Muskarci, vezbajte za bolji seks

upoza

Snaga tela poboljšava seksualni život, tvrde doktori, a odlazak u teretanu povećava nivo testosterona koji je glavni krivac pokretanja određenih nagona muškarca. Studije čak povezuju kratko intenzivno treniranje (tegovi, čučnjevi, sklekovi i trbušnjaci) sa seksom jer jačaju delove tijela koji se najviše naprežu za vreme seksa.

8 prakticnih razloga zasto jutarnji sex treba da vam predje u naviku

morninngsd

Ljudi koji započinju dan jutarnjim seksom su srećniji i zdraviji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafu ili doručak, a nakon toga odu na posao. Ako se na jutarnju “akciju” odlučite bar tri puta nedeljno, smanjićete rizik od infarkta i moždanog udara, ojačaćete imunitet i ublažiti simptome artritisa i migrene. Evo zašto bi jutarnji seks trebalo da bude vaš svakodnevni način buđenja…

Horoskop i seks: Igrice u krevetu za svaki znak

astrosex

Žena Ovan: Vrlo je strastvena i koristi svako pogodno mesto i priliku za seks. Voli potpuno da kontroliše seksualni čin. Kada se “razigra”, viče, vrišti, grebe i ujeda. Voli sve što je šokantno i zabranjeno i stalno igra na ivici seksualnog sadizma: rado koristi kožne kaiševe i bičeve. Odnos gospodar – rob, gde je ona, naravno, onaj koji kinji, pruža joj višestruke orgazme. Obožava izazovno da se obuče i da muškarca učini očajnim od želje da je ima.

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još eksplozivnijom

misisis

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu. Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

6 ideja

rp_tushh-300x207.jpg

Deljenje tuša (pod uslovom da vam kabina nije pretesna) može bude veoma uzbudljiva – ne samo da voda čini da još jače osećamo nadražaje, već su i poze ne baš uobičajene što daje svemu veću draž.

Kako prepoznati dobrog ljubavnika?

rroom

Koje su osobine odličnog ljubavnika? On dobro poznaje žensko telo i pažljivo posmatra njene reakcije tokom seksa. Rezultat je obostrani vrhunski užitak. Kako najbolje zadovoljiti ženu u seksu? Saveta je bezbroj, ali postoji nekoliko osnovnih metoda koje će od vas učiniti odličnog ljubavnika. Pročitajte i priuštite sebi i partnerki vrhunsko zadovoljstvo.

Seks potezi za koje nikad niste cule

erotskabajka6

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).

Doživite orgazam istovremeno

orgz

Veoma retko se dešava da partneri istovremeno dožive orgazam. Međutim, to nije nemoguće, a evo nekoliko saveta kako to možete postići…

6 stvari koje žene žele kada se probude

6stv

Ne mora svako jutro da počne užurbano i da imate tek toliko vremena da se obučete i izletite na posao. Postoje određene stvari koje bi svaka žena volela da ujutru dobije od svog muškarca, ali pazite! Izaberite samo jednu od ovih 6 stvari, jer bi u suprotnom jutro moglo da se oduži…

Zašto žene pristaju na sex?

sexzenepr

Mnogo je žena izjavilo da vode ljubav sa svojim partnerima iako nisu raspoložene za seks. To čine zbog osećaja bračne dužnosti. Kod nekih uverenje da je seks u braku dužonost ima temelj u religiji, ali za druge to je stav koji su ugradila kulturna i društvena očekivanja. Mnogima ni danas nije strano uverenje da muškarci donose hleb u kuću, a žene se zauzvrat brinu za dom i zadovoljavanje svog muškarca.