Ljeto sa blizankama

hrvtwNakon dva tjedna u sparnom gradu otišli smo na more. Sara, Lara i ja, ja sa pauzom od fakulteta, a njih dvije nakon što su prošle upisni na medicinu.
Otišli smo kod nas u Pirovac, a djed i baka su mi se obradovali, a kad su prepoznali Saru i Laru nisu se mogli prestati diviti kako su cure zgodne, kako su na mamu i slične stvari. Uglavnom, što se nas tiče, ljeto je moglo početi, a počelo je odmah burno.

Nakon što smo se raspremili, ja u svojoj sobi, a njih dvije malo niže niz hodnik, baka je javila odozdola da ona i dida idu do grada i da se vračaju za sat vremena, pa da ih pričekamo sa ručkom. Lara i Sara kao da su to samo čekale, stvorile su se u mojoj sobi samo u oskudnim bikinijima, a već su u sljedećem trenutku bile u monokiniju slobodnih i čvrstih grudi sa napetim bradavicama. Bacile su se na mene i brzo me oslobodile bermuda za kupanje u koje sam se presvukao. Dok me je Lara ljubila, Sara mi je počela pušiti kurac i gutati ga do kraja mijeseći mi jaja. Ja sam uspio zavući Lari ruku između nogu i ugurati prst u njenu stalno vrelu pičkicu, te joj odmah gurnuti dva prsta unutra. Samo je duboko uzdahnula i ugrizla me za donju usnicu, te šapnula: – Iscijedit ćemo te, samo da znaš….- Nemam ništa protiv -tiho sam joj odgovorio, a ona mi je odmah ugurala jezik u usta i počeli smo se žvaliti kao blesavi dok je Sara radila čudesa sa mojim kurcem u svojim ustima, pa se vidjelo da je na mamu.
Uskoro mi je kurac bio tvrd kao kamen, pa se Sara oslobodila donjeg dijela badića i zajahala me i odmah se počela nabijati na moj kurac, a Lara se isto oslobodila svojih gaćica, te mi sjela na lice okrenuta prema Sari. Dok sam ja lizao Larinu pičkicu, njih dvije su se ljubile, a Sara je lagano vrtila bokovima i stiskala moj kurac sa picinim mišićima. Bile su tako učinkovite da sam osjetio da ću još kratko moći zadržavati vulkan sperme u jajima, a kad sam to napomenuo samo su se nasmijale, a Sara je kroz stenjanje rekla: – Samo ti daj…mmmm… mi smo na pilulama.
Kao da sam čekao samo to i eksplodirao sam puneći Sarinu pičkicu svojom vrelom spermom. Sara je ciknula jer je prvi put osjetila tako nešto u sebi, a u sljedećem trenutku je i ona počela svršavati na mom kurcu. Čim se smirila Lara ju je odmaknula i bacila se na moj kurac ližući ga i gutajući ga do jaja, te je pokupila moje i Sarine sokove sa njega. Ubrzo je opet bio tvrd pa se Lara odmah nasjela na njega i počela divlje jahanje, dok smo ju Sara i ja nasmješeno gledali. Ja sam Sari mazio sise i ljubio ju dok je Lara divljala po mom kurcu, a ubrzo se i ona stresla, te svršila uz jako grčenje, pa se izvalila na mene i Saru. Ležali smo tako neko vrijeme, a onda sam pogledao na sat, pa ih brže bolje otjerao u njihovu sobu da se srede, jer će se baka i dida vratiti iz grada.

