V RITMU DIVJEGA SEKSA SE JE Z NAMA MAJALA VSA LOVSKA PREŽA

V RITMU DIVJEGA SEKSABilo je vroče poletje, jaz pa sem se daleč od doma skrila v hladno zavetje gozda pred vročo pripeko.

Tam v hladnem gozdu sem srečala njega, tako skrivnostnega z nagajivi pogledom,  ki ga že leta poznam, s prijaznim nasmeškom in v lovski opravi, izgledal je prav sexy  in preprosto nisem mogla, da ga ne bi s pogledom slačila in seveda ob tem zardela.

Kljub kratkim hlačam in majici, ter gozdnem  hladu, mi je postalo še bolj vroče.   Ker se že dolgo poznava  sva se zatekla v pogovor in predlagal je,   da se prestaviva na lovsko prežo, ker je videl tam daleč nekaj divjadi   in da si jih naj skupaj ogledava.

Na lovski preži je vzel v svoje močne roke daljnogled in mi ga ponudil,  češ naj pogledam…ker sama nisem vedla kaj naj gledam  se je prestavil za mano in me objel  ramen in mi pokazal kam naj pogledam.  Ko se je koža dotaknila kože sem preprosto   zadrhtela kar je tudi sam opazil   in videlo se mu je na obrazu, da mu je všeč.  Ni se obotavljal obrnil je moj obraz nazaj k sebi in me strastno poljubil … bila sem vsa  presenečena, a tega sem si tako želela da se nisem obotavljala  in mu takoj strastno vračala  poljube.

Začel je poljubljati ves moj obraz, vrat in se vedno spuščal nižje …njegove roke pa so drsele  po vsem mojem telesu in mi hkrati že slačile  majčko in zatem takoj hlače. Tudi jaz se nisem obotavljala slekla sem mu majico  in ga poljubljala  po vsem telesu, zatem sem se spustila nižje in iz hlač  osvobodila njegovega korenjaka v dobesednem pomenu.

Obdelovala sem ga z rokami, usti in jezičkom in ga ob tem opazovala kako uživa … ko sem že videla da prihaja vrhunec sem se ustavila, prav jezno me je pogledal  in rekel, da se mi bo še   maščeval … dobesedno strgal je z mene hlačke in modrc in me začel poljubljati,  kmalu zatem se je spustil med moje noge in me z jezikom obdeloval tako,  da sem že ječala od užitka. In res je bilo kot je rekel, da se bo maščeval, tik preden bi doživela orgazem je odnehal, bila sem prav razkurjena.    Tako me je začel spet nežno božat in poljubljat po telesu in   kmalu umiril z svojo nežnostjo in  hkrati grobim prijemom mojo jezo.

Vendar tudi sam ni več zmogel čakati, položil me je na trd lesen pod  in se dvignil name …  najprej ga je zaril počasi in nežno nato je začel nabijat    vedno bolj grobo in divje … V ritmu  divjega seksa sva se majala midva in z nama vsa lovska preža. Zamenjala sva še pozo tako, da sem ga jaz zajahala, tako sem prevzela vajeti   v svoje roke, a ne za dolgo, kmalu me je obrnil na kolena in me nabil od zadaj.

Ob tem ko me je nabijal me je tudi božal, preprosto je kombiniral grobi   seks z nežnimi dotiki …  Tako sem kmalu doživela močan in dolg orgazem, kmalu za mano še on, špricnil mi je na ritko in hrbet.  Za tem sva se posedla na tla drug ob drugem in se še nekaj trenutkov objemala in poljubljala   Po vsem tem sva se hitro oblekla in odšla vsak v svojo smer …   zadovoljna in potešena …    Bilo je noro in iorgazmično.