Početak porno filma

Nekoliko filmova iz pedesetih godina i dalje se smatraju klasikom žanra, kao, na primer, ¨Petit Conte de Noel¨ i ¨La Femme au Portrait¨. U prvom je glavni lik napaljena devojka koja sama provodi novogodišnju noć, sve dok se ne pojavi lično Deda Mraz. On joj poklanja mašinu za zadovoljavanje koja radi na pedale… Drugi film govori o mladom paru koji kupuje magičnu sliku, s koje likovi povremeno oživljavaju i prave različite seksualne vratolomije.

Spavaća soba je pravo mesto za igru

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu biti idealne aktivnosti za spavaću sobu. Zadržite nestašnu razigranost leta i u jesenjim danima i predajte se strastima na zabavan način!
Igrice za odrasle mogu biti sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

5 najčešćih pitanja o seksu na koja tražimo odgovor na internetu

Mnogo je lakše neugodna pitanja postavljati internet pretraživaču. Internet je uneo mnogo promena u naše živote, a prva je svakako lak pristup informacijama. Jedna od nesumnjivih prednosti interneta jeste ta što neugodna pitanja ne morate da postavljate gledajući sagovornika u oči strepeći od odgovora.

Kalorije

Evo jedne zanimljive i tačne informacije za one koji žele da smršaju pomoću seksa…..

Najvažniji uslovi za dobar seks

Sveće, muzika, mirisi… lepo, ali nedovoljno. Ključni uslovi za uživanje s partnerom su daleko prozaičniji nego što se obično misli.

Čime žene izluđuju muškarce?

One su slatke, drage i seksi pa muškarci jednostavno ne mogu bez njih. Аli, žene nisu savršena bića. Imaju problema sa samopouzdanjem, pričaju satima, postavljaju retorička pitanja, glume nevinašca… A to njihovim partnerima itekako ide na živca.

Manje seksa – vise igracaka

Žene su sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje veb sajta Netmums. Ali su i postale i gramzivije pa im je postalo bitnije sopstveno zadovoljstvo od partnerovog, s tim da se samo šest odsto bavilo dužinom seksualnog odnosa. Ostalima je bio bitniji kvalitet.

Najčešće ženske seksualne fantazije

Ako ste pomislili da žene nemaju fantazije o perverznim stvarima, grešite. Naime, prema novim istraživanjima, žene podjednako maštaju o raznim situacijam i seksualnim činovima kao i muškarci…

Zašto žene pristaju na sex?

Mnogo je žena izjavilo da vode ljubav sa svojim partnerima iako nisu raspoložene za seks. To čine zbog osećaja bračne dužnosti. Kod nekih uverenje da je seks u braku dužonost ima temelj u religiji, ali za druge to je stav koji su ugradila kulturna i društvena očekivanja. Mnogima ni danas nije strano uverenje da muškarci donose hleb u kuću, a žene se zauzvrat brinu za dom i zadovoljavanje svog muškarca.