Seks sa radnom kolegicom u šumici

syyIspričaću vam istinit događaj o nevjerovatnom seksu koji sam imao sa radnom koleginicom. Radili smo zajedno u kancelariji, i prema njoj sam osjećao privlačnost od prvog dana, a kasnije se ispostavilo da i ona misli i osjeća isto.

Ja sam bio oženjen i imao dijete a i ona je imala ozbiljnu vezu, i to nas je dugo sputavalo da pokažemo jedno drugom šta osjećamo. Tek nakon godinu dana rada u zajedničkoj kancelariji desio se prvi poljubac.
Prije prvog poljupca stalno smo se gledali, onako „ispod oka“ izmjenjivali poglede. Dodirnuli bi se ponekad kao slučajno, a u stvari smo oboje znali da nije slučajno. Kada bih je samo ovlaš dodirnuo struja bi mi prošla kroz cijelo tijelo, i jednostavno sam znao da će jednog dana nešto da se desi, da će stvari da izmaknu kontroli, koliko god se ja trudio da se kontrolišem. A da budem iskren, nisam se ni trudio da se previše kontrolišem.
I na kraju se desilo neizbježno. Nakon godinu dana mučenja i odlaganja neizbježnog, desio se i prvi poljubac. Desilo se to jednog toplog julskog dana. Radili smo nešto zajedno. Stajala je iza mojih leđa dok sam ja sjedio na stolici. Bila je jako blizu. Prijala mi je njena blizina, ali bio sam jako nervozan i ruke su mi se tresle. Razmišljao sam šta da radim. U jednom trenutku sam glavu lagano zabacio unazad i naslonio je ravno na njene bujne grudi.
Par trenutaka je nastupila tišina, mislio sam da će otići, ali nije, ostala je tako da stoji i nastavila da priča. Pomislio sam kako ima divne grudi, velike i čvrste. Uživao sam tako i skupljao hrabrosti za sledeći korak. Znao sam da je pravi trenutak za to i da moram nešto preduzeti. Ona kao da je osjetila o čemu razmišljam, i ohrabrila me je dodatno tako što je spustila ruku lagano na moje rame i počela da me mazi. Nisam više mogao izdržati, ustao sam naglo, okrenuo se i počeo da je ljubim. Uzvratila je. Ljubila se nevjerovatno dobro, uživao sam u svakoj sekundi. Usne kao da su joj stvorene samo za mene. Trajalo je nekoliko minuta, a onda je ona bez riječi istrčala napolje i pobjegla kući, a već se i bližio kraj radnog vremena. Ubrzo nakon toga mi je stigla poruka „Zaboravi da se ovo desilo, među nama ne može biti ništa“. Ali oboje smo znali da to nije istina.

A da. Već sam uveliko u priči a nisam vam rekao naša imena, ja sam Danko a ona Nataša (mala slatka garava Nataša).
Nakon tog prvog poljubca, mnogo se promijenilo u našem odnosu, kada smo shvatili da su osjećanja obostrana. Prvo smo počeli da pričamo o svemu, bez mnogo stida odavali smo jedno drugom najveće tajne,bez straha da bi to mogao saznati neko treći. Najjednostavnije rečeno osjećali smo se nevjerovatno dobro kada smo sami i zajedno. Istovremeno sa našim pričamo počeli smo sve češće da razmjenjujemo poljubce, prvo stidljivo a vrlo brzo sve smjelije. Vrlo brzo ljubljenje na poslu postalo je svakodnevna praksa. Ljubili smo se kad god i gdje god stignemo. To je bio veliki rizik jer se kancelarije ne zaključavaju, ali toliko smo željeli jedno drugo da smo često zaboravljali da bi neko mogao naići.
Ipak jednog dana smo ne znam sjećam se ni kako došli na ideju da to sve prekinemo. Rekli smo jedno drugom da smo oboje zauzeti, da naše ponašanje ne vodi nigdje, da među nama ne može ništa biti i da je vrijeme da prekinemo sa našim igricama. Ali to je kratko trajalo, prvom prilikom kada smo ostali sami vratili smo se na staro, počeli smo ponovo sa našim igricama, koje su vremenom postajale sve smjelije.
Sa poljubaca smo lagano prešli na maženje, čak i najintimnijih dijelova tijela. A ja sam uvijek bio taj koji je predlagao da idemo dalje i dalje. Nataša je bila dosta stidljivija. Ali ni ona nije mogla protiv sebe, i ona je popuštala sve više i više.
Bilo je dana kada smo se mazili i ljubili, čitavo radno vrijeme, ali nikad nismo imali ni hrabrosti a ni pravu priliku, da idemo do kraja. Zbog toga sam često posao „nosio“ kući da bih stigao ispuniti sve obaveze. Naravno, ženi sam lagao da imam previše posla i da ne mogu sve stići u toku radnog vremena.

Često smo planirali, nekad u šali a nekad ozbiljno, da se vidimo poslije posla, da organizujemo sastanak. Ali to je dugo bilo samo priča, tako da sam počeo vjerovati da to nikad neće da se desi. I tako iz dana u dan takvo stanje je bilo do idućeg proljeća. A onda je jednog aprilskog dana iznenada došlo do obrta situacije. Ponovo smo po ko zna koji put došli na temu, „druženje poslije posla“. Ja sam želio da iznajmimo negdje sobu da bi mogli u potpunosti da uživamo. Ali zbog situacije u kojoj smo se oboje nalazili to je bilo skoro nemoguće izvesti. Takođe Nataša je bila dosta stidljiva i nije željela odmah u sobu jer bi to automatski značilo pristanak na sex, a ona nije željela još uvijek da prizna da to želi. Zato je predlagala da pronađemo neko skriveno mjesto u prirodi i da tamo odemo poslije posla, da budemo sami, ali bez sex-a.
Plan je bio jednostavan, slagali smo svojima da zbog velike ponude koju završavamo moramo ostati duže na poslu. Zbog prirode posla koji smo radili taj izgovor nije bio ni malo sumljiv, niti mojoj supruzi ni njenom dečku. I tako je došao i taj dan, nakon svega što se dešavalo nisam mogao da vjerujem. Ja i Nataša sami napokon. Iako smo se odlično poznavali imao sam malu tremu, šta će se desiti, kako će nam biti. Toliko smo maštali, nadao sam se da će biti barem približno dobro kao u našim maštarijama. Naravno Nataša je rekla „nema sex-a“ ali ja sam znao da će to biti nemoguće ispoštovati.

Bio je to fin, sunčan proljetni dan. Već je bila druga polovina aprila, tako da je i u popodnevnim satima bilo sunčano i prijatno toplo. Našli smo se u jednom šumarku, na lokaciji koju sam pronašao ranije baš za ovu priliku. Nije bilo udaljeno od glavne ceste ali je bilo skriveno i pristupačno za auta.
Izašli smo iz auta i Nataša na zemlju stavila cebe koje je imala u autu, ali nismo odmah sjeli, nego smo stajali oslonjeni na auto. Oboje smo bili jako nervozni, iako smo se poznavali jako dobro, ovo je bila nova situacija i nismo znali kako da se ponašamo. Tako da smo uglavnom radili neke nebitne stvari da razbijemo tremu. Grickali smo neke slatkiše, pili sok i pričali o nekim neobaveznim stvarima.
U jednom trenutku smo se našli lice u lice i samo smo počeli da se ljubimo. Ljubili smo se dugo stojeći na jednom mjestu i osjećao sam kako trema i nervoza lagano nestaju. Kada je bilo jasno da je trema nestala počeo sam lagano da je skidam. Ona mi je lagano šapnula „Ne, rekli smo bez toga danas“. Ja sam stao i pogledao je u oči, pogled joj se promjenio u trenutku, shvatio sam da je odustala od zabrana taj dan i nastavio sam da je skidam. Nataša je počela lagano da mi raskopčava košulju. Za nekoliko minuta oboje smo bili skoro goli, samo u gaćicama. Nataša je imala dosta taman ten, a s obzirom na to da su gaćice na njoj bile bijele, izgledala je nevjerovatno dobro. Osjećao sam kako mi kurac pulsira u gaćicama, bio sam napaljen kao nikad do tada.

