Kako da seks ovog leta bude što vreliji

Da li ste spremni za to da vam seksualni život bude vreo kao i temperature napolju? Iskoristite sunčane dane i vrele noći i začinite svoj seksualni život. Uključite klimu, jer će vam od ovih predloga postati poprilično vruće.

Tabu teme

Seks – 7 pitanja i 7 odgovora. Ono što ste od uvek želeli da znate ali niste smeli da pitate… Postoje stvari koje je zaista teško pitati, čak i najbolje prijatelje. Potražili smo odgovore na nekoliko (tabu) pitanja koje vam je verovatno uvek bilo neprijatno da postavite, a sada konačno možete saznati odgovore na njih…

Seks i orgazam umesto kućne apoteke

Preporodite duh i telo redovnim aktivnostima u spavaćoj sobi. Orgazam je vrhunac seksa, radujemo mu se, želimo ga, a ako ga ne doživimo, zabrinemo se i pokušavamo to da popravimo. Posle orgazma osećamo prijatno i blaženo stanje; jednostavno se preporodimo. Ali koliko nas zapravo poznaje dobre strane orgazma i to kako utiče na naše zdravlje?

Koliko je vaš seksualni život normalan?

Stručnjak za seksualna pitanja, Trejsi Koks, otkrila je kakve seksualne navike Britanci imaju statistički. Trećina starijih od 60 ima seks nekoliko puta mesečno, a oni od 18 do 24 godine seksualno su aktivni nekoliko puta nedeljno. Ako imate seks manje od 10 puta godišnje, vaš brak bi se mogao nazvati „brakom bez seksa“.

Top 5 saveta za najbolju predigru

Istraživanja su pokazala da predigra dovodi do mnogo boljeg i uzbudljivijeg seksa… Muškarcima nije potrebno mnogo da bi se proveli sa ženom u krevetu, ali sa devojkama je malo drugačija priča. One zahtevaju pažnju, fokus i mnogo truda, pa je zato predigra vrlo važna i igra veliku ulogu u celokupnom seksualnom odnosu. Mnogi muškarci prave […]

OJAČAJTE SVOJU MUŠKOST: 10 koraka do snažnijeg penisa

Muškarac koji želi da se još jače i bolje pokaže u krevetu treba da se posluži sledećim trikovima…
Ukoliko vam je stalo do toga da vaša vojena bude i više nego zadovoljna u krevetu, onda treba da vodite računa o svom penisu. Mnogi muškarci bi želeli da je njihova alatka i jača i snažnija, a nisu ni svesni činjenice da to mogu da postignu zahvaljujući kombinaciji nekoliko trikova. Sve što treba da uradite za svog vršnjaka je sledeće.

Male tajne orgazma (raj i pakao)

Orgazam je tema koju mnogi, još uvek, smatraju za tabu; orgazam je nešto o čemu ne razgovaramo mnogo sa drugim ljudima, ili ga ne spominjemo uopšte… Odglumljen, pravi, lažan – da li je on samo draga uspomena ili nešto što uopšte ne postoji?

Seks potezi za koje nikad niste cule

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).

6 ideja

Deljenje tuša (pod uslovom da vam kabina nije pretesna) može bude veoma uzbudljiva – ne samo da voda čini da još jače osećamo nadražaje, već su i poze ne baš uobičajene što daje svemu veću draž.

Najbolji saveti za sve dobre devojčice koje žele da imaju nevaljali sex

Psiholog Bil Majer kaže da su mnoge njegove pacijentkinje “dobre” devojke koje su radoznale da otkriju šta društvo smatra tabu seksom. Sramota ih je da priznaju da žele malo grublji seks. Ako ste “dobra” devojka koja želi da zna nešto više o agresivnijem seksu, ali ne želi da se stvari otrgnu kontroli… evo šta morate da znate pre nego što počnete da eksperimentišete…