На Село

078_1000Како и обично кај мене во село јас сум од Струмичко доаѓаат братучет ми Борис и братучетка ми Гордана. Но ова лето братучетка ми Горде дојде сама, брат и не можел да дојде затоа што почнал да работи. Јас треба да одам од октомври на факултет во Скопје на приватни Европски Универзитет во скопје, а братучетка ми Весна веке даваше испити од прва година на Правен. Во селото немаше многу девојки па јас само што ќе помислев на женско тело ми се дигаше курот, ми се дигаше и на баби од 65 години а камо ли да видев некоја девојка во мини сукнња и танга гаќи. Секојдневно го дркав по неколку пати.

Горде беше згодна девојка, црна со големи гради висока со прекрасна градба со еден збор прекрасна како викаше брат ти Борис скопска шмизла. Почната беше бербата на сливи па требаше да одиме сите но тоа утро.
Горде не беше станата па мајка ми ми рече да седам дома додека се разбуди да ја причекам и после да одиме со неа заедно на собирања сливи. Седнав на нејзиниот кревет и го уклучив телевизорот. На програмата имаше музика Пинк ТВ. Гледајќи ја како спие почнав да си го галам курот.
Се плашев да не се разбуди братучетка ми. После половина час Горде се разбуди го зема далечинското и го попушти телевизорот. Стана од креветот и почна да скока и да пее. Ме повика и мене да играме заедно јас ја одбив бидејќи мрзам српски турбо фолк. На себе имаше бели гакички од кои на рабовите се наѕираа црни влакненца од пичето и бела прозирна маица преку која можеа да се видат убавите големи бели гради и темните брадавици…

Почна да ме влече за рака секој нејзин допир повеке ме возбудуваше. Појдов према вратата, таа ме врати на себе имав само шорцеви па можеше да види колку сум возбуден се вратив на кревет. И таа седна до мене и почна да ме турка. Потоа скокна врз мене сакав да станам но таа ме држеше за шорцот.
Се тргнав да станам но обидувајки се шорцот ми спадна до колена. Бев гол..Набрзина го повлеков шорцот нагоре, поцрвенев од страм. После тоа таа ми го симна шорцот но сега намерно и останав скроз гол. Ми го фати курот со рака. Мислев дека ке се онесвестам. Стоев така неколку секунди како здрвен а таа ми рече ‘‘што зарем ти го нема до сега никоја пушено ‘‘

Ја фатив за градите а таа ме турна на креветот и ми рече да не мрдам. Почна да ми го лиже и дудла курот. Тоа беше нешто што не може да се опише. Продолжи да ме милува…цело време ми беше камен тврд не се сеќавам дека некогаш бил толку тврд. Станав од креветот и ја соблеков маицата и гакичките, никогаш нешто поубаво немам видено во мојот живот права секс бомба колку тврди цицки и огромни брадавици. Легна на кревет и ги рашири нозете. Полека легнав покрај неа и го лижев пичето и смукав клиторисор на крај и го ставив моето јазице во нејзиното пиче вриштеше од убавина и ме молеше да не прикинувам.
Конечно го ставив мојот кур помеѓу нејзините нозе. Полека и го набивав…Додека и влегуваше таа тивко стенкаше а тоа ме возбуди уште повеќе. Почнав да се движам во ритам горе доле.
Чуствував дека ќе свршам,а ја почуствував и неа..како ме стега и да се витка под мене, стенкаше гласно,свршуваше а и јас бев на крај. Потоа тоа лежевме десетина минути се облековме и отидовме да береме сливи. Кога дојдов во скопје на студии правата година без кај тетка ми Весна и братучетка ми Горде можете само да замислите како си поминав боженствено но за жал траеше само девет месеци трета години на студии отиде во Бостон САД каде и живее во брак до Италијанец.