Komšija i 20 cm

bosnapricaNjih dvoje su poceli da se posjecuju i kad ja nisam tu. Lenka je polako o oboojici pocela voditi istu brigu. Kuvala nam je, cistila, prala ves a on nas je zasipao poklonima i sitnim uslugama. Pocela se slobodnije oblaciti pred njim. Njene kucne haljine i ogrtaci su sve cesce pruzali komsiji pogled u Lenkin dekolte ili slucajno obnazeno bedro.

Sa Lenkom sam u braku 4 godine, a upoznali smo se prije deset godina. Nemamo jos djece iako je meni 30 godina a njoj 27. Uzeli smo se iz ljubavi ali je prvobitna strast medju nama poprilicno oslabila i sexualni susreti postali rijetki. Cak smo u jednoj fazi bili totalno prestali da se sexamo. Meni je internet pornografija postala zanimljivijom od nemastovitog sexa sa Lenkom. A ona je svoju frustraciju i nedostatak ljubavi ocajnicki praznila u svakodnevnom i histericnom obavljanju kucanskih poslova. Sve je promijenio nas komsija elektricar. Razvedeni cetrdesetogodisnjak sa prosijedim zaliscima. To sto me Lenka prestala privlaciti ne znaci da nije pozeljna i veoma zgodna zena. Ima malo vece guza i trbuscic ali je sve ostalo poprilicno savrseno. Jedre i cvrste dojke, noge bez dlacica i veoma ljupko lice sa punim i socnim usnama, oivceno crnim uvojcima njene kose. Ja sam poprilicno obicne gradje, nista se na meni posebno ne izdvaja a ne mogu se pohvaliti ni nekom obdarenoscu. Tek nekih petnaestak centimetara mog muskog ponosa imam da ponudim.
Komsija je u nasu zgradu doselio tek prije nekih par mjeseci jer je kucu morao ostaviti zeni i djeci. Djeca su mu rijetko dolazila u posjetu a i inace rijetko je imao posjete. Upoznali smo ga kada nam je prvi put popravljao bojler u kuci i vec tada smo uspostavili prijateljski odnos. On je veoma sarmantan i duhovit covjek i nakon nekoliko medjusobnih poziva na kavu postali smo veoma bliski. Poklapalo nam se radno vrijeme u firmama pa smo nase susrete gotovo uvijek imali u troje. Primjetio sam da Lenku nas novi zajednicki prijatelj jako zabavlja i da koristi svaku priliku da vrijeme provodimo svi skupa zajedno. Njih dvoje su poceli da se posjecuju i kad ja nisam tu. Lenka je polako o oboojici pocela voditi istu brigu. Kuvala nam je, cistila, prala ves a on nas je zasipao poklonima i sitnim uslugama. Pocela se slobodnije oblaciti pred njim. Njene kucne haljine i ogrtaci su sve cesce pruzali komsiji pogled u Lenkin dekolte ili slucajno obnazeno bedro. Skuzio sam da je Lenka zapocela igru zavodjenja i odjednom sam se nasao u nedoumici. Da li da sve prekinem i komsiju udaljim iz nasih zivota ili da dopustim Lenki da nastavi svoju igru koja ju ocito usrecuje. Mi smo se totalno prestali prepirati iako nam je sexualni zivot u tom trenutku bio dozivio totalni fijasko.
Potajno sam se nadao da ce pobijediti njene moralne kocnice jer je ona iz stroge i konzervativne obitelji, ali jedan dio mene je poceo prizeljkivati da njeno zavodjenje urodi plodom. Komsija se u pocetku nelagodno osjecao kada bi obojica primjetili kako se Lenkina suknja zadigla do gacica ili kada bi nam ona nametnula temu o sexu. Kasnije joj je poceo upucivati komplimente na izgled i urucenja poklona obavljati sa poljupcima u obraz i sve cvrsce zagrljaje. Lenka je postajala sve slobodnija pa se tako znala pojaviti pred nama u grudnjaku i gacicama, ili obmotana samo u rucnik prilikom izlaska iz kupaonice. I komsija se oslobadjao, vise nije obarao pogled i koristio bi priliku da je posmatra cim osjeti da ga ne gledam.

