Dolazak u Ameriku

Ne tako davno, Amerika je u mojim snovima bila obecana zemlja. Zemlja slobode, prosperiteta u svakom smislu, zemlja u kojoj bi covjek mogao dostojanstveno zivjeti od svog rada. Moj prvi susret sa Amerikom nije srusio te snove, ali me je natjerao da njima ponovo razmislim u svom polumracnom suterenskom stanu u njujorskom predgradju. I razmisljao sam, osluskujuci po svu noc gradsku vrevu, policijske sirene i psovke ulicnih bandita. Bio sam potisten, jer promjena bila nagla i ne bas obecavajuca.

Dobio sam posao kucnog majstora i neuslovan stan koji nisam morao placati. Za par godina, ako prije toga ne poludim u ovom podrumu i prezivim rijetke izlaske van, mozda cu moci priustiti sebi bolje mjesto. Nisam se osjecao dobro cak ni dok sam u tom polumracnom stanu, guzio gazdaricu Beti, vremesnu, ali dobro ocuvanu crnku bujnih oblina.
Vec drugog dana mog boravka u toj zgradi, dosla je u moj stan sa najneobicnijim izgovorom koji sam ikad cuo. Ucinilo joj se da je napipala nekakvo zadebljanje na desnoj dojci i trazila je od mene da to provjerim. Zbunjen i postidjen povinovao sam se njenoj volji. Dok je sjedila na mom kaucu sa rastvorenim mantilom, pipao sam joj prvo jednu, a potom i drugu dojku, osjecajuci kako mi se kurac nezaustavljivo kruti u hlacama. Nisam napipao nikakvo zadebljanje, niti sam ispustao iz ruku mocne gazdaricine sise. Provjeravao sam i dalje, gnjececi ih i mijeseci sakama, dok su se njene bradavice krutile. Onda je ona bez i jedne rijeci raskopcala slic na mojim hlacama i izvukla iz gaca nabreklu kurcinu. U sljedecem trenu ga je progutala i nije ga pustala cak ni onda kad sam se u grcevitim trzajima praznio duboko u njeno grlo.
Jebao sam je nekih dvadesetak dana. Obicno bi dolazila u moj stan cim bi joj muz, pedesetogodisnji Dzon, otisao na posao. Od jutra do mraka radio je kao barmen u obliznjem kafeu. Beti je to vrijeme uglavnom provodila u mom stanu, crpeci iz mene i zadnje atome snage. Vjerovatno bih, da nije bilo nje, tih prvih mjeseci u toj kosnici zvanoj Njujork pao u depresiju i zbog toga sam joj bio neizmjerno zahvalan. Izmedju dvije jebacine, Beti bi nam sipala viski, ili pravila epsreso. Dok bih ja po stubistu i stanovima mijenjao sijalice ili popravljao sitnije kvarove na instalacijama, ona bi se gola izlezavala na mom krevetu cekajuci da se vratim. Tad bismo se ponovo jebali i tako gotovo po cijeli dan. U pocetku smo malo razgovarali, tim prije sto je moj engleski bio prilicno los, no ona je vremenom preuzela ulogu moje uciteljice.

