Dvoje na moru

cgcgCrnogorska obala Jadranskog mora. 16h popodne. Sunce je visoko, jako prži, omamljuje. Ona leži na leđima. Šeširom je pokrila lice da se zaštiti od sunca. Ispod šešira vidi se kosa kestenjaste boje. Pogledom se spuštamo preko nježnih, ženskih ali nekako čvrstih ramena, pod njima iako je ona na leđima jasno se izdižu dvije velike sise. Velike, na najmanji njen pokret vibriraju odajući njihovu mekoću koja je pak ukroćena čvrstom mladom kožom. Kako samo mame te dojke, mame muške ruke, tako pokrivene skromnom površinom nesvezanog, nabačenog preko, gornjeg dijela bikinija. Njeno tijelo je oblo, nije mršavica, ali nije debela, onako pravo žentsveno tijelo, mekano a jedro. Dvije jake butine nastavljaju se u lijepe listove i završavaju nevelikim stopalima.

On je gleda, i kroz njegove vene vec struji onaj elektricitet od same pomisli da mu te sise dopadnu šaka. Ona leži, “Tako bih zgrabio te sise, kako bih ih mijesio, uhhh”, razmišlja on. Ona se pomjeri, upravo se okrećući na stomak, pritom pridržavajući sise. Kako je samo pritisnula dojke, kako kipe kroz prostore koje njena šaka ne može da obuzme. On gleda, krv mu struji tijelom, postaje vruće, ah to sunce…Njegov pogled prati samo te dvije sise I nježnu ruku. Ovo je vidio. Prvo je podigla šešir, a onda se uspravila, držeći šakama gornji dio pritisnut na svoje velike sise. ‘Kako bih joj mijesio te sise, pridržao bih ti ih ja rado’ mislio je tada. Onda ih je prekrila jednom rukom, sise su joj bježale preko i ispod njene ruke , okrenula se na bok, pa okrećući se dalje na stomak pustila sise. Kako su samo pale ka zemlji, kako su se njihale izazovno u tom momentu, nije uspio vidjeti njene bradavice jer su sise prebrzo udarile u peškir. Opila ga je ta težina njenih dojki. Njemu je bilo sve toplije i toplije. A kad ih je spustila na peškir, kako su samo nalegle, on je zamišljao kako se tako lijepe na njegove grudi dok je ona na njegovom kurcu, I jaše ga a on liže sise, mijesi ih, a potom ih drži, drži nju za za njih I kao da tako, povlačeći ih gore dolje čitavu nju nabija na njegov čvrst kurac. Ona je uhvatila u tom trenu pogled momka, koji je ležeći na boku I gledajući je izvio svoje lijepo vajano tijelo ka njoj, I ne samo tijelo, u šorcu je nešto štrčalo, stremilo ka njoj. Ona je naravno uhvatila njegovu napaljenost koja je u vidu dignutog kurca, jurila put nje. Nasmijala se I okrenula glavu. Sada je mogao da vidi njeno dupe, poveliko. Kako se dizalo ka suncu, i mamilo ga da u mislima rukama raščereči njene guzove i oslobodi prolaz svom tvrdom kurcu u njenu uzavrelu od strasti pičku. Nosila je obične gaćice, međutim njena ruka se pomače i nabora gaćice i povuče ih da se usijeku u dupe. Kako je samo ta guza titrala prilikom tog poduhvata, kako se samo zabijelila na suncu ta ogromna obla površina. On je bio na ivici da se ustane i zgrabi je odmah, da utoli glad svog kurca u njoj, da utoli glad svojih šaka na njenim sisama i dupetu. Ona stavi naočare i okrenu glavu ka njemu, ležeći i dalje na stomaku.
