Da li žene vole kada muškarci pričaju tokom seksa

Svako se tokom seksa ponaša drugačije. Neki muškarci su energični, eksplozivni i pričljivi, dok postoje i oni koji su mirniji, koji sve rade lagano i koji ne vole mnogo da pričaju. Muškarci često polemišu o tome da li tokom seksa treba da rade „ovo ili ono“, ali niko se ne pita, da li žene vole pričanje ili tišinu tokom seksa.

Sex zanimljivosti i rekordi

Kada stupite u stan neke novoosvojene dame, pogledajte koliko ogledala poseduje. Psiholozi su otkrili da žene koje se rado gledaju u ogledalu, najcešce imaju veliku potrebu za seksom. Ko se, cak i nag, rado gleda, prihvata svoje telo sa svim vrednostima i manama, što je važna pretpostavka za zdrav odnos prema seksu. Ko voli svoje telo, može uživati bez prepreka.

3 greške koje čine da budete loši u krevetu

Seks je nešto što treba da bude spontano i bez pravila, ali opet, često se dešava da u izlivu emocija i neverovatne želje da udovoljimo lepšoj polovini napravimo greške koje nas mogu koštati prelepe noći. Zato smo odlučili da vam skrenemo pažnju na 3 najveće greške koje muškarci prave u krevetu i koje su glavni razlog zbog kojeg su žene nezadovoljne seksom.

Ovakvog momka želi svaka devojka

Ako se ti previše interesuješ za nju, ona će se manje interesovati za tebe, staro je pravilo. Međutim, to ne znači da treba da budeš hladan i distanciran. Pronađi pravu meru. Nemoj je stalno zapitkivati gde je bila i šta je radila, pusti je da sama priča. Što je manje budeš pitao više ćeš saznati.

10 malih dokaza ljubavi koje svaka devojka želi da vidi

Nije tajna da ljubavna veza zahteva mnogo truda, i baš zato mnoge ne mogu da odole testu vremena. U današnje vreme je teško održavati odnose u vezi zbog velikih izazova koji se nalaze svuda oko nas. Često, kada želimo da se otvorimo, naiđemo na problem da iskažemo sve što nam stoji na srcu.

Kalorije

Evo jedne zanimljive i tačne informacije za one koji žele da smršaju pomoću seksa…..