Maja je uživala s črnim lepotcem

Maja je imela dovolj zime, zato jo je s prijateljico mahnila v tropske kraje. Še sanjalo se ji ni, kakšni užitki se ji obetajo…
Maja je poklicala prijateljico Sandro, s katero sta se v nekaj minutah dogovorili, da bosta odšli na tedenski oddih, kjer bosta pozabili na delavne obveznosti in neprijetno domače vreme. Po nekaj pogovorih ob kavici sta za sanjsko destinacijo izbrali Jamajko. Navdušile so ju fotografije prelepih plaž, Sandra pa se je pošalila, da bosta zagotovo naleteli tudi na vroče žrebce. Obe dekleti sta bili seksi in samski, pri čemer je bila Maja tista bolj zadržana, Sandra pa precej bolj neposredna, saj je rada opisovala svoje vroče avanture in potarnala, da njena muca že dolgo ni dobila tiča. Maja je bila ob takšnih izpovedih navadno kar nekoliko šokirana, sama pri sebi pa je priznala, da tudi sama že dolgo ni čutila strastnih poljubov, pohotnih dotikov in trdega moškega ponosa.
Maja se preda izkušenemu ljubimcu…
Od njene zadnje avanture je minilo že pol leta, vse od takrat pa je ni pritegnil noben moški. Sicer je imela kar nekaj občudovalcev, saj so jo ogovarjali slinasti sodelavci, ki so buljili v njen dekolte in dolge noge, v diskoteki pa so jo otipavali pijani potrebneži. Črnolasa lepotička pa ni hotela seksati kar s komerkoli, temveč je hrepenela po filmski vzburjenosti, po telesni lakoti, kakršne že dolgo ni čutila. Že tretji dan po prihodu na vročo in sončno Jamajko pa je spoznala hotelskega točaja Joseja, ki jo je osupnil s svojim mišičastim telesom, v njegovih očeh pa je zaznala iskrice živalske želje po seksu. Ko se je sončila ob bazenu, ji je nosil pijačo in naklonjeno zrl v njena hribčka, predrzno pa se je ponudil, da jo namaže s sončno kremo. Nekoč, sredi lenobnega nedeljskega večera in ko sta bila ob bazenu skoraj sama, je potisnil njeno roko na svojo trdo izboklino, ter zašepetal v njeno uho:’ Sandre še dolgo ne bo iz mesta, videl sem jo v družbi mojih prijateljev. Pridi, greva k meni domov, rad bi te čutil’.

Najprej se je Maja prestrašila, nato pa je dvom zamenjal samozavestni ponos, da se zanjo zanima tak izklesan žrebec, ki lahko dobi vsako bejbo. Najbrž je bil lokalni ženskar in je vsak dan poseksal drugo, vendar ji za to ni bilo mar. Ni iskala ljubezni, temveč zadovoljivo potešitev, zato sta se odpeljala k njemu domov. Nasmejani Jose jo je za roko vodil v svojo skromno sobo, kjer jo je zasul s poljubi in ji govoril, da je njegova princeska. Kljub nežnim besedam pa je bil precej divji, saj je izkušeno in hitro odpel njen modrček, jo spravil iz rdečih bikink in začel božati nabrekli ščegetavček.
Izkazal se je za mojstra pri obdelovanju z jezičkom, luknjico pa je dražil tudi s prsti, medtem ko je ona sesala njegovo črno anakondo. Resnično je imel ogromnega in čeprav jo je prvi prodor v češpljo nekoliko zapekel, so jo vsi nadaljnji sunki spravljali v ekstazo. Njegova mrcina je bila tudi precej debela, zato je odlično zapolnila njeno muco, ki se je od užitka precej razširila. Ljubila sta se na njegovi mizi, v kadi, na koncu pa je njen prelepi obraz pošprical ob polnoči, v tišini hotelskega bazena. Izmenjala sta si stike in kdo ve… morda se čez nekaj mesecev spet vidita in potešita svoje skomine.