Ujna

Žena u ranim pedestim. Za svoju visinu skladno popunjena, sve na svome mjestu, grudi, guza…a na punim usnama karmin i još su ocrtane olovkom. Prizor kakav budi maštu kod svakog muškarca. Još od rane mladosti sam se palio na nju. Moja ujna.

Rano praznično jutro je odisalo svježinom, a ja onako naspavan, pun testosterona krenem njoj na kafu. Pozvonim i krenem da otvorim vrata kako to inače radim, jer svoji smo, i vidim otključano. Uđem u hodnik i odjednom se preda mnom pojavi ona. Žena u pravom smislu te riječi. Tek se tuširala i na sebi je imala neku ljetnu haljinu sa velikim izrezom uz nogu, što mi je i privuklo pažnju. Ni gore nije ništa manje bila napadna. Sve je ispalo, sve je bilo na izvolite. “A ti si!”, čula sam zvono…Zagrlismo se i poljubih je u obraz i u tom zagrljaju osjetih njene bradavice kako me pritisnuše. Dobar osjećaj. Krenusmo u dnevnu sobu gdje nam je iznijela kafu i neke kolače. Rano je ostala bez muža, djeca već imaju svoje porodice, tako da je ostala sama…usamljena. Gledajući je tako dok sam pijuckao kafu, pogled mi je padao na njen izrez. Pažnju mi je odvlačio otvor na haljini kroz koji se vidjelo ljuljanje grudi, a bile su prilično bujne. Noga preko noge je već podigla haljinu prilično visoko, tako da je butina bila u prvom planu. Gledao sam i trudio se da slušam šta mi priča, ali uzalud. Digao mi se i to mi je jedino bilo na pameti. Pogledah je u lice, vidim gleda me u oči i smješka se. Neugodno mi je bilo. U tom trenutku upita me imam li kakvu…tako mlad, lijep, u punoj snazi kad ćeš ako nećeš sad…Iznenadio me taj otvoren razgovor, ali sam ga nekako i priželjkivao. Rekoh joj da su mi oduvijek srcu draže malo ozbiljnije iskusnije dame, da ne kažem matorke. “Pa da se to primijetiti na tebi” i opet osmijeh, ali ovaj put sa ugrizom za donju usnu. Pogledah opet prema dole. Primijetila je moj pogled, a i već tad je sigurno vidjela da su mi hlače nabrekle.

Tada je onako suptilno pokušala da skine nogu sa noge, a haljina se zavratila još više. Ugledala se fino obrijana pička s crticom iznad, pripremljena za akciju. “Vidim ja šta ti gledaš”! Skočila je i sjela pored mene, a lijevu nogu je prebacila preko mog koljena. Zacrvenio sam se. “To je prirodno”, rekla je i dodala kako je i ona vidjela nešto u mojim hlačama i počela je rukom da me dira dole. Erekcija je odradila sve sama, čim je dodirnula dugme kurac mi je izletio. “Vidi, vidi, znala sam da tu ima nešto zanimljivo!”, i uhvatila me za kurac i počela ga navlačiti gore dole. Primakla mi se toliko da su usne već bile na usnama i za par trenutaka jezici su nam se zapleli. Nisam ni primijetio da sam je uhvatio za sisu i miješao je, kad je uzdahnula i kroz šapat rekla “Tako”! Još par trenutaka sam proveo tako igrajući se s najljepšom sisom koju sam vidio u životu i tada sam je uhvatio ustima i počeo je jezikom obrađivati. Desna ruka mi je bila u njenom međunožju, na pički koja je vapila za dobrim kurcem. Već je bila ovlažila, a i ja sam lagano curio. Tada se spustila i uhvatila ga onako iskusno svojim ustima i počela mi ga pušit, lizat glavić pa tako jezikom sve preko muda i nazad. Uhvatio sam za rame i nabrzinu nekako povalio na leđa. Noge je sama raširila i digla, tako da me je obuhvatila u klinč. Rukom me držala za kurac i primakla ga obrijanoj pički. Svom silom sam se sjurio u nju, a ona je samo glavu zabacila malo nazad i uzdahnula.

Nabijao sam ga do kraja maksimalno svom snagom. Tada mi dade znak da želi straga, što sam jedva čekao. Naguzio sam je i onako sav od sperme i pičkinih sokova gurno sam joj ga u šupak. Tucao sam je tako 5-6 minuta…kad se začulo zvono na vratima…

Nastaviće se…