Zabava na Ibizi

Nije ništa pitala, samo me pratila. Našao sam mjesto na kojem smo mogli biti sami. Pogledao sam ju i privukao ju bliže, a zatim poljubio. Ljubili smo se dugo, a ja sam polako svojim rukama prelazio preko njenog cijelog tijela. Stiskao sam joj grudi i guzu, a tako i skinuo njen gornji dio badića. Imala je lijepe grudi. Polako sam ruku gurnio i u njeni donji dio i mazi joj pičkicu. Već je bila vlažna. Počeo sam ju ljubiti po vratu i polako silaziti do njenih grudi. Počeo sam joj ljubiti i …

Tagovi:

Уживам во ебењето со мојот сосед

Погледнав накај црнецот и мојот сосед и тој сега му цицаше поголем дел од курот. Го имаше прегрнато за газот и полека го движеше во ритамот на своите движења. Градинарот го цицаше мојот кур и додека го правеше тоа, јас ги гледав другите двајца и жената. Мојот сосед стана и го јазикот во устата на црнецот. Ги гледав како се бакнуваат и си ги цицаат јазиците неколку минути. Тогаш црнецот му рече на мојот сосед: “Сакам да ме ебеш, сакам да ми го пикнеш курот се до крај и да ме ебеш најсилно и најбрзо што можеш. “ Со тие зборови отиде до најблиската фотелја и се наведна, нудејќи му го анусот на мојот сосед. Тој веднаш му пријде и набрзо слушав како јајцата му го удираат газот на црнецот додека го ебеше….

Seoska drolja

Cijepao mi je šupak, ispunjavajući ga vrelom kurčevinom … Cudo, moje dupe je sad spremno primalo sve njegove ubitačne ubode. Ritala sam se kao mlada ždrebica pri svakom sljedećem zabijanju kurca, ali kao da sam počela da priželjkujem da me pocijepa, da mi uništi šupak, da me rasčereči da me tako razjebe da ne mogu da hodam! Napunio je moju guzu toplom spermom i kad je izvukao kurac oko čmara se slivalo njegovo gusto mlijeko. Šupak mi je žario…

Strastno srečanje z bivšim

Obrneš me na hrbet, ker si želiš biti glavni. Zariješ se med moja stegna in suvaš naprej. Nabijaš me tako močno in tako globoko, da te čutim v trebuhu in zraven glasno stokam od užitka. Nato se ustaviš, kot si to počel včasih… zdaj si nežen in svojega tiča porivaš vame čisto počasi, da začutim vsak njegov

Seks u ogledalu

lzvukao sam joj na trenutak kitu da bi video otvor guze. Ostao je rasiren. Nije se stegao i zeljno je cekla da ponovo udjem u toplinu. Podigao sam pogled i na njenom licu video grc. Vise nije gledala u ogledalo. Grudi su joj se nadimale i postajale sve vece. Disala je sve ubrzanije, a ja sam sve brze i brze odskakao od duseka i nabijao kitu u nju.

Tagovi:

ZENATA NA MOJOT DRUGAR

Pocna divo da se nabiva na nego i so jaki vrisoci, taka da morav da ja stavam rakata preku nejzinata usta, a so drugata i ja galev nejzinata tesna picka. Pocuvstvuvav deka e pri kraj i deka ke svrsi, pocna da se trese, navistina ne sum videl nekoja devojka taka da svrsuva, leplivite sokovi i se cedea preku moite race niz nozete a taa se tresese kako vo trans. Pocnav pojako da vleguvam vo gazeto, zelen da svrsam i jas poskoro.

Bludne radnje

Polako sam se nabijala, uh kako je to bilo super. Otvorio je oci, iz usta mu je izlazio krik zadovoljstava, jebavala sam se na najvecem kurcu ikada. Nisam ni sanjala da tako mlad momak moze imati tako veliki kurac. Stani malo zamolio me, te iz ladice izvadio kurton, brzo ga je nabio na kurac pomalo smjesno je izgledalo kurton skoro do pola kurca samo.

Tagovi:

DOMAČA KAD IN SKRIVNOSTNA LJUBIMKA

… jaha me, me poljublja, boža, začnem ječat, kričat a ona ne neha, ve da sem tik pred izlivom, a še zmeraj se nasaja globoko nanj, slišim njeno dihanje, ječanje, tudi ona uživa, stalno glasnejša je … ta glas … znan mi je pa ne vem od kod … prihaja ji, tako kot meni …. ne morem več, vso seme izlijem vanjo … to jo še podžge in slišim da tudi ona doživi orgazem …poljubi me …

Jelenina fantazija

Radio je prstom po mojoj ušnoj školjci, povremeno ga vadio da bi ga liznuo i nastavio. Nekoliko sekundi kasnije smestio mi je srednjak u usta i ja počnem da ga sisam, dok je drugi zavukao ruku pod moju majicu i stiskao mi bradavicu. Raširila sam noge, raskopčala pantalone i zavukla svoj srednjak u uzavreli pičić. Nekoliko minuta kasnije obojica su preskočili stolice u mom redu seli kraj mene, sa svake strane po jedan. Ustala sam i hitro čučnula između njih. Otkopčali su svoje šliceve i njihove nabrekle batine mi se nađu u rukama. Sisala sam ih naizmenično i gorela od želje da se netaknem na njih. Problem je bio što nisam bila u suknji već u ….

Tagovi:

Rasturačina na neviđeno

Sada sam po prvi put prepoznao glas mladog redatelja Igora i bilo mi je još jebozovnije znajući da me on ševi. Još je par puta prodrmao kurac u mom šupku i napunio me ogromnom količinom sperme. Dugo je, teško dišući, bio u meni; polako smo se zatim razdvojili i konačno uklonili prepreku između nas. Izašao je pred mene, još nabreknutog kurca, prišao mi sa smješkom i poljubio me. Jezikom mi je razmicao usne i lagano ga gurnuo u moja željna usta. Bez riječi smo se nastavili ljubiti, obasjavali su nas diskretni reflektori. Tijela su nam se pripijala u strastvenom poljupcu, miris znoja i sperme omamljivao me, a nanovo probuđeni kurčevi lupkali su jedan po drugom.

Tagovi: