Manje seksa – vise igracaka

sexig

Žene su sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje veb sajta Netmums. Ali su i postale i gramzivije pa im je postalo bitnije sopstveno zadovoljstvo od partnerovog, s tim da se samo šest odsto bavilo dužinom seksualnog odnosa. Ostalima je bio bitniji kvalitet.

Sta treba da znate pre nego sto se upustite u trojku

treess

Praktično želite da treća devojka bude vaša seksi igračka na jednu noć koja će vam pomoći da ispunite svoje seksualne fantazije. Vi i vaša devojka ćete nakon ovoga imati jedno drugo, a treća devojka odlazi. I sve su ovo normalne pojave i okolnosti seksa u troje, ali se makar potrudite da budete ljubazni i prijatni prema vašoj trećoj…

Ovakvog momka želi svaka devojka

blogamateur

Ako se ti previše interesuješ za nju, ona će se manje interesovati za tebe, staro je pravilo. Međutim, to ne znači da treba da budeš hladan i distanciran. Pronađi pravu meru. Nemoj je stalno zapitkivati gde je bila i šta je radila, pusti je da sama priča. Što je manje budeš pitao više ćeš saznati.

Zašto žene pristaju na sex?

sexzenepr

Mnogo je žena izjavilo da vode ljubav sa svojim partnerima iako nisu raspoložene za seks. To čine zbog osećaja bračne dužnosti. Kod nekih uverenje da je seks u braku dužonost ima temelj u religiji, ali za druge to je stav koji su ugradila kulturna i društvena očekivanja. Mnogima ni danas nije strano uverenje da muškarci donose hleb u kuću, a žene se zauzvrat brinu za dom i zadovoljavanje svog muškarca.

Naučite da joj dirate grudi tako da vas sutra hvali kod drugarice

boobz

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.

Seks potezi za koje nikad niste cule

erotskabajka6

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).

Zaboravite na vrućinu: Ovo su najbolje letnje predigre

icccec

Na visokim temperaturama često nismo raspoloženi ni za kakvu aktivnost, pa čak ni za seks. Iako vrućina ponekad može da deluje i stimulišuće, jer su znoj i vruća tela sastavni deo svake seksi igre, ali nerekno su vrućine toliko velike da imaju kontraefekat. Zato pogledajte ove seksi predigre, koje će vas rashladiti i zagrejati u isto vreme.

Tabu teme

tabut

Seks – 7 pitanja i 7 odgovora. Ono što ste od uvek želeli da znate ali niste smeli da pitate… Postoje stvari koje je zaista teško pitati, čak i najbolje prijatelje. Potražili smo odgovore na nekoliko (tabu) pitanja koje vam je verovatno uvek bilo neprijatno da postavite, a sada konačno možete saznati odgovore na njih…

Evo zašto su žene sa oblinama sjajne u krevetu

bloggrudi

Velike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlozi zašto su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja (čitajte: žene sa oblinama) su bolje u krevetu.

Snimanje seksa? Zašto da ne?

pornokamera

Sudeći po iskustvima sa Zapada, video traka može da spase emotivnu vezu ako kameru doživite kao ogledalo u koje se nikad niste pogledali! O čemu se tu radi?