Velike sise

bigbubzProšlog ljeta jednog subotnjeg jutra moja žena Ivana prvi put je počela govoriti o povećavanju sise. Oduvijek je imala kompleks sisa što ja nikako nisam mogao shvatiti. Dobro, ne mogu reći da nisu bile male ali ja sam se i onako prvenstveno palio na njeno savršeno dupe. Nije pomoglo ni to što ju je Marija, njena sestra, već neko vrijeme nagovarala da ih poveća.

No, u početku sam mislio da se samo zajebavaju. Marija ima 38 godina i razvedena je ali ima vrlo buran seksualni život. Iako stalno mijenja muškarce nije se uspjela ponovo udati, a sve mi se čini da misli da je to zato što ima jadne sise. Da stvar bude gora, njih dvije su svoje neuroze prenijele i na našu 18-ogodišnju kćer Anu. «I, šta misliš? Da ih povećam?», pitala me Ivana dok smo u kuhinji pili kavu.
«Daj se ne opterećuj s glupostima. Već sam ti davno rekao da je sve veće od šake previše.» «Ma nemoj! A zašto se ti onda okrećeš za svakom sisojkom koju vidiš na cesti?» «Bože, pa to je samo gledanje. Nemoj bit bedasta.» «Tipično muško», uključila se u razgovor moja od ranog jutra iziritirana kćer tinejđerka ulazeći u kuhinju u razvučenoj pidžami. «Prvo se ispilje u sise, a tek onda ti pogledaju u facu.»
«Od kud vama dvjema ideja da će vas velike sise učiniti atraktivnijima? To vam ona isfrustrirana muškarcožderka Marija puni glavu glupostima», rekao sam i nastavio čitati Jutarnji. Kad se na vratima pojavila Petra skoro sam se zadavio. Srećom, svi su mislili da sam se zagrcnuo vrućom kavom.
Petra je kćer naših kumova, inače Anina vršnjakinja i najbolja prijateljica. Već par mjeseci živi kod nas. Naime, Ivica i Nena, kumovi, zbog posla su se preselili u Austriju pa su odlučili da im se ona kad maturira priključi i onda tamo upiše neki faks. Dakle, Petra se pospano ušetala i sjela za stol. Na sebi je imala usku svilenu spavačicu na bretelice koja je jedva obuzdavala obilne jedre dude. Prestao sam se daviti ali nisam mogao odlijepiti pogled sa tih sisa, tako da me moja pronicljiva kćer odmah provalila. «AHA!», viknula je. «Ne možeš prestat zuriti u Petrine sise! Hvala na demonstraciji teorije. Mislim, stvarno…» «Striček Zvonko, zbilja ste me gledali?», Petra se nedužno okrenula prema meni svjesno se još više isprsivši. Ispod tanke bijele tkanine jasno su se ocrtavale dvije tamne bobice. Počeo mi se dizati kurac, pa sam u panici da ne primijete brzo prekrižio noge. «Ma ne, Petra zlato. Bože, ti Ana zbilja imaš bujnu maštu!», bezočno sam lagao. Ivana me gledala i smješkala se. Nisu popušile.
«Dobro, možda malo. Iznenadio sam se kako si narasla», probao sam sanirati štetu. «Da ja imam tolike cice i mene bi tipovi tako gledali», Ana je progunđala. «Dovoljno su ti velike.» Nikako mi se nije sviđala ideja da moju curicu tako gledaju. «To samo tako kažeš. Dosta mi je toga da izgledam ko’ dečkić. A više mi i ne rastu!» Nije mi bilo jasno kako sam se našao u ovom razgovoru. «Dušo, bez veze se uzrujavaš. Puno tvojih vršnjakinja izgleda isto tako», probao sam ju utješiti. «Da. Luzerice koje nitko ne primjećuje. Jad i bijeda… Gledaj…!!!», iznervirano je skočila sa stolice i dignula pidžamu preko glave. Šokirano sam zanijemio dok su mi pred očima stršale dvije dirljivo male sisice koje su tako mučile Anu.