Za vrijeme ručka sam osjetio njihove bose noge po mojima i kako su me draškale njima ozbiljnih lica dok su živo razgovarale sa bakom, a ja se jedva koncentrirao na razgovor sa didom. Pogledao sam ih mrko, ali su se one samo nevino smješkale. Nakon ručka smo malo prilegli, pa napokon otišli na plažu. Izabrao sam onu sa velikim barom na plaži i blizinom sanitarija, jer nikad se ne zna, zar ne… Curama se baš nije svidio izbor plaže, jer su one bile za to da izaberemo neku usamljenu plažu, ali ja sam se samo nasmijao i rekao im da je to kazna za provokacije za vrijeme ručka. Smjestili smo se na plaži, s time da su stavile moj ručnik između njihovih, a onda sam se uputio do kafića, a njih dvije u more. Ne moram ni reći da su odmah privukle poglede lokalnih mladića i par stranaca, te domaćih muških turista. Malo mi je to imponiralo, pa sam se zavalio u kafiću, pozdravio se sa par znanaca i promatrao situaciju. A situacija je bila više nego vruća kad su izašle iz mora sa pripijenim i skoro pa prozirnim kupaćim kostimima. Lijepo su se ocrtavale njihove bradavice i obrijane pičkice, pa je i meni ponovo poraslo samopouzdanje u gaćama. Uzeo sam piće za njih i uputio se do ručnika, pa im dao svakoj njeno za što sam dobio velike puse, u usta, da ne bi bilo zabune. Malo sam im pomogao da se obrišu, za što sam primjetio ispod sunčanih naočala par zavidnih pogleda. Malo smo se zafrkavali na ručnicima, a onda mi je Lara, kao slučajno, stavila ruku na kupaće i stisla mi kurac, pa prošaptala: – Sad nas namaži, a onda ideš sa nama u vodu, OK? – Aha, samo ne stišći previše…budi nježnija -rekao sam joj uz smješak. Legle su na trbuhe, pa sam ih namazao jednu po jednu, a onda se još malo izležavali na plaži, pa smo otišli u vodu. Ja sam odmah uletio u vodu i malo otplivao dalje od obale, pa sam ih pričekao kod oznake za zabranu glisiranja uz obalu. Ubrzo su stigle do mene i rekle mi da sam jako zločest i da će me morati jako jako kazniti. Nisam pitao kako jer je Lara zavukla svoju ruku u moje kupaće i odmah mi ga počela drkati dok se Sara stisla uz mene i počela me ljubiti i grebsti lagano po trbuhu. Nije trebalo dugo i svršio sam, a Lara je pokupila spermu sa mog kurca i polizala dio, a drugi pružila Sari, pa je i ona polizala ostatak. Obje su me poljubile i krenule plivati natrag. Ja sam još malo ostao i razmišljao šta će sve biti do kraja ljeta koje je počelo tako jebozovno.. ..
Po povratku sa plaže otišli smo u svoje sobe i kad sam ušao u tuš kabinu, tamo je već bila Lara, pa sam joj se samo pridružio i s leđa joj masirao sise, a kurcem se trljao o njenu guzu. Naslonila se na zid tuš kabine, a ja sam joj gurnuo kurac između nogu, a ona ga je prstima namjestila na ulaz u picu, pa kad sam ga gurnuo samo je kliznuo u nju uz njen lagani uzdah. Brzo sam ju jebao i nakon pet minuta sam svršio u njenu pičkicu zabijavši joj ga do jaja u rupicu. Ona je samo tiho stenjala dok je svršavala istovremeno kad i ja. Ostali smo malo zagrljeni ispod tuša, pa sam ju poljubio izvukao kurac iz nje i otišao u sobu.

Navečer smo izašli van, a njih dvije su bile u laganim ljetnim haljinicama, bez prsluka i sa tangicama, a u kafiću su sjele svaka sa moje jedne strane, a Sara mi je šapnula da bi mogao malo joj picu maziti dok sjedimo, pa se nagnula naprijed i odigla stražnjicu. Zavukao sam ruku ispod i ubrzo sam ugurao prst kraj gaćica, tj neke tanke trakice u njenu picu i lagano ga micao u njoj dok su njeni sokovi samo curili. Na njenom ponašanju se nije vidjelo da joj nešto radim, osim što su joj bradavice napinjale haljinu. Nakon desetak minuta je svršila i osjetio sam poplavu na svojoj ruci, a Lara mi je pružila maramicu namignuvši, pa sam ju stavio ispod Larine guze. Nakon što sam obrisao ispod Larine guze rekle su kako bi negdje dalje, da im je dosadno u kafiću.
Otišli smo šetati i uskoro smo bili van mjesta i došli do jednog mračnijeg dijela, pa su me odvukle u mračniji dio i odmah se naslonile na zidić zadigavši haljinice i odmaknuvši tangice u stranu, pa sam stao iza njih izvukavši kurac iz bermuda, a gaćice nisam nosio. Malo sam ga prodrkao i onda ga prvo stavio Lari, pa ju jebao minutu, a zatim ga ubacio Sari, dok sam Lari stavio dva prsta u picu i jebao ju tako. Nakon minutu ili dvije opet promjena rupice, pa sam sad Laru jebao kurcem, a Saru sa prstima. Vidjeli smo neke kako šeću niže niz stazu, ali se nismo zamarali sa time. Cure su lagano stenjale dok sam ih jebao, a nakon skoro petnaestak minuta izmjenjivanja rupica napokon sam svršio i to po njihovim guzama, a onda su one jedna drugoj oblizale guzu i zadovoljene obje navalile na moj kurac, pa je za minutu bio ponovo čist.

Uredili smo se i izgubili u noći odlučivši da bi mogli kući pošto nam je bio naporan dan. A takvo će nam biti i ljeto.. .