Razbijanje monotonije

Bila je već ponoć. Njih dvoje su izašli napolje, a ostali su se samo cerekali i nazdravljali vjerovatno u ime njihovog druga koji sada u autu tuca moju žensku. Najednom su pozvali konobara, platili i krenuli su napolje. I ja sam na brzinu platio račun i izašao za njima. Video sam da su pošli prema automobilu na kraju parkinga pored parking kućice. Polako sam prilazio i video da su platili čuvaru da im ostavi kućicu na neko vreme. Ostali su se okupili oko kućice i gledali kroz staklo, a ja sam se sakrio iza jednog automobila. Mogao sam samo da čujem cerekanje i smijeh. Nisam mogao baš da vidim šta se dešava, ali sam po njihovoj reakciji mogao pretpostaviti. Povremeno bih uspeo da čujem i njihove uzdahe i jauke. Ona je cvilila dok ju je ovaj neprekidno tucao iživljavajući se maksimalno i nemilosrdno. Nešto kasnije sam ih čuo kako pričaju i uspeo sam da vidim mrcinu kako zadovoljan izlazi iz kućice. – Hajde, šta čekaš?! – obratio se onome pjegavom. Shvatio da je to bilo dogovoreno i da će potrajati. Ona se vjerovatno nije tome nadala.

Prijatelj u gostima

Znaš koliko sam mislila na tebe, kaže Mačkica, i koliko mi je falio ovaj tvoj gospodin. Opkorači ga, Marko se malo spusti. Ušao joj je čitav. Jeca uzima moj u ruku. Gledamo ih dok se jebu tu pred nama. Vrata i prozori su zatvoreni, klima uređaj zuji. Mačkica uzdiše. Ustaje i Jeca, sjeda na mog vršnjaka okrenuta prema njima. Pička joj je vruća i vlažna. Od nedavno ima spiralu, slobodno svršavam u nju. Pridržavam je za bokove. Gledam njena leđa, bijela, nježna. Posle nekog vremena Mačkica ubrzava, skoro da vrišti. Nas dvoje ustajemo, Jeca se sagne, oslanja se rukicama na Markova koljena, ulazim odpozadi. Držim je za guzu i silovito ubadam.

Tagovi:

Lutka za bezumni užitak

Lutka me svojim mekim prstićima obuhvatila oko kurca i počela ga natezati sve jače, potpomognuta Sonjinim pokretima. Tada mi je Sonja, jedan od lutkinih prstića gurnula u otvor na glaviću i to je bio kraj! Katastrofa! Potres!…. Vidjevši da ću svršiti, Sonja je rekla: – Vidiš kako te male ruke čuda rade; ali prva nagrada ide meni, jer ja sam ipak starija i ja imam prednost. Strpala je kurac u usta još uvijek držeći ga malim ručicama, i pohlepno se nagutala toplog šlaga. Nekoliko trenutaka bio sam u out-u, ali moj je mali zvao na drugu rundu. Ah, što se tu može. Ovu priliku treba iskoristiti. …

Tagovi:

Teta Ljubica iz busa

Vratili smo se u normalne pozicije jer je uskoro trebala biti granica sa Bosnom. Presli smo granicu i autobus je stao na neko odmaraliste i vozac je rekao 30 minuta pauza za veceru, svi su krenuli izlaziti, a nama je prolazilo isto kroz glavu da ostanemo sami u busu, ali neki par iza je jos ostao pa smo i mi izasli, ona je rekla ajde zamnom i brzo je krenula, ja sam isao opcinjen dok je ona ispred mene mesala svojom povecom guzom. Prosla je iza objekta gde su ovi otisli na veceru i usli smo u

Tagovi:

Strina Hadisa

Prisao sam do kreveta i pitao jel ok, stavio sam joj ruku na celo kao da vidim ima li temperturu ona je samo gledala u mene odlucio sam ici na sve ili nista. Sjeo sam na krevet i poljubio je, nije nista reagovala, nije davala nikakve znakove otpora kada mi je zabila jezik u usta znao sam da ce biti moja. Poceo sam je ljubiti kao nikog do sad, gurao sam joj jezik do krajnika. Rukom sam joj poceo maziti ogromne sise. Na sebi je imala kosulju i dugu suknju. Kosulju sam poderao ispod koje je bio bijeli grudnjak ja sam sav drhtao skinuo sam joj grudnjak i ugledao najljepse sise ikad u zivotu, s malo vecim bradavicama.. poceo sam da ih lizem kao dijete. sisao sam je kao lud ona je samo stenjala. Skinuo sam joj suknju ispod koje nije imala nista. Odmah sam je poceo lizati, picka joj je bila obrijana.

