Sa mužem na moru

On se nasmija i reče da neće rano doći a ljubavi ti se čuvaj jer onaj bi te jebao i preda mnom a kamo li samu. Muž je otišao a ja ponovo tuširanje, malo sređivanja ,naravno tangice i neka ljetna potkošulja i na naslonjaču na tarasu sa zadignutim nogama na ogradu gledam u nebo, gledam zvijezde i opušteno odmaram. Gazde tad nije bilo ali brzo sam osjeila iza leđa gtovo nečujan korak i blage riječ, dobro veče gospođo. Naravno odgovaram, a on se saginje i poljubi me u vrat, pita da li je slobodno. Naravno, sjedi, kažem mu.

Tagovi:

Kako sam prevarila momka u wc-u diskoteke

Zvao se Jasmin imao je dvadeset i tri godine i u Tivtu je radio kao liftboj u jednom od hotela. Uz razgovor koji smo zbog buke vodili na uho, sve više sam osećala njegov dah i to me je činilo nervoznm ali i sve više dražljivom. U jednom trenutku stavio se svoje ruke oko moga struka i počeo nešto nalik na ples, uzvratila sam mu mrdanjem kukova i uvijanjem. Stavila sam ruke na njegova ramena i tako smo plesali gledajući se u oči. Jasmin je imao lijepe plave oči u kojima su se meni u tom trenutku, tako pijanoj, oslikavali svi okeani svijeta. Poljubila sam se sa Jasminom hvatajuću ga za zadnjicu. Ni sama nijesam znala šta me je snašlo i zašto sam se baš toliko slobodno ponašala, i do tada sam znala da preverim momka, tipa jednom sam liku iz komšiluka pušila kurac na parkingu ispred naše zgrade, jednom sam to radila na plaži ali nikada do tada mi se nije desilo da tako napadnem nekog momka. Jasmin na moje hvatanje za njegovu guzu je uzvratio istom mjerom.

Neverna u mislima

Odjednom su me preplavili osjecaji kao da ulaze dva penisa u mene. Pocela sam da svršavam i da uzdišem. Od uzdaha postali su vrisci, i moj muž je svršavao. Stavljao mi je dva prsta u mackicu a ja sam uzdizala noge da oni dublje upru

Tagovi:

Nezaboravno ljetovanje

Bio sam iznenadjen koliko je sperme bilo u njoj jer nisam mogao da vjerujem da neko moze toliko obilno da svrsi. Pocela je da se trese pod naletima orgazma i tada slijedi novo iznenadjenje. Otvorise se vrata toaleta odakle izadjose dvojica nabildovanih momaka. Bili su visoki oko 190 cm oko 28 godina i odmah sam shvatio odakle u Svjetlani toliko sperme. Njihove kurcine bile su ogromne bili su napaljeni i spremni da opet napune Svjetlanu. Zena ti je zeljna kurca evo vec tri dana je jebemo svako vece a ona oce jos. Jedan od njih mi istrze Svjetlanu, uze je u narucje i onako stojeci nabi je na ogromnu kurcinu. Svjetlana je samo vrisnula i pocela da poskakuje na njegovoj batini. Pocela je da vice u transu jebi me jace dodji i ti Alene nabij mi ga u dupe.

Tattoo

Moje noge su se same nekako sirile i omogucile mu da pridje mackici i jezikom sara preko nje. Njegov nemirni jezik je golicao usne moje mace, klitic, pa rupicu, pa bi ljubio unutrasnji dio butine, pa bi se opet vratio i sisao usmine do mog potpunog ludila. Noge su mi vec potpuno rasirene i njegova glava izmedju njih. Poceo je gurati prst u macu…jedan, pa je dodao drugi i prodirao sve dublje. Palcem je masirao klitic, a jezikom sarao od njega do pupka i nazad. Savijala sam se kao zmija, jer sam sve manje mogla da izdrzim njegove dodire.

Tagovi:

Rasturanje za ugovor

Poče da liže i bali po mojim sisama kao sumanut. Jedna gorila mu dade neki znak i on diže glavu. Kada nam priđoše moj muž i ona žena, on izvadi ruku i samo im se nasmija. Moj muž je već bio solidno pijan. Ništa nije primijetio.
– Baš sam dobro dohvatio. Idem malo napolje da zapalim jednu – reče muž i ustade. Ovaj, kao da je jedva dočekao, pogleda onu svoju i ona ustade za mojim mužem i izađoše. Jedan od gorila im otvori vrata, a kada oni izađoše, ponovo ih zaključa i vrati se za onaj sto do nas.

Elitna sponzoruša

Jedna cura, mislim da se zove Marijana, e ta se baš bila napalila! Dok su nas ti momci obradjivali jezicima i nabijali nam prste svuda, Marijana je pravila show sa njihovim penisima. Drkala je i duvala, a kako joj je to zbilja dobro išlo – za 3 ili 4 minuta ona je natjerala njih polovinu da svrši! A onda su ovih drugih petoro počeli da jebu. Meni je zapao neki Bik, kretenčina koju sam par puta srela. Imao je merak da me razvali. Dahtao mi je za vrat, čupao za kosu, razvlačio guze i nabijao, nabijao, nabijao. Nisam se bas napalila, znate. Nisam pristalica droge, rijetko kad uzmem kokain. Ali, nakon njega i malo alkohola, dešavalo mi se da imam po 5 – 6 orgazama za par sati. No, te noći mi je bilo svejedno.

Sevdah za moju kitu

Diskretno nasminkana, srednje visine, pune usne, tijesna majica na njoj, brus se ocrtava, a moj pogled prikovan za njene sise. Jaka trojka. Guza obla i podignuta, a noge prave i duge. Ispod minića samo se uvrću. Ja joj prilazim u bermudama, crvena majica na meni i potpuno bosih stopala. Prisao sam joj bez ikakvog pozdrava, gledajuci je pravo u oci…Dok sam se ogledao u njenim očima boje neba, zastala je sva u cudu i bojažljivo upitala:” Šta ćes da uradiš? Ja bez pogovora prilazim i ljubim je pravo u usta, stezem je oko struka, hvatam je za ruku i krećem. Kuda? Ne znam ni sam…Samo sam isao, drzeci je za ruku i grleći je, ljubio po licu. Moj prijetelj je za mnom isao i nista nije govorio.

Tagovi: