5 razloga da počnete da spavate goli

nakedsleep

Veliki broj studija ukazuje na to da je zdravo ako spavamo goli. Za one koji to nikad nisu probali, možda će im trebati malo vremena da se priviknu, ali ubrzo ćete shvatiti – osećaj je odličan. I, kako sve više studija pokazuje, daleko je zdravije od spavanja u pidžamama i spavaćicama. A i korisnije u nekim drugim područjima vašeg života, poput onog ljubavnog. Osim na ljubav, razgolićenost u krevetu utiče na šećer, intimno zdravlje, imunitet, kvalitet sna…

Manje seksa – vise igracaka

sexig

Žene su sve nezadovoljnije svojim seksualnim životima, što je pokazalo prošlogodišnje istraživanje veb sajta Netmums. Ali su i postale i gramzivije pa im je postalo bitnije sopstveno zadovoljstvo od partnerovog, s tim da se samo šest odsto bavilo dužinom seksualnog odnosa. Ostalima je bio bitniji kvalitet.

Seks i orgazam umesto kućne apoteke

orgazm

Preporodite duh i telo redovnim aktivnostima u spavaćoj sobi. Orgazam je vrhunac seksa, radujemo mu se, želimo ga, a ako ga ne doživimo, zabrinemo se i pokušavamo to da popravimo. Posle orgazma osećamo prijatno i blaženo stanje; jednostavno se preporodimo. Ali koliko nas zapravo poznaje dobre strane orgazma i to kako utiče na naše zdravlje?

Nekoliko lekcija o seksu

625_1000

Kod zena postoji veza izmedju nerava gornje usne i klitorisa i donje usne i cele vagine .Upravo iz tog razloga zene toliko vole da se ljube, pa muskarci koje se bolje ljube dobijaju vise poena kod njih nego oni koji to ne cine. I onda razmislite sledeci put kad joj budete rekli : Ma batali ljubljenje , predjimo odmah na stvar….

Kako je dovesti do orgazma

mmrngs

Da biste ostali zapamćen ljubavnik i poseban svojoj partnerki potrudite se da je dovedete do orgazma. Sami znate da žene mnogo ređe doživljavaju orgazam tokom seksa od muškaraca. Zašto Vi ne biste bili od retkih koji umeju da pruže to zadovljstvo?

Seksi pokloni za parove

poklo

Ako želite da provedete intimno veče seksi pokloni će začiniti Vaš seksualni život čak i ako je on najispunjeniji.

Zašto muškarci toliko vole analni sex?

analala

Bez obzira što ste čuli o analnom seksu, on nije opasan ako se radi na ispravan način. Ako nešto ne štima prilikom pokušaja, to znači da ili žena nije spremna ili muškarac nema dovoljno strpljenja da bi to radio polako i nežno. Ako slučajno razmišljate da li biste se upustili ili ne u radnju u kojoj mnogi muškarci uživaju, možda će vam pomoći saznanje zašto muškarci toliko vole otpozadi.

U braku ne smete da se odreknete seksa

coupll

Kada parovi stupe u bračne odnose, to donosi sa sobom i mnoštvo obaveza, a uz njih i hiljadu razloga zašto večeras ne možete da imate seks. “Hufington post” uradio je kratku anketu u kojoj su njihove ispitanice koje su u braku, a redovno imaju seks sa svojim partnerom, govorile sve prednosti njegovog redovnog upražnjavanja.
Većina ispitanica je reklo da im je redovan seksualni odnos sa partnerom ojačao vezu ali i poverenje

Oralni sex

upozan

Ima onih koji vole ukus sperme i onih koji ne vole. Ako ne želite da vam partner svrši u ustima, dogovorite sa njim da vam signalizira na vreme. Možete koristiti i neki kondom sa ukusima voća ili čokolade. Nemojte raditi nešto što ne želite ili ne volite…

Male tajne orgazma (raj i pakao)

orga

Orgazam je tema koju mnogi, još uvek, smatraju za tabu; orgazam je nešto o čemu ne razgovaramo mnogo sa drugim ljudima, ili ga ne spominjemo uopšte… Odglumljen, pravi, lažan – da li je on samo draga uspomena ili nešto što uopšte ne postoji?