Ona je legla a ja sam sjeo pored nje. Skinuli smo i gaćice i ostali potpuno goli. Želio sam da legnem pored nje i da je ljubim, ali bila je prekrasna i nisam mogao da odvojim pogled sa njenog tijela. Mazio po cijelom tijelu i gledao, uživao u pogledu. Sve na njoj je bilo idealno. Preko lica joj je padala duga crna kosa, ispod koje su se nazirale crne oči koje su sijale. Koža kao svila, njegovan i zategnuta, bez i jedne mane. Grudi velike i čvrste, okrugla i čvrsta guza, ravan i čvrst stomak, jednom riječju SAVRŠENA. Nisam mogao da odvojim pogled. Bila je ljepša od ijedne djevojke sa kojom sam do tada bio. Gledao sam je i nisam mogao da vjerujem da ću za nekoliko trenutaka da jebem takvu lepoticu. Ko zna koliko bih je tako mazio i gledao da me ona u jedno trenutku nije povukla prema sebi i počela da ljubi. Bili smo pripijeni tijelo uz tijelo, osjećao sam je cijelu, bila je vrela, kurac mi je bio u punoj erekciji, u prvom trenutku sam poželio da odmah uđem u nju ali sam se u poslednjem trenutku stao. Nisam želio ništa na brzinu, bilo je prvi put i želio sam da bude savršeno.
Ležala je na leđima. Počeo sam da je ljubim od vrata prema dole. Divno je mirisala, koža meka kao svila. Gledao sam je i ljubio dok su zraci sunca koji su se probijali kroz drveće padali po njenom tijelu. Bila je prekrasna, želio sam da je ljubim svuda, da ljubim svaki milimetar njenog tijela. Ljubio sam je po vratu i ramenima pa se onda lagano vraćao prema usnama. Onda sam krenuo niže prema grudima. Imala je divne i čvrste grudi. Znao sam to još iz kancelarije. Bile su fine za gledanje, ali uživanje koje bih osjećao kada ih diram se ne može opisati. Naizmjenično sam joj ljubio jednu dojku a mazio drugu i tako u krug.

Bradavice su me prosto izazivale da ih diram. Ljubio sam ih, dirao i povremeno lagano gricnuo a ona bi se lagano trznula, ali ne od boli osjećao sam da uživa. Ja sam uživao u svakom trenutku. Krenuo sam dalje da je ljubim po stomaku, dok je jedna ruka neprekidno gnječila grudi. Stomačić (kako volim da ga zovem) je bio savršen kao i sve drugo. Ljubio sam ga dugo i lagano se približavao opasnoj zoni. Ona me je cijelo vrijeme mazila, povremeno mi je lagano drkala kurac i mazila jaja ali nisam joj dozoljavao da to radi previše dugo.. Čuvao sam ga za kasnije, nisam htio da ga potrošim prerano. Tada sam je lagano okrenuo i legla je na stomak. Prizor je bio fantastičan. Guza okrugla, čvrsta i privlačna. Legao sam na nju. Legao sam tako da je moj jako ukrućeni kurac došao u kontakt sa njenog guzom. Pamet mi je stala. Bio sam ludo napaljen. Iako sam prvobitno planirao da je još ljubim i da joj poližem pičkicu, kada sam kurac prislonio na njenu guzu morao sam odmah da uđem u nju. Nataša kao da mi je čitala misli, samo je rekla „mmmmmmmmmm, želim ga i počela lagano da širi noge“.
Zamolio sam je da se okrene i legne na leđa. Želio sam da prvi put prodrem u nju dok je gledam u oči. Mnogo puta sam zamišljao kako će oči da joj sjaje dok joj budem svoj ukrućeni kurac gurao do jaja. Taj pogled nisam želio da propustim taj, prvi put. Nagnuo se iznad nje. Čim joj je kurac bio na dohvat ruke lagano ga je uhvatila i počela da ga drka. Povukla me je bliže sebi, štimajući moj kurac prema položaju svoje pičkice. Tada sam osjetio da mi je glavić dodirnuo pičkicu. Rekla mi je „uđi u mene, želim da ga osjetim cijelog“. Počeo sam da prodirem u nju lagano malo naprijed malo nazad, osjećaj je bio nevjerovatno dobar, pičkica joj je bila vlažna i dosta uska.Vidio sam da je izluđuje ovo moje lagano napredovanje pa sam namjerno usporio. Želio sam da mi ponovo govori koliko ga želi.Uhvatila me za guzu povukla prema sebi i povikala, „uđi do jaja, želim ga u sebi“. Tada sam prodro do kraja, brzo i naglo nabio sam joj ga do jaja. Nabio sam ga tako jako da sam je pomjerio. Sve vrijem sam je gledao u oči, i molio je da i ona gleda mene. Nataša ima prelijepe oči, a u tom trenutku su sjajile jako, jače nego što sam ikad zamišljao. Njene oči su mi govorile koliko uživa.

