Naučite da joj dirate grudi tako da vas sutra hvali kod drugarice

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.

Da li znate zasto ste singl?

Ako još uvek tražite partnera, moguće je da pravite neku od sledećih sedam grešaka. Počev od niskog samopouzdanja, pa do prevelikih očekivanja, žene su majstori da sabotiraju same sebe i svoje prospekte za uspešnu vezu. Dobra vest je da možete nešto da uradite povodom toga…

13 dobrobiti seksa

Endorfini su prirodni lekovi protiv bolova koji tokom seksa preplavljuju telo i mozak, olakšavajući bilo koji osećaj nelagode. Kod nekih ljudi prekidaju glavobolju. Osim endorfina, tokom seksa otpušta se serotonin od kog se osećamo srećnije.

Lazi o orgazmu

Ko stimuliše pogrešne delove tela, misli samo na sopstveno zadovoljstvo, ne može uspešno da igra u dvoje. Od njega zavisi da li ce probuditi njenu maštu. Sigurno je da žena može da mu ukaže, šta je uzbuduje, a šta ne. I, na kraju, voleli muškarci to da cuju ili ne, i velicina igra ulogu!

Doživite orgazam istovremeno

Veoma retko se dešava da partneri istovremeno dožive orgazam. Međutim, to nije nemoguće, a evo nekoliko saveta kako to možete postići…

Najčešće ženske seksualne fantazije

Ako ste pomislili da žene nemaju fantazije o perverznim stvarima, grešite. Naime, prema novim istraživanjima, žene podjednako maštaju o raznim situacijam i seksualnim činovima kao i muškarci…

Manje seksa – vise igracaka

Žene su sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje veb sajta Netmums. Ali su i postale i gramzivije pa im je postalo bitnije sopstveno zadovoljstvo od partnerovog, s tim da se samo šest odsto bavilo dužinom seksualnog odnosa. Ostalima je bio bitniji kvalitet.

Da li ste čuli za seks pozu 77?

Stari, poznati i “izlizani” položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti glumica ili akrobata. Sličan je “položaju kašike”, odnosno dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju.

Šta žena ne želi čuti od muškaraca tokom seksa

Ono što kažemo u krevetu tokom seksa gotovo je jednako važno kao ono što radimo u krevetu. I samo jedna rečenica može seks učiniti neverojatnim, ali isto tako može uništiti svaku želju za seksom.