9 najboljih poza za jutarnji seks

868_1000

Nemoguće je da ne znate za jutarnju erekciju ako ste se bar jednom probudile pored muškarca. To bi valjalo iskoristiti, naročito u ovo vreme. Pošto su dani sve topliji, jutarnji seks može biti najbolje rešenje za prijatan seks. Pogledajte koje poze su najbolje za jutro i počnite dan zadovoljni.

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još eksplozivnijom

misisis

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu. Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

Oralni sex

upozan

Ima onih koji vole ukus sperme i onih koji ne vole. Ako ne želite da vam partner svrši u ustima, dogovorite sa njim da vam signalizira na vreme. Možete koristiti i neki kondom sa ukusima voća ili čokolade. Nemojte raditi nešto što ne želite ili ne volite…

7 najpopularnijih mesta za vodjenje ljubavi van spavace sobe

pozeblog

Gde najčešće vodite ljubav? Verovatno je kod većine parova, makar onih stalnih, odgovor: u spavaćoj sobi. Ipak, ponekad treba zaboraviti na rutinu i tako održati plamen strasti. Ukoliko vam je potrebna promena – razmislite da li i promena okruženja tu dolazi u obzir. Ako je vaš odgovor da – ovo je pravi tekst za vas!

Spavaća soba je pravo mesto za igru

904_1000

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu biti idealne aktivnosti za spavaću sobu. Zadržite nestašnu razigranost leta i u jesenjim danima i predajte se strastima na zabavan način!
Igrice za odrasle mogu biti sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

5 nacina da imate zabavniji sex

assese

Čak 59 odsto muškaraca i žena volelo bi da ima zabavniji seks, otkriva jedno američko istraživanje. Zbog toga vam otkrivamo ovih pet lakih načina da seksualne aktivnosti učinite još zanimljivijim.

Apstinencijom do superorgazma

org

Da li ste znali da po hodu žene možete da saznate da li ona doživljava vaginalne orgazme? Ili da se deo mozga koji je zadužen za emocije tokom seksualnog vrhunca isključuje? Pročitajte zanimljive činjenice o orgazmu.

Tabu teme

tabut

Seks – 7 pitanja i 7 odgovora. Ono što ste od uvek želeli da znate ali niste smeli da pitate… Postoje stvari koje je zaista teško pitati, čak i najbolje prijatelje. Potražili smo odgovore na nekoliko (tabu) pitanja koje vam je verovatno uvek bilo neprijatno da postavite, a sada konačno možete saznati odgovore na njih…

Sta je za zenu dobar sex

blllooog

Kako se u ženskom rečniku tumači termin “dobar seks”?
Mnogi od nas znaju da je seks mnogo više od pukog spajanja polnih organa. Uspeli smo da dođemo do bližih informacija iz “suprotnog tabora” i da saznamo zašto neke žene prečesto imaju “glavobolju.” Šta je preduslov za žene da žele seks sa istim partnerom i za mnogo godina unapred?

Ovako se doživljava super-snažni orgazam

zanimlj.

Ma koliko neki muškarci i žene “prosipali” teorije kako seks može biti dobar i bez orgazma, fakat je da je orgazam šlag na torti bez kojeg se ne može. A kako biste doživljavali još veće ekstaze prilikom ionako fantastičnog seksa, treba da znate jedan vrlo jednostavan trik.