9 “bezobraznih” saveta za vreliji sex

Svi parovi s vremena na vreme zapadaju u krizu. Kriza se najčešće prenosi i na seks, a upravo seks može biti lek za krizu. Povežite se ponovo pomoću seksa koristeći ove trikove. Nemojte sve da ispucate odmah, sačuvajte ponekog keca u rukavu i za kasnije.

Evo zašto su žene sa oblinama sjajne u krevetu

Velike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlozi zašto su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja (čitajte: žene sa oblinama) su bolje u krevetu.

Top 10 stvari koje muškarci obožavaju u seksu!

Prestanite da se pitate kako da mu seks sa vama bude nazaboravan. Evo koje savete treba da ostvarite u praksi kako bi vaš seksualni život stalno doživljavao kulminaciju uživanja i gde ste ćete upravo vi biti njegov najjači afordizijak i konstantna potreba.

Doživite orgazam istovremeno

Veoma retko se dešava da partneri istovremeno dožive orgazam. Međutim, to nije nemoguće, a evo nekoliko saveta kako to možete postići…

Osvežite vaš seksualni život

Niste zadovoljni seksualnim životom? Stvari u spavaćoj sobi su se drastično promenile tokom godina? Niste jedini sa takvim problemima. Rešenje, ipak, postoji. Samo bi trebalo da se malo potrudite. Normalna je stvar da tokom godina seks u vezi pređe u rutinu. Nije normalno, međutim, da se samo prepustite tome. Kao i za svaku dobru i lepu stvar na svetu, tako se i za seks treba potruditi i poraditi malo na uzbuđenju.

Šta žena ne želi čuti od muškaraca tokom seksa

Ono što kažemo u krevetu tokom seksa gotovo je jednako važno kao ono što radimo u krevetu. I samo jedna rečenica može seks učiniti neverojatnim, ali isto tako može uništiti svaku želju za seksom.