Bilo mi je neugodno kada bih sreo Dzona. Pozdravio bih ga izbjegavajuci da ga pogledam u oci. Bio je matori dobricak i kako sam poslije saznao, znao je da ga zena vara. Izgleda je jos od ranije bio naviknut na to. “On ti ne pravi probleme zbog toga?”, pitao sam je. Lezeci na mom krevetu Beti se nasmija. “Da mi pravi probleme? Dzon? Ne budi smijesan. Hajde dodji ovamo”. pozvala me. Prisao sam joj. Zaista je bila nezasita kucka. Tog dana jebao sam je vec tri puta. Vec se smracilo i blizilo se vrijeme Dzonovog povratka kuci, ali ona je htjela jos. Okrenuo sam je. Poslusno se naguzila, oslanjajuci se na sva cetiri uda, dok sam stajao iza nje. Nabreklu kurcinu pritisnuo sam na njeno dupe. Trgnula se. “Hej, to je moja guza!”, viknula je. “Nisi ga nikad imala u dupetu?”, pitao sam. “Ne, i ne zelim”, rekla je. “Sigurna si”, rekoh, mazeci joj nabreklim glavicem vreli i navlazeni cmar. Istovremeno sam joj prstima mazio klitoris i napaljenu pickicu. Pocela je da stenje i da se uvija, dok sam pojacavao pritisak na njenu rupicu izmedju guzova. “Nemoj me u guzu, budalo…” “Samo ću malo”, prosaputao sam. “Malo jel, bezobraznice…”, stenjala je. Tad sam joj ga uvalio. Vrisnula je, i grcevito ga stisnula svojim dupetom. Stisak je bio nevjerovatan, pa sam gotovo poludio. “Izvadi ga, jebem ti”, povika. Cvrsto sam je drzao za guzove dok se pokusavala smaknuti s kurca i zabijao ga dublje. “Aaaah boli me… izvadi ga!” “Tise…” “Neemojjj uhhh…” Uvalio sam joj ga do jaja, a onda stao. Potrajalo je. Beti se preznojila. Dahtala je kao kucka ispod mene. Kurcina je u njenom dupetu pulsirala, trzala se, a ona ga je reflkeskno stezala cmarom. Nisam prestajao da joj mazim klitoris i pickicu. Onda sam poceo da je ubadam. “Jooooj… aaahhh…” Jekom je pratila svaki moj ubod. Dugo sam je guzio, pustajuci je da navikava guzu na kurac. Onda mi se ucinilo da joj se pocinje dopadati. Ohrabrila se i pocela je micati guzu k meni. “Jel ti dobro, kucko?” Jecala je ne odgovarajuci, ali sam osjetio da se blizi vrhuncu. Ubrzao sam. Poceo sam je udarati jace. “Aaaahh polaakoooo!!!” Vrisnula je nekoliko puta prije nego sam se istresao u njenu mocnu guzu, a onda je svrsila.
Ostavio sam je da lezi na krevetu i otisao u kupatilo da se operem. Kad sam se vratio, bila je odjevena. Stala je ispred mene i spucala mi samarcinu. “Da se vise nikad nisi usudio da me jebes u guzu! Jesi cuo! Razvalio si me jebem ti!” Nasmijao sam se. Ona pokusa da mi zvizne jos jednu samarcinu, ali ja uhvatih za ruku i privukoh sebi. Pocela se batrgati. Pusti me! Pusti me smece bosansko! Pusti meee!!!” U sljedecem trenu poklopih usnama njene i zabih joj jezicinu duboko unutra. Ona me zagrize gotovo do krvi. Mrmljajuci uhvatio sam je za guzove, podigao, a ona spremno rasiri noge hvatajuci moju ponovo nabreklu kurcinu i upravljajuci ga pravo na svoju napaljenu picku. Nabio sam je jako, a onda stao gazdaricom udarati o zidove suterenskog stana. Viseci tako u zraku, mlatarala je nogama, obavijala ih oko mene nabodena na kurcinu, i svrsavala dok sam se ponovo praznio u nju. Sutra, ulazeci u moj stan, samo je rekla: “Ubicu te ako me probas opet jebati u guzu! Ovoga puta samo sam joj ga nabio unutra i cekao da se sama pocne vrpoljiti. Stenjala je, jecala, dahtala kao kucka ispod mene dok su mi prsti bili zakopani u njenu picku i dok se kurcina trzala u njenom dupetu. Pustio sam je da sve sama odradi, da se nabija na njega kako joj volja. Onda sam je dokrajcio sam nekoliko zestokih uboda.

Vremenom se njena guza solidno razradila, i ona nije krila da ga sve cesce zeli bas u dupe. Posebno ju je izludjivalo kad bih, guzeci je, mijenjao rupice ubadajuci ga cas u njeno dupe cas i pickicu. Uskoro je otkrila da, ako sama vodi igru, u tome moze uzivati jos i vise, i zato me je cesto jahala, nabijajuci se na kurcinu, odredjujuci sama pri tome tempo. “Zna li ti muz da te jebem u dupe”, pitao sam je zabijajuci joj ga duboko u cmar, sve do jaja. To ju je izludjivalo. “Uhhh jebem ti, poludio bi da znaa uhhhh…” Jecala je koprcajuci se ispod mene, dok sam je ubadao. “Poludio bi jel… da vidi kako ti rasturam guzu kurcinom… jel kucko” “Aahh jebem ti.. jebi me jaaacee… aaahhhh!!! Guzii meeee!!!” Svrsavala je.