Споменка, 43, Струмица

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Мојата кума преку овој сајт се упознала со нејзиниот сегашен сопруг па така решив и јас да пробам. Јас сум едноставна жена, со просечен изглед, не сакам сама да се фалам.

Барам:
Долго време сум сама, беа само пар авантури во мојот живот. Ми одговараат само конкретни и озбилни понуди.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Spomenka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Spomenka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija