Šta “hladi” žene u krevetu

Neodlučnost – dakle, pozvao si me na sastanak. E, sad, isplaniraj ga tako da ne moraš na svakom koraku da me pitaš za odobrenje. Preuzmi kontrolu, ne moram ja da odlučujem o svemu.

Sex zanimljivosti i rekordi

Kada stupite u stan neke novoosvojene dame, pogledajte koliko ogledala poseduje. Psiholozi su otkrili da žene koje se rado gledaju u ogledalu, najcešce imaju veliku potrebu za seksom. Ko se, cak i nag, rado gleda, prihvata svoje telo sa svim vrednostima i manama, što je važna pretpostavka za zdrav odnos prema seksu. Ko voli svoje telo, može uživati bez prepreka.

13 dobrobiti seksa

Endorfini su prirodni lekovi protiv bolova koji tokom seksa preplavljuju telo i mozak, olakšavajući bilo koji osećaj nelagode. Kod nekih ljudi prekidaju glavobolju. Osim endorfina, tokom seksa otpušta se serotonin od kog se osećamo srećnije.

Seksi pokloni za parove

Ako želite da provedete intimno veče seksi pokloni će začiniti Vaš seksualni život čak i ako je on najispunjeniji.

40 stvari o seksu koje morate znati do 40.

Možda mislite da već znate sve o seksu što se treba znati, ali bilo bi dobro da još jednom provjerite sve i utvrdite znanje. Uprkos godinama koje imaju, mnoge žene zapravo su još uvek devojčice, posebno kada je reč o seksu. Ali odrastanje je nužno, a s njim i učenje nekih stvari. Do 40. godine neke biste stvari ipak morale znati, a mi vam donosimo njih 40 vezanih uz seks.

9 “bezobraznih” saveta za vreliji sex

Svi parovi s vremena na vreme zapadaju u krizu. Kriza se najčešće prenosi i na seks, a upravo seks može biti lek za krizu. Povežite se ponovo pomoću seksa koristeći ove trikove. Nemojte sve da ispucate odmah, sačuvajte ponekog keca u rukavu i za kasnije.

Period kada treba apstinirati

Mnogi parovi se u toku trudnoće trude za izbegavaju seksualne odnose, ne znajući kako će oni uticati na stanje u kojem se žena nalazi. Njihov manjak znanja dovodi do manjka razumevanja za partnera, te je stoga poželjno pročitati reči eksperata.

5 razloga da budete glasniji tokom seksa

Glasan seks ima mnogo prednosti, ali nisu svi dovoljno smeli da puste glas. Koliko je neko glasan u toku seksa zavisi od njegovih seksualnih iskustva i karakternih osobina. Ako vam je teško da budete glasni tokom seksa, možda će vam posle ovoga biti lakše.

Seks potezi za koje nikad niste cule

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).