Naša tajna

Ta pomisao me dovela do ludila pa sam Jeleni napunio usta spermom koju je na moje odusevljenje progutala. Sva ova nasa iskustva su se u 5 godina veze desila po nekoliko puta, dok ja zelim da tako bude svakog dana… po vise puta. Zelim da svakoga dana Jelenu jebem u sve rupe koje ima. Iako po ovome ne izgledam tako, ja nju zaista drzim kao malo vode na dlanu, volim ju bez dileme, ali u seksualnom smislu svakoga dana zelim da imam nezasitu kurvu koja ne zna reci ne i kojoj nikada nije dosta.

Vrela noć u šumskoj kućici

U sred mog razmisljanja, prekide me zvono mobtela-moj ex, ostao je bez benzina treba mu pomoc, pa je mene nasao…Uh.. ali sto se mora mora se..Uzela sam kanister benzina i krenula ka njemu, iako nisam tacno znala gdje je jer je krenuo u lov u obliznju sumu..navodio me mobtelom kako da dodjem do njega, i nakon polucasovne potrage evo ga.. Prisla sam mu i pocela da vicem kako je nemaran, krece na put bez benzina itd..a on me samo posmatrao, tacnije skidao pogledom. Bila sam u kraktom sorcu, uskoj majici na bretele, koja je isticala moje malo vece grudi… Od njegovog pogleda sam osjetila vrelinu po cijelom tijelu i slabost u donjem dijelu stomaka. Bila sam strasno napaljena! I pod hitno mi je trebao kurac!

Hotel I – Konferencijska sala

Posjeo sam je na na jedan stol u sredini sale. Razmjenjivali smo fluide i trljao sam ga od nju preko odječe. Poslije toga sam je jednostavno položio na stol i glavu i bedra joj obuhvatio rukama. Ljubili smo se i uvijali jedno uz drugo. Nakon par minuta se trznula i naredila mi da sjednem na stolicu iza mene, što sam i učinio odmah. Pomogla mi je da se riješim kaiša i spustim pantole, dok sam ushičeno čekao akciju. Ona je skinula pantole i gačice. On je stajao napeto i nakon što smo stavili kondom, konačno je sjela na njega.

Tagovi:

Sa parom u nova iskusenja – prvi dio

Brzo smo stigli u njihov stan, bio je super sredjen. Smjestili smo se u dnevni boravak u udobnu garnituru. On je odmah otvorio novu flasu vina i rekao da nastavimo. Gospodja je sjela preko puta nas u fotelju i prekrstila noge. Bila je u kracoj haljinici tako da su se noge malo otkrile. Imala je dobre noge, zategnute ali po sve bijele kao da se nikada nije suncala. U jednoj ruci je drzala casu a drugom je lagano prelazila po nogama kao da se mazila. Imao sam osjecaj da jedva ceka da se skine. Razgovarali smo otvoreno, rekli su da vole sex i da bi voljeli da probaju nesto novo. On bi volio da vidi svoju zenu na drugom kurcu rekao je. Od pocetka sam znao da ga to pali i da u tom smjeru se situacija odvija.

Tagovi:

Trojka u bolnici poslije nesretnog pada s bicikla

Skinula sam bolničku pidžamu jer sam bila sva znojna i mokra, a on je skinuo isto sve sa sebe. Skinula sam i moje gaćice a on svoje bokserice jer htjeli smo to. Htjeli smo se seksati sada tu na krevetu.
Mazio je moju pičkicu rukom a ja sam mu ga drkala. Nagnula sam glavu da ću mu ga pušiti a na to otvaraju se vrata od sobe. Medicinska sestra je ulazila. Vidjela nas je skupa. Samo se nasmijala i pitala smije li nam se pridružiti, rekli smo da da. Ona je isto sve skinula sa sebe. Bila je gola. Imala je veće grudi od mene a pičkica joj je bila obrijana a moja nije. Da sam znala da će mi se ovo desiti obrijala bi ju. Bez riječi je kleknula i počela lizati moju pičkicu. Ja sam njegov kurac stavila u usta. Tako je tvrd postao u mojim ustima. Stiskala sam njegova jaja i lizala ih. Ona mi je lizala pičkicu a ja sam lagano stenjala. Došla je do mojih grudi i grickala moje bradavice. Mmmmm… ljubile smo se strastveno i dugo dok nas je on gledao. Sada je ona njemu pušila i drkala kurac a ja sam njoj lizala pičkicu. Mmmm tako je fina bila. Polegnuli su me na krevet, morali su paziti na moju ranu. Raširio mi je noge i počeo je lizati moju pičkicu dok me ona mazila.

Poceli smo kao prijatelji

Poceo je kratkim poljubcima krstariti preko njezinog trbuha, nogu i bedara, Maja vise nije mogla izdrzati, taman kada mu htjela vrisnuti. Lizi me molim te!! , on je upravo to napravio:jezikom je poceo kruziti po njenoj vlaznoj mackici, najprije polako, pa sve brze i brze, Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapesce da ne bi pocela vriskati, znala je da bi je svi susjedi culi.

Tagovi:

Stara koka

Osmog marta ove godine u mojoj kancelariji skupile su se penzionerke, da obilježe svoj dan. Bio sam ljubazan i ustupio im veliku kancelariju, koja može primiti tridesetak ljudi. Čim je ušla gospođa od 60 godina sa kratkim minićem i jakim nogama, stao mi dah. Zapitao sam se otkud da žene u ovakvim godinama budu tako izazovne i zgodne. Malo sam ih slikao, nazdravio sa njima i pričao primjerene viceve. Sa gospođom, koja se zove Mira, razmijenio sam telefone. Odmah popodne sam joj poslao sms poruku da ima savršeno tijelo i da je jako izazovna.

Tagovi:

Zivot je lijep

Ne znam kako drugi ali moja žena i ja se trudimo da ne padnemo u monotoniju što se tiče ljubavnog života. Gazimo obadvoje četrdeset i neku, na moju sreću ona zahvaljujući što genima što aktivnostima kojim se bavi još uvijek izgleda fantastično i svi joj daju bar desetak godina manje. Ja, pa ja sam ja ne dam se ni ja za svoje godine sam dobar bar tako kažu a ja im i vjerujem. Ona crnka sa prelijepom oblom guzom sisama dobrom četvorkom i uskim strukom privlači poglede muškaraca gdje god krene.

Tagovi:

Vikend u Sarajevu

Ne ispuštajući moj kurac iz usta promrmljala je samo „nnn, ne…“.Ja sam nakon deset do petnaest sekundi uhvatio je za glavu i napunio joj usta spermom. Vješto je isisala svaku kap. Ustala je i otišla u kupatilo. Vratila se i počeli smo opet da se mazimo i ljubimo, i uzela mi je kurac u usta, koji je nakon pet minuta opet se uzdigao i ukrutio. Opet je počela da ga puši, a ja sam spustio glavu među njene noge i počeo jezikom da se igram po njenoj depiliranoj pički. Palacao sam njime po njoj, prelazio preko rascjepa pa ga zavukao u njenu pičku, i sisao joj usmine i grickao i sisao klitoris. Izludio je da je jedva čekala moj kurac.

Tagovi: