Volim se jebati !

cgeroticMoje ime je Iva. Imam 17 godina, iz Podgorice sam. Dogovorila sam se sa Majom mojom najboljom drugaricom da idemo do grada da uzimamo neku robu, jer smo trebale da idemo na more..
Bilo je jako vruce napolje, setale smo 3h, nijesmo mogle vise, kupile ono sto nam je trebalo. Trebalo je da krenemo ujutru rano, vozio nas je njen ocuh Miki. Na Mikija sam se uvijek palila, zadovoljavala se misleci kako me jebe…Krenuli smo. Maja je sjela pored njega u auto, a ja sam bila pozadi, zamisljena i smorena naslonila sam se, i jedva cekala da stignemo…Odjednom sam osjetila Mikijevu ruku na mojim nogama. Milovao me, uh kako sam bila uzbunjena. Pogledao me na retrovizor, uh, kako sam pozeljela da me pojebe, ali nijesmo mogli…

Stigli smo, raspakovali se. Maja je otisla da se istusira, Miki mi je prisao, prislonio me uz zid, i jako poljubio. Rekao je da ce uzeti sobu do nase, ali da ce Maji reci da se vraca kuci. I kako zeli da me jebe. Uh, kako sam samo bila uzbudjena i napaljena…Miki se pozdravio sa nama i rekao kako mora ici, i da ima posla, meni je namignuo. Vecerale smo i posto smo bile umorne, legle smo. Poslala sam Mikiju sms da ne zaspe i da me ceka, da ce biti ludo. Maja i ja smo pricale, i odjednom se Maja nije cula vise. Krenula sam da izadjem i probudih je. Pitala je gdje cu, rekla sam da idem malo u salu da gledam Tv, i kako cu je zakljucati. Rekla mi je samo da se cuvam. Uh, kako sam samo potrcala do njegove sobe. Bila sam u krastkoj haljinici, tangama, brusa nije bilo. Imala sam lijepo tijelo za svoje godine, grudi su mi uvijek bile velike, guza velika, svi su se palili na nju.
Usla sam u sobu, on ga je drkao, potrcala sam prema krevetu, ali sam zeljela da ga malo izludim. Mazila sam se, oblizivala usnu, dirala picu. Jako me je zgrabio, cupao za kosu i rekao kako ce da me odere od kurca..Uhhh kako sam bila napaljena, kako je bio zgodan uhhh. Bacio me je na krevet i lizao svuda, po vratu, po stomaku. Spustao je glavu, ahhhhhhh, vristala sam kad sam osjetila njegov jezik na mojoj pici. Ah, ah to stavi mi prst, stavi dva molila sam. Rekao je sad je dosta, povukao i stavio moju glavu na njegov kurac. Uh, koliki je bio, jedva sam ga stavila. Nabijao mi ga je sve jace i jace, uhhh. Lizala sam ga, grickala. Stipao me je, udarao. To me je palilo. Zamolila sam ga da me jebe, nijesam mogla vise, htjela sam ga osjetiti u sebi. Rekao je dodji droljice, dodji, napunicu te, uzivaces. Bacio me je i stavio mi ga, uhhh. Ah, ah vristala sam, stipao mi je sise, jebao tako jako da sam svrsavala svako malo. U guzu, u guzu drala sam se, ocu u guzu da me jebes. Dodji kurvo, sad cu ti pokazati.. Nabio me je jako, preznojavala sam se. Rekao je da ce brzo svrsiti, i da dodjem da ga popusim. Osjetila sam spermu. Ah, ah tooo. Svrsi, tooo. Gutammm, ah. Kako je samo bilo dobro. Legli smo, i odjednom je neko pokucao na vrata… Miki je otvorio i vidio cuvara, koji nas je cuo, i pitao moze li i on malo da nam se pridruzi. Miki se slozio i odmah su dosli do mene. Nijesam se bunila. Rekao je Miki da budem dobra i da cu osjetiti sta je to imati dva kurca u sebi. Uh, odmah sam se jos vise napalila.

Cuvar se zvao Slavko, imao je 37 godina, isto koliko i Miki. Pusila sam Slavku, dok me je Miki jebao u guzu, ah, ah. To, brze… Kako sam samo bila napaljena, i jebala bih se, ne bih prestajala. Miki me je udarao, grizao, vrstala sam, nijesam mogla vise da izdrzim, svrsavala sam, svako malo. Miki mi stavi kurac u picu, a Slavko u guzu. Jedva se nekako namjestise. Aaaaaaaa, kad sam osjetila imala sam umrijeti koliko mi je bilo dobro. Jebite me, punite me, necu da prestanete. Molim vas, ah, ah, aaaa. To, to. Volim vas kurac, ajjj, ahhhhhhh vristala sam. Miki je rekao da ce brzo da svrsi i izvadio ga, rekla sa da ga vrati, i ocu da mi svrsi u guzu. To je i uradio. Slavko je rekao da sam prava kurva i kako ce me jebati dok ne odem kuci, uhhh da, pa naravno da ces me jebati. Mmmm. Bacise me na krevet, udarase me, svrsavali su po meni. Uh kako bilo je divno. Morala sam ici u sobu. Usla sam, Maja je spavala. Meni nikad nije dosta, uzela sam da se zadovoljavam, misleci na ono sto mi se desilo, brzo sam svrsila i zaspala ..