Srečanje v gozdu

trojBila je nedelja vroč sončen dan in nisem vedel kam bi se dal, pa sem se odpravil v gozd na sprehod, rekel sem si, saj v gozdu bo še najbolj hladno.
Sprehajal sem se v senci krošenj dreves in poslušal šelestenje listja in žvrgolenje ptic. Mislil, da bom sam v gozdu na nedeljsko popoldne, pa sem se zmotil. Srečal sem mlado dekle, ki mi je prišla nasproti, pozdravila sva se, saj sva se le bežno poznala, ker je le generacija ali dve za menoj. Beseda je dala besedo in
spontano sva se spustila v pogovor. Pogovor je nama kaj hitro stekel in kar naenkrat sva si imela drug drugemu ogromno povedat. Seveda je prišla beseda tudi na sex, dekle niti malo ni bila sramežljiva in sproščeno sva se pogovarjala, nato je udarilo kot strela iz jasnega, mislil sem si, da se dekle malo šali z menoj, ko mi je rekla da bi sexsala s starejšim izkušenim moškim, saj s starejšim moškim še tega ni počela. Izrazila je željo, da bi sexala
z menoj, ker sem ji zelo simpatičen in da je kar začutila neko energijo do mene.

Postal sem malo zmeden, saj v tistem trenutku res nisem vedel kaj je res in kaj ni. Vprašal sem jo, če ve kaj govori, pa mi je dala prst na usta in zašepetala na uho, “res se te želim in rada bi,da me popelješ v omamo strasti tukaj in zdaj”.
Ozračje je postajalo čedalje bolj naelektreno z željo po spolnosti tako mene kot nje. Zaželela sva si drug drugega in začela iskati kraj, kjer bi lahko uresničila najini želji, ter se naužila naslade, ki jo nam ponuja sex, s polno mero strasti in romantike.
Ko sva tako premišljevala kam bi se vsaj malo skrila iz poti, sem se spomnil, da je blizu lovska preža, ki jo uporabljajo za opazovanje divjadi. Predlagal sem ji, se spogledava in že sva pohitela tja, preža je bila prazna,
tako da sva se hitro povzpela dokler najina velika želja po sexu ni ugasnila.
Glava ni več razumno razmišljala, ko sva se v preži začela poljubljati in kri nama je udarila v glavo. Začela sva slačiti drug drugega, tako da sva bila zelo hitro gola.

Prijel sem jo za joškice jih nežno božal, z jezičkom sem ji krožil po bradavički,da je v trenutku nabrekla. Nato sem ji šel nežno do popka malo zakrožil okoli njega in do njene pohotnice, jo prijel za češpljico nežno,
tako da se ji je iz njenih lepih ustnic, ki so bile kot žamet, prihajal vzdih zadovoljstva.
Z jezičkom sem se sprehodil po njeni špranjici ji lizal sramne ustnice, z jezičkom prodiral v pohotno muco, ji krožil po ščegetavčku, na kar se je zvila iz mojega objema, prijela mojega korenjaka, ki je postajal vse večji in večji ter vedno bolj željan združitve z mladim telescem.
Najprej se je z jezičkom sprehodila po mojem korenjaku, od jajčk pa do vrha si ga vzela v usta in ga narahlo drgnila gor in dol, ga poljubljala in se sesala, nato ga je približala svoji češpljici in zašepetala,
daj miga, porini mi ga, da ga bom čutila vsega v sebi.

Narahlo sem jo položil na klop in ji ga najprej z glavico podrgnil po njeni že premočeni špranjici, gor in dol in kar sam je našel pot v pohotno mlado pičkico. Prijel sem jo za ritnice in ji porinil korenjaka do konca jo zapolnil z mojim korenjakom, da je kar zaječala od ugodja, ki ga je čutila v sebi.
Njeno telo je začelo valoviti in iz nje so se vsuli vzdihi, začela je glasno govorit, ” daj me, dobro me daj”, vzdihovala je in vpila ” še še še “.
Najini telesi so čedalje hitreje valovili in moj korenjak je prodiral čedalje globlje in globlje.

Njene mokra muca ga je objela tako močno, da sem čutil kako me objema odprtina njene muce. Bližala sva se vrhuncu ekstaze, in kmalu je iz njene muce začel teči sok naslade v valovih, tudi jaz sem bil že čisto na koncu težko sem zadrževal, nato je butnilo iz mene, polnil sem jo s tekočino poželenja, ona pa je le predla,
ko muca in čeprav sva doživela orgazem je hotela še in še.
Ne vem koliko časa sva bila v preži, saj sva doživljala orgazem za orgazmom, dokler nisva oba utrujena obležala na klopi. Čeprav sva bila prijetno utrujena, sta najini roki še vedno božali najino bogastvo in vzdihi užitka in sreče so še vedno prihajali iz najinih ust, tako da sva ves postopek ponovila še enkrat.
Po dolgem času je rekla, da ni pričakovala od starejšega moškega tako strasten nežen sex z orgazmi, ki so se kar naprej ponavljali. Rekel sem ji le, do danes nisem verjel, da je spontani nepričakovani sex res lahko tako dober in da si kaj takega lahko samo želiš.
Začelo se je večerit in odpravila sva se vsak na svoj konec z besedami, da se bova še srečala, saj nama je bilo lepo in hočeva to še večkrat doživeti.