Sajra nabijačica kurca

Jednu noć sam ušao na Facebook umoran od posla, međutim došao mi je zahtjev za prijateljstvo, od jedne djevojke, prihvatio sam taj zahtjev u međuvremenu javila mi je se ta djevojka. Počeli smo ćaskati i neobavezno pisati, i ona meni u jednim momentu reče “Mojoj drugarici se jako sviđaš“. Rekao sam da me doda njena drugarica, za 5 minuta dolazi novi zahtjev “Sajra vam šalje zahtjev za prijateljstvo“ prihvatio sam odmah zahtjev i javio sam joj se istog trenutka. Počeli smo pisati sve više, da bi na kraju krajeva i zakazali naš prvi sastanak viđenja uživo.

Otišao sam u kafić Antalia i tamo je sačekao par trenutaka, otpio sam piće i čekao 10 min. Pojavljuje se ona iznenada prekrasna vitka zgodna sva puna sebe. Sela je, odmah sam joj naručio piće i uz dugu priču upoznali se bolje. Rekao sam joj da li želi kod mene prespavati, ali nije bila spremna još da upozna moje roditelje iako smo bili dvije godine u vezi. Pa sam odlučio platit nam hotel jednu noć, seli smo u auto i nastavili put do hotela. Međutim, primetio sam da joj se tokom vožnje suknjica podizala na gore, nije se trudila spustit je, došli smo u hotel platili sobu, tu smo se samo ljubili fatali i uz romantičan film i svijeće zaprosio sam je. Međutim prošlo je od toga dva meseca, odlučio sam oženit je. Sve je već pripremljeno, svadba, ona u vjenčanici prelepa blistava. Otišli smo, odradili vjenčanje, vratili smo se na svadbu u svadbeni salon, tu se pilo veselilo, međutim kasno je bilo. Ja sam joj rekao da idemo na što je ona odmah pristala. Došli smo kući, uzeo sam je u naručje iz auta, i poneo do sobe koja je bila posuta raznim cvećem i svakoraznim mirisima. Dok sam je nosio tako u naručju ljubio sam je. Kada smo stigli u sobu, stavio sam je na krevet i počeli smo se ljubiti jednu naramenicu vjenčanice skinuo sam joj do pola tako da joj je preko vjenčanice bljesnula prelepa sisa sa ukrućenom bradavicom.
Povalio sam je na krevet i nabio sam joj moje usne na njene, počeli smo se ljubiti strastveno, zatim sam joj počeo jebozovno ljubiti i lizati vrat počela je da stenje od ljepote, pa sam sve niže silazio do te prekrasne sise. Uzeo sam njenu sisu u usta i počeo lizati vrhom jezika kružiti oko bradavice, pa sam sve niže silazio kada sam joj zadigao vjenčanicu, prozirnu, primijetio sam veliku vlažnost na njenim gaćicama. Počeo sam da joj pičku i klitoris ližem preko gaćica, koja je imala prelep oblik, međutim raširio sam joj noge i skinuo sam joj polako gaćice, a iz njene pičke potekao je sok koji je jasno zalepio gaćice za njenu pičku. Kada sam joj gaćice skidao primjetio sam kako se taj sok razvlači i sluzav je. Nabio sam odmah glavu u njeno međunožje i jezikom oblizivao svaki njen dio pičke. Bila je to prelepa pička sa prelepim mirisima soka, rekla je samo mmmm. Počeo sam jezik gurat u njenu valovitu pičku na što je ona rekla ohhh to mi treba, međutim izvadio sam kurčinu od 24 cm i nabio njoj u usta, a ona ga je prihvatila kao luda jezikom je lizala moj glavić i strpala ga je u usta do grla i držala par trenutaka. Tako da je njena pljuvačka curila sa mog penisa, izvadila ga je onako mokrog od njene pljuvačke i rekla stavi mi ga cijelog molim te, ne mogu više da izdržim želim ga u sebi duboko. Odmah sam legao na leđa, a njoj naredio da dođe odozgo na mene što je odmah učinila.

Zadigao sam joj vjenčanicu i naciljao sam ga direkt u njenu pičku, rekla je samo polako jer prvi si mi, nabio sam joj jezik u usta i stavio ga u nju cijelog. Vrisnula je na glas i rekla je aaaaah! Začepio sam joj usta rukom, i stao sam na trenutak držeći u njoj moju veliku kurčinu. Izvadio sam ga i iz njene pičke poteklo je malo krvi po vjenčanici. Ponovo sam ga stavio u nju i nabijao do kraja. Tresla se kao da je na struju skopčana, svaki puta kada sam joj ga stavio i izvadio iz njene pičke curio je sok po vjenčanici. Uhvatio sam je za dupe i vukao na gore tako da je sva njena pička bila nabijena na moju kurčinu, svaki mišić njene pičke grčio se i ispuštao sluzavost preko mog glavića, a sve je to upijala u sebe vjenčanica. Kada sam bio pri vrhuncu da svršim rekao sam joj da te punim ili ne, rekla je, jedva izustila “Ljubavi napuni me sa svojom spermom“. Svršio sam joj u pičku, a iz moje kurčine tekla je sperma u njenu utrobu kao vulkanska lava. Jahala je na mojoj kurčini kada sam joj svršio u pičku, držao sam je još nekoliko trenutaka nabijenu na kurčini onako iznemoglu i umornu zatim sam je skinuo sa kurčine. A iz njene pičke izašla je van velika količina sperme po vjenčanici. Zatim sam je postavio na krevet, raširio noge i u pičku joj počeo nabijat srednji prst. Izazvao sam joj orgazam kakav nikada neće osjetiti, sva se tresla i urlala, a iz njene pičke počeo je sok da prska u mlazovima. Međutim nabio sam ponovo kurčinu u njenu iznabijanu pičku, kako bih zaustavio prskanje. Podigao je i onako na kurčini nabijenu odnio do kupatila.
Tamo sam je svukao sa kurčine, nasapunjao je. Istuširali smo se i vratili u krevet druge sobe, i odmah od umora goli zagrljeni zaspali.