Sa parom u nova iskusenja – drugi dio

Kleknuo je izmedju njenih nogu i lizao joj je pičkicu drkajuci svoj kurac istovremeno. Osjetivsi njegov jezik ona je jos strasnije počela da puši moj kurac. Uzivao sam u prizoru suzdravajuci se da ne svrsim. Osjetivsi da sam blizu, izvadila ga je iz usta i predlozila da predjemo u sobu.
Za tren smo se svo troje nasli u spavacoj sobi. Rekla je da legnem, sto sam i uradio. Opkoracila me je ali tako da mi je okrenula ledja i lagano centrirala svoju pičku na vrh mog kurca. Cim sam to vidio uhvatio sam je za kukove i navukao na kurac. Nisam mogao vise izdrzati. Jauknula je ali joj je prijalo. Rukama se oslonila na moja prsa i pocela je da sve jace nabija svoju pičku. Dok smo se nas dvoje jebavali njen muz je ponovo dosao do njenog medjunozja i poceo da joj lize klitoris. Slucajno ili ne par puta sam osjetio njegov jezik na svom kurcu dok ju je lizao. Moram priznati da mi je godilo. Nakon par minuta on se povukao na kraj kreveta i nastavio da drka. Ona se malo nagnula naprije tako da mi se njena zategnuta guzica pojavila pred ocima. Uhvatio sam je za guzove i malo razmakeo. Ukazala mi se cupava rupica njenog analnog otvora. Cim sam to ugledao jos jace sam poceo da ga nabijam dirajuci njen supak prstima. Raspomamila se i pocela da divlja na kurcu. Bilo je kao na rodeu, jedva sam je zadrzavao na sebi. U jednom momentu toliko se podigla da je skroz ustala sa kurca i samo se ponovo nabila. Medjutim ovaj put je kurac zavrsio u njenoj guzi. Nevjerovatno kako je uletio u njen cmar. Jauknula je ali ga nije vadila. Malo se umirila i lagano pocela da kruzi guzom. Sreca pa je sve bilo vlazno i kurac i guza pa nije bilo neugodno. -Kako je dobar analni sex, nisam ni znala- rekla je. Bilo joj je prvi put. Cuvsi to nisam mogao izdrzati i poceo sam da svrsavam. Punio sam je i punio vrelom spermom. Nakon mog svrsavanja sisla je sa mene i samo se prebacila na muzev kurac da ga pusi vidjevsi da ce i on brzo svrsiti. Nedugo zatim vec je imala puna usta njegove sperme. -Momci vi ste svrsili a ja tek pocela, ne moze tako, rekla je smijeseci se. Ustala je sa kreveta uzela crnu maramu i rekla-” Vrijeme je da i ja svrsim”. Prisla mi je i vezala maramu preko ociju. Nista se ne brini u sigurnim si rukama. Opet sam osjetio uzbudjenje, krv je pocela da struji a kurac da ozivljava.

Nakon sto je zavezala maramu povukla se nazad. Nedugo zatim osjetio sam jezik na svom kurcu. Prvo oko jaja a zatim sve vise ka glavicu. Ubrzo se kurac opet ukrutio i nasao u ustima. Ucinilo mi se da je malo drugacije pusenje nego na pocetku ali je bilo dobro i uzivao sam. Zelim u guzu- zacuo se njen glas, a ja sam opet osjetio da je ista poza kao maloprije. Uhvatio sam za guzove, razmakeo i osjetio njen cupavi cmar. Lagano se namjestila i ponovo navukla na kurac. Ucinila mi se da je bila uža nego maloprije ali je tako dobro bilo da sam prestao sa razmisljam. Samo sam nabijao sve jace i jace. To je potrajalo nekih par minuta. Krenuo sam da je uhvatim za kukove medjutim uzela mi je obe ruke. Strpi se, rekla je. Osjetio sam iznad glave neko desavanje. Odjednom sam osjetio kako mi sjeda na glavu i u momentu se njena picka nasla u mojim ustima. Bio sam sokiran, cekaj ako je njena pička u mojim ustima i cijoj guzici je moj kurac. Skinula mi je maramu i samo se smjesila. Vidjela je da sam u soku. “Ne ljuti se, odavno zelim da vidim ovaj prizor, nadam se da nije problem”
U momentu sam osjetio i bijes i ljutnju ali i zadovoljstvo. Sta je tu je vec sam duboko u guzici da mogu vratiti nazad. Uhvatio sam je za sise i lizao vlaznu pickicu. Muz to vidjevsi poceo je da stenje i sve jace se nabija drkajuci svoj kurac. Ona takodje uzbudjena prizorom i vidjevsi da ne protivim se poce da se trlja priblizavajuci se orgazmu. Mene je takodje opila ova scena da sam bio pred pucanjem. Ljuljali smo se svo troje u jednom ritmu i dahu blizeci se orgazmu. Nakon minut ili dva njen muz poceo je da glasno stenje i svrsava, ja takodje sa njim samo sam cekao ko ce prije. Ona vidjevsi samo se opusti i poce da trese. Svo troje smo svrsavali istovremeno. Bila je fantazija, kao da je vrijeme stalo. Drhtali smo tako malo dok se nismo svo troje prosuli po krevetu. Bio sam u cudnom raspolozenju, nisam ni slutio sta ce se desiti dozivio sam najbolji orgazam u zivotu. Covjek nikada ne zna sta ga ceka u zivotu i sta ce ga obradovati ali jedno je sigurno, jedan je zivot i treba ga zivjeti.