Ovakvog momka želi svaka devojka

Ako se ti previše interesuješ za nju, ona će se manje interesovati za tebe, staro je pravilo. Međutim, to ne znači da treba da budeš hladan i distanciran. Pronađi pravu meru. Nemoj je stalno zapitkivati gde je bila i šta je radila, pusti je da sama priča. Što je manje budeš pitao više ćeš saznati.

9 “bezobraznih” saveta za vreliji sex

Svi parovi s vremena na vreme zapadaju u krizu. Kriza se najčešće prenosi i na seks, a upravo seks može biti lek za krizu. Povežite se ponovo pomoću seksa koristeći ove trikove. Nemojte sve da ispucate odmah, sačuvajte ponekog keca u rukavu i za kasnije.

Šta seksualne poze govore o ženama

Seksualne poze nam mogu otkriti mnogo toga o karakteru žena i na osnovu njihovih omiljenih poza možemo zaključiti kakve su određene žene. Istraživanja su pokazala da u zavisnosti od karaktera, žene favorizuju različite seksualne poze i da čak i u krevetu pokazuju kakve su one u stvari.

10 načina na koje vam kuća uništava život

Možda je vaše srce u kući, ali kuća vam može sabotirati ljubavni život. Ispostavilo se da ono što vam je pod krevetom, u kupatilu ili ormaru može da utiče na vaš libido. Pogledajte kojih se 10 prepreka za dobar ljubavni život krije u vašoj kući.

Čime žene izluđuju muškarce?

One su slatke, drage i seksi pa muškarci jednostavno ne mogu bez njih. Аli, žene nisu savršena bića. Imaju problema sa samopouzdanjem, pričaju satima, postavljaju retorička pitanja, glume nevinašca… A to njihovim partnerima itekako ide na živca.

13 dobrobiti seksa

Endorfini su prirodni lekovi protiv bolova koji tokom seksa preplavljuju telo i mozak, olakšavajući bilo koji osećaj nelagode. Kod nekih ljudi prekidaju glavobolju. Osim endorfina, tokom seksa otpušta se serotonin od kog se osećamo srećnije.

6 neizgovorenih pravila zabavljanja

Zabavljanje je komplikvan poduhvat. Mnogi znaju za osnovna pravila zabavljanja, ali neka od njih sumanje poznata. Na Reditu je postavljeno pitanje „Koja su to neizgovorena pravila zabavljanja“. Odgovora je bilo mnogo, a ovo je šest najzanimljivijih….

Da li žene vole kada muškarci pričaju tokom seksa

Svako se tokom seksa ponaša drugačije. Neki muškarci su energični, eksplozivni i pričljivi, dok postoje i oni koji su mirniji, koji sve rade lagano i koji ne vole mnogo da pričaju. Muškarci često polemišu o tome da li tokom seksa treba da rade „ovo ili ono“, ali niko se ne pita, da li žene vole pričanje ili tišinu tokom seksa.