I onda se desila ta nezaboravna noc. Igrali smo karte ali je Lenki to ubrzo dosadilo i otisla je u svoju sobu. Vratila se u svojoj dugoj majici koju je koristila kao spavacicu i cd playerom u ruci. Pustila je neku laganu muziku i obojicu nas pozvala na ples. Znala je da ja ne volim plesati a pogotovo u kuci pa je poziv prihvatio samo komsija uz moje odobravanje. Gledao sam ih kako u dnevnom pocinju gibati svojim tijelima. U pocetku samo ovlas tijelo uz tijelo da bi se vremenom cvrsto priljubili jedno uz drugo. Njena pripijena majica je isticala njene obline i nikad nije izgledala jebozovnije. Otisao sam u wc da se osvjezim i saberem, a kada sam se vratio zatekao sam ih jos uvijek cvrsto priljubljene sa tom razlikom da je njegova ruka bila zasla u zonu njenih guzova. Trljao joj je polagana trticnu kost ali se dlanovima doticao i oblina njenih guzova. Sjeo sam na svoje mjesto, a i oni su se razdvojili. Lenka je otisla u kupaonicu a on je sjeo pored mene. Primjetio sam veliku izbocinu na njegovim hlacama koju ovaj put nije ni pokusao sakriti.
Lenka se vratila iz kupaonice i sjela nasuprot nas. Obojica smo bili sokirani. Bestidno je sjedila rasirenih nogu i ispod majice smo sasvim lijepo mogli da joj gledamo u medjunozje. Ona je zmurila i zabacila glavu hinjeci pospanost. Na sebi je imala potpuno providne gacice koje u zivotu nisam vidio. Njena maca sa crnom uredjenom sumicom se potpuno ukazala pred komsijom. Tanki providni materijal se bio natopio sokovima i jos vise postao proziran. Uzbudjenje u sobi je prijetilo da eksploditra. Pogledao je u mene a ja sam se zbunjen samo osmijehnuo. Srce mi je divljacki udaralo i uspaniceno sam razmisljao sta da uradim. Kada me ponovo pogledao izustio sam: slobodno izvoli i uputio mu prijateljski osmijeh. On se prestao kolebati i na koljenim se poceo priblizavati njenoj fotelji. Hvatala me nesvjestica od tog prizora dok je komsija osvajao rastojanje do njenih rasirenih nogu. Dodirnuo joj je koljena i blago joj jos malo rasirio noge. Spustio je glavu i poceo je ljubiti po unutrasnjosti mlijecnobijelih bedara. Noge su mi postale olovne i nisam se mogao pomjeriti s mjesta. Lenka je duboko uzdahnula i pocela tesko disati. Nije otvarala oci a ruke je provuka kroz svoju kosu i cvrsto je stezala. Komsija joj je ljubio bedra i opasno se priblizavao prema samom centru njenog medjunozja. Kada je najzad dosao do same spilje i licem dodirnuo dlacice uhvatila ga je rukama za glavu i cvrsto se priljubila. Trljala se uz uzdahe o njegov nos, usne i zube i nakon nekoliko sekundi pocela se grciti i svrsavati. Komsija se odmakao zajapurenog i njenim sokovima orosenog lica. Lenka je skinula majicu i privukla ga na njegove dojke. Sa djetinjim zadovoljstvom joj je poceo ljubiti njene nabrekle dojke i sisati krupne bradavice. Napokon sam prikupio snagu i preselio se na fotelju pored njih dvoje. On me je opet pogledao a ja sam mu uzvratio prijateljskim osmijehom i iz hlaca izvukao svog malisu. Bio je nabrekao do krajnjih granica ali i dalje neutjesno mali. Ugledavsi moj BiiiiP Lenka se dosjetila i brzo podigla komsiju na noge.

Stajao je pred njom a ona mu je nestrpljivo otkopcavala remen i u jednom potezu svukla i hlace i gace. Glasno je uzviknula kada je kao iz opruge pred njom iskocio golem i cvrst kurac. Komsija je bio obdaren sa barem 20 cm a ja sam na taj prizor izgubio i posljednju mrvicu svog muskog ponosa. Uzela ga je objema rukama i pocela pipati, stezati i dodirivati teska muda. Spustila se i liznula mu kurac. Na taj prizor sam poceo glasno svrsavati i strcati spermu po tepihu. Ona ga je socno poljubila u vrh glavica. Vratila se na fotelju i pozvala ga. On se spustio na koljena, uhvatio je za rubove vlaznih gacica i svukao ih dok mu je ona zdusno pomagala. Primakao se na koljenima, stavio svoju grdosiju na ulaz njene spilje i drzeci ga rukom poceo trljati svoj kurac o njenu dlakavicu. Sve je bilo natopljeno njenim sokovima i ona je zavapila: daj ga molim te.
Ugurao joj je prvo ljubicasti glavic a onda poceo micati kukovima i prodirati sve dublje i dublje. Zadnjih nekoliko centimetara svog velikog kurca je ugurao u snaznom zamahu i iz Lenke se prolomio krik. Nikada niko nije otisao tako duboko u nju. Jebao ju je znalacki i dugo. Lenka je svrsila nekoliko puta za redom. Ja sam svoga malisu ponovo navlacio rukom i ne trepcuci gledao u prizor. Komsija se namjestao da sto bolje vidim, a kada se priblizio vrhuncu ubrzao je pokrete da sam mislio da ce mi rasporiti Lenku. Izvadio ga je iz njene mace u zadnjem momentu i svrsio po dlacicama, stomaku i sisama. Bila je sva uljepljena a onda sam po njenom stomaku i sisama svrsio i ja. Komsija je sa zanimanjem gledao u moj kurac i to mi je produzilo orgazam par bozanstvenih sekundi.

Lenka je skocila i otrcala u kupaonicu. Pridruzili smo joj se i milovali je i sapunali ispod tusa. Osjecala se tako sretna da je i meni bilo milina zbog toga. Onda smo svi presli u spavacu i komsija se jos jednom pokazao kao veliki ljubavnik. Ja sam opet sve posmatrao iz sigurnosti fotelje a ujutro smo obojica iz mojeg stana otisli na posao. Umorni ali napokon zadovoljeni, sve troje….