48 činjenica o seksu

Različite kombinacije hormona u različitim kontraceptivnim pilulama mogu da imaju znatan uticaj na sposobnost doživljavanja seksualnog uzbuđenja.

8 prakticnih razloga zasto jutarnji sex treba da vam predje u naviku

Ljudi koji započinju dan jutarnjim seksom su srećniji i zdraviji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafu ili doručak, a nakon toga odu na posao. Ako se na jutarnju “akciju” odlučite bar tri puta nedeljno, smanjićete rizik od infarkta i moždanog udara, ojačaćete imunitet i ublažiti simptome artritisa i migrene. Evo zašto bi jutarnji seks trebalo da bude vaš svakodnevni način buđenja…

Zašto žene pristaju na sex?

Mnogo je žena izjavilo da vode ljubav sa svojim partnerima iako nisu raspoložene za seks. To čine zbog osećaja bračne dužnosti. Kod nekih uverenje da je seks u braku dužonost ima temelj u religiji, ali za druge to je stav koji su ugradila kulturna i društvena očekivanja. Mnogima ni danas nije strano uverenje da muškarci donose hleb u kuću, a žene se zauzvrat brinu za dom i zadovoljavanje svog muškarca.

7 najpopularnijih mesta za vodjenje ljubavi van spavace sobe

Gde najčešće vodite ljubav? Verovatno je kod većine parova, makar onih stalnih, odgovor: u spavaćoj sobi. Ipak, ponekad treba zaboraviti na rutinu i tako održati plamen strasti. Ukoliko vam je potrebna promena – razmislite da li i promena okruženja tu dolazi u obzir. Ako je vaš odgovor da – ovo je pravi tekst za vas!

Manje seksa – vise igracaka

Žene su sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje veb sajta Netmums. Ali su i postale i gramzivije pa im je postalo bitnije sopstveno zadovoljstvo od partnerovog, s tim da se samo šest odsto bavilo dužinom seksualnog odnosa. Ostalima je bio bitniji kvalitet.

Najvažniji uslovi za dobar seks

Sveće, muzika, mirisi… lepo, ali nedovoljno. Ključni uslovi za uživanje s partnerom su daleko prozaičniji nego što se obično misli.

10 Neobičnih saveta za sjajan sex

Nekoliko studija je pokazalo da izlaganje sunčevoj svetlosti kod muškaraca podiže nivo testosterona i da jača libido i želju za seksom.Za to je kriv vitamin D kojeg upijamo putem sunčevih zraka.

Žene kojima seksa nikad dosta

Muškarci sa snažnim seksualnim nagonom smatraju se strastvenima i imaju reputaciju odličnih ljubavnika, dok se žene koje su seksualnije često nazivaju nimfomankama ili promiskuitetnim osobama. Naučite nešto više o nimfomaniji ili hiperseksualnosti i budite sigurni da prepoznajete znakove zavisnosti od seksa.

9 lekcija iz erotskog bontona

Iako vam se on mnogo dopada, način na koji vodi ljubav sa vama ne prija vam baš u potpunosti. Evo kako da uz mnogo takta i malo lukavstva popravite stvar i pretvorite ga u ljubavnika po svom ukusu. Pokažite mu koliko vam je važno milovanje, tako što ćete mu predložiti igru ogledala – objasnite mu da želite da vam radi sve ono što i vi njemu radite, a onda krenite da mu pokazujete kako.

Kako žene danas startuju muškarce?

Devojke kao da su u poslednje vreme postale prinuđene da krenu u zavođenje. One koje se i osmele za „napad”, često imaju dilemu – gde to da urade