Nadica je sledeca

Dlanom ti prekrivam usta,drugom rukom centriram vlažni vrh krupne jagode i naglim trzajem sjurio sam ti svoju organ tvoju lepu ,zgodnu guzu…..Rukama tražeći stisak ,rušiš sveske,papiri su rasuti po podu,govoriš mi nešto ,ponavljaš ,i na kraju glasno ,stenjajući od bolova koji se gube…naredjuješ mi da nestajem da odmah počnem silovito da te jebemmmm….dubljeeeee,daj mi ga ,razvali me…

Tagovi:

Razuzdana seljancica

Izvukao ga, naguzio me I zario ga do kraja u moju malu pickicu. Kriknula sam od bola, ali ga je brzo zamijenilo zadovoljstvo. Jebao me je polako, pa onda malo jace, mijesajuci svojim kurcem kroz moju picku. Njeni misici su ga stezali I grcili se pod naletima orgazma ispustajuci sokove po njemu.

Tagovi:

Забрането овошје

Се исплашив дека на тој начин ке останам без ебачина, па брзо станав и на својата докторка и го начукав во пичка. Така поубаво можев да видам како она онака свиткана му го дудла курот на докторот и како он стварно ужива во тоа. Баш тоа доволно ме напали за да и го втерам доста јако,но така и беше малку потешко да го пуши, но она немаше намера да го испушти доброто парче на докторот од нејзината уста. Ја фатив за цицки и јако и ги месев втерувајки и го се побрзо и побрзо. Возбудата беше неиздржлива!

Стопирање

Совршено обликувана,а од долу и се гледаше пичето,усничките и беа отворени,и и капеше мирисен сок,додека чекаше да и го набијам мојов кур.Јас го извадив,ми беше дигнат многу.И го напикав во влажното и жешко пиче,полно со сок,кој се цедеше од неа,и почнав да ја ебам дивјачки,јако,длабоко.Јајцата ми плескаа по нејзиното газе,а рацете ми шетаа по нејзиното тело.

Razvaljivanje u studentskom domu

Jauknula sam još jače. Želela sam da prestane i da nikad ne prestane. Ja sam mu za to vreme drkala kurac. Ne znam u kom trenutku je skinuo šorts, bio je potpuno nag. Kurac mu je bio oko 17 cm, debeo i tvrd sa izraženim venama po njemu. Tako sam ga želela u sebi! Spustila sam se dole, na kolena. – Popuši mi ga dobro. I onda mi je rukom obuhvatio glavu i nabio me na kurac. Bio je vlažan, ukusan, bila sam gladna kurca, gutala sam ga. Niz bradu su mi curili sokovi, pušila sam mu sa uživanjem. Lizala sam mu jaja, jezikom sam prelazila preko jednog, pa preko drugog. Onda sam ih ustima uvukla i sisala, dok sam mu rukom drkala kurac. Toliko se napalio da zamalo nije svršio. Onda me je podigo za kosu, okrenuo otpozadi i navalio na sto koji je bio pored, a ja sam se laktovima oslanjala na sto. Raširio mi je noge i spustio se. Jezikom mi je prelazio od klitorisa do čmara, lizao mi je klitoris, htela sam da izludim…

Tagovi:

Divja pot do orgazma

Borisov pogled zavrta v moje oči, da kar čutim, kako bi rad zavrtal vame, in postanem vsa mehka. Dolgo me gleda, da se nazadnje trapasto zasmejim in pogledam ven, v mestne luči, zabrisane v megli. Njegova za spoznanje hrapava dlan me nežno poboža po licu, da se obrnem. Prste zakoplje v moje kratke svetle lase, ki so že vsi skuštrani, in me odločno poljubi. Globoko, počasi, z občutkom, kot bi me hotel v enem poljubu vso použiti.

Sevdah za moju kitu

Diskretno nasminkana, srednje visine, pune usne, tijesna majica na njoj, brus se ocrtava, a moj pogled prikovan za njene sise. Jaka trojka. Guza obla i podignuta, a noge prave i duge. Ispod minića samo se uvrću. Ja joj prilazim u bermudama, crvena majica na meni i potpuno bosih stopala. Prisao sam joj bez ikakvog pozdrava, gledajuci je pravo u oci…Dok sam se ogledao u njenim očima boje neba, zastala je sva u cudu i bojažljivo upitala:” Šta ćes da uradiš? Ja bez pogovora prilazim i ljubim je pravo u usta, stezem je oko struka, hvatam je za ruku i krećem. Kuda? Ne znam ni sam…Samo sam isao, drzeci je za ruku i grleći je, ljubio po licu. Moj prijetelj je za mnom isao i nista nije govorio.

Tagovi:

Seksualni objekat

Filip De Šenca zadiže džemper, spusti pantalone i stade ponosno prelazeći rukom preko svoje nove opreme: jedan tamni penis, poput teškog voća nad još jednim tamnim penisom; četiri dlakava testisa visila su sa strane. “Ima nekih problema? ” upita doktor Arkolio, podižući oba penisa sa profesionalnom hladnoćom, ispitujući ih pažljivo. Oba počeše da se pomalo krute. “Tajming, to je sve. ” Filip De Šenca slegnu ramenima, uz lak osmijeh svom prijatelju. “Još nisam uspio istovremeno da svršim. Dok uspijem da svršim, jadni Džon obično bude gadno raščepljen.” “Osim toga? ” upita doktor Arkolio stisnutih usana. “Oh, sjajno… Sve dok ne nosim uske pantalone. ” “U redu”, reče doktor Arkolio umorno. “Sada možete da se zakopčate. ” “Već gotovo? ” poče Filip De Šenca da flertuje. “Ne isplatite se baš, doktore. Sto dolara za dvije ….

Tagovi:

Zena mog drugara

Skoknuo sam do prozora, a ona je bila na njemu i ludacki je mijesala i skakala po njemu. Da ne duzim, izmijenjali su sve moguce poze, dva puta je vristala kao luda (nemam pojma sta joj je bilo) a onda je htio da joj ga nabije u dupe! Drzao je prikovanu za krevet na stomaku i nije joj dao da se okrene, a ona ga je molila govoreci da je to boli! Nisam znao sta da radim, jer sam vidio da ce da joj ga nabije na silu, pa sam uzeo telefon i pozvao njen broj! Telefon je zazvonio i oni su se trgli, ali ja sam prekinuo vezu, jer sam zelio da vidim sta ce da se desi!Ona je pokusala da se izmigolji, kao da vidi ko je, ali on nije dozvolio!