Kako je dovesti do orgazma

Da biste ostali zapamćen ljubavnik i poseban svojoj partnerki potrudite se da je dovedete do orgazma. Sami znate da žene mnogo ređe doživljavaju orgazam tokom seksa od muškaraca. Zašto Vi ne biste bili od retkih koji umeju da pruže to zadovljstvo?

Seks poze sa svih strana sveta

Kako biste izbegli rutinu u seksu, ne morate da dubite na glavi i budete neverovatno fleksibilni…Možete izazvati zemljotres i pomutiti mu razum jednostavnim pozama koje su među najpoznatijima i najuzbudljivima u zemljama iz kojih dolaze.

8 prakticnih razloga zasto jutarnji sex treba da vam predje u naviku

Ljudi koji započinju dan jutarnjim seksom su srećniji i zdraviji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafu ili doručak, a nakon toga odu na posao. Ako se na jutarnju “akciju” odlučite bar tri puta nedeljno, smanjićete rizik od infarkta i moždanog udara, ojačaćete imunitet i ublažiti simptome artritisa i migrene. Evo zašto bi jutarnji seks trebalo da bude vaš svakodnevni način buđenja…

5 razloga da počnete da spavate goli

Veliki broj studija ukazuje na to da je zdravo ako spavamo goli. Za one koji to nikad nisu probali, možda će im trebati malo vremena da se priviknu, ali ubrzo ćete shvatiti – osećaj je odličan. I, kako sve više studija pokazuje, daleko je zdravije od spavanja u pidžamama i spavaćicama. A i korisnije u nekim drugim područjima vašeg života, poput onog ljubavnog. Osim na ljubav, razgolićenost u krevetu utiče na šećer, intimno zdravlje, imunitet, kvalitet sna…

Sta zene zele da muskarci znaju o seksu

Žene najčešće znaju šta im je potrebno da bi doživele orgazam. Ali se veliki deo žena plaši da to otvoreno saopšti da ne bi uznemirilo, šokiralo ili razočaralo muškarca. Ipak, veliki broj žena želeo bi da muškarci znaju sledeće….

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još eksplozivnijom

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu. Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

Kako da seks ovog leta bude što vreliji

Da li ste spremni za to da vam seksualni život bude vreo kao i temperature napolju? Iskoristite sunčane dane i vrele noći i začinite svoj seksualni život. Uključite klimu, jer će vam od ovih predloga postati poprilično vruće.

Top 5 saveta za najbolju predigru

Istraživanja su pokazala da predigra dovodi do mnogo boljeg i uzbudljivijeg seksa… Muškarcima nije potrebno mnogo da bi se proveli sa ženom u krevetu, ali sa devojkama je malo drugačija priča. One zahtevaju pažnju, fokus i mnogo truda, pa je zato predigra vrlo važna i igra veliku ulogu u celokupnom seksualnom odnosu. Mnogi muškarci prave […]