10 malih dokaza ljubavi koje svaka devojka želi da vidi

Nije tajna da ljubavna veza zahteva mnogo truda, i baš zato mnoge ne mogu da odole testu vremena. U današnje vreme je teško održavati odnose u vezi zbog velikih izazova koji se nalaze svuda oko nas. Često, kada želimo da se otvorimo, naiđemo na problem da iskažemo sve što nam stoji na srcu.

Ovakvog momka želi svaka devojka

Ako se ti previše interesuješ za nju, ona će se manje interesovati za tebe, staro je pravilo. Međutim, to ne znači da treba da budeš hladan i distanciran. Pronađi pravu meru. Nemoj je stalno zapitkivati gde je bila i šta je radila, pusti je da sama priča. Što je manje budeš pitao više ćeš saznati.

Top 10 stvari koje muškarci obožavaju u seksu!

Prestanite da se pitate kako da mu seks sa vama bude nazaboravan. Evo koje savete treba da ostvarite u praksi kako bi vaš seksualni život stalno doživljavao kulminaciju uživanja i gde ste ćete upravo vi biti njegov najjači afordizijak i konstantna potreba.

Kako prepoznati dobrog ljubavnika?

Koje su osobine odličnog ljubavnika? On dobro poznaje žensko telo i pažljivo posmatra njene reakcije tokom seksa. Rezultat je obostrani vrhunski užitak. Kako najbolje zadovoljiti ženu u seksu? Saveta je bezbroj, ali postoji nekoliko osnovnih metoda koje će od vas učiniti odličnog ljubavnika. Pročitajte i priuštite sebi i partnerki vrhunsko zadovoljstvo.

Zašto muškarci toliko vole analni sex?

Bez obzira što ste čuli o analnom seksu, on nije opasan ako se radi na ispravan način. Ako nešto ne štima prilikom pokušaja, to znači da ili žena nije spremna ili muškarac nema dovoljno strpljenja da bi to radio polako i nežno. Ako slučajno razmišljate da li biste se upustili ili ne u radnju u kojoj mnogi muškarci uživaju, možda će vam pomoći saznanje zašto muškarci toliko vole otpozadi.

5 nacina da imate zabavniji sex

Čak 59 odsto muškaraca i žena volelo bi da ima zabavniji seks, otkriva jedno američko istraživanje. Zbog toga vam otkrivamo ovih pet lakih načina da seksualne aktivnosti učinite još zanimljivijim.

Šta seksualne poze govore o ženama

Seksualne poze nam mogu otkriti mnogo toga o karakteru žena i na osnovu njihovih omiljenih poza možemo zaključiti kakve su određene žene. Istraživanja su pokazala da u zavisnosti od karaktera, žene favorizuju različite seksualne poze i da čak i u krevetu pokazuju kakve su one u stvari.