40 stvari o seksu koje morate znati do 40.

Možda mislite da već znate sve o seksu što se treba znati, ali bilo bi dobro da još jednom provjerite sve i utvrdite znanje. Uprkos godinama koje imaju, mnoge žene zapravo su još uvek devojčice, posebno kada je reč o seksu. Ali odrastanje je nužno, a s njim i učenje nekih stvari. Do 40. godine neke biste stvari ipak morale znati, a mi vam donosimo njih 40 vezanih uz seks.

Sta treba da znate pre nego sto se upustite u trojku

Praktično želite da treća devojka bude vaša seksi igračka na jednu noć koja će vam pomoći da ispunite svoje seksualne fantazije. Vi i vaša devojka ćete nakon ovoga imati jedno drugo, a treća devojka odlazi. I sve su ovo normalne pojave i okolnosti seksa u troje, ali se makar potrudite da budete ljubazni i prijatni prema vašoj trećoj…

3 odlične poze za seks u kolima

Seks u autu? Ne zvuči ti baš privlačno? Možda i nije baš za svakoga, ali isplati se ako želiš isprobati nešto novo! Dakle, budi hrabra te isprobaj s partnerom sledeće položaje – koji su najprikladniji za seks u poprilično skučenom automobilu! Naravno, osim oralnog seksa, za ultimativnu seksualnu zabavu u automobili prikladni su razni uzbudljivi sedeći položaji.

Pet trikova za orgazam kakav nikad nije doživela

Vrhunac seksualnog čina kako za muškarca tako i za ženu svakako je orgazam. Ali kako bi bio “onaj pravi” treba da se potrudite i pronađete najbrži put do najjačeg užitka. Donosimo pet činjenica koje garantuju vrhunac iz snova, a koje bi žene trebalo da sugerišu svom partneru.

Tabu teme

Seks – 7 pitanja i 7 odgovora. Ono što ste od uvek želeli da znate ali niste smeli da pitate… Postoje stvari koje je zaista teško pitati, čak i najbolje prijatelje. Potražili smo odgovore na nekoliko (tabu) pitanja koje vam je verovatno uvek bilo neprijatno da postavite, a sada konačno možete saznati odgovore na njih…

Ovakvog momka želi svaka devojka

Ako se ti previše interesuješ za nju, ona će se manje interesovati za tebe, staro je pravilo. Međutim, to ne znači da treba da budeš hladan i distanciran. Pronađi pravu meru. Nemoj je stalno zapitkivati gde je bila i šta je radila, pusti je da sama priča. Što je manje budeš pitao više ćeš saznati.

Da li žene vole kada muškarci pričaju tokom seksa

Svako se tokom seksa ponaša drugačije. Neki muškarci su energični, eksplozivni i pričljivi, dok postoje i oni koji su mirniji, koji sve rade lagano i koji ne vole mnogo da pričaju. Muškarci često polemišu o tome da li tokom seksa treba da rade „ovo ili ono“, ali niko se ne pita, da li žene vole pričanje ili tišinu tokom seksa.