Nasty black mamma

Tijekom vožnje izustila je samo par riječi. Stižemo još malo. Veronica priča da će joj skuhati večeru, to jest svima nama. Beatrice kaže da može sve osim svinjetine jer je muslimanka. Veronica i Hof su otišli u svoju sobu. Beatrice je ostala u dnevnoj. Nagnula se rukama nad stolićem, zadigla haljetak i otkrila obrijanu crnu pičku i ogromno mesnato dupe. U glavi mi prolazi misao nasty fuck, tko zna skim je bila, ne znam ništa o njoj, možda je munjara neka s ulice ili nešto gadnije. Ali, bio sam pripit i napaljen, a osim toga žudio sam za time da probam crnkinju. Onda se nagne na stol s rukama, isprći guzičetinu i počne je twerkati kao striptizete u reperskim video spotovima. Pljusnuo sam je par puta po guzovima i malo mazio po bedrima.

Tagovi:

Crnogorka

Osetio sam Mirine prste na svom kurcu, milovala ga je preko peskira. Vec sledeceg trenutka, rasplete peskir, koji pade na pod, a Mira kleknu na njega. Scepala je moju batinu u ruku i poce da ga drka. Kada je kurac dostigao cvrstinu,ona ga primi u usta te poce da dudla,sisa,uvlaci ga do jaja,a zatim polako gustira izvlaceci ga napolje.Obliza glavic jezikom,halapljivo,a zatim ponovi ceo proces jos par puta.

Tagovi:

Pričaj, druže, reci sve

Polako sam se ustao,iz njenih usta se osjetio alkohol,otisao sam na kupanje. Kad sam se vratio ona je jos spavala.
Gledao sam je, bilo mi je jako zao, bio sam potisten i nesretan bio sam sam. Tiho sam zaplakao. To ju je valjda probudilo, uzela je carsaf i pokrila svoje golo tjelo. Gledala me cudno. Michaell oprosti mi, rekla je. Prisao sam joj, pomilovao je po licu, oprastam ti sve, oprosti i ti meni. Zagrila me jako, pocela je opet da me ljubi ali ne vise za seks i te radnje nego onako kako treba.” Dobro oprostili ste jedno drugome, i sta je bilo kasnije jel prestalo sa tim? Sutio je kratko! “Nije,nije prestalo, uh, nastavila je sa tabletama i picem, nastavila je da ulazi u moju sobu, uh nastavili smo da se jebemo skoro svaku noc poslije toga.” Izvini Maki, to je pocelo prosle godine jel.” Je.” I traje jos uvijek? “Traje.” Pa kad ste ovde kako to radite tu ti je rodbina? “U didovoj vikendici,odemo tamo na dva tri sata.” U vikendici, ma lazes ti meni sve! “Ona dolazi za par dana, javicu ti pa se sam uvjeri.”

Tagovi:

ESKTRA CRNKA

Dodeka sreduvav mislev celo vreme na nejze, vo eden moment tolku se vozbuduv sto ne mozev da izdrzam otrcav do kupatiloto, da go izdrkam se napraviv lom no ne ja zatvoriv vratata vo toj moment pominuvase pokraj kupatiloto I go vide mojot penis vo poln element I bez zbor me fati cvrsto klekna I pocna da go sisa go stavi do jajca celata negova dolzina se izgubi vo nejzinata usta odvaj doagase do vozduh I jas ne mozev veke i rekov deka ke svrsam no ona nisto ne mi odgovori taka cela moja vrela sperma zavrsi vo nejzinata usta, ona prodolzi da mi go pusi…

Drhtaji Klarine pohotnice

Protrljala sam rukom njenu pohotnicu i zabila prst duboko u nju, gledajući taj prizor iz blizine. Oduševila sam se njenom pičkom, prosto me je očarao taj prizor iz ove perspektive. Potom sam joj zabila još jedan prst i stala je ševiti. Kad sam pomislila da mojoj pohotnici ova dva tanka prsta nebi prestavljala baš neko zadovoljstvo, prionuh na lizanje, jer Klari jednostavno nisam mogla uskratiti užitak, niti je ostaviti razočaranu izborom partnerice.

Tagovi:

SEKSAL JE KOT JAMES BOND

Takoj me z roko pograbila za penis in ga drkala nekam proti svojemu..trebuhu. Avtomatično sem se premaknil višje. Želel sem se z njim dotakniti njenih prsi. Pogledala me je z lačnim pogledom in še pospešila. Čutil sem, kako se z glavico dotikam njene bradavičke, medtem ko je vlekla kožico preko glavice in spet navzdol.

Na maturi

Nikad je nisam vidio u boljem izdanju, ostao sam bez teksta. Toliko sam se zagledao u nju, a ona mi je rekla, što je ljepotane, ostao si bez riječi od moje ljepote, ajde za utjehu ni ti nisi loš i nasmijala se. Krenuo sam po nju, poljubio ruku, i predao joj cvijeće. Sjeli smo u auto i zaputili prema centru grada, gdje smo šetali a onda krenuli prema lokalu gdje se odvijalo slavlje s još dva drugara i drugaricom. Kada smo stigli, malo smo se slikali, a potom ušli

Rješenje za uživanje

Osjećaj je bio fenomenalan. Noge su mi popustile, guza se sama raširila, leđa su je prčila koliko su mogla, a sfinkteri su slali valove užitka kroz moje tijelo… Malo po malo počeo je ubrzavati tempo usmjeravajući svoju kitu tako da mi je svakih ubodom masirala prostatu, dok konačno nisam procurila… Svakim ubodom nova količina tekućine (sperme) istjecala je iz mog piše na krevet i na pod… Konačno je jako ubrzao svoje pokrete i onda se nabio do jaja štrcajući svoje sjeme u moju utrobu… Bilo je toplo, osjećaj divan… U tom trenutku mi nije palo napamet da ima kondom i da ne bih trebala osjetiti njegovo sjeme u sebi. Kad se ispraznio, polako je izvukao debeljka i rekao: „Shit. Sorry. Kondom je pukao!“

Postali smo svingeri

Sada je ležala na stomaku istrćenog dupeta. Nikada je nisam video ovako pohotnu. Doktor je legao preko nje i nabio ga joj u picu. Goran je bio toliki čovek da se moja devojka jedva videla pod njim. Krenuo je da joj ga nabija sve jače i brže. Ona je krenula da stenje tako glasno da sam se u jednom trenutku uplašio. Bio sam na granici da skočim i sve prekinem ali sam na licu Jovane video ispod boilne grimase koliko se zadovoljstvo krije. Seo sam na krevet i sagnuo glavu kako bi bolje video središte događaja. Kako je toliki kurac stao u moju devojku nije mi bilo jasno.

Tagovi: