Prva prava jebačina 2

97Nakon noći s Dejanom sve se promijenilo. Naš seks u januarskoj noći je ostao tajna koju smo čini mi se s jednakom upornošću krili i ona i ja. Ona u strahu od gorile s kojim se viđala, a ja u strahu od njega i od djevojke s kojom sam tada izlazio. Ipak, varnice su uvijek postojale pri svakom susretu.
Mogao sam da ih vidim i u totalnom mraku, no držali smo se i dalje strancima a i gužva studentskog doma nije ostavljala prostora za neki slučajni i skroviti susret. Seks s djevojkom s kojom sam izlazio postao mi je dosadan, nametnut i sve češće sam ga izbjegavao. Onda je došao kao neminovnost i raskid, i konačno sam se osjećao nesputano.

Rasterećen sve češće sam bacao poglede na druge žene i pokušavao da im se približim ali na žalost nekako me nije htjelo. Onda kad sam se najmanje nadao pojebao sam jedinu ženu u domu na koju nijesam obraćao pažnju. Smiješno, a istinito. Bio je već april. Tih dana sam drkao, spremao ispite i išao na predavanja. A onda jednog jutra sam se uspavao posle naporne noći ispunjene čitanjem i preslišavanjem.
Probudila me Zora, čistačica pedesetih godina, koščata, olovno plavih očiju i naboranog lica, mirišući na mentol žvaku. Ali kako me je probudila? Našla me je skoro golog s nabudženom karom koja samo što nije izvirila iz gaća. Mahinalno sam posegnuo za plahtom iako sam znao da je prije nego me prodrmala imala vremena da ga dobro odmjeri. Ne boj se mali gledala sam ja i većih!- rekla je kroz smijeh i namignula.
A gdje to?- upitah tek nešto da kažem, mada sam znao da je baš nju pratilo ogovaranje da voli kurac i da voli da se pohvata s momcima iz doma. Još si ti zelen, reče kroz smijeh i uputi se ka korpi za smeće u uglu sobe.

Usput dok ju je praznila zavrcala je dupetom, a potom lagano se okrećući k meni obliznula usne i nastavila: Dobar kurac je kapital! Vrijedi više od svake diplome… Provocirala me je vidio sam, i godila mi je ta njena igra. Upitam je: A koliko vrijedi ovaj moj? Sad pune bešike ni cigar duvana. Kad isprazniš bešiku tek će da se zna.
Jasno mi je stavila do znanja da ne pokušavam ništa a nisam mogao da otrpim. Ustao sam, navukao farmerke i zakopčao šlic, a onda joj odlazeći prema kupatilu dobacio preko ramena.
Briši prije nego što se vratim jer ćeš bit jebana… Naravno da nije otišla. Zatekao sam je skinutog radnog mantila, raspuštene kose iz kike koju je nosila dok bi čistila… U trenu sam dok su nam se pogledi susretali znao da ćemo se pojebati.

Zaključao sam bravu za sobom, prišao i stavio ključ od sobe u gaće. Iznenadila me je kojom brzinom mi je svukla farmerice i kako ga je halapljivo strpala u usta. A pušila ga je nekako s žarom, kao da joj je prvi put, nespretno zubima povredjujući obod glavića i s vremena na vrijeme zagrizla bi ga cijelog gotovo do bola. Osjećao sam da ću svršiti, ipak sam predugo bio bez žene, ali ona je to već i sama osjetila i u trenu ga izvadila.
Dohvatio sam je za ramena, izdigao joj dupe na kasetu, a zatim joj zadigao suknju. Gotovo da sam osjećao bol dok nijesam uletio među njene noge. Zapahnuo me miris zrele i vrele pičke i od tog trenutka za mene nije postojalo ništa drugo. Strpao sam joj ga i ne zastajući počeo da je tucam dok smo se svo vrijeme gledali oči u oči. Isprva blago, pa sve jače crvenilo udaralo joj je u glavu, ali začudo bila je veoma tiha, i tek je po faci moglo da joj se vidi da se bliži orgazmičkom grču. To me je palilo još više i nabijao sam ga kao nikad do tad.
Kad sam osjetio da svršavam pokušao sam da ga izvadim ali Zora me je s iskustvom prave kurolomke navukla nogama još bliže sebi i meni je samo preostalo da je napunim spermom koja je nadolazila u kratkim i brzim mlazevima.

Desetak minuta kasnije iskrali smo se kao lopovi iz sobe, a već sjutradan ponovili isto. Dolazila je svako jutro, obično kad već svi pođu na predavanja, tiho, šireći svježi miris mentola, voljeli bi se bezglasno i odlazila bi noseći moju spermu u sebi kao kakav trofej, u inat mužu pijanici i ženskarošu, kako je sama kazivala. No, ta erotska veza za koju sam mislio da je tajna koliko i prolazna bila je uzrok niza kasnijih dešavanja koja su potpuno promijenila moj život.A otkrila je prva Dejana, potrudivši se da to sazna i ostatak studentskog doma.
No, to je neka druga priča…