavi, oprosti bilo je u zanosu a svi ti snimci ponijelo me. -Pusti glupih pitanja, želim da uživam dugo se zbog gluposti nismo seksali daj samo mi ga dobro nabij poželila sam ga. Nije trebalo da ponavljam trudio se da me dobro ispuni uživala sam u jako dobro poznatim pokretima zajedno smo došli do vrhunca.

Posle seksa brzo je zaspao zadovoljan, a ja sam razmišljala o onome što me upitao, otkud to da me pita šta je mislio time. Možda mu je došlo tokom seksa, valjao je svakave gluposti pod uticajem onoga što smo vidjeli nemoguće da je bio ozbiljan. Onda sam se sjetila CUCKOLD da nije moj Darko jedan od tih koji vole ženu gledati sa drugim.? Počeli su mi se vrtjeti po mislima snimci koje smo gledali muževi su tu pored, a žena se seksa sa drugim. Malo bolje kad razmislim te snimke je najviše i puštao. U razmišljanu sam i zaspala. Kako je vrijeme odmicalo sve više smo zajedno gledali porno snimke najčešće gdje je muž promatrač, a žena sa drugim. Napaljivali smo se uz to što smo gledali seks nam je postao češći i mnogo bolji. Unijeli smo u naš noćni život i igračkice za odrasle i time još obogatili naš ljubavni život koji je i onako postao jako dobar. Koristili smo vibrator dildo, nekada bi vezivali oči jedno drugome, onda bi onaj kome su vezane oči legao i prepustio se partneru da sa njim radi šta želi. Pitanje dali bi voljela probati drugog je nakon nekog vremena ponovio nisam taj puta ništa rekla već sam pomislila, a šta ako je ozbiljan. Nas dvoje smo zajedno od srednje škole, nikada nikog nisam drugog imala mislim niti on ipak je to velika stvar. Počeo je tokom seksa da priča šta bi volio da uradimo česta tema mu je bila da bi želio da probam nekoga drugog, lagano sam se i sama ubacivala u priču.
Jedne večeri kada sam rekla da bi željela isprobati drugoga svršio je istog trenutka od uzbuđenja. Shvatila sam da mu to nije samo priča već da tu ima mnogo više da je to nešto što ga opasno pali. Jedne prilike upitala sam ga … -Darko koliko si ti ozbiljan sa pričom kada pominješ treću osobu u našem ljubavnom životu, u stvari drugog muškarca i mene. Sav crven u licu počeo je da priča… -Najozbiljniji što mogu biti, sjećaš se snimaka što smo na njima vidjeli baš tako bih volio nešto da doživimo poludio bih od uzbuđeja da te vidim sa drugim. -To su neki drugi ljudi neugdno bi mi bilo dragi ne znam da li bih mogla da učinim tako nešto ipak si ti meni prvi i zadnji. -Reci mila jesi pomislila na tu soluciju bar malo -upita me .. -Jesam .. -Kako se tada osjećaš kada misliš na sebe i drugoga ?
-Nekakva čudna jeza me prolazi moram biti iskrena ali jedno su priče misli a drugo djela. Posle našeg razgovora te iste noći tako me strasno volio cijelo vrijeme mi je pričao tokom seksa šta bi htio kako me zamišlja sa drugim. -Ljubavi ludnica bi prava bila kada bi ti drugi nabijao ovako kao ja još kada bi imao većeg nego ja, da te gledam kako stenješ na njegovom kurcu, kako se uvijaš dok uranja duboko u tebe. Dok ti on ispunjava pičku da ti ja ljubim i grickam bradavice na grudima. Kada završi da ti poližem izjebanu pičku mmmmmmmm.
Moram priznati uzbudio me jako iz moje mačkice je obilato curilo svršila sam uz njegvu priču nekoliko puta te večeri. Seks nam je postao odličan igračke za odrasle malo prljave priče bolje nije moglo. Nakon nekog vremena ponovo sam ugledala u tramvaju onoga gospodina koji mi se udvarao odmah mi je mašta proradila, možda bi on bio dobar za trećeg u našem krevetu. Izašao je prije mene pogledao me nasmijao se u mom pravcu vrata su se zatvorila ja sam nastavila dalje. Počela sam strašno da razmišljam o tome kako bi bilo sa drugim, nikad nikoga nisam imala kakav li je osjećaj ta misao me svakim danom sve više zaokupljala.

Dolazila nam je godišnjica braka svake godine Darko bi napravio nešto da me očara govorio je da zavrijeđujem mnogo više od onoga što mi daje, trudio se uvjek da se osjećam kao njegova kraljica. Za ovaj put je rekao .. -Ljubavi ne ostajemo kod kuće idemo u Toplice da se provedemo godišnjica pada na vikend i hoću da uživamo daleko od svih neću da nam bilo tko smeta. Bila sam oduševljena idejom, Toplice, masaža, plivanje, uživanje, vikend samo za nas.
Pomagao mi je prilikom pakovanja prije puta u Toplice. -Mogli bi ponijeti neku od naših igračaka maco želim da što više i što bolje provedemo vikend najbolji način je što više uživanja u seksu. Pristala sam.. -Zašto da ne dragi dobra ideja. U Toplice smo došli petak na veče uz masažu i saunu smo se opustili poslije uživali u seksu.
Tu veče prvi puta smo imali analni seks. – Maco tvoju divnu guzu nikada nisam izjebao šta misliš da probamo i to uraditi -pitao me tokom seksa. Bilo mi je predivno rekla sam.. -Može ljubavi pokušajmo za sve ima prvi put. Rekao mi je kako da legnem, na sred kreveta je postavio dva jastuka i rekao mi da legnem stomakom na njih tako da mi guza bude naprćita gore. Uzeo je lubrikat koji smo ponijeli sa sobom i dobro mi namazao guzu, prstom je provjerio hoće mi biti neugodno, na prvi dodir bila sam malo ukočena, svakim sledećim pokušajem postajala sam sve opuštenija kada je gurnio prst malo dublje u guzu ugodni trnci su mi prošli tijelom. -Mislim maco da bi mogli to da odradimo samo mi još malo izbaci guzu ….reče. Polako je prislonio svoj kurac na moju rupicu već dobro navlažena guza lubrikatom se otvorila i njegov glavić je lako kliznuo uz malo boli i vrele trnce koji su mi prožimali tijelo polako je krenuo da utanja dublje u moju guzu lagano je ušao cijeli.
-Aaaaaa ljubavi daj ga, kako dobar osjećaj, daj ga samo mmmm tako dobro mi ga nabijaš. -Ooooooooo Klara kako to prije nismo uradili kako mi se dopada da ti punim guzu tako je divno dok ti ga nabijam između guzova. Nije dugo trebalo sviršili smo obadvoje zajedno, prvi put u guzu bi je neopisivo dobar. Subotu smo proveli uz lijenčarenje i izležavanje, nije mi se dalo nigdje izlaziti cijeli dan smo proveli goli u krevetu. Hranu su nam donosili u sobu.
Večeru je moj Darko naručio posebnu, ipak smo tu da slavimo godišnjicu. Konobar samo za nas, za naše želje aperitiv predjelo glavno jelo vino bajkovita večer kakva se poželjeti može. -Ljubavi sretna si dopada ti se naš izlazak …pitao je. -Predivno je tako sam sretna uz tebe. Poslije večere smo izašli u šetnju i vrijeme se poklopilo divna večer topla, tako sam bila opijena svom pažnjom koju mi je muž poklanjao. Tek oko jedanest smo se vratili u sobu .. -Idem pod tuš rekla sam … -Hajde ljubavi pa ću ja poslije tebe.

