Predla je kot muca

Luka je onemel od presenečenja. Izustiti ni zmogel ničesar, zato je avtomatično izklopil svoj mobitel in se v raztreseni strasti, bos in brez hlač, opotekel do vrat. Na spolno razdraženo Sandro sredi postelje je čisto pozabil. Nenadoma je za seboj zaslišal njen nežni, domala roteči glas, za katerega se je zdelo, da sploh ni pod vplivom zadnjih dogodkov: “Tukaj sem. Samo zate…”
Zvenela je kot kakšna sirena. In če se je v Sandri slučajno pojavila kakšna nevoščljivost, da je v njuno seksualno igro nenadoma vstopila zanjo neznana konkurentka, je znala to prav dobro skriti. Luka se je kot v počasnem posnetku obrnil in zagledal nadvse krasen prizor. Sandra je ležala popolnoma gola sredi postelje, v mačji pozi, v kateri je spretno skrivala vsa delikatna mesta svojega telesa. Luka se je zazrl v njene hipnotiče oči, ki so ga istočasno prosile, naj svojo pozornost preusmeri nazaj nanjo, po drugi strani pa so ga gledale zviška. Nastala situacija ga je zato še toliko bolj zmedla. Bitje, ki čaka prav nanj, se mu je zdelo v trenutku popolnoma drugačno od tistega, s katerim je skupno masturbiral še nekaj trenutkov nazaj.

V glavi so se mu sprožile tudi vse tiste grenke misli, ob katerih se mu je sprožal nehvaležen mentalni proces razmišljanja o odvisnosti od Tjašinega telesa in bajeslovnega fuka, ki ga – potem, ko je prekinil odnos z njo – ni doživel z nobeno deklino več. V hipu se mu je vse skupaj zazdelo močno nesmiselno in tudi zelo oddaljeno. Kot, da se vse skupaj pravzaprav ne bi dogajalo prav njemu. Vse, kar je bilo v tistem trenutku resnično pomembno, je ležalo na postelji nekega motela. Tudi denarna transakcija, ki jo je izvedel tik preden je vstopil v sobo 202, se je razblinila kot nedolžna iluzija. Luka se je v stanju nenavadne spokojnosti začel pomikati proti postelji, medtem pa se je Sandra ulegla na trebuh, kot da bi vedela, da se ji ne more več upreti. V eni potezi se je znebil tudi zgornjega dela oblačila, tako, da je bil tudi sam popolnoma gol. Počepnil je poleg nje in jo začel počasi poljubljati po vratu. Začela je pridušeno presti kot kakšna muca. Luka je ohrabren nadaljeval in jo začel lizati kot kakšen sladoled. Povsod: po vratu, za ušesi, počasi pa že tudi po ramah in vedno niže. Dejansko jo je lahko tudi okušal. Sploh se ni spraševal, ali je že kdaj okušal žensko na takšen način, saj se je zdelo čisto nepomembno. Kot bi mu odpovedale vse mentalne operacije. Pozabil je tudi na težave z erekcijo in strah pred prezgodnjim izlivom. Bil je torej popolnoma zlit s svojim početjem v smislu predanosti nekemu drugemu bitju. Sandra je še naprej nepremično ležala in se pustila razvajati Lukovemu spretnemu jeziku, ki je zganjal že prave vragolije. Poleg vsega se je zdelo, kot da se je sploh ne more nasititi. Da je torej čisto zadovoljen že z lizanjem njenega voljnega telesa. Na njej ni zaznal niti sledi slehernega prfuma, njen okus pa se je mešal z vonjem kakšnega borovega gozda. Vse skupaj mu je dajalo občutek, da je vladar neokrnjene narave. Ko je prispel do ritnic, ki sta bili čudovito izbočeni, se je tamkaj zadržal nekoliko dlje. Poleg intenzivnega lizanja, ju je začel tudi cuzati, podobno kot je imel to navado početi s Tjašinimi dojkami.
Sandrini vzdihi so postopoma postajali vse globji in tudi daljši. Imela je že rahlo razprti nogi, tako da je Luka kmalu pred seboj zagledal nenavadno odprtinico in jo s svojim jezikom zgolj oplazil. Sandrino telo je doživelo rahel krč, kar je Luko samo še bolj vzpodbudilo. Neopazno je dvignila svoje boke in se sinhrono oprla na kolena, tako da je postopoma dosegla klečeč položaj. Luka še vedno ni mogel videti njenega obraza, le čutil je lahko njeno ugodje. Tudi sam je bil v klečečem položaju tik za njo, kjer je z zgornjim delom svojega jezika angažirano lizal vse naokoli njene spodnje odprtine, kar jo je spravljalo v ekstatičen obup. Še vedno pa je – kot da slučajno – oplazil tudi njen zadek. Sandra bi se ob tem vsakič sunkovito stresla, kar pa je bilo daleč od tega, da ji omenjeni Lukovi navidezni spodrsljaji ne bi godili. Nasprotno, prav hedonostično se je nad njimi naslajala, njeno telo pa je nezadržno zahtevalo še. Ker je v Sandrinem mednožju postajalo tudi vse bolj mokro in vlažno, je Luka medtem z jezikom prodrl že globoko v notranjost njene razgrete vulve. Ko se je nahajal v najglobji točki, je imel svoj nos dobesedno v njenem anusu. Slednje početje je močno vzburjalo tako njega, kot tudi njo, zato sta v omenjeni pozi skušala vzdržati kar najdlje je bilo možno. Razlog za premik je bil zgolj v tem, da je moral Luka sem in tja vendarle zajeti tudi sapo, da je s svojim početjem lahko tudi nadaljeval. Tako zakopan v vse njene spodnje odptine, je iz globine Sandrine notranjosti lahko do potankosti čutil vibriranje njenega telesa. Zdelo se je, da doživlja orgazme kar enega za drugim.

