Pored jezera…

lakeOvo sto cu ispricati desilo se prije cetiri godine, na pocetku moje i Srdjine veze..i tada kao i dan danas prolazila me jeza od njegovog perverznog pogleda, dosta puta sam mu rekla da je dovoljno da me samo gleda pa da mi pickica ovlazi. Jun mjesec, lijepa suncana subota, Srdja me pozvao da sa njim i njegovim drugom idem na Biogradsko jezero… Biogradsko jezero je nacionalni park, koji se nalazi nedaleko od Kolašina i ljeti je prava turisticka atrakcija.. gledao me cijelim putem onim svojim perverznim pogledom i smjeskao se samo..

Kada smo stigli sjeli smo da nešto pojedemo i da se malo odmorimo, ali moj nevaljali nemirko nema mira…Vidim da mi svo vrijeme gleda u sise i svako malo dira kurac. Njegov drug nije ništa primijetio jer je slušao muziku na telefonu i kuckao se s nekom curom. Srdja je odjednom skocio, zgrabio me za ruku i dobacio drugu da se brzo vracamo. Sto radis to ludaku… uffff, jebacice sto mi radis danas, namjerno si obukla tu bijelu usku trik majicu, u njoj su ti sise ogromne, od kad smo krenuli imam želju da ti polizem bradavice..Odvukao me na jednu klupu koja je bila malo van puteljka i poceo da me ljubi, grubo, nije mogao da dodje do daha, izvadio mi je sisu i poceo da mi kruži jezikom po bradavicama, zna sto me izludjuje..Sad cu jebacice prvo dobro da te napalim pa cu da ti nabijem kurcinu u usta, ima da ga sisas kao prava kurvica, ovdje, u sred bijela dana..
Izvadio je kurac koji je vec bio dignut i tvrd, uhvatio me za kosu i poceo da me napusava, gutaj ga cijelog, znam da voliš kurac, gutaj gaaa… cimao mi je glavu gore dolje a onda mi je rekao da mu radim sto poželim, tvoj je, sisala sam ga i lizala isprva lagano, a onda sam sama pocela da ga cijelog nabijam u usta. Inace volim taj osjecaj da se davim sa kurcinom, da, kliznula mi je u grlo kurcina od 18 cm, cijela, do korijena, tako sam ga pohotno uvlacila i udarala se sa njime po licu. Srdja je stenjao i samo ponavljao da niko ne pusi kurac bolje od mene..dok pišem pricu i sjecam se svega sto se desilo taj dan picka mi je ovlazila, morala sam se skinuti gola, malo pišem, malo mazim picku, ali da se vratim na pricu..Pusila sam mu kurac kao luda, totalno sam izgubila pojam da je dan i da može neko da nas vidi, glavic mu je bio tako nabubrio, pocela sam da trljam s njime bradavice i tu su mi sve kocnice popustile.

Pozeljela sam da ga zajasem tu na sred klupe, trebao mi je kurac ,skinula sam do pola helanke i samo ga zajahala, picka mi je bila skroz mokra pa mi je ušao lagano i kroz cijelo tijelo me prošla neka slatka jeza, pocela sam da drhtim i da se nabijam kao da mi je zadnje u životu. Moram priznati da me palila pomisao da mozda neko stoji i gleda sto radimo, mozda neki perverzni stariji cika stoji iza drveta, gleda i drka..Dao mi je srednji prst da mu sisam, a drugom rukom me pomalo davio i stiskao za vrat, kakva si kurva, rodjena si za kurac, u jednom trenutku me stisnuo tako jako da sam ostala bez daha, vrisnula sam iz svega glasa, cuti kurvo, voliš ti ovo, budi tiha, više nismo mogli da izdržimo i poceli smo da svrsavamo istovremeno. Grcila sam se i stenjala, on isto, tresao se i svršio sebi po stomaku ali baš obilno. Pošto nismo imali ni maramice ni ništa cime bi se obrisali ja sam kao zadnja drolja polizala svu spermu sa Mirkovog stomaka.. Ne znam bez da vas lažem da li je neko gledao našu jebacinu, jer kad smo završili shvatili smo da smo se jebali u sred bijela dana na javnom mjestu, samo mi je rekao palimo odavde, da ne završimo u zatvoru zbog bluda..naše igrice se nisu tu završile, imali smo još jedan nestasluk..