Evo zbog čega treba da započnete dan zornjakom

Sigurni smo da većina vas smatra da je veče najbolje za romantične akcije u krevetu, ali doktori ne misle tako. Ogroman broj doktora savetuje da jutro treba da bude doba dana koji treba da posvetite seksualnim aktivnostima. Sudeći po njima, jutarnji seks ima značajne pozitivne uticaje na vaše telo, a takođe će vam omogućiti da imate lepši, bolji i produktivniji dan.

10 načina na koje vam kuća uništava život

Možda je vaše srce u kući, ali kuća vam može sabotirati ljubavni život. Ispostavilo se da ono što vam je pod krevetom, u kupatilu ili ormaru može da utiče na vaš libido. Pogledajte kojih se 10 prepreka za dobar ljubavni život krije u vašoj kući.

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još eksplozivnijom

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu. Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

Seksi pokloni za parove

Ako želite da provedete intimno veče seksi pokloni će začiniti Vaš seksualni život čak i ako je on najispunjeniji.

Šta nikada ne pitati posle seksa

I najumiljatija žena na svetu će se pretvoriti u “ledenu kraljicu” ako posle seksa čuje pitanje “Koliko je sati?”, a rečenica “Događa se mnogima” dokrajčiće ego muškarca. Ukoliko se čovek o kojem ste sanjali poslednjih nekoliko meseci konačno našao tamo gde ste ga u mislima već odavno smestili – u vašem krevetu, nikako ne završavajte seksualnu seansu rečenicom: “I, šta ćemo sada da radimo?” jer ga posle toga verovatno nećete tu dugo zadržati, kažu seksolozi. Ovakva izjava posle seksa za tren razbija čaroliju užitka i podseća na monotono i rutinsko obavljanje dužnosti. Ipak, najlošija noćna mora svakog muškarca uključuje komentare poput “zašto si stao?”, “događa se mnogima” ili “da pokušamo još jedanput?”. Dakle svaka vrsta komentara koja može da na bilo koji način umanji njegovu muškost ili ga podseća na neuspeh u krevetu dokrajčiće njegov već ranjeni ego, ističu stručnjaci.

3 odlične poze za seks u kolima

Seks u autu? Ne zvuči ti baš privlačno? Možda i nije baš za svakoga, ali isplati se ako želiš isprobati nešto novo! Dakle, budi hrabra te isprobaj s partnerom sledeće položaje – koji su najprikladniji za seks u poprilično skučenom automobilu! Naravno, osim oralnog seksa, za ultimativnu seksualnu zabavu u automobili prikladni su razni uzbudljivi sedeći položaji.

10 mitova o masturbaciji u koje još uvek verujemo

Postoje dve stvari koje su sigurne, vezano za masturbaciju: svako je praktikuje i apsolutno niko ne želi da priča o tome. To je u redu, jer vaš seksualni život treba da bude samo vaša…i naša stvar. Jedan od razloga postojanja mitova o masturbaciji upravo i jeste to što ljudi ne žele da pričaju o tome. Predstavljamo vam neke od mitova koji još uvek vladaju.

6 ideja

Deljenje tuša (pod uslovom da vam kabina nije pretesna) može bude veoma uzbudljiva – ne samo da voda čini da još jače osećamo nadražaje, već su i poze ne baš uobičajene što daje svemu veću draž.