Kako žene danas startuju muškarce?

Devojke kao da su u poslednje vreme postale prinuđene da krenu u zavođenje. One koje se i osmele za „napad”, često imaju dilemu – gde to da urade

Da li znate zasto ste singl?

Ako još uvek tražite partnera, moguće je da pravite neku od sledećih sedam grešaka. Počev od niskog samopouzdanja, pa do prevelikih očekivanja, žene su majstori da sabotiraju same sebe i svoje prospekte za uspešnu vezu. Dobra vest je da možete nešto da uradite povodom toga…

Nekoliko lekcija o seksu

Kod zena postoji veza izmedju nerava gornje usne i klitorisa i donje usne i cele vagine .Upravo iz tog razloga zene toliko vole da se ljube, pa muskarci koje se bolje ljube dobijaju vise poena kod njih nego oni koji to ne cine. I onda razmislite sledeci put kad joj budete rekli : Ma batali ljubljenje , predjimo odmah na stvar….

Stvari o vezama koje učimo na teži način

Svaka veza u kojoj ste bili vas je naučila nečemu, zar ne? Iako u početku mislite da nije tako, često se na kraju ispostavi da nije bilo uzalud i da sebi ili budućem partner nećete dozvoliti da se greške ponavljaju. Muškarac i žena su odlučili da, anonimno, podele sa nama kojih 12 stvari su oni naučili iz ranijih iskustava. Dok čitate njihove spoznaje i saznanja, razmišljajte šta ste vi naučili, u tom smislu, do sad.

Apstinencijom do superorgazma

Da li ste znali da po hodu žene možete da saznate da li ona doživljava vaginalne orgazme? Ili da se deo mozga koji je zadužen za emocije tokom seksualnog vrhunca isključuje? Pročitajte zanimljive činjenice o orgazmu.

Zaboravite na vrućinu: Ovo su najbolje letnje predigre

Na visokim temperaturama često nismo raspoloženi ni za kakvu aktivnost, pa čak ni za seks. Iako vrućina ponekad može da deluje i stimulišuće, jer su znoj i vruća tela sastavni deo svake seksi igre, ali nerekno su vrućine toliko velike da imaju kontraefekat. Zato pogledajte ove seksi predigre, koje će vas rashladiti i zagrejati u isto vreme.

Otkrijte sve svoje seksualne fantazije!

Tačno znate šta želite u krevetu ali niste sigurni koji trenutak je najpogodniji da mu to kažete? Kako to da učinite? Mi imamo prave odgovore. Postoji mišljenje da žene ustuknu kada im partner otvoreno prizna svoje seksualne želje. To je čista zabluda. Muškarci su ugrožena strana koja se pribojava seksualnih zahteva svojih partnerki, i to iz nekoliko razloga. Pre svega, na udaru je njihov ego. Žene baziraju svoje samopouzdanje na izgledu i sposobnosti da kreiraju kvalitetne odnose sa drugima. Muškarci, s druge strane, stiču sigurnost na osnovu zarade, statusa i seksualne veštine. Dakle, ukoliko zahtevate od njega da poboljša svoje erotske veštine, zapravo zadirete u samu suštinu njegovog bića. Štaviše, indirektno mu spočitavate da je zakazao u osnovnom zadatku – da vas seksualno zadovolji.

Šta o seksu morate znati

Neke stvari možda znate, a neke se redovno izbegavaju reći…Svi se redovnoo ili žale, ili hvale o seksulanom životu. Pouka – svi lažu i nikom ne možete verovati. I svi imamo i vrućih i suvih meseci…