10 Neobičnih saveta za sjajan sex

Nekoliko studija je pokazalo da izlaganje sunčevoj svetlosti kod muškaraca podiže nivo testosterona i da jača libido i želju za seksom.Za to je kriv vitamin D kojeg upijamo putem sunčevih zraka.

Nekoliko lekcija o seksu

Kod zena postoji veza izmedju nerava gornje usne i klitorisa i donje usne i cele vagine .Upravo iz tog razloga zene toliko vole da se ljube, pa muskarci koje se bolje ljube dobijaju vise poena kod njih nego oni koji to ne cine. I onda razmislite sledeci put kad joj budete rekli : Ma batali ljubljenje , predjimo odmah na stvar….

Osvežite vaš seksualni život

Niste zadovoljni seksualnim životom? Stvari u spavaćoj sobi su se drastično promenile tokom godina? Niste jedini sa takvim problemima. Rešenje, ipak, postoji. Samo bi trebalo da se malo potrudite. Normalna je stvar da tokom godina seks u vezi pređe u rutinu. Nije normalno, međutim, da se samo prepustite tome. Kao i za svaku dobru i lepu stvar na svetu, tako se i za seks treba potruditi i poraditi malo na uzbuđenju.

13 dobrobiti seksa

Endorfini su prirodni lekovi protiv bolova koji tokom seksa preplavljuju telo i mozak, olakšavajući bilo koji osećaj nelagode. Kod nekih ljudi prekidaju glavobolju. Osim endorfina, tokom seksa otpušta se serotonin od kog se osećamo srećnije.

6 neizgovorenih pravila zabavljanja

Zabavljanje je komplikvan poduhvat. Mnogi znaju za osnovna pravila zabavljanja, ali neka od njih sumanje poznata. Na Reditu je postavljeno pitanje „Koja su to neizgovorena pravila zabavljanja“. Odgovora je bilo mnogo, a ovo je šest najzanimljivijih….

9 lekcija iz erotskog bontona

Iako vam se on mnogo dopada, način na koji vodi ljubav sa vama ne prija vam baš u potpunosti. Evo kako da uz mnogo takta i malo lukavstva popravite stvar i pretvorite ga u ljubavnika po svom ukusu. Pokažite mu koliko vam je važno milovanje, tako što ćete mu predložiti igru ogledala – objasnite mu da želite da vam radi sve ono što i vi njemu radite, a onda krenite da mu pokazujete kako.

Najčešće ženske seksualne fantazije

Ako ste pomislili da žene nemaju fantazije o perverznim stvarima, grešite. Naime, prema novim istraživanjima, žene podjednako maštaju o raznim situacijam i seksualnim činovima kao i muškarci…

Pokloni otkrivaju karakter

Da li pažljivo birate šta poklanjate partneru za poseban datum ili vam je važno samo da ispoštujete formu i kupite mu bilo šta? Sigurno ste čuli da se “poklonu u zube ne gleda”, ali i da njegova cena govori koliko vam je stalo do momka/devojke. Stručnjaci, međutim, tvrde da su oni mnogo veći pokazatelj i karaktera i namera onog koji poklanja.

Žene kojima seksa nikad dosta

Muškarci sa snažnim seksualnim nagonom smatraju se strastvenima i imaju reputaciju odličnih ljubavnika, dok se žene koje su seksualnije često nazivaju nimfomankama ili promiskuitetnim osobama. Naučite nešto više o nimfomaniji ili hiperseksualnosti i budite sigurni da prepoznajete znakove zavisnosti od seksa.