Snimanje seksa? Zašto da ne?

Sudeći po iskustvima sa Zapada, video traka može da spase emotivnu vezu ako kameru doživite kao ogledalo u koje se nikad niste pogledali! O čemu se tu radi?

5 nacina da imate zabavniji sex

Čak 59 odsto muškaraca i žena volelo bi da ima zabavniji seks, otkriva jedno američko istraživanje. Zbog toga vam otkrivamo ovih pet lakih načina da seksualne aktivnosti učinite još zanimljivijim.

40 stvari o seksu koje morate znati do 40.

Možda mislite da već znate sve o seksu što se treba znati, ali bilo bi dobro da još jednom provjerite sve i utvrdite znanje. Uprkos godinama koje imaju, mnoge žene zapravo su još uvek devojčice, posebno kada je reč o seksu. Ali odrastanje je nužno, a s njim i učenje nekih stvari. Do 40. godine neke biste stvari ipak morale znati, a mi vam donosimo njih 40 vezanih uz seks.

8 prakticnih razloga zasto jutarnji sex treba da vam predje u naviku

Ljudi koji započinju dan jutarnjim seksom su srećniji i zdraviji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafu ili doručak, a nakon toga odu na posao. Ako se na jutarnju “akciju” odlučite bar tri puta nedeljno, smanjićete rizik od infarkta i moždanog udara, ojačaćete imunitet i ublažiti simptome artritisa i migrene. Evo zašto bi jutarnji seks trebalo da bude vaš svakodnevni način buđenja…

Negujte strast u svakom životnom dobu

Intimnost i strast se menjaju kako godine odmiču. Ali, iako vi i partner niste u dvadesetim, to ne znači da između vaših čaršava ne može više da bude vrelo. Pogledajte nekoliko saveta o tome kako vaš seksualni život evoluira kroz vreme i kako izvući maksimum iz toga.

Najbolji saveti za sve dobre devojčice koje žele da imaju nevaljali sex

Psiholog Bil Majer kaže da su mnoge njegove pacijentkinje “dobre” devojke koje su radoznale da otkriju šta društvo smatra tabu seksom. Sramota ih je da priznaju da žele malo grublji seks. Ako ste “dobra” devojka koja želi da zna nešto više o agresivnijem seksu, ali ne želi da se stvari otrgnu kontroli… evo šta morate da znate pre nego što počnete da eksperimentišete…

Zašto žene pristaju na sex?

Mnogo je žena izjavilo da vode ljubav sa svojim partnerima iako nisu raspoložene za seks. To čine zbog osećaja bračne dužnosti. Kod nekih uverenje da je seks u braku dužonost ima temelj u religiji, ali za druge to je stav koji su ugradila kulturna i društvena očekivanja. Mnogima ni danas nije strano uverenje da muškarci donose hleb u kuću, a žene se zauzvrat brinu za dom i zadovoljavanje svog muškarca.

Period kada treba apstinirati

Mnogi parovi se u toku trudnoće trude za izbegavaju seksualne odnose, ne znajući kako će oni uticati na stanje u kojem se žena nalazi. Njihov manjak znanja dovodi do manjka razumevanja za partnera, te je stoga poželjno pročitati reči eksperata.

Spavaća soba je pravo mesto za igru

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu biti idealne aktivnosti za spavaću sobu. Zadržite nestašnu razigranost leta i u jesenjim danima i predajte se strastima na zabavan način!
Igrice za odrasle mogu biti sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

5 najčešćih pitanja o seksu na koja tražimo odgovor na internetu

Mnogo je lakše neugodna pitanja postavljati internet pretraživaču. Internet je uneo mnogo promena u naše živote, a prva je svakako lak pristup informacijama. Jedna od nesumnjivih prednosti interneta jeste ta što neugodna pitanja ne morate da postavljate gledajući sagovornika u oči strepeći od odgovora.