Ono što nije znao je da je i u njoj kuljala želja za muškom čvrstoćom u njenoj mekoći. Od kako je vidjela da je njegov šorc nabrekao, plamen sladostrašća u njoj je bivao sve jači. Nije dugo imala nikog, a ni sa sobom se nije poigrala zadnjih dana, na pomisao o kurcu odmah je ustreptala. Zamišljala je šake koje joj silaze niz vrat do sisa, do bradavica, a za njima i usne, zamišljala je kako joj neko sisa bradavice, dok ona postaje sve vlažnija i napaljenija, dok se vrtlog poljubaca i dodira ne pretvori u jebanje, dok joj se topla pička ne ispuni u svakom uglu čvrstim, nabreklim, kurcem. I nije joj dugo trebalo da se napali onako slatko, da poželi da je neko uzme sada i tu, da bude pojebana kao što svaka žena želi. U trnutku kad se okrenula licem ka njemu, gledala je u grudi momka naspram nje, u njegove ruke, u njegov nabrekli šorc, oboje su imali iste misli. I ona je sada osjetila peckanje kroz svoje tijelo, postalo je malo više vruće. Gledajući ga tako uzela je gaćice i opet povukla, ovaj put tako da osjeti i tkaninu gaćica kako joj pritiska pičku. Nije mogla da se trlja, tu na plaži, pred svima, ali nije mogla ni da izdrži da ne dodirne nekako tako nadraženu pičku, da udovolji toj nezajažljivoj gladi. On je primijetio, sve vrijeme gledajući u njeno dupe, kako je povukla gaćice tako da joj je dupe još više iskočilo ali i kako je pritisnula njima svoju pičku. On se dohvatio za kurac u trenu napaljenosti, onako navlačeći ga malo dolje gore preko šorca, koliko je mogao a da se neko okolo ne vidi. Ona, osjeti sta se desava i odluci se da se sada okrene na bok ka njemu, vidio joj je te prelijepe, velike sise. Oh, postalo je neizdrživo. Tamniji krugovi oko velikih sočnih brdavica bili su sada izloženi suncu i pogledima. On se dohvatio kurca opet, diskretno, a ona je zaintrigirala njegovu maštu kao čisteći svoje dojke od pijeska, pritom, prelazeći spojenim prstima preko bradavica onako ovlaš, taman da ih malo nadraži i udovolji sebi. Onda je ”čistila” svoje gaćice lupkajući pri tom se po svom brežuljku. On se pridigao u sjedeći položaj. Ona je ustala, kako su joj se samo tresle sise pri njenim pokretima, ugrizao se za usnu ne bi li kako suzbio nagon koji ga tjera da tu sada skoči na nju i osjeti svo njeno tijelo pod prstima, a onda to dupe, sa gaćicama koje je progutalo…skinula je naočare i vidio je njen jebozovni pogled i prijatan lik, koji je postao još ljepši u trenu kad je otvorila blago svoja usta i prešla jezikom po njima. To je bio trenutak opijajući za njega, kao da je gledao u neko magično stvorenje. Onda okrenu svoje dupe ka njemu i ‘očisti’ i njega lupkajući ga tako da se treska, našta mu je nabrekli kurac pulsirao u šrocu.

Ona mu je namignula i uputila se u šumarak koji je odvajao plažu od stjenovitog dijela i puta. On je krenuo za njom. Bio je iza nje, a njeno veliko dupe se njihalo dok je ona onako samo sa usjeklim gaćicama i u japankama koračala ka šumarku i toaletu koji se nalazi tu. On je išao za njom, sada već leđima okrenutim moru i plaži, počeo je da povlači nabrekli kurac, ah kakvo olakšanje nakon toliko uzdržavanja. Ona se okrenula ka njemu prije nego što je ušla u toalet, sa sisama koje su titrale i dozivale ga, sa svojim dupetom koje je slatko pritom naguzila ka njemu. On se držao preko šorca za svoj kurac, i drmusao ga put nje kao da govori ovim ću ja tebe. Ona se nasmijala i ušla, za njom i on, zaključali su vrata. Ona se odmah pripila uz njega i počeli su da se ljube. ‘Kako si me samo napalila’ rekao joj je u prvoj pauzi između strasnih poljubaca, ‘prelijepa