Ljubljanska kurbica

slokors“Kaj ti je všeč?” me je vprašala, ko sva prvič govorila po telefonu. “Uredila se bom samo zate.” Zvito. Takoj me je hotela prepričati, da sem nekaj posebnega. Morda pa je imel Dare prav, da punca obvlada. Da ti zmeša glavo in potem ne moreš več brez nje. “Glej, nič kaj posebnega,” sem bil zadržan. “Žal, ne bo šlo,” je odgovorila. “Poskrbela bom, da bo nekaj posebnega.”

Prišla je točno, pozvonila in vstopila, odložila svojo torbico. Nisem si je predstavljal tako. Za začetek je bila precej lepša, kot sem pričakoval, in na videz ne bi nikoli rekel, da je kurbica. Imela je bleščeče bele zobe, na hrbet so ji padali mehki rjavi lasje, plisirano krilo ji je segalo skoraj do kolen. Slekla je plašč, pod katerim je imela poleg krila le črn korzet in takoj mi je vstal. Dlan sem ji položil na glavo in jo potisnil navzdol, na kolena. Zakaj bi izgubljal čas?
Bila je ubogljiva. Odpela mi je hlače in jih s spodnjicami vred potegnila navzdol, razprla ustnice in ga objela s svojimi usti. “Ti paše?” je vprašala. Pokimal sem. “Krasno,” je rekla in naenkrat vstala. “Spalnica?”
Pokazal sem proti sobi in ji sledil. “Najprej poračunajva,” je rekla, in ko sem ji dal dogovorjeni znesek iz denarnice na nočni omarici, sem sedel na posteljo, ona pa je ponovno pokleknila pred mene. Pričela mi ga je fafati, jaz pa sem jo prijel za zatilje in ji glavo potiskal k sebi, da je imela celega v ustih in se skoraj davila. “Jaaa,” sem izdahnil, “rad bi ti ga zarinil čisto v grlo.” Umaknila se je in mi primazalo klofuto. “Brez ugovarjanja,” je rekla in mi položila prst na usta. “Nisi povedal, česa si želiš, zato sem danes jaz šefica.” Prav, se pa pojdiva takšno igrico. Razpela si je korzet, da so iz njega padli joški, in stegnil sem vrat, da sem jih lahko polizal. Z roko sem ji segel pod hlačke in bil presenečen, kako je mastna. “Sočno,” sem rekel in v trenutku obžaloval, ker mi je zadala pogled, ob katerem je njen obraz popolnoma okamenel. Prijela me je za roko in mi vodila kazalec in sredinec v njeno mokro pičko, z drugo roko pa me je tako stisnila za kurca, da sem se kar zvil. “Pofukal me boš, kot ti bom rekla,” je zahtevala. Nato mi je roko potegnila iz hlačk in dala moje prste v svoja usta, z boki pa se je dvignila na posteljo in me zajahala. Porinil sem z boki in spet se je ustavila, z joški tik ob mojem obrazu. “Česa ne razumeš?” je rekla. Nisem mogel več. Zgrabil sem jo za rit in jo prevalil na hrbet, se zarinil vanjo vse do jajc in jo nekajkrat tako pritisnil, da sem jo porinil vse do drugega roba postelje. “Zdaj pa nekaj razjasniva,” sem zarenčal. “Plačal sem najboljšo ljubljansko kurbo in za svoj denar bom fukal tako, kot hočem.” Nasmehnila se je in zasijala. “Izvoli,” je zašepetala. “Vse, kar želiš.”

Z usti sem se ji zagnal med joške in ji grizel bradavičke, da je ječala in mi nohte zabodla v zadnjico, da sem spet pritisnil vanjo. Dvignil sem se, da sem lahko gledal, kako moj kurac drsi v njeno golo muco in kako se zraven vlečejo njeni mokri sokovi, z dlanjo pa sem ji gnetel joško, ki se je ravno prav podala v mojo dlan. Rad sem gledal, kako jo fukam, in kako mi pri tem gleda v oči in si grize ustnico, ki je bila že čisto rdeča. Izvlekel sem kurca in jo obrnil na trebuh. Dvignila je rit v pričakovanju in se nastavila. Z jezikom sem jo polizal in ji položil dlan na križ, nato pa sem se zarinil vanjo od zadaj. “Pofukal te bom v rit,” se mi je utrnilo. “Ne,” se je zdramila sredi vzdihljaja in stisnila ritnici. “Nisva se tako zmenila. V rit ne fukam. Ni v ponudbi.” “Rekla si vse, kar hočem.” “Ampak ne v rit.” Potegnil sem kurca iz nje, ona pa se je obrnila proti meni. “Jebenti, si lepa,” si nisem mogel pomagati. Nasmehnila se mi je. “Ampak vseeno te hočem pofukat v rit. Koliko ti doplačam?” “Ne moreš …” “Koliko?” sem vztrajal in iz denarnice potegnil še petdesetaka. Za trenutek je oklevala, nato pa segla po njem. Obrnila se je nazaj in nastavila rit. Fak, kako sem jo hotel kar takoj nabiti. Pograbil sem jo za boke in jo potegnil nase, da me je zajahala, s prstom pa sem jo božal po njeni ritni luknjici. Potem sem ji konico zarinil v notranjost. Zajela je sapo. “Jahaj,” sem ji rekel, “ti samo jahaj.” Drsela je po meni, moj prst pa je bil vse bolj globoko, in ko so se njene mišice sprostile, sem ji dvignil boke in z glavico kurca naciljal njeno rit. Počasi se je spustila in na čelu se ji je zarisala guba. Bil sem v njeni riti. Topli. Ozki. Pogladil sem ji gubo na čelu. “Vse, kar hočem,” sem jo opomnil.
Počasi se je začela dvigati in spuščati in guba je izginila. “Hitreje,” sem ji rekel. “Pokaži, da si res najboljša kurbica v Ljubljani.” “Saj sem,” je rekla. Vstala je, stopila do komode in se sklonila nad njo. “Pridi. Pofukaj me v rit.” Ni me bilo treba prositi. V trenutku sem bil za njo in ji ga globoko zarinil v rit. Božansko, toplo rit. Porival sem jo, da je komoda butala v steno, in vzdihovala je in ječala in na vrhuncu kričala, naj jo pofukam še bolj, še močneje, še bolj globoko. Nato sem ga potegnil iz nje in jo potisnil h kurcu, da mi je prišlo v njena usta. Aaaah, njena krasna usta. “Tuš?” je vprašala. “Izvoli,” sem rekel in ji dal brisačo iz omare. Zaprla je vrata kopalnice in bila v nekaj minutah gotova in oblečena. V sivem plisiranem krilu, plaščku in mehkimi lasmi do srede hrbta. “Zadovoljen?” je vprašala. “Tvoja rit je odlična naložba.”
Ob strogem pogledu je njena dlan ponovno rahlo priletela na moje lice. “Obnašaj se,” je rekla. “Moja rit je najboljša, kar boš kdaj dobil.” V trenutku bi jo z veseljem še enkrat pofukal, pa je že odprla vrata. “Naslednjič,” mi je pomežiknila in zaprla za sabo.