Nezasita ždrebica

Priđoh joj počeh da joj ispunjavam želju. Ljubim je i grlim. Vidim da će da bude dobrog seksa. Penjem je na svoje kukove i nosim prema spavaćoj sobi. Ona mi cepa majcu, ljubeći me u vrat. Spuštam je na pod, da kleči na koljena. Grize mi pomahnitalu kurčinu preko svilene pidžame. Uskoro i skida pidžamu, ljubi mi glavić i uvlači ga u svoja medena usta. Puši ga tako dobro, mlada ali preiskusna komšinica.

Tagovi:

Couch Surfing

Tog ljeta mi je posao teško padao. Sparina, gužve i obaveze iscrpe čovjeka i umor je konstantan. Pola sata pred kraj radnog vremena poslao sam Ani, mojoj ženi, uobičajene poruke gdje da se nađemo, šta da ručamo, nadajući se da ću se večeras dobro naspavati… Nekoliko minuta kasnije čuo sam notifikaciju, signal da je stigla […]

Tagovi:

Jovana

Dušan ima sestru od strica Jovanu, plavu loknastu Jovanu, imala je 1.65cm sise trojka, malo dupe breskvastog oblika, došla je iz Austrije, imala je totalno lud pogled. Kasnije sam saznao da ima trip na trance muziku i ekstremne sportove. Te 2008 godine došlo je brdo Rusa u Crnu Goru, bio sam mlad ali ne i lud, imao sam i vezu, uglavnom upao sam u trgovinu nekretninama, nisam se razbijao od para ali sam imao pristojnu sumu svakodnevno. To su lake pare, kad dođu kroz dan odu kroz noć, koliko god vi pokušavali da ih uštedite jednostavno nemate osjećaj za njih.

Tagovi:

U vozu

Bila sam njegova. Jebao me je kao neku raspomamljenu kucku.Razvaljivao je moju picu sa tim tvrdim i velikim kurcem. Osecala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi. U tom trenutku uradila bih šta god da je tražio od mene. Bila sam robinja njegove kare i njegovih jaja.

Tagovi:

Moja bivša

Nakon dvadesetak dana počeli smo sa nježnostima, ali vrlo ograničeno i ništa više od poljupca i maženja. Pomislio sam ,,jebo te ovo je fenomen, ova je nevina sa 22 godine”. Bio sam strpljiv i čekao sam pravi momenat, ali to se odužilo više od 5 mjeseci i postalo mi je čudno. Dokurčilo mi sve već odavno i kao i obično listam imenik u telefonu da nazovem neku od stalnih sex kombinacija da dam sebi oduška. Nazovem Maju i dogovorim da se vidimo, ali ne kod mene u stanu nego da dođem po nju autom, brzi kres i kući. Tako je i bilo. Dođem po nju i odemo na popularni parking za parove. Kako sam prilazio sa autom vidim sve zauzeto ali samo jedno prazno mjesto pored dva auta koja su parkirana jedan pored drugog. Parkiram se pored, nekih 7-8 metara od njih. Maja nešto smara sa pričom a meni stalno pogled ide ka onim autima. Izvadim kurac i onako nezainteresovano dam Maji da puši samo da bih je umirio. U tom momentu vidim da je troje u jednom od ova dva auta. Pomislih tinejdžeri puše travu….

Tagovi:

Iskustvo

Soba 401 kucam na vrata, otvara Saska u nekom bijelom minicu i zove me da udjem dok se njena sestra spremi. Sjednem na krevet i spazim gacice pored sebe, uzmem ih i upitam Sasku kroz osmjeh da li je nesto zaboravila… a ona se samo nasmjesi i rece kako jo to nije potrebno i kako cu je ja cuvati. Od same te pomisli ukrutio mi se a ona je sjela na neki stol i blago rasirila noge. Uzeo sam gacice koje su bile prljave i na kojima su postojali tragovi sokova i pomirisao ih. -I jesam li ukusna? To moj muz propusta ali drugi ne propustaju- i seretski se nasmijala.
-Pa moracu to da provjerim. U tom trenutku sam cuo kako u kupatilu njena sestra susi kosu…to mi je bilo dovoljno. Ustao sam i prisao joj, uhvatio je za noge i privukao a onda poceo da joj milujem picku. -Sta je kuronja, toliko ti je trebalo da me napadnes? Samo sam cutao i spustio se dolje. Imao sam sta da vidim, ogromna dlakava picka i ono sto me izludjelo je njen veliki klitoris.

Vesna i ja

Tako za malo pocela je kao da bunca, svasta je tiho govorila, ulazio je kao podmazan primala ga je do kraja,sva se razradila,znojna sva je drhtala to sam osjetio. Uzeo sam je za guzove i poceo da jebem onako kako sam mastao kao klinac dok sam drkao. Vrisnula je kratko, e ovo se culo, stao sam a i Vesna je stala, svjetlo se upalilo. Skocila je s kurca i legla na krevet, pokrila se kao i ja sam, cekao sam da se vrata otvore. Neko je tiho pokucao. Nista nismo govorili niti odgovarali. Vrata su se malo otvorila, kao mi smo spavali, neko je provirio, nisam smio ni da pogledam,ko. Mrak, tama, tisina, vrata su se zatvorila, u glavi i u kurcu mi pulsiralo.

Postao sam Cuckold

Skoro tri godine mastam da gledam svoju djevojku sa drugim muskracem ali samo u mometnima dok sam uzubudjen. Sve to vrijeme moja djevojka nije mogla da pomisli na to niti sam joj ja davao povoda da misli tako…Moja masta je rasla svaki danom sve vise i vise, a realan seks nam je bio slab, bukvalno […]

Tagovi:

Udovica Marina 2

Privukoh Marinu do mene dok sam i dalje trpao Zoricu otpozadi. Zoricino vristanje i stenanje predje u jedan vrisak svrsavanje. Zatresla se I pade ispred mene pod naletima orgazma. Izvukoh kurac iz Zorice pa opet poceh da jebem Marinu. Sada sam seo na kauc, a ona je dosla i navukla se. Vec se bila maksimalno opustila.. Dok se nabijala na moju batinu, gnjecio sam joj sise i lizao bradavice. Nabijala se tako dobro.