Sanela u akciji

Pumpao sam njenu picu kao da mi je to zadnji put, a ona se namestala i vestim pokretima kukova dolazila u susret svakom mom ubodu.Pocela je da vristi, da prica kao joj se svidja, kako hoce da je jebemo objica zajedno, kako hoce da ima oba kurca istovremeno. Molila me je ako moze. Rekao sam moze da i ja hocu tako nesto i pumpao sam jos jace i tada se DESILO.

Tagovi:

U klubu sa Kolumbijkom

Zelio sam da osjeti šta je čeka. Kao da je jedva dočekala, smjestila se u moje krilo i njihala u ritmu muzike koja je prigušeno dopirala do nas, mazeci tako moj kurac sad već potpuno lud i spreman da se nabije u tu vrelinu. Lagano je skliznula sa mene, i pogledom zamagljenim od strasti i želje gledam je kako se spusta na koljena. Znalački je otkopcala farmerice, jezikom kliznula po mom kurcu onako preko bokserica. Ah, kako dobar osjecaj, ali ja sam zelio više, zelio sam nabiti joj ga u usta. Kao da je procitala moje misli, izvukla ga

Tagovi:

Šta mi je radio čika Zoran 2

Trpala sam kurac u usta koliko sam god mogla. Ljubila sam ga i kao neka lujka pričala sam kurcu kako se zovem Tijana i da želim da me razvali. Njegova muda su bila spremna za exploziju ali sam videla da se suzdržava pa sam pocela jos neznije da ga pušim i da neizmenično stavljam u usta. Malo kurac malo jaja i više nije mogao da izdrži ,podigao mi je glavu i krenuo da mi svršava po usnama i bradi.

Tagovi:

Duboko u prašumi

Ljubio ju je kao nikad prije, jer tek je sad po prvi put dodirnuo njene usne. U djevojčinom srcu lupali su bubnjevi i sa svakim njegovim dodirom elektricitet joj se širio tijelom. U transu je osjetila kako je spušta na krevet i otkopčava svoju vojničku uniformu, a potom i kaiš. Ne bi se baš moglo reći da Eva nije potajno maštala o tome, ali nije ni slutila da će zaista izgubiti nevinost sa drugom iz vojske, i to još u podzemnom bunkeru…

Tagovi:

Velike sise

Prošlog ljeta jednog subotnjeg jutra moja žena Ivana prvi put je počela govoriti o povećavanju sise. Oduvijek je imala kompleks sisa što ja nikako nisam mogao shvatiti. Dobro, ne mogu reći da nisu bile male ali ja sam se i onako prvenstveno palio na njeno savršeno dupe. Nije pomoglo ni to što ju je Marija, […]

Kozmetičarka (crossdress)

Skinula je haljinu i zatekla se u sličnom izdanju kao i ja, ali na jednom mjestu sam imao malo više od nje. Kurac mi se digao do maksimuma. Sjeo sam u fotelju, povukao je za sobom i nabio joj glavu u svoje međunožje. Pušila ga je znalački. Zatim sam je nabio na kurac i odnio na njemu do radnog stola nabijajući je jako, silovito, kao da sam želio da joj se osvetim za ovu igru.

Mirsad i moja mama Renata

Moj drugar Mirsad je uživao zabačene glave unazad i zatvorenih očiju dok je moja zlatokosa mamica pušila kurčinu. A ko i nebi uživao. Mene je taj prizor strašno popalio i odmah sam izvadio kurac i počeo da ga drkam gledajući moju mamu sa ustima punim kurca od mog najboljeg druga. Pušila mu je ko prava profesionalka. Iskreno da kažem Mirsad je imao prelijep kurac. Bio je obrezan sa prelijepim glavićem i nekoliko čvrstih žila po njemu. Nije bio mnogo debeo ali je bio dug. Kurac mu je bio debljine banane. Ali je bio stvarno prelijep. Moja mu je mamica elegantno i kvalitetno pušila tu medenu kurčinu.

Stivova prica

Pio je polako pivo i polako opisivao sve sta se desavalo zadnje dve godine. U pocetku bojala se sama spavati, nastavio je da govori. Presao sam u njenu sobu, legao u vrecu na pod. Steve, pozvala ga je kraj sebe, bilo ju je strah.Legao sam kraj nje, skupila se uz mene. Tu noc se nista nije desilo.

Moja kvarna zenica

Evo ti droljo Nikola je vrisnuo, a onda joj nabio u guzu, na sta je vrisnula tako glasno, da sam pomislio da ce je cuti i na plazi koja je bila dosta udaljena. Ne ispustajuci Jankov kurac iz usta, Andjela je uzivala kao nikada do tad. Shvatio sam da joj treba velika debela kurcina, iako moja nije bila mala, i osjetih da sperma polako izlazi iz mog pomahnitalog kurca…
Nikola je napravio par brzih uboda, i po ponasanju njegovog tijela, shvatio sam da puni spermom guzicu moje zene.

Gazdarica starija

Uzimao sam njen ves i drkao na to kao lud. Vracao kako je i bilo i molio Boga da ne sazna. Jer ko zna sta bi bilo. Trudio sam se da zamislim kako li joj to stoji, kakva li joj je pička, kako li se jebe moja gazdarica. Polako sam ludio i sta god da radim pred ocima mi njeni halteri i tange. Mastao sam o tome kako bi je karao. Sta bi joj sve radio. Ali bojao sam se predloziti. Mnogo puta sam naginjao na temu jabacine, ali ona nista.