Susjeda Maja

Naravno, to me sve palilo, a pali me I danas nakon toliko vremena. Konacno sam legao na nju, kurac nije usao u pizdu, ali mu je lijepo bilo medu tim dlacicama koje su bockale glavic. Sise su visile svaka na svoju stranu, tako da je u sredini vise podsjecalo da lezim na nekom muskarcu, a ne na zeni u ranim tridesetim, a potom sam usmjerio pogled prema njoj, prema tom ruznom licu koje me od te ruznoce sve vise palilo, razvijalo mastu sto bih joj sve radio, jer sam tako manje osjecao sramezljivost. Na kraju sam je poljubio u ta smrdljiva usta od cigarete, gurao jezik dok me ona grlila jednom rukom i objema nogama, trljajuci se tako o moj kurcic.

Tagovi:

Voli da ga ponižavam!

Ivan me je samo uhvatio za kosu i nabio mi svoj kurac jos dublje u usta, tako i da sam htela da odvojim glavu od njega ne bih to mogla. Progutala sam veci deo Ivanove sperme, ali je on toliko obilno svrsio da je par kapi ipak zavrsilo na krajevima mojih usana, a jedna kap slivala mi se niz bradu. Rukom sam je samo pokupila i vratila je u usta.

Tagovi:

Sanela u akciji

Pumpao sam njenu picu kao da mi je to zadnji put, a ona se namestala i vestim pokretima kukova dolazila u susret svakom mom ubodu.Pocela je da vristi, da prica kao joj se svidja, kako hoce da je jebemo objica zajedno, kako hoce da ima oba kurca istovremeno. Molila me je ako moze. Rekao sam moze da i ja hocu tako nesto i pumpao sam jos jace i tada se DESILO.

Tagovi:

Šta mi je radio čika Zoran 2

Trpala sam kurac u usta koliko sam god mogla. Ljubila sam ga i kao neka lujka pričala sam kurcu kako se zovem Tijana i da želim da me razvali. Njegova muda su bila spremna za exploziju ali sam videla da se suzdržava pa sam pocela jos neznije da ga pušim i da neizmenično stavljam u usta. Malo kurac malo jaja i više nije mogao da izdrži ,podigao mi je glavu i krenuo da mi svršava po usnama i bradi.

Tagovi:

Trojka u bolnici poslije nesretnog pada s bicikla

Skinula sam bolničku pidžamu jer sam bila sva znojna i mokra, a on je skinuo isto sve sa sebe. Skinula sam i moje gaćice a on svoje bokserice jer htjeli smo to. Htjeli smo se seksati sada tu na krevetu.
Mazio je moju pičkicu rukom a ja sam mu ga drkala. Nagnula sam glavu da ću mu ga pušiti a na to otvaraju se vrata od sobe. Medicinska sestra je ulazila. Vidjela nas je skupa. Samo se nasmijala i pitala smije li nam se pridružiti, rekli smo da da. Ona je isto sve skinula sa sebe. Bila je gola. Imala je veće grudi od mene a pičkica joj je bila obrijana a moja nije. Da sam znala da će mi se ovo desiti obrijala bi ju. Bez riječi je kleknula i počela lizati moju pičkicu. Ja sam njegov kurac stavila u usta. Tako je tvrd postao u mojim ustima. Stiskala sam njegova jaja i lizala ih. Ona mi je lizala pičkicu a ja sam lagano stenjala. Došla je do mojih grudi i grickala moje bradavice. Mmmmm… ljubile smo se strastveno i dugo dok nas je on gledao. Sada je ona njemu pušila i drkala kurac a ja sam njoj lizala pičkicu. Mmmm tako je fina bila. Polegnuli su me na krevet, morali su paziti na moju ranu. Raširio mi je noge i počeo je lizati moju pičkicu dok me ona mazila.

Maljoletna jebacica

Okrenuo sam je na trbuh i podigao joj noge tako da joj je guzica strsala u zrak. Ukljestio sam je medju koljenima i nabio joj ga u picku odostraga. Nije bilo lako jebati onesvjestenu zenu u ovom polzaju; sise su joj lupale o madrac, stalno se rusila, glavom zabijala u rub kreveta, ali kako sam jasno vidio svoju staru, smedju, naboranu kurcinu kako sevi mladi djecji picic, opet sam svrsio. Skinuo sam se s curice, maknuo kameru i dobro sakrio kazetu u ormar na ovo cu drkati do kraja zivota.

