Full house

Moja maca je bridjela zeljna Vukove kurcine, a ova nemoc da mu pridjem, da ga otmem od male fufe i uzmem ga samo za sebe me je jos vise izludjivala i pomjerala mi pamet. Naslonila sam se na vrata i najlaganije pomjerala gore dolje, mijesala guzom, kao da je Vuk iza mene. Pri svakom Vukovom udaru u mackicu male namiguse, ja sam trgala po jedno dugme sa svoje kosulje. Ubrzo sam stajala skroz raskopcane kosulje iza koje je cvrsto stajao crni brus. I njegove bretele sam pocela da vrtim oko prsta, a kada bi me zabolio zbog prestanka dotoka krvi, sarala sam po vratu i grudima. Samu sebe sam milovala, stezala grudi, prelazila preko stomaka, spustala se nize…

Seks sa radnom kolegicom u šumici

I na kraju se desilo neizbježno. Nakon godinu dana mučenja i odlaganja neizbježnog, desio se i prvi poljubac. Desilo se to jednog toplog julskog dana. Radili smo nešto zajedno. Stajala je iza mojih leđa dok sam ja sjedio na stolici. Bila je jako blizu. Prijala mi je njena blizina, ali bio sam jako nervozan i ruke su mi se tresle. Razmišljao sam šta da radim. U jednom trenutku sam glavu lagano zabacio unazad i naslonio je ravno na njene bujne grudi. Par trenutaka je nastupila tišina, mislio sam da će otići, ali nije, ostala je tako da stoji i nastavila da priča. Pomislio sam kako ima divne grudi, velike i čvrste. Uživao sam tako i

Tagovi:

Sta se u nama krije

Vidio sam kako debela kurčina, prošarana nabreklim venama, mokra od njenih sokova, razvaljuje pičkicu moje žene. Vidio sam kako joj velika zakrivljena kurčina ulazi i izlazi iz usta, mokra od njenih suza i pljuvačke koja je sada od dubokog prodiranja u grlo već liptala u potocima. Nisam siguran da li je jecala ili stenjala, ali sam po osjećaju bio potpuno siguran da uživa. Kao i ja. Uživa u strahu, poniženju, u kurčinama koje je jebu u pičku i usta. Sa obje strane je nevjerovatno curila. Više nisam bio svjestan da o ivicu od police pokušavam da presiječem traku kojom sam vezan, samo sam bio svjestan da mi dva smrdljiva ološa jebu voljenu ženu kao poslednju drolju, da ona u tome uživa, ali da i ja u tome uživam.

Dvoje na moru

Ona mu je namignula i uputila se u šumarak koji je odvajao plažu od stjenovitog dijela i puta. On je krenuo za njom. Bio je iza nje, a njeno veliko dupe se njihalo dok je ona onako samo sa usjeklim gaćicama i u japankama koračala ka šumarku i toaletu koji se nalazi tu. On je išao za njom, sada već leđima okrenutim moru i plaži, počeo je da povlači nabrekli kurac, ah kakvo olakšanje nakon toliko uzdržavanja. Ona se okrenula ka njemu prije nego što je ušla u toalet, sa sisama koje su titrale i dozivale ga, sa svojim dupetom koje je slatko pritom naguzila ka njemu. On se držao preko šorca za svoj kurac, i drmusao ga put nje kao da govori ovim ću ja tebe.

Sa mužem na moru

On se nasmija i reče da neće rano doći a ljubavi ti se čuvaj jer onaj bi te jebao i preda mnom a kamo li samu. Muž je otišao a ja ponovo tuširanje, malo sređivanja ,naravno tangice i neka ljetna potkošulja i na naslonjaču na tarasu sa zadignutim nogama na ogradu gledam u nebo, gledam zvijezde i opušteno odmaram. Gazde tad nije bilo ali brzo sam osjeila iza leđa gtovo nečujan korak i blage riječ, dobro veče gospođo. Naravno odgovaram, a on se saginje i poljubi me u vrat, pita da li je slobodno. Naravno, sjedi, kažem mu.

Tagovi:

Mala voajerka

Gledala sam ga od nazad i kako mu guzovi idu napred-nazad. Majka je stenjala i tiho govorila: „To Mićo, to”. On je odjednom uzdahnuo i sve je stalo. Majka mu ga je na česmi oprala, a onda je i sebe. Izašao je, a ona je nastavila da radi kao da nije ništa bilo. Nisam znala šta ću, voljela sam oca, ali majku još više. Nekoliko puta sam još primjetila da majka gleda kroz prozor i kad se komšija Mićo vraća sa posla da silazi u veš kuhinju, i nikada više nije govorila „nemoj, gadi mi se”.

Tagovi:

Vesna i ja

Tako za malo pocela je kao da bunca, svasta je tiho govorila, ulazio je kao podmazan primala ga je do kraja,sva se razradila,znojna sva je drhtala to sam osjetio. Uzeo sam je za guzove i poceo da jebem onako kako sam mastao kao klinac dok sam drkao. Vrisnula je kratko, e ovo se culo, stao sam a i Vesna je stala, svjetlo se upalilo. Skocila je s kurca i legla na krevet, pokrila se kao i ja sam, cekao sam da se vrata otvore. Neko je tiho pokucao. Nista nismo govorili niti odgovarali. Vrata su se malo otvorila, kao mi smo spavali, neko je provirio, nisam smio ni da pogledam,ko. Mrak, tama, tisina, vrata su se zatvorila, u glavi i u kurcu mi pulsiralo.

Hladna noć na moru

Setamo, sami smo u parku. Stojis ispred mene, okrenuta ledjima, prsti su nam isprepleteni, ruke ispruzene, moje usne su na tvojim ramenima, penju se ka vratu. Milujem te obrazima, nosom, mirisem te… Duboko uzdisem kao i ti, sa dlanovima na tvom stomaku, koji ga miluju preko lake haljine, i koje polako pomjeram ka tvojim divnim grudima preko kojih jedva prelazim i vracam se na tvoj struk, bokove, pa ponovo na stomak, koji sada blago pritiscem i pomazem ti da se jace prislonis uz mene, da osjetis plod moje strasti, pri dnu svojih ledja, na predivnim oblinama. I dok jedva dlanovima prelazim preko haljine po tvojim bedrima, osjecam tvoje njezno lice na svom. Tihi uzdah, miris noci pomijesan sa mirisom tvoga tijela, vlagom tvojih usana… Odlazimo… Pustam te da hodas ispred mene, zelim te gledati, njeznu, laku, kako svojim koracima dajes neke do sada nevidjene boje divnim vecerima…

Tagovi:

Sin i majka

Pocela me je ljubiti, zestoko. Uhvatio sam je za jednu sisu i mjesio je. Uh kako se dobro osjecala. Ona je drkala polako, lagano , sto je mene jos vise napalilo. Tad sam joj svukao majicu i uz njenu pomoc i suknju. Vido sam da nije imala gace na sebi. Vidio sam je cjelu golu. Picka joj je bila vec pomalo vlazna, lijepo obrijana uredna, a sise, ma pravi san, predivne. I moj sorc je bio za par sekundi na podu. Kurac mi je bio u svom pravom elementu. Ona je lagano prisla usnama do glavica i pocela sa jezikom lizati..-Aaaj..govorio sam samo…dok ga je lizala jednom rukom je i dalje drkala a drugom mi dirala jaja.