si, mala, prelijepa…uh kako ću da te izjebem…’Ljubili su se, on joj je mijesio sise, ona je uzdisala tiho, da ne bi neko čuo spolja, ali u tom sniženom glasu čulo se koliko uživa u muškim rukama na njenim sisama. Bila je tako vlažna, uzavrela, dok joj je ljubio sise ona ga je držala za glavu, hvatala ga za leđa, za ramena, skrenula šorc u stranu i navlačila njegov kurac, svidio joj se izgled njegove muškosti, bila je uveliko opijena zadovoljstvom. On joj je mijesio sise i sisao bradavice, lizao ih, a onda je okrenuo jednom rukom dražeći joj sise dodirima a drugom udarajući je po dupetu pri tom grabeći ga kao da će da ga iščupa, ti pljesci su je uzbuđivali a i njega, na zvuk prijanjanja šake o njeno veliko dupe oboje su uzdisali. Onda se skroz usredsredio na dupe, skinuo joj gaćice, kleknuvši, mijesio ga, udarao, razvlačio guzove dok ne vidi njenu skroz mokru pičku, ona je trljala svoje sise i stenjala, a on je počeo da joj liže pičku. Oboje su bili uzavreli, ona je stenjala, i prekinula njegov rad jezikom rekavši ’ne mogu više, stavi mi ga molim te, stavi mi ga, oću da svršim sa tvojim kurcem u meni…jebi me’. On se naravno nije dvoumio, prvo je ubacio svoj glavić a onda i kurac, ne silovito ali brzo pošto je bila toliko mokra da je praktično skliznuo u nju odmah…..‘mmmmmmhhhhmmmmmaaaaahhhh’ uzdasi zadovoljstva izlazili su iz nje, bila je ispunjena, on je jebao držeći je za velike guzove, šireći ih, ona se nabijala iako je i on silovito nasrtao u nju, to je izgledala kao borba da li će on jače privući nju na svoj kurac ili će ga ona prije progutati svojom pičkom. Tako je bila vlažna da se čulo mljackanje njene nježnosti dok prodire u nju uz pljeskanje njenog dupeta o njegovo tijelo, ona je pridržala guzove rekavši raspomamljeno između uzdaha ‘sise, trljaj mi sise’, on se bacio na njene sise, kad se prstima dohvatio njenih bradavica njeni uzdasi i pokreti kukova jasno su ukazivali na skorašnji orgazam, ona je na čas okrenula lice ka njemu i rekla ‘hvala ti’.
Samo što je izustila i zadnje slovo, preplavio je talas zadovoljstva, zamutilo joj se pred očima, počela je da kleca koljenima, da se grči i stenje, on je izvadio kurac iz nje, i uspravio je tako da su njena leđa bila na njegovim grudima, držao je za glavu a drugom rukom prstima dražio joj pičku, ona se grčila, u tom pomjeranju njeno veliko dupe pritiskalo je njegov velik, čvrst, kurac. Tada, oboje, kao da su bili u nekoj zemlji van vremena i pristora, osjećao se samo naboj vrhunca, hemija jebanja, miris zadovoljstva. U takvom zagrljaju, bijela topla tečnost preplavila je mjesto na kom su spajali njeno dupe i njegov kurac. Oboje su uzdisali, i držali se čvrsto prigrljeni, dok im se pogled nije izbistrio a želja splasnula usled zadovoljenja. ‘Hvala i tebi’ rekao je on tada, nasmijala se i poljubila ga. Smješkali su se, sa onim pogledima u očima, pogledima ljudi koji su se upravo jebali. Srećni, mirni…

Čudno, nisu jedno drugo pitali za ime, nisu ni dalje pričali nešto nakon izlaska iz toaleta. Gledali su se nakon toga, međutim, svako je bio na svom peškiru. Njoj je ubrzo došla drugarica, on je ostao sam, posmatrao je, uhvatio joj pogled i smiješak par puta. Onda je ona otišla. Ne znam kako, ali mislim da su oboje znali, da ovako lijepu priču ne treba da pokvare. Da će ovaj dan ostati oboma u lijepom sjećanju, poput nekog sna, kojeg će se rado sjećati. Izgleda da su znali, da svaki san ima kraj, i oni su odlučili da se probude dok je najljepše. Čudno, obično mladi nisu kadri za takve misli, ali njih dvoje su znali tačno šta je ono što žele.