10 mitova o masturbaciji u koje još uvek verujemo

Postoje dve stvari koje su sigurne, vezano za masturbaciju: svako je praktikuje i apsolutno niko ne želi da priča o tome. To je u redu, jer vaš seksualni život treba da bude samo vaša…i naša stvar. Jedan od razloga postojanja mitova o masturbaciji upravo i jeste to što ljudi ne žele da pričaju o tome. Predstavljamo vam neke od mitova koji još uvek vladaju.

Lazi o orgazmu

Ko stimuliše pogrešne delove tela, misli samo na sopstveno zadovoljstvo, ne može uspešno da igra u dvoje. Od njega zavisi da li ce probuditi njenu maštu. Sigurno je da žena može da mu ukaže, šta je uzbuduje, a šta ne. I, na kraju, voleli muškarci to da cuju ili ne, i velicina igra ulogu!

Šta “hladi” žene u krevetu

Neodlučnost – dakle, pozvao si me na sastanak. E, sad, isplaniraj ga tako da ne moraš na svakom koraku da me pitaš za odobrenje. Preuzmi kontrolu, ne moram ja da odlučujem o svemu.

U braku ne smete da se odreknete seksa

Kada parovi stupe u bračne odnose, to donosi sa sobom i mnoštvo obaveza, a uz njih i hiljadu razloga zašto večeras ne možete da imate seks. “Hufington post” uradio je kratku anketu u kojoj su njihove ispitanice koje su u braku, a redovno imaju seks sa svojim partnerom, govorile sve prednosti njegovog redovnog upražnjavanja.
Većina ispitanica je reklo da im je redovan seksualni odnos sa partnerom ojačao vezu ali i poverenje

3 greške koje čine da budete loši u krevetu

Seks je nešto što treba da bude spontano i bez pravila, ali opet, često se dešava da u izlivu emocija i neverovatne želje da udovoljimo lepšoj polovini napravimo greške koje nas mogu koštati prelepe noći. Zato smo odlučili da vam skrenemo pažnju na 3 najveće greške koje muškarci prave u krevetu i koje su glavni razlog zbog kojeg su žene nezadovoljne seksom.

Ponesto o seksu i zdravlju

Seks je trenutni lek za depresiju! Stvara endorfin u krvi, proizvodi
osjecaj euforije I daje ti feeling dobrostanja!

30 vrućih seks saveta

Uvek je pravo vreme za isprobavanje novih seksi bezobrazluka, zato počnite od prve stavke još večeras…

5 razloga da budete glasniji tokom seksa

Glasan seks ima mnogo prednosti, ali nisu svi dovoljno smeli da puste glas. Koliko je neko glasan u toku seksa zavisi od njegovih seksualnih iskustva i karakternih osobina. Ako vam je teško da budete glasni tokom seksa, možda će vam posle ovoga biti lakše.

Koliko dugo mozete bez seksa?

Koliko možete da izdržite bez seksa a da to negativno ne utiče na vaše zdravlje? Poznajete li svoj seksualni sat i možete li uopšte da objasnite svoju potrebu za seksom? S obzirom da mnogi ne postavljaju ovakva i slična pitanja, često dolazi do sukoba zbog razlika u seksualnim potrebama između partnera. Evo nekih objašnjenja…

9 najboljih poza za jutarnji seks

Nemoguće je da ne znate za jutarnju erekciju ako ste se bar jednom probudile pored muškarca. To bi valjalo iskoristiti, naročito u ovo vreme. Pošto su dani sve topliji, jutarnji seks može biti najbolje rešenje za prijatan seks. Pogledajte koje poze su najbolje za jutro i počnite dan zadovoljni.