Лила, 37, Тетово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Работам како учителка па ми е дискрецијата многу битна. Во сексот сакам да експериментирам, често да пробувам нешто ново. Велат дека сум бомба.

Барам:
Слободна сум, али со задоволство би се сврзала ако си добар во кревет. Обожавам жешки допишувања, сакам кога си опуштен и кога ми напишеш што мислиш без пресврт. Предност имаат слободни мажи, не сакам да бидам со оженети.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Lila ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Lila ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija