Seks poze sa svih strana sveta

Kako biste izbegli rutinu u seksu, ne morate da dubite na glavi i budete neverovatno fleksibilni…Možete izazvati zemljotres i pomutiti mu razum jednostavnim pozama koje su među najpoznatijima i najuzbudljivima u zemljama iz kojih dolaze.

Zaboravite na vrućinu: Ovo su najbolje letnje predigre

Na visokim temperaturama često nismo raspoloženi ni za kakvu aktivnost, pa čak ni za seks. Iako vrućina ponekad može da deluje i stimulišuće, jer su znoj i vruća tela sastavni deo svake seksi igre, ali nerekno su vrućine toliko velike da imaju kontraefekat. Zato pogledajte ove seksi predigre, koje će vas rashladiti i zagrejati u isto vreme.

Šta žena ne želi čuti od muškaraca tokom seksa

Ono što kažemo u krevetu tokom seksa gotovo je jednako važno kao ono što radimo u krevetu. I samo jedna rečenica može seks učiniti neverojatnim, ali isto tako može uništiti svaku želju za seksom.

Horoskop i seks: Igrice u krevetu za svaki znak

Žena Ovan: Vrlo je strastvena i koristi svako pogodno mesto i priliku za seks. Voli potpuno da kontroliše seksualni čin. Kada se “razigra”, viče, vrišti, grebe i ujeda. Voli sve što je šokantno i zabranjeno i stalno igra na ivici seksualnog sadizma: rado koristi kožne kaiševe i bičeve. Odnos gospodar – rob, gde je ona, naravno, onaj koji kinji, pruža joj višestruke orgazme. Obožava izazovno da se obuče i da muškarca učini očajnim od želje da je ima.

Ovako muškarac vodi ljubav kada je zaljubljen!

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počne da se zaljubljuje, sve postaje sasvim drugačije… Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počne da se zaljubljuje, sve će postati sasvim drugačije. Što mu više ulazite pod kožu, dodirivaće vas i gledati dosta drugačije. […]

7 najpopularnijih mesta za vodjenje ljubavi van spavace sobe

Gde najčešće vodite ljubav? Verovatno je kod većine parova, makar onih stalnih, odgovor: u spavaćoj sobi. Ipak, ponekad treba zaboraviti na rutinu i tako održati plamen strasti. Ukoliko vam je potrebna promena – razmislite da li i promena okruženja tu dolazi u obzir. Ako je vaš odgovor da – ovo je pravi tekst za vas!

5 nacina da imate zabavniji sex

Čak 59 odsto muškaraca i žena volelo bi da ima zabavniji seks, otkriva jedno američko istraživanje. Zbog toga vam otkrivamo ovih pet lakih načina da seksualne aktivnosti učinite još zanimljivijim.

8 načina da se izlečite nakon divljeg seksa

Ljudski ujed je čak i gori od ujeda životinje, jer se u prosečnim ustima nalazi izuzetno mnogo različitih vrsta bakterija. Temeljno operite ranu i pogledajte da li ima otoka, crvenila ili gnojenja. Ako primetite ove znake infekcije ili groznicu, idite lekaru kako bi vam prepisao antibiotike.