Rasturanje za ugovor

Poče da liže i bali po mojim sisama kao sumanut. Jedna gorila mu dade neki znak i on diže glavu. Kada nam priđoše moj muž i ona žena, on izvadi ruku i samo im se nasmija. Moj muž je već bio solidno pijan. Ništa nije primijetio.
– Baš sam dobro dohvatio. Idem malo napolje da zapalim jednu – reče muž i ustade. Ovaj, kao da je jedva dočekao, pogleda onu svoju i ona ustade za mojim mužem i izađoše. Jedan od gorila im otvori vrata, a kada oni izađoše, ponovo ih zaključa i vrati se za onaj sto do nas.

Kako sam te do’vatio na plaži

Samo je u trenutak stisla šaku i povukla ruku. Stavila je na svoju golu butinu. Haljinica se podigla, reklo bi se previše, da nije napadno i da se malo sagnem verovatno bih joj vidio gaćice. Svojim dlanom poklapam njen na butini i polako ga stisnem. Razdvaja prste tako da moji propadaju i sad dodiruju njenu golu kožu butine. Stisnem je lagano i čujem samo doboko „uhhhhh”. Pogledali smo se, nasmijala se svojim zamamnim osmjehom. Pokazao sam joj skretanje i sišli smo do mora.

Tagovi:

Dvoje na moru

Ona mu je namignula i uputila se u šumarak koji je odvajao plažu od stjenovitog dijela i puta. On je krenuo za njom. Bio je iza nje, a njeno veliko dupe se njihalo dok je ona onako samo sa usjeklim gaćicama i u japankama koračala ka šumarku i toaletu koji se nalazi tu. On je išao za njom, sada već leđima okrenutim moru i plaži, počeo je da povlači nabrekli kurac, ah kakvo olakšanje nakon toliko uzdržavanja. Ona se okrenula ka njemu prije nego što je ušla u toalet, sa sisama koje su titrale i dozivale ga, sa svojim dupetom koje je slatko pritom naguzila ka njemu. On se držao preko šorca za svoj kurac, i drmusao ga put nje kao da govori ovim ću ja tebe.

Utjeha

I ja njoj raskopcah pantalone, napipah tangice, svukoh ih nanize I zavukoh prste do klita. Potom joj jos vise skinuh pantalone I oslobodih guzu. Glavu joj spustih dolje a moj nabrekli glavic priblizih joj usnama pickice I poceh da je mazim po klitu. Izmigolji se odjedanput I okrenu licem ka meni. Gledali smo se poluzatvorenih ociju, bez gacica I pantalona.

Tagovi:

Udovica Marina 2

Privukoh Marinu do mene dok sam i dalje trpao Zoricu otpozadi. Zoricino vristanje i stenanje predje u jedan vrisak svrsavanje. Zatresla se I pade ispred mene pod naletima orgazma. Izvukoh kurac iz Zorice pa opet poceh da jebem Marinu. Sada sam seo na kauc, a ona je dosla i navukla se. Vec se bila maksimalno opustila.. Dok se nabijala na moju batinu, gnjecio sam joj sise i lizao bradavice. Nabijala se tako dobro.

Full house

Moja maca je bridjela zeljna Vukove kurcine, a ova nemoc da mu pridjem, da ga otmem od male fufe i uzmem ga samo za sebe me je jos vise izludjivala i pomjerala mi pamet. Naslonila sam se na vrata i najlaganije pomjerala gore dolje, mijesala guzom, kao da je Vuk iza mene. Pri svakom Vukovom udaru u mackicu male namiguse, ja sam trgala po jedno dugme sa svoje kosulje. Ubrzo sam stajala skroz raskopcane kosulje iza koje je cvrsto stajao crni brus. I njegove bretele sam pocela da vrtim oko prsta, a kada bi me zabolio zbog prestanka dotoka krvi, sarala sam po vratu i grudima. Samu sebe sam milovala, stezala grudi, prelazila preko stomaka, spustala se nize…

Iskustvo

Soba 401 kucam na vrata, otvara Saska u nekom bijelom minicu i zove me da udjem dok se njena sestra spremi. Sjednem na krevet i spazim gacice pored sebe, uzmem ih i upitam Sasku kroz osmjeh da li je nesto zaboravila… a ona se samo nasmjesi i rece kako jo to nije potrebno i kako cu je ja cuvati. Od same te pomisli ukrutio mi se a ona je sjela na neki stol i blago rasirila noge. Uzeo sam gacice koje su bile prljave i na kojima su postojali tragovi sokova i pomirisao ih. -I jesam li ukusna? To moj muz propusta ali drugi ne propustaju- i seretski se nasmijala.
-Pa moracu to da provjerim. U tom trenutku sam cuo kako u kupatilu njena sestra susi kosu…to mi je bilo dovoljno. Ustao sam i prisao joj, uhvatio je za noge i privukao a onda poceo da joj milujem picku. -Sta je kuronja, toliko ti je trebalo da me napadnes? Samo sam cutao i spustio se dolje. Imao sam sta da vidim, ogromna dlakava picka i ono sto me izludjelo je njen veliki klitoris.