Na svadbi

vedingcgZovem se Perja, zivim u Crnoj Gori. Vazim za ok decka, sto bi rekli ‘smekera’, fizicki sam zgodan, mozda mi fali nekoliko kilograma da bi sve u fullu bilo ali dobro je to, znam da zavedem, a i da pojebem… Prije dva dana sam bio na jednoj svadbi, otisao onako da se provedem, upoznam neke cice, neki dalji rodjak se zenio. Svadba kao svadba, svi sredjeni, piju, pjevaju, jedu, standardno za jednu svadbu. Zapazio sam jednu djevojku odmah, mladja od mene, na stiklama manja cak od mene, inace ja sam 1,85 visok. Imala je neku cickoravu kosu, sto me jako lozi kod djevojaka, volim da svrsavam po takvoj kosi.

Tako smo se gledali jedno vrijeme, dok ja nisam malo popio, oslobodio se i odlucio da joj pridjem. Bila je prava mala fufica, nafurana, al imam dosta samopouzdanja i nijesam se plasio da ce me odbiti, a i nekolika puta sam joj uhvatio pogled. Rekla je da se zove Maja, vidjelo se da nije zrela mada nasli smo nekih tema za razgovor. Posto je bila jaka muzika, pozvao sam je do kupatila da razmjenimo brojeve, usli smo unutra, inace to je bilo u restoranu jednome. Bio sam jako napaljen jer sam zelio da je pojebem od prvog trenutka. Uzela je telefon, podigla glavu a ja sam to iskoristio da je poljubim, nabio sam joj jezik duboko u usta a kad sam vidio da se ne buni ohrabrio sam se i spustio ruku na njenu guzu. Noslia je kratku haljinicu, to sam iskoristio i zadigao haljinu i osjetio pod sobom mlado zensko meso. Njenu guzu sam mjesio dok sam joj jezik gurao duboko u usta. Spalustio sam se na vrat i poceo da je ljubim, dosao do njenog uha, gricnuo ga a zatim opet nastavio po vratu da je ljubim. Rekla je “nemoj, uhvatice nas neko”, ja sam nekako napipao bravu i zakljucao vrata a zatim ruku vratio na njenu guzu.
Skinuo sam bretele i pred ocima su mi iskocile sjajne sise, sa velikim bradavicama, taman tolike da mi stanu u saku ali takve sam i volio. Bradavice su bile ukrucene a ja sam ih poceo grickati i lizati, mjesio sam joj sise. Bio sam jako napaljen i mislio sam popucace mi pantalone, izmakao sam se i pustio nju da ih raskopca. To je i uradila, pomalo stidljivo, a zatim svukla i bokserice, pred njom je stajala debela kita, isarana venama, nekih 19,5 cm duga i jako crvena, od drpanja u uskim pantalonama. Cucnula je i pocela da ga pusi, nije bila nesto iskusna ali prijalo mi je. Desnom rukom ga je drkala u korijenu a ostatak trpala u usta i balila po njemu. Nije mi dugo trebalo poceo sam da prskam, najvise p njenoj kosi sto mi je i zelja bila. Rekao sam joj da ustane, skinuo haljinu a zatim i tange koje je nosila, i ugledao izbrijanu glatku pickicu. Morao sam da zurim jer nas nije bilo vec neko vrijeme u sali pa da ne nastane potraga za nama. Rekao sam joj da rasiri noge i poceo da je lizem, jako je mokra bila, gurao sam svoj jezik duboko u njenu picku, zatim prelazio po njoj cijelom duzinom i zadrzavao se na klitorisu i igrao se sa njim, sto joj je posbno prijalo i svaki put kad sam joj jezikom dodirnuo klit ona se grcila, nije dugo izdrzala pocela je da svrsava a ja sam je pridrazao da se ne oklizne jer je u stiklama bila.

Kakav prizor, ispred mene djevojka gola u stiklama, cickorave kose isprskane spermom, kao u pornicima. Moj ponos se odmah ukrutio, zelio sam da je jebem sa ledja, da gledam u njeno dobro dupe dok joj punim pickicu. Okrenula se, rasirila noge a ruke stavila na vrata, natrtila se koliko je mogla. Namjestio sam svoju kitu na njen ulaz, protrljao po pickici nekoliko puta i krenuo da ulazim. Unutra prava lavina, bila je vlazna jako ali i uska, mada mi nije smetalo, gurao sam centimetar po centimetar dok nije citav usao. Pocela je da mjesa polako, izgleda da joj se svidjelo, onda sam je uzeo za bokove i poceo ludjacki da je jebem, nisam je stedio, vadio sam ga do glavica a onda ga gurao nazad do korijena pocela je da uzdise i rekla mi da ne svrsim u nju. Ruke sa bokova sam premjestio na sise i nastavio da je jebem. Bio sam blizu kraja a i ona, po uzdasima sam zakljucio, svrsila je ona prvo, ja sam joj pred svrsavanje rekao da klekne, kad ne mogu u picku bar po faci da joj svrsim, i poceo sam da prskam po sisama i licu.
Uzela je i polizala ga jos jednom. Na brzinu sam joj dodao maramice da se obrise i sredi a zatim i haljinu se obuce. Ja sam se brzo obukao. Sredili smo se i krenuli napolje, a ja sam je samo upitao “A broj ”?..Dala mi je 🙂