Došla sam u sobu ispod tuša potpuno gola Darko me gledao kao da me vidi prvi put u gaćama mu se nazirao napeti kurac. -Vraćam se brzo ispod tuša..reče i otrča u kupatilo. Kada se vratio kao i ja bio je potpuno gol, a njegov nabrekli kurac stršao je da sam mu se na nasmijala kako je izgledao . -Ljubavi da iskoristimo neku od igračaka koje smo ponijeli .. i poče tražiti po torbi. Izvadio je povez za oči i reče… -Želim da se opustiš, ja ću da te ljubim milujem, a ti samo lezi vezanih očiju, a ako poželiš nešto više reci. -Može nije prvi put ljubavi da to radimo obožavam kada mi to radiš. Vezao mi je oči pomogao da legnem na krevet…. -Ruke u stranu raširi noge i ništa ne diraj samo lezi i opusti se ..bilo je njegovo naređenje. -Samo navali macane tvoja sam sva moja pička te je željna ..malo ponešena vinom sam počela da govorim prostote. Prvo što sam osjetila bile su ruke unutar mojih bedara dva prsta koja su mi pomazila mačkicu i onda jezik koji se počeo igrati mojom pičkicom. Sisao mi je usmine pa jezikom mazio klitoris … -MMMMMMM kako mi to dobro radiš macane divan si. Polako se penjao prema mojim grudima počeo je jezikom da kruži oko mojih bradavica da ih sisa nježno gricka što me izluđivalo. Radio je sve što volim dali zbog uticaja vina ili ambijenta kao da to ipak radi drugačije nego do sada. -Baš si se uživio ljubavi kako me samo dobro maziš. Ćutao je i dalje se jezikom igrao mojim grudima a prstima mi je mazio pičku. Znao je šta me rajca, osjećala sam sokove koji nadiru u mojoj mačkici poželjela sam da mi svojim kurcem ispuni pičku. -Ljubavi hoću da mi ga nabiješ snažno žestoko da me izjebeš u pičku, a poslije da mi izjebeš i guzu jako mi se dopalo prošle noći. Spuštao se opet jezikom ka mom međunožju kako je krenuo da mi liže uzavrelu pičku nisam izdržala rukama sam mu gohvatila glavu da je gurnem dublje sebi među noge i tada sam osjetila kao da to nije kosa moga muža….. Šta se dešava zaboga zar me vino tako opilo nisam se baš toliko osjećala omamljenom. Nisam mogla da izdržim pritisak skinula sam povez i poskočila u stranu kao polivena vrelom vodom.-Šta!!?? Tko!? Darko šta se dešava. Dograbila sam plahtu i pokrila se njome. Tu je bio stranac u našoj sobi cijelo vrijeme me on ljubio on mi je gurao prste u pičku igrao se mojim grudima. Kada sam se povratila od šoka prepoznala sam lika iz tramvaja. -Smiri se ljubavi ovo je dio proslave naše godišnjice, ostvarenje naših maštanja. Čula sam ga kako govori. -Ti si mi trebao nešto reći obavjestiti me da si to planirao. -Možda ne bi pristala da te drugi dodiruje a ovako si osjetila njegove dodire i bilo ti je ugodno priznaj. Morala sam priznati da mi se dopalo ali ga to ne opravdava što je sve napravio bez mog znanja. -Ljubavi dozvoli da Nikola nastavi gdje je stao dopadalo ti se i upravo si molila da ti ispuni pičku svojim kurcem. -Da ali sam mislila da si to ti i tebe sam molila da me jebeš. -Ako će ti biti lakše da opet staviš povez na oči dok se ne opustiš da ne gledaš tko te mazi.

Nikola je moj poznanik i doveo sam ga večeras da ispunjava tvoje želje da ostvarimo svoja maštanja . -Od kada je on tvoj poznanik nedavno mi se udvarao u tramvaju zvao me da zajedno popijemo piće. -Moram ti priznati to se desilo na moju inicijativu ja sam ga zamolio da te pozove na piće želio sam da se osjetiš poželjnom da na neki način uspijem doprijeti do tvoje potisnute seksualnosti da krenemo više uživati u seksu. Slušala sam ga šta govori kao u poluizmaglici, a u glavi je bio haos. Šta sad da radim dopali su mi se dodiri ovog čovjeka da sam sačekala još nekoliko trenutaka njegov kurac bi mi ispunio pičku. Kada sam se malo razbistrila pogledala sam njih dvojicu stajali su ispred mene obadvojica uzdignutih kurčeva okrenutih prema meni. Počela sam se smijati onda mi je muž prišao i počeo da me obasipa poljupcima … -Nadam se da nisam ništa loše uradio možeš li da se opustiš i da nastavimo gdje smo stali. Nisam znala šta da kažem Darko me i dalje ljubio mazio je moje grudi i polako me spuštao u ležeći položaj, prepustila sam se njegovim dodirima.
Kada je primjetio da sam opuštena dao je znak Nikoli da nam priđe nisam ništa rekla željela sam vidjeti gdje će nas to odvesti. Darko mi je mazio grudi igrao se njima, Nikola mi je lizao pičku, moram priznati da sam se počela božanstveno osjećati. -Želiš li maco da osjetiš Nikolin kurac toliko smo o tome maštali hoćeš li ga … uzbuđenoo je govorio Darko. Nestala su sva ograničenja ako on to želi želim i ja .. -Želim ga rekoh neka mi ga nabije ..skoro da sam vrisnula. Nikola se ispravio tada sam se dobro zagledala u njegov kurac jako pozamašna alatka, samo sam se udobnije namjestila na krevetu i raširila još više noge. -Dođi Nikola izjebi me izjebi da proslavim godišnjicu kao nikada do sad. Gledao je u moju pičku nekoliko trenutaka i mazio svog macana onda mi se spustio među noge i lagano kliznuo u vrelu mačkicu. Samo sam zaječala od ugode bacila sam pogled na Darka, on je stajao pored kreveta i drkao kao lud uzbuđen kao da će svakog trena da svrši.
