Fetis na najlonke

Palilo me je to sto su to bile bjele nevine gacice sa hello kitty natpisom a ja sam biila napaljena kurva od 12 godina zeljna kurca. Skinula sam gacice i gola sjela na krevet. Prebacila sam nogu preko noge, uzela sam samostojecu carapu u ruke , nabrala i lagano stavila na prste i njezno oblacila sa puno zenskosti i elegancije. Oblacila sam sto sam njeznije i sporije mogla. Dodir mekanih najlonki na vrelom i glatkom tjelu me je dovodio do bezumlja i mislila sam da u tom trenutku postojim samo ja i moje najlonke . Oblaceci sam dosla do cipke koju sam navuka na bedro. Vec mi je jedna noga bila u najdrazem materijalu , uskoro i druga jednako obucena kao idruga sa puno sexipila kao prava dama. Ustala sam i pocela se dirati po cjelom tjelu. Mjesila sam sise (inace ogromne naspram djevojcica mojih godina) i guzu te pomalo prelazeci preko vlazne mace gledajuci cjelo vrijeme sebi u noge sa najlonkama…..

Мали убави моменти

Малите симпатични моменти го исполнуваат животниот мозаик и даваат чувство на мир, спокој и неизмерна среќа. По напорната учебна година и положените испити, се почувствував изморено и исцрпено. Првпат одделена од семејството студирав во непозната земја, го научив јазикот, одев на предавања, се адаптирав со нови лица, имаше убави и лоши настани, но како низ […]

Tagovi:

LJUBLJANA

Moja roka se znajde na njenih hlačkah, čutim kako je mokra, hlačke dam na stran in moja mrzla roka povzroči da Lana nežno zavzdihne. Njene sramne ustnice so tako lepo oblikovane, pobrite, njen ščegetavček pa tako zelo majhen. Začnem ga s prstkom nežno pritiskati sem in tja. Medtem se Lanina roka znajde pod mojo majco in masira mojo joško. Obe neizmerno uživama vendar jaz prekinem akcijo in greva žurat. V lokalu se tipi kar lepijo na naju, vendar imava obe isti načrt, komaj čakava kdaj bova spet doma pri njej.

Poredna Nina v kopalnici

Nejevoljno sem odšla v kopalnico in tam me je pričakal on. Zgrabil me je za rame, me potegnil k sebi in divje, skoraj požrešno poljubil. V glavi se mi je zavrtelo, zgubila sem tla pod nogami in moje telo je preplavila potreba po še. Stopila sem se v njegovem objemu in se mu popolnoma prepustila. Grobo me je začel slačiti in svoje nohte sem mu od užitka in strasti zarila v vrat. Z mano je lahko počel kar je hotel. Sploh se ne spomnim, kdaj sem ga v divjem navalu poželenja slekla, ampak kar naenkrat sem klečala pred njegovim korenjakom, ki je utripajoče čakal, da ga vzamem v svoja usta in se mu posvetim.

Toplo ljeto u selu

Ona je samo onako cutala i pustala me da radim sta sam god htio. Prvo sam joj skinuo suknju i gacice i poceo da joj lizem picu bila je tako meka i vlazna (mada nijesam bio bas iskusan u tome u mojoj 17 godini) ali sam konacno cuo uzdisaje to je dokaz da joj je bilo lijepo. Tako sam ja sisao njene sokove jedno 5-10 min kurac u gacama htio je da pukne. Bio je negdje oko 16-17 cm i onako debeo.

Mirjam in učenec

Z nogo, še vedno obuto v seksi salonar, ga nežno odrinem na stol, na katerem sem prej sedela, zelo udoben moderen gugalnik. “Sleci se” rečem ukazovalno. Uboga brez zamika. Nekajkrat se z dlanjo sprehodim po njegovi dolžini, nato ga zajaham in popeljem njegov najstniško željni ud v svojo vlažno muco. Pri tem ignoriram njegov vdani občudujoči pogled, ampak se raje osredotočam na lasten užitek ob prodiranju vročega tiča v mojo pohotnico. Ne zadržujem glasnih vzdihov. Tako kot v njegovih fantazijah se ne utrudim ježe na njem, stol, ki se rahlo ziba, mi je pa še v pomoč.

Moje masturbiranje

Lagano se spuštam u ugodnu toplinu pjenušave vode, lijeno se ispružim i sklopim oči. Kakav užitak. Prepuštam se maštanju. Lagano dlanom prelazim preko ramena i vrata, a zatim obje ruke zadržavam na grudima. Milujem ih nježnim , kružnim pokretima, povremeno zadržavajuči nabrekle bradavice između prsti. Ponavljam te pokrete dok mi mašta u vidokrug donosi siluetu zagonetnog muškarca. Stoji tu na dva metra udaljenosti , ali mu ne razaznajem lik, ali osječam da ga pojava u kadi neodoljivo privlači. Spuštam lagano ruke niz stomak milujem ga a osječam da me to miluju njegove ruke. Osječam kako na mojoj koži ostaje iza njih vreli trag. Sada osjetim njegove ruke na svojim bedrima, širim noge, želim da njegovu ruku što prije osjetim tamo dolje.

Tagovi:

Seks na ladijskem stranišcu

Zvečer plešemo v diskoteki na ladji. Zatohlo je in glasba je dolgočasna, a moji študentje so navdušeni, najbrž zaradi količin alkohola, ki so ga spravili vase čez dan. Po službeni dolžnosti poplesujem z njimi. Spet opazim, da me izza šanka gleda isti tip, tokrat brez knjige, pač pa s kozarcem, opogumljen, da vzdrži moj predrzen pogled, ko mu ga vrnem. Njegovega si ne znam razložiti, čeprav je razlog, da moški tako vneto gleda žensko, ponavadi samo eden. “Pa preverimo,” pomislim.

KOMSIKATA KUCKICA

Se zacudiv koga povtorno pocna da go mi go lize i pusi,ja prasav ti se dopadna duso? A taa mi vikase ebi me pobrzo i pobrzo a jas sakav da ja zadovolam i pocnav da ja ebam se pobrzo i pobrzo,a potoa ja stvi rakata na mojot kur I mi rece a sega sakam da mi go ebes gazeto do sega ne sum se ebela vo gazeto no sakam so tebe zatoa sto sakam da me rascepi debel i golem kur…