Nismo dugoo

Hej mali..jesi li ti to prosao sada autom ispred moje radnje…jesam. Zasto? Pa jel bi me mogao odvesti kuci za pola sata kada zatvorim.. Dario ima inveturuvi ne zna kada ce zavrsiti. Naravno samo javi kada budes gotova. Iza 45 min stize poruka gotova sam…

Dosao sam po nju, sjela je u auto i pozdravila me uz smjesak… Noge me nesta bole pa mi se bas neide pjeske.. A kada sam te vidjela da si prosao sjetila sam se da sam sama doma pa ako ti se nezuri mogao bi navratiti. Pa nezuri mogu ostati na kavi. Ma jebala te kava, ja bi malo zestokog sexa. Dario radi inventure cjeli tjedan po trgovinam dodje kuci i odmah zaspe. A stas umoran covjek reko. E da znas da veceras nece zaspati dok neodradi svoje i nasmija se. Usli smo u kucu, donjela mi je sok u dnevnini rekla da ju pricekam da ide pod tus. Popio sam sok i priblizio se vratima kupaone i cula se voda iz tusa. Skinuo sam se i usao unutra, bila je iza stakla tusa. Pitao sam da li ima mjesta i za mene posto sam sav znojan. Otvorila je vrata i rekla upadaj…uhh mali tus, a mi stisnuti. Poljubila me dok je voda padala po nama. Uhvatila me za kurac stisla i rekla ja sam gotova, a ti pozuri sa tusiranjem i izasla van. Na brzinu sam se otusirao i obrisao, cekala me je u dnevnoj na krevetu. Cim sam dosao ustala je, poceli smo se ljubitii drzao sam je za guzu stiskao mjesio sirio.. Tiho je stenjala neprestajuci me ljubiti.. Sjela je na krevet i strpala kurac u usta. Pusila ga je odlicno, polako i duboko bas onako kako volim. Osjecao sam njene usne i jezik po cjeloj duzuni kurcaa. A drugom rukom mi je mjesila jaja i povremeno liznula jezikom kada joj kurac nije bio u ustima. Bio sam blizu svrsavanja i doslovno sam joj ga oteo iz usta. Kroz smjesak je rekla nesta nije uredu. Kleknuo sam ispred nje rasirio noge i jezikom uronio u njenu obrijanu mackicu. Bila je sva vlazna puna sokova..lizao sam joj pomalo grubo klitoris dok sam prstom ulazio u nju. Mjesala je guzom uvijala se i stenjala.. Drzala me za glavu nedopustajuci da se odmaknem. Sve je bila glasnija i vlaznija. Svrsila je ubrzo uz glasno stenjaje i jedan zestoki vrisak. Presao sam par puta jos jezikom od guze sve do pice ustao se i nabio joj ga dok je bila na ledjima do kraja. Stisnula me je nogama i rukama oko vrata i prosaptala. Daj jebi me daj, do kraja to. Svaki puta bi joj zabio do jaja stenjala je vrtila guzom. Ispustala je nekotrolirane uzdahe vriskove, a pica sokove..Želim gore.. Izvadio sam ga i sjeo na krevet. Uzela je mob uslikala ga i popela se namene..

Ljubili smo se, drzao sam ju za guzu dok je ona rukom namjestala kurac u picu. Odmah se nabila do jaja.. Pocela je mjesati guzom na njemu. Ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, rukama sirio guzu povremeno ju lupajuci dlanom po guzi. Sto je popratilo jos zesce skakanje po kurcu i glasniji uzdasii. Polako sam joj prvo masirao otvor guze da bi zatim i gurnuo prst unutra…da, to mi radi stavi mi prst u guzuu daa uhh kako je dobroo. Kako mi pase tvoj kurac. Postala je sve zesca, glasnija, to je bio znak da je pri kraju.. Kada je pocela svrsavati stavio sam joj jos jedan prst u guzu i lagano gricnuo bradavicu. Glasno je vrisnula i pocela se trzati, tresti i svrsavati. Jaja su mi bila sva mokra od njenih sokova.. Umirila se, duboko disala. Ustala je i naguzila se na krevetu rukama se drzeci za naslon. Daj me zestoko i do kraja napuni me. Uh koja guzaaa je bila predamnom. Prisao sam stojeci i gurnuo u picu.. Rukama sam je uhvatio za bokove i zestoko poceo seviti…Znoj je padala sa cela po njenim ledjima.

Nisam prestajo samo sam je sevio tako lupajuci po guzi dlanom. Ona je vikala, mumljala… I krenulo je jos sam se par puta nabio i ostao duboko u njoj. Poceo sam svrsavati i puniti joj picku spermom. Kada sam ga izvadio dala mi je mobitel i rekla da ju uslikam. Da se vidi moja sperma kako izlazi. Uhh kakav je to jeben prizor bioo…ljepa obrijana picka iz koje izlazi sperma, mmm… Kada smo dosli sebi ja se bukao, a ona je samo obukla gacice i kucni ogratac.. Uzela je mob i napisala Dariu poruku.. Vidi tko je kod mene i poslala sliku mog kurca. I onda druga poruka sva sam prljava morat ces me ocistiti kada dodjes kuci i sliku njene pice.