Sta zene zele da muskarci znaju o seksu

blogdest

Žene najčešće znaju šta im je potrebno da bi doživele orgazam. Ali se veliki deo žena plaši da to otvoreno saopšti da ne bi uznemirilo, šokiralo ili razočaralo muškarca. Ipak, veliki broj žena želeo bi da muškarci znaju sledeće….

Period kada treba apstinirati

apstinenc

Mnogi parovi se u toku trudnoće trude za izbegavaju seksualne odnose, ne znajući kako će oni uticati na stanje u kojem se žena nalazi. Njihov manjak znanja dovodi do manjka razumevanja za partnera, te je stoga poželjno pročitati reči eksperata.

Ponesto o seksu i zdravlju

zanim

Seks je trenutni lek za depresiju! Stvara endorfin u krvi, proizvodi
osjecaj euforije I daje ti feeling dobrostanja!

Šta “hladi” žene u krevetu

bvvcf

Neodlučnost – dakle, pozvao si me na sastanak. E, sad, isplaniraj ga tako da ne moraš na svakom koraku da me pitaš za odobrenje. Preuzmi kontrolu, ne moram ja da odlučujem o svemu.

Koliko je vaš seksualni život normalan?

erzanm

Stručnjak za seksualna pitanja, Trejsi Koks, otkrila je kakve seksualne navike Britanci imaju statistički. Trećina starijih od 60 ima seks nekoliko puta mesečno, a oni od 18 do 24 godine seksualno su aktivni nekoliko puta nedeljno. Ako imate seks manje od 10 puta godišnje, vaš brak bi se mogao nazvati „brakom bez seksa“.

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još eksplozivnijom

misisis

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu. Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

Tabu teme

tabut

Seks – 7 pitanja i 7 odgovora. Ono što ste od uvek želeli da znate ali niste smeli da pitate… Postoje stvari koje je zaista teško pitati, čak i najbolje prijatelje. Potražili smo odgovore na nekoliko (tabu) pitanja koje vam je verovatno uvek bilo neprijatno da postavite, a sada konačno možete saznati odgovore na njih…

Seks potezi za koje nikad niste cule

erotskabajka6

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).