Lazi o orgazmu

Ko stimuliše pogrešne delove tela, misli samo na sopstveno zadovoljstvo, ne može uspešno da igra u dvoje. Od njega zavisi da li ce probuditi njenu maštu. Sigurno je da žena može da mu ukaže, šta je uzbuduje, a šta ne. I, na kraju, voleli muškarci to da cuju ili ne, i velicina igra ulogu!

Da li žene vole kada muškarci pričaju tokom seksa

Svako se tokom seksa ponaša drugačije. Neki muškarci su energični, eksplozivni i pričljivi, dok postoje i oni koji su mirniji, koji sve rade lagano i koji ne vole mnogo da pričaju. Muškarci često polemišu o tome da li tokom seksa treba da rade „ovo ili ono“, ali niko se ne pita, da li žene vole pričanje ili tišinu tokom seksa.

Zašto muškarci toliko vole analni sex?

Bez obzira što ste čuli o analnom seksu, on nije opasan ako se radi na ispravan način. Ako nešto ne štima prilikom pokušaja, to znači da ili žena nije spremna ili muškarac nema dovoljno strpljenja da bi to radio polako i nežno. Ako slučajno razmišljate da li biste se upustili ili ne u radnju u kojoj mnogi muškarci uživaju, možda će vam pomoći saznanje zašto muškarci toliko vole otpozadi.

Žene koje obožavaju jutarnji sex – horoskop

Kažu da će vam dan biti lep, ako ga započnete lepim stvarima, a šta je bolje od seksa sa vašom lepšom polovinom. Ipak, određeni broj devojaka, ne voli ovakvo druženje u jutarnjim satima, pa smo zato odllučili da pronađemo devojke koje to vole.

13 dobrobiti seksa

Endorfini su prirodni lekovi protiv bolova koji tokom seksa preplavljuju telo i mozak, olakšavajući bilo koji osećaj nelagode. Kod nekih ljudi prekidaju glavobolju. Osim endorfina, tokom seksa otpušta se serotonin od kog se osećamo srećnije.

Period kada treba apstinirati

Mnogi parovi se u toku trudnoće trude za izbegavaju seksualne odnose, ne znajući kako će oni uticati na stanje u kojem se žena nalazi. Njihov manjak znanja dovodi do manjka razumevanja za partnera, te je stoga poželjno pročitati reči eksperata.

Kako naći devojku na najlakši način

Osećate se usamljeno ili vam ne ide od ruke zbližavanje sa lepšim polom? Onda je vreme da promenite strategiju, razradite taktiku, opremite se neophodnim znanjem, i krenete u akciju iz koje se ne vraćate bez ratnog plena. U suštini, ma koliko to u današnje vreme delovalo, naći srodnu dušu je sasvim lako, ako obratite pažnju na par stvari…