Bisex bahanalije

Onda je nas je Holic (drug) ostavio i otišao do kupatila, a istog momenta Jirina je ustala sa poda i sela na moje prepone, nagnula se i gurnula mi jezik u usta. Mešala je svojom guzom tako da sam mislio da ću da eksplodiram i da je zalepim za plafon. Šapnula mi je na uvo: „Mokra sam i želim da me jebeš”. Podigao sam se zajedno sa njom na sebi, držeći je za noge i preneo sam je u spavaću sobu. Ljubeći je skidao sam je divljački, ostala je samo u gaćicama, raspečena na krevetu. Ljubio sam je po grudima i lizao joj bradavice, jednom rukom držao sam je za glavu a drugom sam joj šarao po pičkici preko mokrih gaća. Onda je jednog momenta snažno uzdahnula, otrgla se i skinula sve sa mene i krenula da

Tagovi:

Slatko odlaganje zadovoljstva

Uvukao je jednu njenu dojku koliko god je mogao da dohvati u usta i haljapljivo je sisao izazivajući da se moje čipkaste gaćice polako navlaže. Drugom rukom je gnječio drugu dojku. Igrao se mačke i miša, kad bi mi postalo tako vruće smirivao je intenzitet i sasvim nežno prelazio jagodicom po mojoj bradavici.
Želela sam ga, želela sam da me zagrli čvrsto, obavijem svoje noge oko njegovog struka i da ga nateram da me uzme odmah. No, kako se atmosfera zagrevala, podigao je obe bratele namestivši mi haljinu, pogledao u bradavice koje se ocrtavaju i nasmešio. „Mila, ohladiće nam se večera”, vragolasto se nasmejao otkrivajući nemir i želju u očima. „Želim tebe, ješćemo posle.” „Dušo, želim da ovo potraje, ne žuri.”„Nije mi jasno zašto si insistirao da obučem večernju toaletu?” „Želeo sam da gledam kako se teška svila obavija oko tvog tela i mazi ga, želeo sam samo tebe da gledam cele večeri.

Nestašna komšinica

Malo posto smo se upustilli u pricu, kako sam prebacao programe naidjem na one za odrasle, iako nijesam htio pusti se pornic i pocnu da se jebu na njemu, ja uz izvinjenje prebacim kanal na sta je ona sa smijeskom i nekako bezobraznim pogledom rekla nema veze. Nijesam mogao da izdrzim a da je ne pitam da li ima nekoga, rekla je da nema, a onda sam krenuo u napad. Prisao sam joj i poceo da je mazim po grudima a ona je bez rijeci dokopala moj kurac, koji je bio u vise nego tvrd. Poceli smo sa ljubljenjem, a onda sam joj i skinuo sve sa nje, bila je prava mačka u tom donjem rublju, i pitala me da li mi se svijdjaju njene tange, na sta sam vec bio odlijepio. Pocela je da mi pusi kurac, tako strasno ga je sisala da to nije bilo normalno.

Tagovi:

Višestruko punjenje

Skinuo sam joj hlače i poceo ljubiti noge. Dosao sam do mace. Jos su samo gacice ostale. Ljubio sam je preko gacica. Tako sam zarko zelio zariti svoj jezik u njenu pickicu. Skinuo sam joj na brzinu gacice i stavio svoj jezik na macu. Tako je bila vrela… tako socna i sad me prodju trnci kad se sjetim tog ukusa. Lizao sam je a ona se uvijala pod naletima moga jezika. Stenjala je i gurala moju glavu prema picki. Uzivao sam gledati kako stenje. Lizao sam i ljubio tu vrelu pičkicu… mmm njene sokove. Bližila se vrhuncu. Nastavio sam je lizati. Svršila je i samo rekla želim te u sebi..jebi me. To me još više napalilo. Digao sam se sa kreveta i rekao da mi ga počne pušiti. Čim ga je stavila u usta odma se ukrutio. Pušila ga je tako dobro..prelazila jezikom po glaviću..uvlačila ga u usta..duboko. Kurac je bio spreman da uđe u njenu mokru i vrelu mačkicu. Rekao sam joj da legne na krevet. Došao sam na nju. Digao sam joj noge na svoja ramena. Kurcem sam joj prelazio preko mace…gore..pa dole.

Tagovi:

Veronikino nepozabno predajanje v savni

Drobna temnolaska je uživala v svojem ekshibicionističnem hrepenenju, ki ga je najlažje potešila na plaži ter v savni, kamor je zahajala tudi zaradi lepih teles. Svojemu fantu ni skrivala, da je biseksualka, on pa jo je ves čas vzburjeno nagovarjal, kdaj bo dovolila, da se jima v postelji pridruži še kakšno dekle. Veronika se je […]

Silva

Ljubio sam joj bedra i polako mazio picku preko crnih svilenih tangi. Kada vise nisam mogao izdrzati, rasirio sam joj noge i polako odmaknuo spagicu od tangi. Stavio sam jezik na njezin klitoris i polako njezno se igrao sa njim. Stavio sam prst u nju i polako ju jebao prstima i jezikom. Drugom rukom sam ju cvrsto primio za bedro i lizao ju . Izludjivao sam se okusom njene picke. Svidjalo mi se kako je micala bokovima dok ju lizem. Podigao sam njene noge na ramena, savila ih je prema sebi i ja sam je lizao sa zadnje strane. Svidjalo mi se kako uziva u mom lizanju. Stavio sam i drugi prst u njenu picku i polako joj lizao guzu. Svidjalo joj se dok jezikom mazim njen analni otvor. Rekla je: Hocu te u ustima dok me lizes.

Zadnji seks z bivšo punco

Začel sem na pičko. Vtaknil sem prst, kasneje 2, še zmeraj je bila ozka, še zmeraj mi je tako dišala. Bila je zvezana pod mano, z vso težo sem se vlegel na njo in ji vtaknil kurac v usta. Lizal sem ji pičko na 69. Čutilo se je samo momljanje, ko sem jo fukal v usta in jajca so tleskala po njenem obrazu. Skoraj mi je prišlo. Obrnil sem se, jo polizal po obrazu, ki je smrdel po mojih jajcih, jo obrnil na trebuh, pljunil na rit in ji ga zaril; začela je jokati in hlastati po zraku, fukal sem jo divje od začetka glavice do korena, oblizoval sem ji uho in ji govoril, da je kurbetina, navadna kuzla, cipa.

Tagovi:

Fuk za kazen

Mojca je legla na hrbet, jaz pa sem ji morala pričeti lizati pizdo. Damjan, ki je stal za kamero je ves čas ukazoval, kaj morava početi in da morava biti glasni. Mojca je morala gledati v kamero, ko sem ji z jezikom šarila po muci. Medtem je Mare slekel svoje hlače in majico ter z užitkom opazoval mojo ritko in si ga drkal za menoj. Potem je prišel trenutek, ko je rekel, da ima dovolj drkanja in da je besen od misli, da bo vsak hip pofukal prijateljevo pičko.

NEVERSTVO

Igravme na podium zaneseni od ambientot.Od strasta sto ja pocuvstvuvav pocnav da gi trijam moite gradi od negovoto telo.Odednas go osetiv negoviot,penis kako me dopira i kako popoleka raste.Sednavme a toj mi ja stavi negovata raka na moeto koleno,spocna da ja dvizi nagore i da me miluva

Marina i Ana

Ukazalo se okruglo, jako, onako latino dupe u sivom hulahopu, bez gacica ispod… Okrenula se… Bila je cupava, dlacice uvrnute i pritisnute carapama…negde, u toj sumi je nasla djanu i igrala se njom prstima… Gurnula je obe ruke u carape i pocepala ih napred…

Tagovi: