Postali smo svingeri

Sada je ležala na stomaku istrćenog dupeta. Nikada je nisam video ovako pohotnu. Doktor je legao preko nje i nabio ga joj u picu. Goran je bio toliki čovek da se moja devojka jedva videla pod njim. Krenuo je da joj ga nabija sve jače i brže. Ona je krenula da stenje tako glasno da sam se u jednom trenutku uplašio. Bio sam na granici da skočim i sve prekinem ali sam na licu Jovane video ispod boilne grimase koliko se zadovoljstvo krije. Seo sam na krevet i sagnuo glavu kako bi bolje video središte događaja. Kako je toliki kurac stao u moju devojku nije mi bilo jasno.

Tagovi:

Duboko u prašumi

Ljubio ju je kao nikad prije, jer tek je sad po prvi put dodirnuo njene usne. U djevojčinom srcu lupali su bubnjevi i sa svakim njegovim dodirom elektricitet joj se širio tijelom. U transu je osjetila kako je spušta na krevet i otkopčava svoju vojničku uniformu, a potom i kaiš. Ne bi se baš moglo reći da Eva nije potajno maštala o tome, ali nije ni slutila da će zaista izgubiti nevinost sa drugom iz vojske, i to još u podzemnom bunkeru…

Tagovi:

Gola za dva

Iz hiše je prišel z malo torbo in avtomobilskimi ključi v roki. Poljubil me je. “Je šlo?” Priznam, da sem se mu sprva hotela zlagati, a ko je njegova ogromna temna osebnost stopila pred mene, bi najraje zavpila, da v resnici nisem še nikdar pila moškega semena. Prijazno me je gledal in me pobožal po licu potem, ko sem zardela in odkimala.

Užitak u grehu

Usao sam unutra,lezala je u spavacici crnoj,podignut jastuk,naslonjena na njega uspravila je noge i tiho jecala,boze,nije imala gacica.Sjeo sam kraj nje,znas ono je bio greh,normalni ljudi to nerade.Uzela me za ruku i stavila polako medju svoje noge,sva je bila mokra.Nisam mogao da odolim.

Tagovi:

Тетка Миланка

Моето прво искуство беше на 18 год и тоа со неа и трае до денес секогаш кога ке дојде. Сестрами имаше 25 год и требаше да се мажи па по тој повод дојде и тетками. Братми е три годими поголем од мене и беше зависен од секс. Заеднички интерес ни беа постари жени. Таа година првпат ја видовме гола тетка Миланка, изгледаше фантастично. Посебно ме воодушеви нејзината црна пичка која беше во контраст со нејзината плаво фарбана коса. Мирисајги нејзините гаќички кои ги украдовме од купатило после нејзиното туширање. Решивме да ја ебеме ама требаше да смислиме план. Без милост сакавме да ја оствариме целта не бирајки средства. Заборавајќи на сето добро што ни го направила бевме спремни да направиме се само да ја добиеме. Требаше да ја опијаниме за да ја изебеме, но тоа не беше воопшто лесно. Одлучивме да го направиме тоа на свадбата. Братми беше сигурен во себе а исто и мене ми влеваше доверба. Свадбата течеше вообичаено, доаѓање по невеста, матично, црква, ресторан каде што коначно почна и веселбата, која со нетрпение ја очекувавме.

Novogodišnja noć sa Anjom

Sat je otkucao i kazaljke su pokazale 12 sati, svi su skocili srecno i poceli da se ljube i pozdravljaju. Zvuk vatrometa i petarda se cuo napolju, neki su izasli napolje da proslave dok su neki ostali u kuci. Posle vise od dugackih pola sata situacija se smirila i svi su se vratili u kucu, nastavili su da pricaju i sve je teklo kao i tokom cele veceri. Ja sam i dalje mislio o onome sta se desilo u kupatili izmedju mene i Urosa bio sam veoma napaljen. Jos gore Anja kao da se namerno nadmetala i svaki put kada bi se malo nagnula video bih joj prelepe sise koje su me jos vise palile.

Tagovi:

Neočekivani seks u uredu

Brzo smo se skontali, a kako sam ja bio neoženjen, kao i Barbara, stalno smo imali neke dvosmislene razgovore u uredu, gdje bi sve frcalo od seksualnih aluzija. Sve je to trpila Anja, friško udata, ali još bez djece, pa nam je znala reći da bi se prestali zajebavati kad bi se konačno oboje skrasili. Tu bi Barbara i ja prsnuli u smijeh, a i ona bi nam se priključila. Doduše, Barbara je imala nekog dečka, ali je stalno govorila da nije ništa ozbiljno, te da traži još uvijek onog pravog. Ja sam pak imao stalno neku vezicu, ali sve je to bilo više manje neki seksualni đir, ništa ozbiljno. I tako su nam prolazili dani, sve do tog dana kad se dosta toga promjenilo.

Neverna u mislima

Odjednom su me preplavili osjecaji kao da ulaze dva penisa u mene. Pocela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mackicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje upru

Tagovi:

MEDICINSKA SESTRA

Gi prilepivme telata,ja fakav za gradite ja ebev jako se dodeka taa vristese kako vistinska kurva.Posle taa poza jas sednav na foteljata,taa se zavrte so grbot kon mene, I pocna poleka da se nabiva.Dodeka taa se nabivase,jas ja miluvav po gradite.Vo taa polozba ja povlekov kon sebe,lezese na mene.Dodeka ja ebev se ljubevme strasno.Ja trgnav od mojot kur,go izvadiv kondomot I svrsiv na nejzinoto lice