Ludi Amer u Bosni – II dio

Davila se Angelovim kurcem, koji je zavaljen u dvosjedu, dahtao i gledao kako njegova crna batina nestaje u sočnim ustima moje uspaljene ženice, a kad se zagrcne, kako ga onako slinavog ljubi i liže. Uhvatio je za kosu i počeo nabijati glavu na kurac. Uživala je, gušeći se crnim kurcem i slasno ga oblizivala. Prešli su na krevet… Una se i dalje sladila Angelovim kurcem, uspaljena kao kuja u parenju, lizala i gutala crno zabranjeno voće.
Perverznjak Amići je bio medju njenim raširenim nogama. Osjetila je kako joj miče mokre gaćice sa pičkice, u stranu i počinje da halapljivo liže i srče njenu već zjevnutu pičkicu. Tresla se od užitka i u sebi zahvaljivala svom jebaču Amićiju što će da je podjeli sa zgodnim crncem. Amići je gurao jezik u picu, strgao gaćice i bacio na krevet. Angel ih je uzeo i onako mokre od pičkinih sokova, počeo da miriše i trpa sebi u usta. Kad je to vidjela, moja ženica je sa još većim žarom gutala i lizala Angelov kurac, a Amići je proždirao njenu pičkicu.

Orgije su počele… Sludjen prizorom ispred sebe Amići je počeo da tepa mojoj kujici: “Najbolja si pička na svijetu. Mmmmm…pica ti je med-medeni…ooooh, jedva čekam da te jebemo…”. Pa stavi ga ljubavi, stavi svojoj kujici… napravi …prolaz za ovu kurčinu, molim te…”, cvrkutala je zavodljivo moja kujica. Amići se pridigao, počeo da joj ljubi stomak, sise, pa bi se vratio na njenu mesnatu i mirisnu pičkicu, gurajući jezik duboko, najviše što je mogao, a onda bi pokušavao da uzme u usta cijelu pičkicu moje raspomamljene ženice. Uživao je u mojoj kujici baš kao i svi njeni jebači, koji bi poludeli kad je probaju. Imala je ono “nešto” u sebi… Nije mogao više da čeka. Naslonio je kurac na uzavrelu pičkicu moje ženice, razmazujući po usminama poplavu koja je iz nje tekla i počeo da je polako jebe – ulazeći u nju do pola. Ona je zamumlala, pridigla karlicu i nabila mu se bez pardona. Htjela je odmah da osjeti kurac u sebi. Podigla je preplanule noge, sve sa štiklama, uživajući u sendviču svojih jebača. Amići je počeo žestoko da tuca moju ženicu, uživajući u prizoru kao iz porno filma. Jebao je on nju mnogo puta sam, ali ovo je i za njega bilo napaljivo do bola… Bez problema ga je primala, do jaja, koja su je udarala pri svakom zabijanju. Prizor je bio za poludjeti. Ona je, po običaju, otkačila i počela mumlati i vrištati kad bi joj iz usta ispao Angelov kurac.
