10 malih dokaza ljubavi koje svaka devojka želi da vidi

Nije tajna da ljubavna veza zahteva mnogo truda, i baš zato mnoge ne mogu da odole testu vremena. U današnje vreme je teško održavati odnose u vezi zbog velikih izazova koji se nalaze svuda oko nas. Često, kada želimo da se otvorimo, naiđemo na problem da iskažemo sve što nam stoji na srcu.

Evo zašto su žene sa oblinama sjajne u krevetu

Velike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlozi zašto su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja (čitajte: žene sa oblinama) su bolje u krevetu.

5 razloga da budete glasniji tokom seksa

Glasan seks ima mnogo prednosti, ali nisu svi dovoljno smeli da puste glas. Koliko je neko glasan u toku seksa zavisi od njegovih seksualnih iskustva i karakternih osobina. Ako vam je teško da budete glasni tokom seksa, možda će vam posle ovoga biti lakše.

Otkrijte sve svoje seksualne fantazije!

Tačno znate šta želite u krevetu ali niste sigurni koji trenutak je najpogodniji da mu to kažete? Kako to da učinite? Mi imamo prave odgovore. Postoji mišljenje da žene ustuknu kada im partner otvoreno prizna svoje seksualne želje. To je čista zabluda. Muškarci su ugrožena strana koja se pribojava seksualnih zahteva svojih partnerki, i to iz nekoliko razloga. Pre svega, na udaru je njihov ego. Žene baziraju svoje samopouzdanje na izgledu i sposobnosti da kreiraju kvalitetne odnose sa drugima. Muškarci, s druge strane, stiču sigurnost na osnovu zarade, statusa i seksualne veštine. Dakle, ukoliko zahtevate od njega da poboljša svoje erotske veštine, zapravo zadirete u samu suštinu njegovog bića. Štaviše, indirektno mu spočitavate da je zakazao u osnovnom zadatku – da vas seksualno zadovolji.

Seks potezi za koje nikad niste cule

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).

OJAČAJTE SVOJU MUŠKOST: 10 koraka do snažnijeg penisa

Muškarac koji želi da se još jače i bolje pokaže u krevetu treba da se posluži sledećim trikovima…
Ukoliko vam je stalo do toga da vaša vojena bude i više nego zadovoljna u krevetu, onda treba da vodite računa o svom penisu. Mnogi muškarci bi želeli da je njihova alatka i jača i snažnija, a nisu ni svesni činjenice da to mogu da postignu zahvaljujući kombinaciji nekoliko trikova. Sve što treba da uradite za svog vršnjaka je sledeće.

Spavaća soba je pravo mesto za igru

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu biti idealne aktivnosti za spavaću sobu. Zadržite nestašnu razigranost leta i u jesenjim danima i predajte se strastima na zabavan način!
Igrice za odrasle mogu biti sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Kako je dovesti do orgazma

Da biste ostali zapamćen ljubavnik i poseban svojoj partnerki potrudite se da je dovedete do orgazma. Sami znate da žene mnogo ređe doživljavaju orgazam tokom seksa od muškaraca. Zašto Vi ne biste bili od retkih koji umeju da pruže to zadovljstvo?

Šta o seksu morate znati

Neke stvari možda znate, a neke se redovno izbegavaju reći…Svi se redovnoo ili žale, ili hvale o seksulanom životu. Pouka – svi lažu i nikom ne možete verovati. I svi imamo i vrućih i suvih meseci…