Ponavadi bi bil takšen podatek pravi balzam za moško nečimrnost, vendar v tistem trenutku Luki ni pomenil prav nič, saj je menda prvič v življenju užival slasti ženskega telesa brez sleherne ambicije. Pravzaprav je k stvari pristopil z neko deško nedolžnostjo, za katero je bila pomembna zgolj igra sama, pri kateri je lahko pozabil na vse potencialne zavore mentalne narave. Zanimivo pri vsem skupaj je bilo nemara dejstvo, da do njenega ogromnega ščegetavčka – zaradi svoje poze – ni še niti prišel, zato si je ob misli nanj potihem začel obetati pravo eksplozijo naslade, ko bo le pričel obdelovati tudi njega. Sredi pohotnih misli, se je Sandra nenadoma splazila iz postelje in se odpravila proti wc-ju.
“Takoj bom nazaj,” mu je pomirjujoče odgovorila na vratih, vendar je bila v njenem zapeljivem pogledu nekakšna nerazumljiva iskra, ki je Luko navdala z grozo, kot da bi ga pogledala zadnjič. Izginila je za vrati, Luka pa je sam v sebi zasmejal, češ, kako trapast je. Potem, ko je minilo nekaj minut, se je ponovno začel počutiti slabo, saj Sandre še vedno ni bilo na spregled. Počakal je še nekaj trenutkov, nato pa se je le opogumil in šel za njo. Kar ni mogel verjeti svojim očem, ko je ugotovil, da je wc prazen. Brez, da bi sploh želel iskati logične obrazložitve, se je v njem v trenutku pojavilo usodno ščegetanje okoli njegovega korenjaka, zaradi katerega je sploh prišel na ta kraj. V stanju naglo naraščujoče vzburjenosti, ki je postajalo že kar permanentno, se je naglo oblekel in se odpravil proti Tjašinemu domu, saj je želel končno priti tudi na svoj račun.