Теодора, 29, Кочани

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Разведена секс бомба, со големо искуство. Живеам сама, треба ми друштво.

Барам:
Заинтерисирана сум за огнен маж кој би си поиграл со мојата зажарена топка и ќе ми го стави до крај.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Teodora ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Teodora ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija