Љубица, 23, Прилеп

Студирам , а слободното време го користам за работа како промотерка. Обожавам поп музика и романтични пораки. Ми се допага кога дечко знае да ме насмее. Би сакала да запознаам момче кое е слатко и духовито заради евентуална врска.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Ljubica ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Наталија, 22, Тетово

Скоро се преселив со родителите во Тетово и не познавам никого, многу сум осамена. Сакам да бидам сакана, сакам секс со саканиот, заеднички зајдисонца и уште многу други нешта.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Natalija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Надица, 24, Скопје

Досега се што сум имала во поглед на љубовта бил погрешен избор. Се надевам дека конечно ќе го најдам мојот искрен и верен дечко.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Nadica ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Викторија , 38 , Тетово

Барам пред се вистински мажи (кои би ме сакале и почитувале онаква каква што сум) за HOT CHAT, и евентуално запознавање и дружење.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Viktorija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Василка, 21, Битола

Студирам и живеам со моите. Имам постар дечко со кого не се гледам многу често затоа што заради работата многу патува. Ги запостави моите потреби , затоа сега под итно ми треба замена додека не се врати од службен пат.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vasilka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Менка, 47, Битола

Годините минуваат,а јас никако да најдам издржлив ебач спремен на се. Го примам секаде, може да го викнеш и другар ти, обожавам надрвени курови.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Menka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Моника, 30, Битола

Сакам да ми се јави постар, добро ситуиран маж, полн со енергија, кој може да ги задоволи моите апетити. Ако имаш големи… сексуални апетити, јави ми се па да идеме во провод!

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Monika ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Лина, 24, Неготино

Обожавам женети мажи! Еднаш бев љубовница и пак би била.  Тоа мие страст, тоа е квалитетен секс, обожавам кога нешто е забрането.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Lina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Leontina, 47, Tetovo

Се што барам е да ми се пружат незаборавни моменти во кревет, а ја за возврат ќе се реванширам.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Leontina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup

Павлина, 54, Неготино

Самохрана мајка, имам две керкички, добро изгледам, сакам романтични прошетки. Би сакала да запознаам постар господин за романтични прошетки покрај река, заедничко летување, зимување и вечери.

Pošalji email Moje fotke
 
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Pavlina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Makedonija Jeftiniji pristup