Hormoni

hrvvver

Ante je oduvijek bio sasvim bezvezan momak. Ne samo da je bio mršav i slabašan, takvih ima i previše, već je bio skroz neprimjetan. Tih i rezerviran uvijek je bio samo promatrač tako da je uspio doći do druge godine faksa kao djevac. No, priroda je nemilosrdna i Ante je, iako totalni bezveznjak, bio uspaljen kao i svi njegovi vršnjaci. Još od kad ju je prvi put vidio na uvodnom predavanju za brucoše bio je opsjednut Sanjom.

Zabava za pamćenje

nbgg

Kokteli i ostalo piće su radili svoje, tako da sam u jednom trenu morao na wc. Kad sam obavio otvorila su se vrata i ušla je Dolores. pogledao sam ju začuđeno, a ona se osvrnula okolo i povela me u jednu kabinu, te ju zaključala za menom. Poljubila me i prije nego sam se snašao čućnula je i otkopčala mi zip na hlačama, te zavukla ruku i izvukla moj kurac iz bokserica. Malo ga je prodrkala i pogledavši me u oči otvorila svoja usta i progutala moj kurac. Ugoda koju sam osjetio je bila fenomenalna. Njen jezik je bio fantastičan, a to kako ga je usisavala bilo je nevjerojatno, poput usisavača. Ubrzo mi je kurac bio tvrd poput kamena i u punoj veličini, pa se Doli malo zagrcnula jer nije bilo toliko mjesta u njenim ustima. Izvukla ga je iz usta, pa ga oblizala i malo drkala, a onda se bacila na glavić i prstima na moja jaja. Gledao sam kako glavić ulazi i izlazi iz njenih rumenih usana i to je bilo prokleto uzbudljivo, pa sam nakon samo par minuta izbacio sve iz svojih jaja u njena usta.

ONA, MATEJ, HANA IN ŠE ON

ONA,HANA

Malo bi lizal njeno luknjico, malo Hanino, potem bi obe od zadaj fukal. Dal bi jima tisti vibrator, ki je za vtaknit z obeh strani. Vtaknil bi ga Hani v pičko, Hana bi se pa približala njej in bi ji ga z drugo stranjo potisnila v pičko. Objeli bi se in se noro zalizovali. On bi pa ju opazoval in si ga med tem časom počasi drkal. Prijeli bi ga in mu zavezali roke. Vse bi počel le z jezikom. Hkrati obe bi moral zadovoljevat. Obe enako. Potem bi pa dobil dvakratno povrnjeno.

NA POMOLU

na pomolu

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.

Chatter

hrvpr

Prelazio je njime po cmaru, vlazeci ga i pripremajuci ga za neizbjezno. Istovremeno je gurao prste u moju pickicu i lizao sokove sa svojih prstiju da bi presao na nju, lizuci ju strastveno. Nabijao je jezik u rupicu, prelazio njime preko klitorisa, gurao prste unutra, prvo jedan, pa drugi, da bi na kraju cetiri prsta zavrsila unutra. Ostao je lizati moju uzavrelu pickicu, ali su prsti krenuli prema mome cmaru, sireci ga za njegov kurac koji je pulsirao.
Polako je ustao, stavio kurac na moj cmar i poceo ulaziti. Drhtala sam pod svakim milimetrom kurca koji mi je punio cmar. Usao je do kraja i polagano me poceo jebat, dok sam si ja drkala klitoris. Znao je da volim zestoki analni seks, pa me jebao brzim pokretima, nabijajuci mi kurcinu do kraja.

POMOČ V SEKS SHOPU

pomoc vss

Kožne barve, vijolični, zeleni, iz lateksa, gume, v obliki astrološkega znamenja, pa…v tistem trenutku je zaslišala tih pozdrav in začutila roko na notranjosti stegna. Zazrla se je naravnost v oči prodajalca. Vprašal jo je, če ji lahko pomaga in ji nastavil vibrator na oblečene kavbojke tam kjer je pička. Zašepetal je, da se naj ne boji, da bi ju kdo zmotil, ker je vrata zaklenil, saj je prišla v trgovino izven delovnega časa.

Sevdah za moju kitu

ccvvcg

Diskretno nasminkana, srednje visine, pune usne, tijesna majica na njoj, brus se ocrtava, a moj pogled prikovan za njene sise. Jaka trojka. Guza obla i podignuta, a noge prave i duge. Ispod minića samo se uvrću. Ja joj prilazim u bermudama, crvena majica na meni i potpuno bosih stopala. Prisao sam joj bez ikakvog pozdrava, gledajuci je pravo u oci…Dok sam se ogledao u njenim očima boje neba, zastala je sva u cudu i bojažljivo upitala:” Šta ćes da uradiš? Ja bez pogovora prilazim i ljubim je pravo u usta, stezem je oko struka, hvatam je za ruku i krećem. Kuda? Ne znam ni sam…Samo sam isao, drzeci je za ruku i grleći je, ljubio po licu. Moj prijetelj je za mnom isao i nista nije govorio.

Tagovi:

Moje kinky ideje

kink

Bio sam prijatno iznenađen njenim znanjem i veštinama i nisam želeo da joj uskratim zadovoljstvo. Uzdigao sam se i uhvatio je za kosu, odvajajući je od mog kurca i približio je sebi, ljubeći strasno usne koje su do maločas sisale moj kurac. Bio sam napaljen kao zver a i nju je to očigledno palilo pošto je nastavila da grize i kidiše na moje usne, negledajući, drkala moj uzdignuti kurac prekriven pljuvačkom. Zategla bi ga na trenutak a onda dlanom druge šake trljala, smejući se bezobrazno kao prava ženka koja zna da napali mužjaka i spremno mu se poda. Zategao sam joj kosu unazad i ljubio njen vrat, jabučicu i prsa. Drugom rukom sam praktično pokidao njen brus i dve divne male, lepo oblikovane i tvrde sise sevnuše u polumraku sobe. Navaljivao sam na jednu pa na drugu, sisajući i grizući njene bradavice koje su štrčale i mamile me. Oborio sam je i razmakao joj kolena ljubeći unutrašnje strane butina, idući sigurno ka propusnici za raj. Smeškao sam se bezobrazno dok je stenjala. Poduhvatio sam joj gaćice i jednim potezom ih prevukao preko nogu koje je vešto digla u vazduh. Pomirisao sam gaćice čiji miris me

Tagovi:

11 пениси

11

Ми ги соблече тангите,ставајќи ми прст, па ги откопча панталоните и ми го стави. Почнавме да се ебеме, кога сите останати влегоа во соба и викаа -тоааа царе, еби ја.., а Дарко не снимаше.Ништо не ми беше јасно но бев малку пијана и напалена за да реагирам.После 5 минути ме сврте и ми го бутна курот во дупе,па легна на грб а јас го јавав.Свршив ко луда.

Првиот кур во анусот на Анастасија

aaas

Во моментот кога почувствува дека повеќе не може да го издржи ова ебење, курот излезе од нејзината дупка и целиот газ и го испрска со својата сперма. Таа воздивна и се насмевна, но кога се сврти да види кој беше типот што ја ебеше, зад неа немаше никој. Повторно се насмевна и посегна под својот фустан со раката. Си напика еден прст во чмарот, а спермата што се наоѓаше на газот ја користеше како лубрикант.