Angel bi je malo udarao kurcem po licu, pa je onda uhvatio za kosu i ponovo joj nabio svoju crnu kurčinu u usta. Moja ženica je uživala nabodena na dva velika kurca, ne znajući kojem da pokloni više pažnje. Nastalo je opšte jebanje, a pomješani krici, stenjanje i vriska moje ženice, samo su pojačavali strast kod nje i njenih jebača, koju su je jebali žestoko, kako moja ženica baš voli. Amići nije mogao, a ni htio da se suzdržava. Sve je žešće zakucavao svoju kurčinu, a onda je počeo da riče kao zvjer i prazni muda u moju ženicu. Bio je to početak grupnog svršavanja. Ona je još jače zavrištala… Izgleda da je to bilo previše za Angela. Kurac mu je počeo poskakivati u maloj ručici, a ona je samo zavijala i stenjala otvorenih usta… Angel je uzdahnuo i počeo da prska. Iz crne kurčine su prokuljali mlazevi bijele sperme u usta moje ženice. Ona je gurnula kurac sebi u usta, a Angel je navukao za kosu… Gutala je sa najvećim zadovoljstvom Angelovu spermu, a iz kurca je prskalo na sve strane – po njenim sisama, kosi, stomaku. Osjećala je vrelinu Amićijeve sperme u njenoj mokroj pičkici. Orgazam za orgazmom tresao je tijelo moje jebežljive ženice, koja se topila i gubila… željela je da to nikad ne prestane. Besramno se obratila svojim jebačima: “Hoćuuuu… da me rasturiteeee noćas… hoću da meeee… jebete cijeluuu noć…. Bez prestanka, kao pravuuuuu… kujicu, razjebite mi pičkuuuuuu…!”. Uh, što je voljela da se ponaša kao raspuštena kujica, a znala je kako to djeluje na njene jebače – postaju još bolji i ludji. Amići se još grčio i zakucavao u razjebanu pičkicu iz koje je curilo na sve strane. Primila je i poslednji mlaz u pičkicu… iz Amićijevog kurca. Sva je bila uljepljena i dalje uspaljena. Angelov kurac je i dalje bio u njenim ustima, slatko ga je sisala, pa onda počela jezikom da skuplja gustu spermu sa njega, spuštajući se do muda, ljubeći ih i ližući. Čulo se uzdisanje i dahtanje troje ljubavnika… Legli su na krevet – Una u sredini.

Sperma je curila iz pičke niz glatke butine moje ženice… Nije joj bilo dosta. Pridigla se i uzela oba kurca u ruke. Naizmjenično ih je zvučno pušila, lizala, ljubila, kupeći spermu sa kurčeva svojih ljubavnika. Uživala je kao nifomanka, a mirisi koji su joj prolazili kroz nos samo su pojačavali njeno uzbudjenje. Cijela soba je mirisala na blud. Angelov kurac se ponovo ukrutio. Bez razmišljanja se okrenuo ka Uni i počeo da je ljubi u usta, gde je maloprije bio njegov kurac. Ni Amići nije htio da gubi vreme. Obrisao je rukom spermu sa njenih oblih nabreklih sisa i počeo da je ljubi po cijelom tijelu, strasno sisajući njene isturene bradavice. Nije mu smetala ni pokoja kap Angelove sperme. E, to se od njega nije nadala. Angel je lizao po vratu, a sva se stresla kad je počeo da joj gricka njen vratić – pravi jebač, koji je znao da uživa u jebežljivom mirisu moje ženice. Ni to mu nije bilo dosta. Crni pastuv je proradio u njemu. Uzeo je svoju majicu i obrisao njenu musavu pičkicu, a onda počeo da ljubi njene zgodne noge i butine, polako se približavajući njenoj rascvaloj pičkici… Gurnuo je jezik u nju… “Tooooooo…”, kriknula je Una i pridigla se da vidi prizor u kojem crnja liže i uzima u usta njenu raspomamljenu breskvicu. “Aaaaah liži mojuuu.. Razjebanu pičkuuu… tooooo…”, zapomagala je i zavijala moja kujica svjesna da bi mogla ponovo svršiti.
Angel je lizao kao opčinjen, kružeći jezikom u njenoj pički, dovodeći Unu do ludila, jer tako nešto još nije doživjela. Bio je to jebač kojem nije smetao ukus jebane pičke u ustima. Samo je lizao, ljubio, a onda jezikom otišao i do rupice na njenoj guzi. Una je ciknula i sva se stresla, uživajući u iznenadjenjima svog crnog ljubavnika. Počela je da ga moli…” Oooh, molim te stavi mi kurac…”. Pičkica joj je zijevala k’o ribica na suvom. Angel se pridigao, raširio njene noge k’o šestar i stavio sebi na ramena…. Prislonio je svoju crnu kurčinu na raspomamljenu pičkicu. Una je još jače raširila noge i gledala kako crni glavić nestaje medju njenim drhtavim usminama. Pička je momentalno počela da pušta sokove, a Angel se igrao kurcem po ulazu njene pičke, razmazivao glavićem po vreloj pici, sve što je lilo iz nje, povremeno , udarajući kurcem po njoj. Mučio je moju kujicu na suptilan način. Ona je stenjala, molila ga da joj odmah stavi, izdizala se, nudila se ko raspojasana kujica… prstićima je razmakla i raširila tek jebanu pičku – nije je bilo briga, ni što joj pička sva uljepljena od Amićijeve sperme, ni što nudi picu iz koje curi… A onda, osjećaj koji će pamtititi čitav život. Crna debela kurčina polako je ulazila u nju, u njenu pičku koja je o tome maštala nebrojeno puta. Lagala bi kad bi rekla da je boljelo…nije. Osjećala je nevidjenu slast i ispunjenost. Crni kurac je uklizavao u vrelu pičku, bez problema, a Angel bi ga izvadio, pa onda zabio dublje. Vidjelo se da uživa gledajući svoju crnu kurčinu kako ulazi u bijelu pičkicu moje ženice, razglavljujući je kao niko do sada. Kako je kurac dublje prodirao, moja je kujica samo vriskala pri svakom ubodu u njenu pičkicu. Pičkica se sama stezala oko njegovog kurca. Angel je oblizivao svoje pune usne i uživao. Izgleda da je i on ispunjavao jedan svoj san. Amići je kao očaran gledao. “O kako ću da jebem, slatko, uff, što volim ”, stenjao je Angel, izvlačeći, pa zabadajući sve dublje kurac u njenu pičkicu.

Kako se samo čulo mljackanje i šljapkanje iz njene uspaljene pice… Prava jebačina iz pornića, koja je dovodila do ludila Unu i njenog kuratog jebača… dahtali su i stenjali kao životinje. Moja ženica je bila na sednom nebu, namjerno mu se sve jače nabijala na kurčinu. Bio je u njoj, tvrd kao kamen, jebao je… guzio, rovario duboko u njoj …tjerao je da stenje, dahće, vrišti. Sva se pretvorila u pičku. Osjetila ga je duboko, gde nijedan kurac nije bio, kad je ušao do jaja, kriknula je i ugrizla se za usnu, da ne bi odmah svršila. Bila je razglavljena i očarana crnom kitom koja je bila duboko u njoj. Pri svakom zabadanju, ona je osjećala ispunjenost u svakom naboru njene vrele unutrašnjosti. Prepustila se Angelu i crnom kurcu, kojeg je njena pica oblivala i podmazivala kao luda. Jebozovno je stenjala i cičala, izazivajući Angela da je žešće jebe. I on je bio potpuno sludjen mojom ženicom. Jebao je kao blesav… Uživao je u svakom zabadanju, svakom njenom pokretu , miješanju, nabijanju, jebozovnom stenjanju, koje je čuo svaki put kad joj ga zabije dublje… Kao opčinjen je gledao kako mu kurac nestaje u vreloj Uninoj pici, palio se na taj prizor još jače.
Savio joj je noge do ramena i uživao u mojoj ženici i njenoj nabubrenoj pičkici, koja je iskočila u susret njegovom crnom kurcu. Sve žešće je zabijao kurac u nju. Guzio je žestoko, bez milosti… Dok je ona samo stenjala i vrištala…kupali su se u znoju. Miris sexa, bio je svuda oko njih. Svako uvlačenje i izvlačenje kurca, bio je novi užitak i za nju i za Angela, koji je počeo ubrzavati. Uživao je u svakom njenom vrisku, stenjanju, mirisu jebačine. Znao je da na kurcu ima prvoklasnu jebulju, kujicu koja obožava kurac. Izvukao bi kurac iz pičke, pa joj ga gurnuo u usta, a kad ga oliže, ponovo ga vratio u njenu pičku. Vadio bi ga, pa ga vraćao i zabadao u zjevnutu pičkicu moje ženice. Kad je osjetila velika jaja kako je udaraju po guzi, znala je da počinje novo orgijanje. Angelova kurčina bila je svaki put do jaja u njoj, a ona je još jače raširila noge i počela se derati kao luda. Orgazam nije mogla ni htjela zaustaviti. Pička joj je primala Angelov kurac bez problema, mislila je da će je zauvjek proširiti, ali je nije bilo briga. Angel je sad počeo divlje da se zabada u nju, svaki put do jaja, a moja ženica je svršavala u vezanim orgazmima od kojih se potpuno pogubila. Od nabijanja vazduha u pičku iz nje su se čuli čudni zvukovi, a Una se počela još jače naticati na njega, urlajući i neprestano svršavajući, jebežljivo vriskajući… Sise su joj poskakivale i letjele na sve strane. “Joooooj majkoooo mojaaaa. Kakva kurčina. Amićiii…ljubaviiiii…. Hvala ti…gledaj šta mi radiiii, gledaaaj, kako me jebeee”, zahvaljivala se moja ženica svom jebaču, baš kao i Amićiju koji je prvi i zguzio.
