Najčešće laži koje muškarci i žene govore tokom seksa

Iako svi volimo da kažemo da smo maksimalno iskreni i da ništa ne krijemo od svojih partnera, to u praksi nije tako. Istraživanja su pokazala da svako ima neke tajne koje su vezane za seks i koje nikada nećemo otkriti, čak ni bliskom partneru.

Kalorije

Evo jedne zanimljive i tačne informacije za one koji žele da smršaju pomoću seksa…..

6 razloga zašto bi žene trebalo da više masturbiraju

Za mnoge žene masturbacija je tabu tema. Devojke često ne razgovaraju o tome, a neke su suviše posramljene čak i da pokušaju. Ali vreme je da zaboravite na predrasude i oslobodite se nepotrebnog osećaja krivice. Zašto žene treba češće da masturbiraju?

Da li ste čuli za seks pozu 77?

Stari, poznati i “izlizani” položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti glumica ili akrobata. Sličan je “položaju kašike”, odnosno dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju.

Letnje seksi vežbe

Za početak, evo “kondicionog treninga”. Doduše, više za mozak nego… Proverite dužinu prstiju na šakama. Žene čiji je prstenjak (domali prst) duži od kažiprsta imaju naglašenu potrebu za seksom! Samouverenost je ključna stvar za seks da biste se osećali privlačno i takav utisak izazvali u muškom svetu. Uradite ovaj test i saznajte u kojoj meri (ne)samopouzdane utiče na vaš seksualni život – i šta možete da učinite da biste ga pojačali.

3 odlične poze za seks u kolima

Seks u autu? Ne zvuči ti baš privlačno? Možda i nije baš za svakoga, ali isplati se ako želiš isprobati nešto novo! Dakle, budi hrabra te isprobaj s partnerom sledeće položaje – koji su najprikladniji za seks u poprilično skučenom automobilu! Naravno, osim oralnog seksa, za ultimativnu seksualnu zabavu u automobili prikladni su razni uzbudljivi sedeći položaji.

Probajte seks preko telefona

Imati dobar telefonski seks znači zapravo praviti glasom jedan vizuelni doživljaj: kao slikanje slike vašem partneru. Čim to prvi put uspešno izvedete, vaš partner će poludeti za vama. Bilo da ste u vezi na daljinu ili samo želite da začinite vaš seksualni život, isprobajte ova 4 pravila telefonskog seksa koje vam ovde danas nudimo.

Zašto muškarci toliko vole analni sex?

Bez obzira što ste čuli o analnom seksu, on nije opasan ako se radi na ispravan način. Ako nešto ne štima prilikom pokušaja, to znači da ili žena nije spremna ili muškarac nema dovoljno strpljenja da bi to radio polako i nežno. Ako slučajno razmišljate da li biste se upustili ili ne u radnju u kojoj mnogi muškarci uživaju, možda će vam pomoći saznanje zašto muškarci toliko vole otpozadi.

Najčešće ženske seksualne fantazije

Ako ste pomislili da žene nemaju fantazije o perverznim stvarima, grešite. Naime, prema novim istraživanjima, žene podjednako maštaju o raznim situacijam i seksualnim činovima kao i muškarci…