Početak porno filma

Nekoliko filmova iz pedesetih godina i dalje se smatraju klasikom žanra, kao, na primer, ¨Petit Conte de Noel¨ i ¨La Femme au Portrait¨. U prvom je glavni lik napaljena devojka koja sama provodi novogodišnju noć, sve dok se ne pojavi lično Deda Mraz. On joj poklanja mašinu za zadovoljavanje koja radi na pedale… Drugi film govori o mladom paru koji kupuje magičnu sliku, s koje likovi povremeno oživljavaju i prave različite seksualne vratolomije.

9 “bezobraznih” saveta za vreliji sex

Svi parovi s vremena na vreme zapadaju u krizu. Kriza se najčešće prenosi i na seks, a upravo seks može biti lek za krizu. Povežite se ponovo pomoću seksa koristeći ove trikove. Nemojte sve da ispucate odmah, sačuvajte ponekog keca u rukavu i za kasnije.

Šta o seksu morate znati

Neke stvari možda znate, a neke se redovno izbegavaju reći…Svi se redovnoo ili žale, ili hvale o seksulanom životu. Pouka – svi lažu i nikom ne možete verovati. I svi imamo i vrućih i suvih meseci…

Žene kojima seksa nikad dosta

Muškarci sa snažnim seksualnim nagonom smatraju se strastvenima i imaju reputaciju odličnih ljubavnika, dok se žene koje su seksualnije često nazivaju nimfomankama ili promiskuitetnim osobama. Naučite nešto više o nimfomaniji ili hiperseksualnosti i budite sigurni da prepoznajete znakove zavisnosti od seksa.

Horoskop i seks: Igrice u krevetu za svaki znak

Žena Ovan: Vrlo je strastvena i koristi svako pogodno mesto i priliku za seks. Voli potpuno da kontroliše seksualni čin. Kada se “razigra”, viče, vrišti, grebe i ujeda. Voli sve što je šokantno i zabranjeno i stalno igra na ivici seksualnog sadizma: rado koristi kožne kaiševe i bičeve. Odnos gospodar – rob, gde je ona, naravno, onaj koji kinji, pruža joj višestruke orgazme. Obožava izazovno da se obuče i da muškarca učini očajnim od želje da je ima.

OJAČAJTE SVOJU MUŠKOST: 10 koraka do snažnijeg penisa

Muškarac koji želi da se još jače i bolje pokaže u krevetu treba da se posluži sledećim trikovima…
Ukoliko vam je stalo do toga da vaša vojena bude i više nego zadovoljna u krevetu, onda treba da vodite računa o svom penisu. Mnogi muškarci bi želeli da je njihova alatka i jača i snažnija, a nisu ni svesni činjenice da to mogu da postignu zahvaljujući kombinaciji nekoliko trikova. Sve što treba da uradite za svog vršnjaka je sledeće.

Probajte seks preko telefona

Imati dobar telefonski seks znači zapravo praviti glasom jedan vizuelni doživljaj: kao slikanje slike vašem partneru. Čim to prvi put uspešno izvedete, vaš partner će poludeti za vama. Bilo da ste u vezi na daljinu ili samo želite da začinite vaš seksualni život, isprobajte ova 4 pravila telefonskog seksa koje vam ovde danas nudimo.

Naučite da joj dirate grudi tako da vas sutra hvali kod drugarice

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.

6 stvari koje žene žele kada se probude

Ne mora svako jutro da počne užurbano i da imate tek toliko vremena da se obučete i izletite na posao. Postoje određene stvari koje bi svaka žena volela da ujutru dobije od svog muškarca, ali pazite! Izaberite samo jednu od ovih 6 stvari, jer bi u suprotnom jutro moglo da se oduži…