Pogledao sam Ivanu očekujući da smiri kćer i prekine bizarnu situaciju koja je izmicala kontroli, ali ona se samo smiješila. Zbilja, čudno se ponašala cijelo jutro. Okrenuo sam se prema kćeri koja je i dalje demonstrativno stajala, očito na rubu suza. «Ja..Ja mislim da su predivne», namjerno sam ju pažljivo gledao. Zbilja, bile su male, ali lijepo oblikovane i nekako drsko prčaste. Nisam mogao vjerovati kad sam osjetio da mi kurac počinje napijati pidžamu. «Pa kad se već pokazuju male sise», Ivanin glas me vratio u stvarnost, «mogu i ja moje !» Pogled na dvije dobro poznate kruškice tvrdih bradavica nije me toliko zbunio. «A sad mu ti pokaži svoje», Ana je histerično vikala na Petru, «pa neka sam usporedi!» «Dajte se sve tri saberite…», počeo sam protestirati već lagano iziritiran ovom predstavom, a ponajprije svojom bolesnom reakcijom, kad je Petra bez riječi spustivši ju sa ramena do struka izmigoljila iz spavačice i oslobodila najsavršeniji par sisa koje sam u životu vidio. Pred očima su mi se zanjihale dvije velike mliječno bijele polulopte koje su okrunjene ružičastim tvrdim bradavicama neobjašnjivo prkosile gravitaciji. «Vidiš?», Ana se smijala, «Opet si ostao bez teksta!»
Bila je u pravu. Na kraju sam morao priznati poraz. «Dobro, istina je, muškarci više vole, odnosno primjećuju, velike sise. Ali ne prevelike. A sad se obucite prije nego se zalijem sa kavom!» Ali mala kuja nije se zaustavljala. «Misliš ovakve kao Petrine?» Još jednom sam ih nevoljko pogledao. Kurac me počeo boljeti od sve jačeg pritiska i nisam si mogao dozvoliti daljnje napaljivanje. Petra je jedina vidjela u kojem sam stanju. Značajno je pogledala u šator među mojim nogama i nasmijala se. «Da, njene su prave veličine», brzo sam skrenuo pogled natrag na crnu kroniku. Vještice su se napokon obukle. Srce mi je tako lupalo da sam bio siguran da se vidi kako poskakuje ispod pidžame. «Komadi, jela’ vi to hoćete da me lupi infarkt?» Svi smo se počeli smijati, pa sam zaključio da je tortura gotova. «I tata? Možemo si mama i ja napraviti sise?», nije se dala Ana. «Moram razmisliti. Ali molim te, dosta o sisama za danas!» «Dobro, ali nećemo odustati sve dok ne pristaneš», drsko se nasmijala i opet dignula majicu. «Zvonko, slušaj dijete, ima pravo», Ivana je otkopčala zadnji gumb na košulji i izvadila jednu sisu. Smijale su se, a ja sam se pitao do kad me kane mučiti. Napokon su odustale i promijenile temu pa sam nekako uspio obuzdati erekciju i koliko toliko dostojanstveno izašao iz kuhinje.