Kao kraljica

Nasadila sam se na debeli kurac od plavog i uz duboki uzdah ga primila u sebe. Isprčila sam guzu crnom i rekla mu neka mi ga nabije. Nije bilo problema jer sam već par puta bila jebana u guzu. Njegov tanki kurac kliznuo je bez problema. ”Aahhhhhhh” uzdahnula sam. Sada sam ih imala obojicu u sebi. Bio je to nevjerovatan slučaj. Nikada u životu nisam iskusila ništa slično. Bilo je predivno. Uhvatili smo ritam i počeli se tucati. Imala sam osjećaj da se njih dvojica sudaraju. “Aaahhhh. Uuuu..Uuuhhh. Jaaoooojjj. Mmmm.. Predivno” stenjala sam. Oči su mi se zamaglile a svršila sam ni sama ne znam koliko puta prije njih. Najprije je svršio crni i ispunio moju guzu spermom. Zatim i plavi. On je svršio po mojim sisama.

Višestruko punjenje

Skinuo sam joj hlače i poceo ljubiti noge. Dosao sam do mace. Jos su samo gacice ostale. Ljubio sam je preko gacica. Tako sam zarko zelio zariti svoj jezik u njenu pickicu. Skinuo sam joj na brzinu gacice i stavio svoj jezik na macu. Tako je bila vrela… tako socna i sad me prodju trnci kad se sjetim tog ukusa. Lizao sam je a ona se uvijala pod naletima moga jezika. Stenjala je i gurala moju glavu prema picki. Uzivao sam gledati kako stenje. Lizao sam i ljubio tu vrelu pičkicu… mmm njene sokove. Bližila se vrhuncu. Nastavio sam je lizati. Svršila je i samo rekla želim te u sebi..jebi me. To me još više napalilo. Digao sam se sa kreveta i rekao da mi ga počne pušiti. Čim ga je stavila u usta odma se ukrutio. Pušila ga je tako dobro..prelazila jezikom po glaviću..uvlačila ga u usta..duboko. Kurac je bio spreman da uđe u njenu mokru i vrelu mačkicu. Rekao sam joj da legne na krevet. Došao sam na nju. Digao sam joj noge na svoja ramena. Kurcem sam joj prelazio preko mace…gore..pa dole.

Tagovi:

Iznenadni sex

Ona je legla ispod mene i uzela mi kurac pušiti dok me je njen cimer nabadao na karu. Bio sam u sedmom nebu. Svršio sam tako brzo da mi je žao bilo. Ovaj put sam napunio njena usta. Ona je gutala, i krenula me zažvaliti, tada sam vidio da nije sve progutala i osjetio sam svoju spermu u svojim ustima. Koji je to osjećaj bio. Trajao je samo tren jer ju je grubo odgurnuo cimer i strpo svoju batinu u moja usta. Morao sam da mu se odužim. Sisao sam ga i drkao kao lud, pokušavao sam cijelog da ga strpam u usta ali to nije bilo šanse.

Tagovi:

Udovica Dana

Decembar je, veoma hladan mjesec. Žena mi je otišla kod njenih u drugom gradu. Sjedim i sa komšinicom Danom pijem kafu. Donijela je i kolače. U stanu centralno grijanje, veoma je toplo. Kablovska TV, pomalo nervozno mijenja programe. Nailazi na golotinju i nespretno je prebacuje. Pričamo o djeci i ona će: “Lako je tvojoj Maci kad ima tebe. Ja sama podižem kćerke, zapostavila sam sebe. Evo znaš stalno sam u kući i sa Vama, četrdeset pet mi je godina”. Počeo sam je tješiti da treba da nađe čovjeka i da ima uslove za to.