Prst sudbine

plmnMladost je ludost kaže stara poslovica, to sam najbolje osjetio na vlastitoj koži. Samom je studirala jedna djevojka iz Srbije, preciznije iz Čačka. Imala je tamniju put i svi smo nekako mislili, da ciganka. A to nije bila istina, imala je čokoladno boju kože gensko. Tako je sama rekla. Upoznali smo se na jednom tulumu poslije napravljenih ispita, moram reči da mi je odmah zapela za oko, bila je veseljak, pomalo agresivna.

Kada se tulum završio bilo je tri sata ujutru, tramvaji su odavno prestali sa vožnjom, avtobusa nije bilo, kao ni para za taksi. Jedni su legli u krevete i spavali, jedni su legli na pod, stolice, kraće rečeno. Svako se snašao na svoj način. Alo kolega, pa ovde se nema gde leči ajmo vani, da šetamo do prvoga tramvaja. Rekla je Čačanka. Ja nisam daleko odavde, ako hočeš možeš kod mene, ima mjesta za leći i sigurno je udobnije nego ovde. Pa ajmo, što šutiš jebo ga ti. Moj stan je bio slab kilometar od stana u kojem smo proslavljali. Bio je april i bilo je hladno, zagrlio sam je da je malo ugrijem.
Kada smo došli kod mene, bila je zadovoljna. Stan je bio uređen, sve na svom mjestu. Mogu li pod tuš molim te. Može. Kratko sam odgovorio. Ja sam se več skinuo i legao, i napravio prostor da moja kolegica legne. Iz kupatila je izašla u brusu i gaćicama bijele boje, koje su samo dodatno isticale njeno mlado lijepo oblikovano tijelo. Legla je pored mene. Privukao sam je uzase. To, daj me malo zagri, smrzla sam se sva. Polako sam je počeo maziti, ona se samo pripijala uzame. Potražio sam njene usne, poljubila me vatreno. Polako sam joj odkopačo brus i spustio ga na pod. Imala je tvrde sise, i uživala je kada sam ih mazio i lizao. Poslije par minuta više nam nije bilo hladno, oboje smo na sebi imali samo gaćice. Poslije par sekundi bili smo onakvi kakvi smo došli na taj svijet, goli. Polako sam je mazio i ljubio. Bila je prava umjetnica u ljubljenju i uživala je je tom. Moja kita je bila tvrda ko kamne, polako sam krenuo dolje, griskajući je oko pupka i ližuči. Čačanka je samo stenjala. Polako sam došao do njene pice, bila je nevjerovatno mokra. Polako sam krenuo gore, ona se namjestila i prodro sam u nju. Molim te budi nježan, uska sam i dugo se nisam tucal. Rekla je Čačanka. Polako sam prodirao u nju, ona je uživala ljubeći me. Uhvatila me je nogama oko struka i diktirala tempo, znala je uživati u seksu. Kada sam pokušao da malo ubrzam, kratko je rekla. Polako dečko, uživajmo. Bila je izuzetno uska, tako da sam se teško kontroliao da je ne napunim. Bila je neumora, radile je sve, da me zadoljovi. A da uz to i ona uživa. Zamolila me da ona bude gore, kada se nasadaila na moju kitu, na momente sam ima osjećaj, da na sebi imam mikser i ne ženu. Sve teže sam se kontrolisao da se ne izlijem u nju. Odjednom se ustavila, legla na leđa i kratko rekla, sada me ustreći. Nisam znao šta je htjela reči, ali sam krenuo silovito u nju. Koljena su joj bila pored ušiju, ulazio sam u nju do kraja. Ona je uživala, nisam više moga izdržati i napunio sam je. Tijelo joj se grčilo, uživala. Istuširali smo se i zaspali snom anđela. Kada sam probudio se oko jedanest, moja Čačanka je potpuno gola spremala doručak. Kada je vidjela da sam budan sve je izklopila i legla pored mene, bila je prava vatra. Ponovo sam je napunio. Kada god je imala kakav probelem ali želju po seksu Čačanka je došla kod mene, uvjek diskretna i uređena. Seks sa njom je bio sinfonija.

Država se raspala, svi smo krenuli svojim putem, dvadest pet godina kasnije sam bio službeno u Beogradu. Bez obzira na godine nikada nisam spavao sam, uvjek su mi poslovni partneri znali naći pravo žensko da se zadovoljim i uživam. Odsjeo sam u jednom hotelu na Banovom brdu, negdje oko jedanest je u moju sobu ušla mlada djevojka, crna sa pravom grivom na glavu. Gospodine ja sam tu, da vam olakšam probleme da bi lakše zaspali i spavali. Imala je nešto preko davdeset godina. Bila je lijepo razvijena. Pa dobro, ajde onda. Otišla je u kupatilo i poslije par minuta se vratila sa peškirom oko tijela. Lezite da vas priprem rekla je mlada gospođica. Krenula je da me mazi svojim nježnim rukama, veoma brzo je došla do moje kite koja je bila tvrda da može prodreti. Polako se nasadila na moju kitu i lagano miješala guzom, uživao sam. Mlado meso je mlado meso, moji partneri su me dobro nagradili. Legla je na leđa ušao sam u nju i polako uživao u seksu. Ajde bre matori, malo brže rekla je mlada dama, da i ja svršim. Poslije par minuta je svršila, red je bio na mene. Nemojte vaditi zaštićena sam. Polako sam je napunio. Do jutro sam je uzeo još jednom, želio sam sačuvati snagu za jutarnji seks. Istuširao sam se i krenuo prema njoj, čekala me. Polako sam ušao u nju i uživao. Poslije desetak minuta sam je ponovo napunio. I ona je svršila. Istuširala se obukla i krenula da napusti sobu, pozvao sam je nazad. Želio sam joj dat eure. Zaradila ih je. Kada je otvorila novčanik u njemu sam opazio sliku Čačanke koja mi kratila noći. Upitao sam je ko je to, moja keva odgovorila je. Gdje živi, sa matorim u Čačku. Kako je, kako živi. Dobro. Pozdravi je i reci joj da ju pozdravalja Niko. Znaće tvoja mama ko je to. Dugo sam sedeo na krevetu nisam mogao vjerovati sebi, da sam poslije toliko godina tucao ćerku žene koja mi je bila ljubavnica. Život piše romane.