Tetišnja Eldina

Obradovao sam se što ću ostati sam u kući i odmah požurio na sprat gledati porniće na netu. Baš sam počeo gledati film kad čujem otvaraju se vrata od druge sobe. Brže bolje sam minimizirao prozor i smanjio zvuk kad na moje opšte zaprepaštenje na vrata uđe Eldina. Onako zacrvenjen od navale krvi u obje glave sav sam se zbunio. Kurac mi se već dobro digao. Eldina reče: “Rođak kako mi stoji ova trenerka? ” Obukla je neku tanku trenerkicu iz dva dijela. Donji dio ju je utegao, a gornji dio je bio jako kratak tako da joj se vidio cijeli stomak. To me toliko napalilo da mi je kurac želio eksplodirati. Inače Eldina je izgleda jako izazovno, ima 16 godina i taman je sazrijela. Ima predivne sise, niti male niti velike, taman po mom ukusu. Eldina je primjetila da mi se kurac digao i samo se

Priča iz Njemačke

Njena gusta crna kosa, sa debelim pletenicicama mi je dodirivala lice. Uhvatio sam je za kukove i nabijao je što dublje. Ponekad bi se čuli zvuci udaranja jaja od njenu kožu i da je samo mogao da pretpostavi kako su se dobro uklapali u regee muziku, Marley bi ih sigurno ubacio u tu pjesmu… Nabijala se na kurac još neko vrijeme i ponekad bi mi pri tome rukom mazila tvrda jaja, što me itekako uzbuđivalo… Onda je jednostavno ustala i kurac je ispao iz njene vrele pičkice, okrenula se i ponovo ga dohvatila i stavila u pičku koja ga je progutala poput izgladnjele ajkule.

Tagovi:

Saška 25 poseta sestri u Njemačku

Poslije svih avantura i seksa do neba koji je bio na predhodnom godišnjem ja i muž smo se polako vraćali u svakodnevicu izuzev rođendanske žurke koju sam organizovala za muža. Sve naše aktivnosti u seksu su bile svedene na redovne i jednom do dva puta mjesečno avantura sa našim prijateljima koju redovno održavamo.

Iznenadni sex

Ona je legla ispod mene i uzela mi kurac pušiti dok me je njen cimer nabadao na karu. Bio sam u sedmom nebu. Svršio sam tako brzo da mi je žao bilo. Ovaj put sam napunio njena usta. Ona je gutala, i krenula me zažvaliti, tada sam vidio da nije sve progutala i osjetio sam svoju spermu u svojim ustima. Koji je to osjećaj bio. Trajao je samo tren jer ju je grubo odgurnuo cimer i strpo svoju batinu u moja usta. Morao sam da mu se odužim. Sisao sam ga i drkao kao lud, pokušavao sam cijelog da ga strpam u usta ali to nije bilo šanse.

Tagovi:

Igra zivota…

Posle burne mladosti, mnostvo pijanih drugarica na kurcu, udatih, promasenih ljubavi dodjes u situaciju da posle nekog neobaveznog dopisivanja sa osobom koju cijenis, volis iz ljudskih i prijateljskih razloga, shvatis da si poceo razgovor o sexu.. Kao sve ok, zanemarili brakove, zanemarili sve sto je do sada cinio nas zivot, na nekim mjestima veoma vezan.. […]

Tagovi:

Maja I

Bio je mjesec april i otpočinjala je sezona za ljetnu baštu. Nakon desetak dana smo dobili i ispomoč sa još par radnika. Među njima je bila i Maja. Maja je tada imala 27 godina. Krasila je prirodna svijetlo-smedja kosa koja je djelom bacala na plavu boju. Imala je krupne, pametne, plave oči sa blaženim, prodirajučim pogledom. Bila je vesele prirode i uvijek se smiješila, a uz to i dosta energična. Imala je momente kada se intenzivno, impulsivno smijala i s tim tjerala i druge na smijeh, a pored toga imala je nekakav dominantan, ali otvoren stav. Zračila je nekom emotivnom, majčinskom energijom i doimala se kao jako fina, neiskvarena osoba.

Tagovi:

Dolazak u Ameriku

Dobio sam posao kucnog majstora i neuslovan stan koji nisam morao placati. Za par godina, ako prije toga ne poludim u ovom podrumu i prezivim rijetke izlaske van, mozda cu moci priustiti sebi bolje mjesto. Nisam se osjecao dobro cak ni dok sam u tom polumracnom stanu, guzio gazdaricu Beti, vremesnu, ali dobro ocuvanu crnku bujnih oblina.
Vec drugog dana mog boravka u toj zgradi, dosla je u moj stan sa najneobicnijim izgovorom koji sam ikad cuo. Ucinilo joj se da je napipala nekakvo zadebljanje na desnoj dojci i trazila je od mene da to provjerim. Zbunjen i postidjen povinovao sam se njenoj volji. Dok je sjedila na mom kaucu sa rastvorenim mantilom, pipao sam joj prvo jednu, a potom i drugu dojku, osjecajuci kako mi se kurac nezaustavljivo kruti u….

Tagovi:

U sumi picka grmi

Ivanu su od nagona crvenila prsa, tako ga je brzo zabijao da nije ni on znao kad treba svršiti. Doživila je orgazam poćela je jako da dahće i stenje. Sišla je sa kare i primila ga u usta i pocela da ga guta. Ivan je prodirao prstima kroz njenu kosu dok ga je lagano oblizivala . Poceo je da baca spermu po njenom licu i vratu ,prilicno puno je izaslo da ni on nije vjerovao svojim očima.

Tagovi:

Naša tajna

Ta pomisao me dovela do ludila pa sam Jeleni napunio usta spermom koju je na moje odusevljenje progutala. Sva ova nasa iskustva su se u 5 godina veze desila po nekoliko puta, dok ja zelim da tako bude svakog dana… po vise puta. Zelim da svakoga dana Jelenu jebem u sve rupe koje ima. Iako po ovome ne izgledam tako, ja nju zaista drzim kao malo vode na dlanu, volim ju bez dileme, ali u seksualnom smislu svakoga dana zelim da imam nezasitu kurvu koja ne zna reci ne i kojoj nikada nije dosta.

Udovica Dana

Decembar je, veoma hladan mjesec. Žena mi je otišla kod njenih u drugom gradu. Sjedim i sa komšinicom Danom pijem kafu. Donijela je i kolače. U stanu centralno grijanje, veoma je toplo. Kablovska TV, pomalo nervozno mijenja programe. Nailazi na golotinju i nespretno je prebacuje. Pričamo o djeci i ona će: “Lako je tvojoj Maci kad ima tebe. Ja sama podižem kćerke, zapostavila sam sebe. Evo znaš stalno sam u kući i sa Vama, četrdeset pet mi je godina”. Počeo sam je tješiti da treba da nađe čovjeka i da ima uslove za to.