Put za Beč

Posle duge i naporne godine na fakultetu slijedi i mali odmor. Pošto sam položila sve ispite u roku, stari se otvorio i častio kojom kintom da sebi priušti neko uživanjem i odputujem negdje, želja mi je bila otići u Beč, odmah sam alarmirala svoju cimerku, pošto nismo imale vremena za nekakav organizovani prevod sa turističkom organizacije, sele smo u bus i pravac Beč, mojem dečku bas i nije bilo drago što tako neorganizovano idem, jer je možda i on mogao, ali posle silnih obaveza potrebno mi je bilo otići negde bez njega.

Bila je to noćna vožnja, a bus više nego prazan, zauzele smo zadnji dio busa, tu iza nas je sjedeo simpatični dečko, počele smo odmah sa njim zezanje i priču. Bio je bas simpatičan, posle 2 sata neprekidno zezanja i ispričavanja studentskih dana moja drugarica je počela da kunja, a do nas je došao jedan od vozača i zamolio da budemo tiši jer u autobusu ima ljudi koji spavaju. Rekao mi je da idemo par sedišta nazad da bi mogli na miru pričati, ni meni a ni njemu se nije spavalo. Sela sam do prozora, nastavili sa pričom o životu, pričali smo o svemu, onda smo počeli pokazivati slike jedno drugom, bio je opušten lik, na svaku moju sliku gdje sam malo više se i zastao bi i dobro odmerio i naravno uručio kompliment. Teme su se redjale tako da smo došli i do teme sexa, koliko momaka-cura, volim li avanture, jako tiho smo pričali, saputali faktički, tema mi je godila još naravno na način kojim je on pitanja postavljao tako da sam otvoreno pričala o svom životu i avanturama, pošto sam mu rekla da sam imala sex u clubu i na praksi za vrijeme studija, zapitao me je a u busu jesi li imala, nasmijala sam se I rekla e to stvarno nisam.
A onda mi je tiho na uhu rekao a možda bi mogla imati i to iskustvo, pošto sam bila naslonjena na njega, njegova je ruka bila prebačena preko mene, spustio je na moju guzu i stisnuo, a drugom rukom izvadio svoj kurac koji je već bio u erekciji, počeo ga je rukom maziti, a drugom rukom stiskati moju guzu. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, imam dečka, ne poznajem ga, ali ujedno sam želela taj debeli kurac u sebi, želela sam biti slobodna, da se opustim posle naporne godine. Od jednom mi je ruka posla i uhvatila njegov debeli kurac. Bacio je na brzinu pogled ima li neko da hoda kroz autobus, a onda me ispravio i počeo ljubiti i stiskati, brzo mu je ruka završila u mojim gaćicama, na meni je sve bilo lagano, brzo sam ostala bez odeće, sportska majica na bretele i bh su ostali na stomaku, odmerio me je još jednom cijelu, udahnuo i rekao uhhh kakva mackica, bacio me na sebe, sama sam uhvatila njegov kurac. I zabila ga u picku. Nije me bilo briga sto nema kondom, samo sam želela sex imati, baš tu, baš sada, počela sam se odmah nabijati, stiska je moju guzu i tvrde grudi, sedište je počelo skripati koliko sam se jako nabijala, spustio me je na sedište na boku, gledala sam kroz prozor dok je njegov debeli kurac ulazio u mene, želio je polako da me jebe. Molila sam ga da ga malo jače zabije, zelala sam se opet nabijati, ustala sam i sjela na njega, počela sam jako ga do kraja nabijati, vozač kao da je znao pustio je muziku, taman da se ne čuje skripa sedišta I vlažnost moje picke.
Počela sam se nabijati, osetila sam da mu je sve više topliji i tvrdji, znala sam da je dostigao vrhunac, malo sam se podigla da ispadne sam iz moje picke i nastavila da prelazim pickom preko njega, počeo me je gristi za vrat a kurac počeo pulsirati I prskati svudje. Stisnuo me za guzu tako jako da sam počela i ja svrsavati, kad je izbacio sve iz njega brzo sam se obukla, sela zadihana pored njega prislonjena uz staklo i počela se smijati, onda sam mu rekla e sad sam i u busu probala. Ostali smo još malo zajedno, a onda sam otišla kod svoje drugarice, koja je kunjala ali je i videla i rekla kroz smijeh kurvo jedna :).
To je ubedljivo bila moja najbolja vožnja busom. A Beč kao Beč najlepši grad koji sam posetila.