Poze koje žene naprosto obožavaju

Baš kao i muškarci, i žene imaju omiljene položaje koji ih dovode do vrhunca strasti.
Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje oni kojima žene jednostavno ne mogu da odole….

Naučite da joj dirate grudi tako da vas sutra hvali kod drugarice

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.

Otkrijte sve svoje seksualne fantazije!

Tačno znate šta želite u krevetu ali niste sigurni koji trenutak je najpogodniji da mu to kažete? Kako to da učinite? Mi imamo prave odgovore. Postoji mišljenje da žene ustuknu kada im partner otvoreno prizna svoje seksualne želje. To je čista zabluda. Muškarci su ugrožena strana koja se pribojava seksualnih zahteva svojih partnerki, i to iz nekoliko razloga. Pre svega, na udaru je njihov ego. Žene baziraju svoje samopouzdanje na izgledu i sposobnosti da kreiraju kvalitetne odnose sa drugima. Muškarci, s druge strane, stiču sigurnost na osnovu zarade, statusa i seksualne veštine. Dakle, ukoliko zahtevate od njega da poboljša svoje erotske veštine, zapravo zadirete u samu suštinu njegovog bića. Štaviše, indirektno mu spočitavate da je zakazao u osnovnom zadatku – da vas seksualno zadovolji.

Period kada treba apstinirati

Mnogi parovi se u toku trudnoće trude za izbegavaju seksualne odnose, ne znajući kako će oni uticati na stanje u kojem se žena nalazi. Njihov manjak znanja dovodi do manjka razumevanja za partnera, te je stoga poželjno pročitati reči eksperata.

Da li ste čuli za seks pozu 77?

Stari, poznati i “izlizani” položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti glumica ili akrobata. Sličan je “položaju kašike”, odnosno dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju.

Pokloni otkrivaju karakter

Da li pažljivo birate šta poklanjate partneru za poseban datum ili vam je važno samo da ispoštujete formu i kupite mu bilo šta? Sigurno ste čuli da se “poklonu u zube ne gleda”, ali i da njegova cena govori koliko vam je stalo do momka/devojke. Stručnjaci, međutim, tvrde da su oni mnogo veći pokazatelj i karaktera i namera onog koji poklanja.

6 razloga zašto bi žene trebalo da više masturbiraju

Za mnoge žene masturbacija je tabu tema. Devojke često ne razgovaraju o tome, a neke su suviše posramljene čak i da pokušaju. Ali vreme je da zaboravite na predrasude i oslobodite se nepotrebnog osećaja krivice. Zašto žene treba češće da masturbiraju?

Sta zene zele da muskarci znaju o seksu

Žene najčešće znaju šta im je potrebno da bi doživele orgazam. Ali se veliki deo žena plaši da to otvoreno saopšti da ne bi uznemirilo, šokiralo ili razočaralo muškarca. Ipak, veliki broj žena želeo bi da muškarci znaju sledeće….

Sta je za zenu dobar sex

Kako se u ženskom rečniku tumači termin “dobar seks”?
Mnogi od nas znaju da je seks mnogo više od pukog spajanja polnih organa. Uspeli smo da dođemo do bližih informacija iz “suprotnog tabora” i da saznamo zašto neke žene prečesto imaju “glavobolju.” Šta je preduslov za žene da žele seks sa istim partnerom i za mnogo godina unapred?