Tagovi:

Višestruko punjenje

Skinuo sam joj hlače i poceo ljubiti noge. Dosao sam do mace. Jos su samo gacice ostale. Ljubio sam je preko gacica. Tako sam zarko zelio zariti svoj jezik u njenu pickicu. Skinuo sam joj na brzinu gacice i stavio svoj jezik na macu. Tako je bila vrela… tako socna i sad me prodju trnci kad se sjetim tog ukusa. Lizao sam je a ona se uvijala pod naletima moga jezika. Stenjala je i gurala moju glavu prema picki. Uzivao sam gledati kako stenje. Lizao sam i ljubio tu vrelu pičkicu… mmm njene sokove. Bližila se vrhuncu. Nastavio sam je lizati. Svršila je i samo rekla želim te u sebi..jebi me. To me još više napalilo. Digao sam se sa kreveta i rekao da mi ga počne pušiti. Čim ga je stavila u usta odma se ukrutio. Pušila ga je tako dobro..prelazila jezikom po glaviću..uvlačila ga u usta..duboko. Kurac je bio spreman da uđe u njenu mokru i vrelu mačkicu. Rekao sam joj da legne na krevet. Došao sam na nju. Digao sam joj noge na svoja ramena. Kurcem sam joj prelazio preko mace…gore..pa dole.

Tagovi:

Prst sudbine

Stan je bio uređen, sve na svom mjestu. Mogu li pod tuš molim te. Može. Kratko sam odgovorio. Ja sam se več skinuo i legao, i napravio prostor da moja kolegica legne. Iz kupatila je izašla u brusu i gaćicama bijele boje, koje su samo dodatno isticale njeno mlado lijepo oblikovano tijelo. Legla je pored mene. Privukao sam je uzase. To, daj me malo zagri, smrzla sam se sva. Polako sam je počeo maziti, ona se samo pripijala uzame. Potražio sam njene usne, poljubila me vatreno. Polako sam joj odkopačo brus i spustio ga na pod. Imala je tvrde sise, i uživala je kada sam ih mazio i lizao. Poslije par minuta više nam nije bilo hladno, oboje smo na sebi imali samo gaćice. Poslije par sekundi bili smo onakvi kakvi smo došli na taj svijet, goli. Polako sam je mazio i ljubio. Bila je prava umjetnica u ljubljenju i …

Tagovi:

Fakin i Srna

Okrenuo sam je s guza, to mi je bila nb1 poza za lizanje, mala je mirisala na neostecenu visnju. Polizao sam je onako kao da je otimaju od mene, lizao sam sve sto ima i jednu dlacicu. Je je i guzu dragi moji i guzu, pa ta je guza bila stara samo 18 god. Uz izdisaje bez smijanja, zanjihala je guzom ispred mojih ociju, dok je jezik neumorno prelazio kanalcicem njene pickice. Sa obe ruke onako dlakave uhvatio sam je za glatke guzove, ljubeci svaki po nekoliko sekundi, uspravila se. Cuj frajeru, dobar si, obozavam kad mi se lize mala i guza, pogotovo kad neko ko zna sta radi. Kurac mi se trzao kao zdrebac, zelio sam da ga u nju ustekam i pocnem da ju jebem onako da nezaboravi, nikad. Prstom sam presao preko

Tagovi:

Razbijanje monotonije

Bila je već ponoć. Njih dvoje su izašli napolje, a ostali su se samo cerekali i nazdravljali vjerovatno u ime njihovog druga koji sada u autu tuca moju žensku. Najednom su pozvali konobara, platili i krenuli su napolje. I ja sam na brzinu platio račun i izašao za njima. Video sam da su pošli prema automobilu na kraju parkinga pored parking kućice. Polako sam prilazio i video da su platili čuvaru da im ostavi kućicu na neko vreme. Ostali su se okupili oko kućice i gledali kroz staklo, a ja sam se sakrio iza jednog automobila. Mogao sam samo da čujem cerekanje i smijeh. Nisam mogao baš da vidim šta se dešava, ali sam po njihovoj reakciji mogao pretpostaviti. Povremeno bih uspeo da čujem i njihove uzdahe i jauke. Ona je cvilila dok ju je ovaj neprekidno tucao iživljavajući se maksimalno i nemilosrdno. Nešto kasnije sam ih čuo kako pričaju i uspeo sam da vidim mrcinu kako zadovoljan izlazi iz kućice. – Hajde, šta čekaš?! – obratio se onome pjegavom. Shvatio da je to bilo dogovoreno i da će potrajati. Ona se vjerovatno nije tome nadala.