Svršila je k’o kobila, a Angel je nastavio da je žestoko tuca. Mijenjali su poze. Dok je jebavao zguza zahvalno je Omeru pušila kurac, uživajući u žestokoj jebačini. Angel je legao na ledja, a ona ga je zajahala i počela se sama nabijati na kurac, ponovo tražeći Omerovu kitu da je strpa u usta. Omer je uzbudjeno gledao kako crna kita svaki put širi i nestaje u pički moje ženice, a onda bi joj rukama širio guzove i pičku uživajući u tom prizoru iznova. “Takooooo, ljubaviii, gledaj kako mi ulazi, kako me je razjebaoooo. Kako me je razglavioooo. Gledaj ljubavi, kako me rasturaaaa…. Crna kurčinaaa, kako jebe tvoju Unicu…”. Svršavala je ponovo. Angel je ponovo ubrzao tempo, čuli su se udarci tijela o tijelo – znala je šta je čeka, i ona je ubrzala nabijanje, htjela je što dublje da ga osjeti… i osjetla ga je. On je uhvatio za struk i počeo je navlačiti na kurac, a onda je ponovo okrenuo na ledja i uhvatio za guzove. Počeo je divljački da razguzuje moju ženicu. Jebao je kao da želi da je probije, da je uništi kurcem. Bilo je to u stvari obožavanje i beskrajno uživanje i za nju i njega, svaki put kad se zabije do balčaka u njenu slatku pičkicu. Sad je Angel počeo da urla kao blesav nabijajući se u nju najjače što je mogao, a ona je već bila na sedmom nebu. Kriknuo je, ponovo je navukao na kurac, a onda počeo da prazni svoja velika crna muda u rasturenu, izjebanu, oteklu i užarenu pičku moje ženice. Kad je šibnula sperma, osjetila je trzanje glavića negde duboko u njoj i malazeve koji su šibali jedan za drugim direktno u njenu maternicu. “Aaaaah, tooooooo…”, samo je zapomagala i svršavala moja ženica, kao i maloprije – serijski… ne znajući ni sama koliko je puta svršila. Angel se samo trzao i punio joj pičkicu, kako niko prije toga, nabijajući je na kurac svom snagom i životinjski urlajući dok je izbacivao spermu u moju ženicu. Amići kao da je samo to čekao. Počeo je svršavati i prskati spermom po mojoj ženici vičući: “Toooooo…. Unaaaaaa…”, a onda joj kurcem nastavio razmazivati spermu po licu. Ona se još savijala na Angelovom kurcu. Sve joj se pomutilo.

U glavi joj je tutnjalo i samo je dahtala otvorenih usta, osećajući pulsiranje Angelove kurčine, koja se polako smirivala u njoj. “Joj majko, koliko sam puta svršila. Totalno sam razjebana”. Angel je polako izvlačio kurac, a svo troje su gledali kako iz njene raširene pičke izlazi pomješana sperma njenih jebača. Ona je prstićima mazila picu, razmazujući po njoj ljubavne sokove, gledajući svoje jebače koketno i drsko, pravo u oči. Znala je da je nafilovana “do čepa”, kako je voljela reći. Nisam joj zamjerio, ispunila joj se želja i ostvarili snovi !!!