Nikola me znalački jebao ubadao je svaki put do jaja naizmjence par uboda jako žestoko par nježno lagano to me izluđivalo. Kurac koji je bio veći nego Darkov me baš dobro ispunjavao, sve kočnice sve predrasude u mojoj glavi su nestale, počela sam da uživam u onome što sam dobijala.. -Nabij ga Nikola daj ga daj samo tako TOOOOOOOOOOOO kako ti je dobar kurac. Imala sam osjećaj da bi mi mogao još puno veći sada ući u pohotnu pičku. Rekla sam mu da legne na leđa ja ću da ga jašim da se nabijam sama da mi što dublje uđe u pičku da me ispuni do kraja. Jahala sam stranca i gledala muža kako drka pored nas, pozvala sam ga knama. -Dođi darko dok se nabijam na njegov kurac miluj mi sise igraj se sa njima znaš da to volim. Poslušao je bez riječi što mi se dopalo nisam znala do kuda bi mogla da idem ali pokušat ću i nešto drugo. Ti si mi doveo jebača pa da vidim do kuda si spreman ići. Ustala sam sa Nikolinog kurca i okrenula mu guzu da me jebe tako da ga nabuija zguza. Reka sam .. -Ti Nikola polako mi nabijaj zguza, a ti Darko dođi lezi ispod mene dok mi on puni pičku ti je liži. Moj drkadžija je bez pogovora poslušao podvukao se pod mene i lizao mi pičku koju je punio stranac. Sokovi iz pičke su mi se cijedili Nikolin pozamašni kurac me dobro ispunjavao, a jezik mog muža mi je pravio dodatnu ugodu. Nije trebalo mnogo počela sam svršavati cijelo tjelo mi se trzalo, a iz pičke je ugario mlaz koji je poprskao Darka po licu. Nisu se dali smesti Nikola je još jače nabijao darko je ležao ispod mene i lizao a jednom rukom drkao. Uzela sam njegov kurac u usta da me i on malo osjeti na što je samo zaječao ali nisam mogla da se skoncentrišem i nato pa sam brzo odustala. Osjetila sam u jednom trenutku kako mi je Nikola gurnio prst u guzu .. -MMMMMMM Nikola gurni ga malo dublje. Tada mi je došla na um luda ideja nešto što sam vidjela kada smo Darko i ja gledali porno snimke. -Darko lezi na leđa ..rekla sam. Poslušao je dole sam bila sva mokra prstom guza razrađena odmaknula sam se od Nikole i prišla Darku i polako se nabila guzom na njegov kurac.

Manji je već Nikolin, pa kombinacija neće biti loša.. -Sad ti Nikola dođi i nabij ga u pičku i jebite me obadvojica polako. Pune piče i pune guze mješala sam na dva kurca koja su me rasturala. Vrištala sam da su nas sigurno čuli u drugim sobama moji dečki su me tako dobro jebavali da nisam mogla da se suzdržim. -TOOOOOOOOOO jebite me tako to kako je dobro. Njih dvojica su se trudili raditi usklađeno jedan je ulazio drugi izlazio osjećaj je bio neopisiv.
Krenuli su brže da me nabijaju na svoje kurčeve prvi je svršio Darko uz veliki topli mlaz koji mi je ispunio guzu.
Nikola je bio već pri kraju i ja sa njim. -To Nikola to uf kako dobro jebeš kako ti je dobar kurac samo jebi samo daj daj nabijaj ga jače žešće . Počeo je da nabija tako žestoko da sam se tresla cijela i svakim ubodom kurca u pičku je ubrzavao Vrisnula sam iz sve snage dok sam svršavala i on samnom. Pali smo kao pokošeni po krevetu tako ležali neko vrijeme dok se nismo povratili. Prav sam ustala i otišla u kupaonu istuširala se. Kada sam došla natrag u sobu njih dva su prijateljski razgovarali. Pitali su me kako se osjećam kako mi se dopalo. -Niste bili loši momci ..rekla sam smješeći se. Popili smo po piće Nikola nas nakon toga napustio. Nedjelju smo ostali do poslijepodne u Toplicama Darko i ja. Pričali smo o onome što smo napravili prošlu noć dopalo nam se dok smo pričali opet smo se jako uzbudili i dobro pojebali.