I ona se priključila

Primjetio sam da Damir uživa u prizoru ispred sebe, gledajući kako mu ja nabadam ženu bez milosti na svoj nabrekli ud. Pokreti su mi bivali sve brži , a na čas bi stao, onda par puta snažno ušao do samog kraja, pa onda nanovo stao. To joj se sviđalo jer su joj uzdasi i jecaji bili sve snažniji. Moj nabrekli ud počeo je pulsirati i morao sam ga izvući iz njene topline jer nisam htio još svršiti a i Damir je stao, jer je bio blizu kraja.

NA POMOLU

Glasna bo, glasna in kričala bo ko ji bo prihajalo. On si je slekel hlače in po stoječem kurcu sodeč je tudi njega rajcalo, da sta bila najbrž pazovana. Pičko mu je nastavila na obrz in mu začela fafati kurca. Ko se je dvigala, je čutila sapico vetra na trebuhu. Lizala ga je vse do jajc, katere je stiskala z dlanmi. On ji je potiskal jezik v pičko in jo z rokami božal po stegnih.

Teta Ljubica iz busa

Vratili smo se u normalne pozicije jer je uskoro trebala biti granica sa Bosnom. Presli smo granicu i autobus je stao na neko odmaraliste i vozac je rekao 30 minuta pauza za veceru, svi su krenuli izlaziti, a nama je prolazilo isto kroz glavu da ostanemo sami u busu, ali neki par iza je jos ostao pa smo i mi izasli, ona je rekla ajde zamnom i brzo je krenula, ja sam isao opcinjen dok je ona ispred mene mesala svojom povecom guzom. Prosla je iza objekta gde su ovi otisli na veceru i usli smo u

Tagovi:

Poželeo sam da te iznenadim

Ne možeš ih dohvatiti niti videti, i to te pali do bola, a na sve te osećaje ja ti se i dalje zabijam u grlo.
Dve ruke ti zalaze u procep, prelaze preko anusa i razmazuju ulje po pici. Svršavaš, treseš se sva…
Koliko to možeš onako vezana. Ruke ti šire usmine, treseš se i dalje. Osetiš kako ti kurac širi ulaz u picu i prodire nimalo nežno, ali si toliko mokra da ti je ustvari prijatno. Sada znaš da je još jedan muškarac tu. Ali, onaj drugi par ruku?

Tagovi:

Vikend na Žabljaku

Kume đe si za vikend? Ne znam planiram da odmaram, malo mi je radna nedelja bila paklena. Što misliš da odemo malo na Žabljak, imam nešto zanimljivo, a mislim da bi ti se dopalo. Ajde može. Kum Igor, 38godina, oženjen, 2 djece, žena, obaveze… Idealna porodica. On bisex. Voli sve da jebe i da uživa. […]

Tagovi:

Порно кума

Беше добар секс во кој учествувавме сите тројца. Се сетив на славешето на момачката вечер, кога јас и таа се мазевме бакнувавме, а потоа тие двајца се ебеа а јас дркав. Ми шепна на уво- Вечерва ке ме запамтиш, никој не слушна, а јас со нетрпение чекав да си отидат сите и ние тројца да останеме сами. На неа имаше широк фустан, скоро прозирен во горниот дел, а одозгора имаше сако да го прикрие сето тоа. Кога стигнавме во моето атеље јас веднаш го запалив греењето а таа за тоа врее се соблекуваше и за неколку минути беше скроз гола.

Tagovi:

Šefica

Jednog dana mi se ukazala prilika za novi posao, bio sam sretan, veća plaća- lakši posao. Gotovo sam sve tamo dogovorio, ostalo je samo da odem kod šefice i kažem da odlazim. Toga dana sam nešto kasnije došao u firmu, bilo mi je skroz svejedno što će reći kad imam novi posao. Pitao sam gdje je šefica i kažu.. . eno je u uredu.
Došao sam gore, imala neku usku majicu, one sise napete, neke uske hlače. Čekao sam da ustane da vidim još jednom to dupe i odem. Rekao sam joj da idem, na što je ona iznenađujuće reagirala. Davala je sve od sebe da se predomislim. Malo me to iznenadilo, ali nije me ništa zanimalo, idem i gotovo. Onako ljuta, ustane da mi da neke papire, saginje se tamo, guzi pred mojim očima. Gledam u to dupe u onim uskim hlačama. Osjetim da mi kurac raste.
I onako bez razmišljanja, ustanem i stisnem joj se uz to dupe i primi je rukama za sise.

Tagovi:

Seks v savni

Nasmehnila se je sama sebi in si že predstavljala, ali bosta tokrat bolj nežna ali pa ga bo tudi tokrat nadvladala z lisicami in vezanjem, kar ga je zelo vzburjalo. Že med vstopom v savno pa je začutila, da je tokrat nekaj drugače… Sprejela ju je mična receptorka, oblečena zgolj v mrežasto in prozorno haljo, pod katero je Veronika z navdušenjem opazila rožnate bradavičke in pobrito muco. Mladenka se ji je pohotno nasmehnila in ju odpeljala v oblačilnico, kjer je Igor Veroniko prislonil ob steno in jo začel božati in strastno poljubljati. Podzavestno je začutila, da se je savna spremenila v pohotni svinger klub in da jo čaka nepozabna noč …

Seks sa kozmetičarkom

Sama pomisao na to me je nenormalno ložila. Postidela sam se jer sam osetila kako mi se ribica navlažila a žena treba da me depilira. Jednostavno nisam mogla da prestanem da razmišljam i u glavi su mi se smenjivale sve erotske scene kako mi gura prste u macu. Rekla mi je da raširim noge da bi imala bolji pristup. Poslušala sam je i raširila sam noge najboljee što sam umela. U momentu sam pomislila, pa ako vidi da sam se napalila od njenih reči, možda shvati i možda poželi još više da me zadovolji.

Tagovi:

Upoznavanje njenog jebača

Nakon događaja i seksa na plaži kojeg mi je moja ženica do u detalje prepričala, naš odnos postao je još čvršći, a seks još bolji i doveden do neke nove dimenzije. Tucali smo se gdje god i kad god bi stigli. Meni su se pred očima često vrtile slike avantura koje mi je prepričala, a […]

Tagovi: