15 uzbudljivih stvari za eksplozivno dobar seks

Volite da vidite golo telo vašeg ljubavnika, zar ne? To je “slatki greh” i jednostavno ne možete, a da ne uživate. Međutim, muškarci vole da hodaju po kući samo u donjem vešu. Ovo možete da iskoristite! Predstavljamo vam 15 neobičnih stvari koje možete da uradite večeras, ukoliko želite eksplozivan seks u spavaćoj sobi.

Seks potezi za koje nikad niste cule

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).

Sta zene zele da muskarci znaju o seksu

Žene najčešće znaju šta im je potrebno da bi doživele orgazam. Ali se veliki deo žena plaši da to otvoreno saopšti da ne bi uznemirilo, šokiralo ili razočaralo muškarca. Ipak, veliki broj žena želeo bi da muškarci znaju sledeće….

Naučite da joj dirate grudi tako da vas sutra hvali kod drugarice

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.

Koliko je i da li je zdravo apstinirati od seksa?

Postoji mnogo mitova o štetnosti seksualne apstinencije, posebno kada je reč o muškarcima. Jedni tvrde da može izazvati neplodnost, drugi da muškarci ne mogu normalno da funkcionišu bez redovnih seksualnih odnosa, dok treći smatraju da sve zavisi od tipa tela. Kada su žene u pitanju, retko kad se o apsitenciji govori sa tolikom zabrinutošću, ali ipak, nedostatak seksa retko kome može baš da prija.

9 lekcija iz erotskog bontona

Iako vam se on mnogo dopada, način na koji vodi ljubav sa vama ne prija vam baš u potpunosti. Evo kako da uz mnogo takta i malo lukavstva popravite stvar i pretvorite ga u ljubavnika po svom ukusu. Pokažite mu koliko vam je važno milovanje, tako što ćete mu predložiti igru ogledala – objasnite mu da želite da vam radi sve ono što i vi njemu radite, a onda krenite da mu pokazujete kako.

Negujte strast u svakom životnom dobu

Intimnost i strast se menjaju kako godine odmiču. Ali, iako vi i partner niste u dvadesetim, to ne znači da između vaših čaršava ne može više da bude vrelo. Pogledajte nekoliko saveta o tome kako vaš seksualni život evoluira kroz vreme i kako izvući maksimum iz toga.

Ovako muškarac vodi ljubav kada je zaljubljen!

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počne da se zaljubljuje, sve postaje sasvim drugačije… Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počne da se zaljubljuje, sve će postati sasvim drugačije. Što mu više ulazite pod kožu, dodirivaće vas i gledati dosta drugačije. […]

Seks i orgazam umesto kućne apoteke

Preporodite duh i telo redovnim aktivnostima u spavaćoj sobi. Orgazam je vrhunac seksa, radujemo mu se, želimo ga, a ako ga ne doživimo, zabrinemo se i pokušavamo to da popravimo. Posle orgazma osećamo prijatno i blaženo stanje; jednostavno se preporodimo. Ali koliko nas zapravo poznaje dobre strane orgazma i to kako utiče na naše zdravlje?