Nezasita ždrebica

ijhhgToga jutra ostao sam duže u krevetu. Cura je prespavala kod mene ali je ujutro otišla na posao. A ja kao pravi Crnogorac, ostao da se izležavam u krevetu.

Ustao sam, umio se, kad čuje zvono na vratima. Otvaram vrata kad ono moja nova komšinica došla po kafu jer joj je kafe nestalo. Nisam mogao a da ne primijetim kako seksi izgleda i kako je samo zgodna u spavaćici u kojoj je došla. Verovatno se i ona tek sada probudila.
Pozvah je da uđe, na šta i pristade. Pohvalila je izgled mog stana i upita me da li mi je tu cura. – Vidim dobro ste obavešteni komšinice – rekoh. – Pa kad nešto hoću, to moram i da imam – reče komšinica. Okrenuh se i vidjeh kako se zločesto smeška i nastavih da idem put kuhinje. – A kako ti je sa njom? – upita. – Dobro ali je baš ljubomorna pa me malo smara. – Ti zaslužuješ da imas normalnu, a ne ljubomornu devojku. Neku nezasitu ždrebicu. Okrećem se ponovo i vidim spavaćicu na podu a komšinicu potpuno golu. Kafa mi ispada iz ruku, totalno sam bio zbunjen. Nakon nekoliko sekundi, vratih se malo sebi. Priđoh joj počeh da joj ispunjavam želju. Ljubim je i grlim. Vidim da će da bude dobrog seksa. Penjem je na svoje kukove i nosim prema spavaćoj sobi. Ona mi cepa majcu, ljubeći me u vrat. Spuštam je na pod, da kleči na koljena. Grize mi pomahnitalu kurčinu preko svilene pidžame. Uskoro i skida pidžamu, ljubi mi glavić i uvlači ga u svoja medena usta. Puši ga tako dobro, mlada ali preiskusna komšinica. A ja gorim, čini mi se da mogu svakog trenutka svršiti. Držeći je za kosu, ustajem je i lijegam na krevet. Momentalno joj uvlačim kurčinu u njenu vlažnu sveže obrijanu pičku. Jebem je baš jako, ne štedeći je od samog početka. Ona stenje, vrišti, ne može da trpi ni bol ni zadovoljstvo.

Ne želim da prestanem. Upirem sve jače i brže u nju. Jebem je savršeno dobro, što se i vidi na njenom mladom licu. Traži mi da svršim. Kaže ne može više. Vraćam je na koljena, ona ga prodrkava nekoliko puta i svu moju spermu koja je krenula u mlazu iz mojih jaja kupi na svoja usta i guta. Ono što nije progutala sliva joj se od usta niz bradicu pa kaplje na jebozovne sise koje su savršeno izgledale umazane u spermom.
Cura uzima peškir, oblači se i sa kutijom kafe ide ka kući kao da ništa nije ni bilo. Par trenutaka posle ugledam na stolu ceduljicu na kojoj piše br. telefona, a u potpisu: „Nezasita Ždrebica”.