8 praktičnih razloga zašto jutarnji sex treba da vam pređe u naviku

mornn

Ljudi koji započinju dan jutarnjim seksom su srećniji i zdraviji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafu ili doručak, a nakon toga odu na posao. Ako se na jutarnju “akciju” odlučite bar tri puta nedeljno, smanjićete rizik od infarkta i moždanog udara, ojačaćete imunitet i ublažiti simptome artritisa i migrene. Evo zašto bi jutarnji seks trebalo da bude vaš svakodnevni način buđenja… Od početka dana zavisi kakav će on biti do kraja.

Doživite orgazam istovremeno

orgz

Veoma retko se dešava da partneri istovremeno dožive orgazam. Međutim, to nije nemoguće, a evo nekoliko saveta kako to možete postići…

Oralni sex

upozan

Ima onih koji vole ukus sperme i onih koji ne vole. Ako ne želite da vam partner svrši u ustima, dogovorite sa njim da vam signalizira na vreme. Možete koristiti i neki kondom sa ukusima voća ili čokolade. Nemojte raditi nešto što ne želite ili ne volite…

Seks i orgazam umesto kućne apoteke

orgazm

Preporodite duh i telo redovnim aktivnostima u spavaćoj sobi. Orgazam je vrhunac seksa, radujemo mu se, želimo ga, a ako ga ne doživimo, zabrinemo se i pokušavamo to da popravimo. Posle orgazma osećamo prijatno i blaženo stanje; jednostavno se preporodimo. Ali koliko nas zapravo poznaje dobre strane orgazma i to kako utiče na naše zdravlje?

Sta treba da znate pre nego sto se upustite u trojku

treess

Praktično želite da treća devojka bude vaša seksi igračka na jednu noć koja će vam pomoći da ispunite svoje seksualne fantazije. Vi i vaša devojka ćete nakon ovoga imati jedno drugo, a treća devojka odlazi. I sve su ovo normalne pojave i okolnosti seksa u troje, ali se makar potrudite da budete ljubazni i prijatni prema vašoj trećoj…

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još eksplozivnijom

misisis

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu. Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

10 seks poza koje zamenjuju teretanu

teret

Podizanje tegova nije jedini način da ojačate. Vođenjem ljubavi možete da izgradite određene mišiće, u zavisnosti od toga u kojoj pozi vodite ljubav. Ne morate da odvajate vreme za teretanu, a spojićete lepo i korisno. Evo kako.

Nekoliko lekcija o seksu

625_1000

Kod zena postoji veza izmedju nerava gornje usne i klitorisa i donje usne i cele vagine .Upravo iz tog razloga zene toliko vole da se ljube, pa muskarci koje se bolje ljube dobijaju vise poena kod njih nego oni koji to ne cine. I onda razmislite sledeci put kad joj budete rekli : Ma batali ljubljenje , predjimo odmah na stvar….

6 ideja

rp_tushh-300x207.jpg

Deljenje tuša (pod uslovom da vam kabina nije pretesna) može bude veoma uzbudljiva – ne samo da voda čini da još jače osećamo nadražaje, već su i poze ne baš uobičajene što daje svemu veću draž.

Ponesto o seksu i zdravlju

zanim

Seks je trenutni lek za depresiju! Stvara endorfin u krvi, proizvodi
osjecaj euforije I daje ti feeling dobrostanja!