I počeo sam da je jebem laganim pokretima naprijed nazad, a pičkica je obuhvatala kurac tako snažno da nisam mogao da vjerujem koliko mi odgovara. Povukla me bliže sebi i šapunula mi na uvo, „tvoja sam dragi, radi mi šta god želiš“. Te riječi su me napalile još više i počeo da je nabijam sve brže i brže dok smo oboje glasno stenjali. Držala me je za guzu i svaki put me privukla da je nabijem što jače. Vidio sam da joj tempo odgovara. Ja sam se toliko zanio i jebao sam je tako brzo i jako da je malo nedostajalo da svršim, a to nisam želio. U poslednjem trenutku sam se zaustavio. Kada sam stao shvatio sam da joj je pičkica puno vlažnija nego što je bila. Usudio sam se da je pitam, da li je to ona svršila. Uz lagani osmjeh rekla je da jeste ali da me sad želi još više. To je bila muzika za moje uši. Želio sam da promjenimo pozu. Da se namjestim tako da mi je teže da svršim, jer sam već bio na granici. Predložio sam Nataši da ona ide malo gore, i ona je naravno pristala. Nisam želio da pomisli da sam lijen ali više od toga nisam želio još da svršim.
Poza gdje je ona gore mi je odgovarala jer sam znao da tako mogu duže da je jebem bez straha da ću da svršim, a i imao sam priliku da je gledam iz malo drugačije perspektive. Nataša se odmah nabila do jaja i počela brzo da se pomjera gore dole. Ja sam joj gnječio grudi i gledao kako kurac nestaje unutra, pa se ponovo pojavljuje napolju a povremeno je nagnuo prema sebi da je poljubim. Kada bi se nagnula prema meni na kratko bi se zaustavila a ja bih iskoristio priliku i počeo bih da se podižem i nabijam je odozdo. Ali ona bi se vrlo brzo ispravila i ponovo počela da mi se jako i brzo nabija na kurac. Imala je savršeno tijelo ali sam ipak bio pomalo iznenađen kako je u dobroj kondiciji. Dugo se tako nabijala jako i brzo ne pokazujući znakove umora. Sve vrijeme smo oboje glasno stenjali, skoro smo vrištali. Tada je Nataša ponovo svršila, svršavala je jako jako obilno, ispod nas je za trenutak sve ostalo mokro. Ja sam se u trenutku dosta iznenadio jer tako nešto nikad do tada nisam doživio da djevojka tako obilno svršava. Nataša je vidjela koliko sam iznenađen i samo se nasmijala. Tada sam poželio da sam ponovo gore i da je jebem onako kako ja želim, zaustavio sam je, lagano nageo prema sebi i samo smo se okrenuli tako da sam se ja našao iznad nje. Kurac je sve vrijeme bio u njoj, nabijen do jaja.

U ovoj pozi sam ponovo uživao u pogledu dok se kurac gubio u njenoj pičkici. U stvari gledao sam dole onoliko koliko mi je ona dopuštala, jer me cijelo vrijeme privlačila prema sebi da me ljubila i grickala mi uvo. Znala je još iz naših maženja u firmi koliko mi to odgovara.
Kada je shvatila da ne mogu još dugo rekla mi je, „želiš li malo da me guziš odpozadi“. Naravno, rekao sam. Kleknula je, oslonila se na ruke, lagano okrenula glavu i uz lagani osmjeh rekla, sviđa li ti se pogled. Rekla je to tako samouvjereno jer je znala koliko je dobra i koliko je želim. Sada ću da ti pokažem, rekao sam, uhvatio je za bokove i snažno joj ga nabio do jaja. Stenjali smo glasno, ja sam je držao za bokove ne dopuštajući da mi se izmakne i nabijao sam je snažno. Vidio sam da ću brzo da svršim. Kroz vrištanje sam je samo upitao „smijem li u tebe“. Okrenula se, pogledala me preko ramena i uz osmjeh mi rekla „naravno dragi“i istovremeno je jednu ruku provukala ispod nogu i lagano me uhvatila za jaja, počela da ih mazi i tiho rekla „isprazni ih u mene ljubavi, napuni me. U tom trenutku sam počeo da svršavam, da ga praznim u dubinu njene pičkice. Bilo je to jedno jako, jako dugo svršavanje. Osjećao sam da je to najduže i najbolje svršavanje u mom životu.

Legao sam pored nje i zagrlio je. U tom trenutku smo shvatili da je sunce već zašlo i da je zahladnilo. Tada smo shvatili da je vrijeme i da idemo,ali Nataša mi je samo rekla „želim da ostanemo ovako zagrljeni bar još par minuta, lepo mi je“. I meni je bilo lepo. Ostali smo još neko vrijeme tako zagrljeni, a onda smo otišli svako na svoju stranu.
To je bilo prije otprilike dvije godine. Od tada ja i Nataša redovno idemo na partije seksa nakon posla i jebemo se do iznemoglosti. A i posao u firmi od tada obavljamo mnogo bolje. Ne znamo kuda to vodi i do kada ćemo tako, ali smo se dogovorili. Dok uživamo radićemo to.
Zato pazite. Ako vam partner često ostaje duže na poslu. Provjerite dobro gdje je i šta radi ili ga pustite da uživa. Na vama je da odlučite.