5 najčešćih pitanja o seksu na koja tražimo odgovor na internetu

Mnogo je lakše neugodna pitanja postavljati internet pretraživaču. Internet je uneo mnogo promena u naše živote, a prva je svakako lak pristup informacijama. Jedna od nesumnjivih prednosti interneta jeste ta što neugodna pitanja ne morate da postavljate gledajući sagovornika u oči strepeći od odgovora.

Pokloni otkrivaju karakter

Da li pažljivo birate šta poklanjate partneru za poseban datum ili vam je važno samo da ispoštujete formu i kupite mu bilo šta? Sigurno ste čuli da se “poklonu u zube ne gleda”, ali i da njegova cena govori koliko vam je stalo do momka/devojke. Stručnjaci, međutim, tvrde da su oni mnogo veći pokazatelj i karaktera i namera onog koji poklanja.

40 stvari o seksu koje morate znati do 40.

Možda mislite da već znate sve o seksu što se treba znati, ali bilo bi dobro da još jednom provjerite sve i utvrdite znanje. Uprkos godinama koje imaju, mnoge žene zapravo su još uvek devojčice, posebno kada je reč o seksu. Ali odrastanje je nužno, a s njim i učenje nekih stvari. Do 40. godine neke biste stvari ipak morale znati, a mi vam donosimo njih 40 vezanih uz seks.

Stvari o vezama koje učimo na teži način

Svaka veza u kojoj ste bili vas je naučila nečemu, zar ne? Iako u početku mislite da nije tako, često se na kraju ispostavi da nije bilo uzalud i da sebi ili budućem partner nećete dozvoliti da se greške ponavljaju. Muškarac i žena su odlučili da, anonimno, podele sa nama kojih 12 stvari su oni naučili iz ranijih iskustava. Dok čitate njihove spoznaje i saznanja, razmišljajte šta ste vi naučili, u tom smislu, do sad.

Sta zene zele da muskarci znaju o seksu

Žene najčešće znaju šta im je potrebno da bi doživele orgazam. Ali se veliki deo žena plaši da to otvoreno saopšti da ne bi uznemirilo, šokiralo ili razočaralo muškarca. Ipak, veliki broj žena želeo bi da muškarci znaju sledeće….

Da li znate zasto ste singl?

Ako još uvek tražite partnera, moguće je da pravite neku od sledećih sedam grešaka. Počev od niskog samopouzdanja, pa do prevelikih očekivanja, žene su majstori da sabotiraju same sebe i svoje prospekte za uspešnu vezu. Dobra vest je da možete nešto da uradite povodom toga…

6 ideja

Deljenje tuša (pod uslovom da vam kabina nije pretesna) može bude veoma uzbudljiva – ne samo da voda čini da još jače osećamo nadražaje, već su i poze ne baš uobičajene što daje svemu veću draž.

Koliko je i da li je zdravo apstinirati od seksa?

Postoji mnogo mitova o štetnosti seksualne apstinencije, posebno kada je reč o muškarcima. Jedni tvrde da može izazvati neplodnost, drugi da muškarci ne mogu normalno da funkcionišu bez redovnih seksualnih odnosa, dok treći smatraju da sve zavisi od tipa tela. Kada su žene u pitanju, retko kad se o apsitenciji govori sa tolikom zabrinutošću, ali ipak, nedostatak seksa retko kome može baš da prija.

Najvažniji uslovi za dobar seks

Sveće, muzika, mirisi… lepo, ali nedovoljno. Ključni uslovi za uživanje s partnerom su daleko prozaičniji nego što se obično misli.

Manje seksa – vise igracaka

Žene su sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje veb sajta Netmums. Ali su i postale i gramzivije pa im je postalo bitnije sopstveno zadovoljstvo od partnerovog, s tim da se samo šest odsto bavilo dužinom seksualnog odnosa. Ostalima je bio bitniji kvalitet.