Krijuci na poljoprivrednom kombinatu

kombinatKada smo jos uvijek bile u srednjoj skoli, Miroslava i ja smo cesto noci krijuci provodile na jednom poljoprivrednom kombinatu na periferiji grada. U cestim stalskim orgijanjima do jutra, Miroslava i ja smo rado demonstrirale svoju skrivenu prostitutsku slobodu, neobuzdanost i bestidnost i to u uzivanjima sa konjima, psima i bikovima za rasplod, a nekoliko puta i sa veprovima.
Ulazile smo u tor i pusile konjske kurceve, bikovima omogucavale praznjenje sjemena, a ponekad i bivolje pritke uvlacile u svoja dupeta, sto zahtijeva izvanrednu koncentraciju i oprez, te smo se zaticale i u svinjskim oborima i poturale se napaljenim veprovima da naskacu na nas.

Shvatile smo od samog pocetka da jedan odnos sa stokom, konjima i psima zahtijeva stalnu vjezbu. Zato smo nocu visile po stalama i usavrsavale jebanje sa konjima, psima i bikovima, ukljucujuci i akcije sa veprovima u oboru. Demonstrirale smo pravi seks sa zivotinjama: stimulacija ustima, to jest sisanje falusa konjima dok mlazevi sjemena ne okupaju nasa tijela, uspjesno smo uvlacile konjski kurac u picku i dupe, i zapravo potpuno seksualno opstile sa konjima.
Pravi potopi od konjskih mlazeva sjemena po nama, u usta ili kada nas zivotinja puni u genitalne rupe, dokaz su da smo kao zene i te kako sposobne da potpuno prilagodimo genitalije do odredjene konjske duzine. Sasvim posvecene tom zadatku i spustajuci se na animalni nivo, uzivajući u slobodi da se ponasamo kao stoka u toru, obje smo uspijevale da izvedemo parenje sa rasplodnim bikovima uvlaceci bivolju pritku u svoje razjebane analne otvore. Desetak sekundi bik bi se trzao i napinjao, a onda bi isprcanu rupu punio mlazevima sjemena, kupajuci vrela razgoropadjena tijela svoje dvije razularene kurve, dok smo palacajući jezicima hvatale zaostale mlazeve koji su spricali iz bivoljeg kurca u nasa perverzna usta.
Istovremeno smo drkale svoje picke, a onda u velikim mlazevima pocele da praznimo svoje besike. Nedugo zatim po pravilu iskenjale bi se obje kao stoka, jos uvijek lizuci bivolji kurac i muda. Potom smo oprezno bjezale kuci.

Nasi roditelji i tadasnji momci, kao i ljudi koji su radili u kombinatu, nikada nisu imali pojma sta smo Miroslava i ja nocu u stalama radile. Imale smo nas dvije jos puno avantura, ali o tome nekom drugom prilikom. Sjetite nas se sledeci put kada odete da kupite mlijeko!