Zazvonio mi je mobitel. Moj šogor Tomo zvao me na tenis. Nas dvojica smo kroz godine postali najbolji prijatelji. Kupio je novi reket i htio ga je što prije isprobati. Dogovorili smo se da će me pokupit za sat vremena, pa sam požurio u kupaonu da se stignem otuširati prije nego ju Ivana okupira. Stao sam ispod vrućeg mlaza i pred oči su mi došle one savršene sise. Batina mi se opet digla ali sad sam si mogao dati oduška. Zažmirio sam i lagano drkajući zamišljao kako ustima obrađujem ukrućene ružičaste bradavice kad je pod tuš ušla Ivana i s leđa me zgrabila za dupe. Skoro sam se rasuo po podu. «Hej! Daj me ubuduće upozori!» «Hm..», primila me za nasapunan kurac, «o čemu ili bolje reći o kome smo to razmišljali?» Počela ga je polako drkati. «Možda o Petrinim VELIKIM sisama?», šaptala mi je na uho. Nisam ništa odgovorio. Dignuo sam ruke i naslonio se na zid. «Dušo, nemoj mi lagati. Sviđa ti se to. Htio bi da i ja imam takve…», provocirala me ubrzavajući ritam. Na leđima sam osjećao pritisak njenih ušiljenih bradavica, a na vratu ubrzano disanje. I ona se uzbudila.
«Ahhh…», zastenjao sam i počeo joj šaku puniti spermom sve dok nije iz mene izmuzla i zadnju kap. Okrenuo sam se i počeo joj gnječiti sise. «Ali tvoje su tako lijepe.» «Da. Ali na one drkaš. A i draže ti je da me nitko ne gleda», naljutila se i odgurnula me. «Ne smeta me da te muškarci gledaju», rekao sam i isprao sapun i spermu sa sebe. Nisam imao vremena za nadjebavanje s njom. Tomo će svaki čas biti tu. Na brzinu sam se obrisao i obukao i sjurio niz stepenice. Tomo je taman došao i Ana ga je puštala u kuću. «Bok Zvonac…», pogled mu je odlutao negdje iza mojih leđa. Nisam se ni morao okrenuti. Na vratima kuhinje, još uvijek u spavačici, stajala je Petra. «Haj stric», Ana ga je zagrlila i dobro ocijenivši situaciju poslala mi značajan pogled. Mala je stvarno postala pronicljiva. «Bok dušo. Tko ti je prijateljica?», pitao je Tomo prolazeći kraj mene kao da ne postojim. «Ma znaš Petru, od Ivice i Nene.
Zadnji put kad si ju vidio bila je još mala. Ona i Ana idu u isti razred», odgovorio sam umjesto Ane ali Tomo uopće nije registrirao. Zurio je u malu kao pas koji se tjera tako da mi je bilo neugodno. «Dobar dan», pristojno mu je pružila ruku i nasmiješila se. «Nije moguće da imaš samo 18 godina», nije ju prestao fiksirati. «Vidiš tata, Petra izgleda starije. Vjerojatno zato što je prije bila mala, a sad je VELIKA!» Nisam mogao vjerovati da će opet početi. «Ana, nemoj sad opet o tome», bespomoćno sam zavapio. Ali uzalud. «Tata nas uvjerava da muškarcima veličina sisa nije bitna», okrenula se prema Tomi i živčano rekla. Tomo je ostao zatečen isto kao i ja malo prije. «Paaa…», nije znao šta bi rekao i u neprilici se okrenuo prema meni. Gad, tek sad me je opet primijetio. «Tomo, odi, idemo u garažu. Nešto bih ti pokazao», primio sam ga za nadlakticu i počeo vući prema vratima. Ali baš mu se i nije išlo. Očito ga je zanimalo o čemu se radi. A i nije mogao prestati zuriti u Petru. «Ajde stric, reci iskreno, jel’ se frajeri pale na velike sise?» «Da, Tomo, reci nam», odnikud se pojavila Ivana i poljubila ga u obraz. «Bok Ivana. A pitanje vam je zbilja jače! Naravno da se palimo, što nikako ne znači da tvoje nisu dobre», namignuo mi je saučesnički. «Molim te probaj onda ti objasniti starome da bi mama i ja bile atraktivnije da povećamo sise!» Shvatio sam da sam odgojio monstruma, a i Tomo je napokon vidio da mala manipulira sa njim. «Dušo, tvoje su dobre točno takve kakve jesu», odgovorio je diplomatski. «Ma nemoj! A zašto onda cijelo vrijeme od kad si došao zuriš u Petrine?», bila je sigurna da ga je sjebala. «Ma to su samo muške fore.» Sad je stvarno bio u neprilici. Bespomoćno se okrenuo prema meni očekujući da ga spasim. «Jel’ sad hoćeš u garažu?» Uzeo je reket i praktički smo istrčali van. «Stari, šta se tu dešava?» «Ove dvije glupače su zapele da povećaju sise.

Cijelo jutro ih uvjeravam da im to ne treba ali ne popuštaju. Ajde mala, ali da je stara poludila nije mi jasno! Nećeš vjerovati šta su mi priredile ujutro», rekao sam u jednom dahu bez razmišljanja. «Šta je bilo», gledao me ravno u oči. «Ne smiješ ni pisnuti ikome o tome», ozbiljno sam mu rekao. «Moja luda kćer i još luđa žena su se u žaru diskusije skinule i pokazale mi sise», uzeo sam dah i nastavio, «ali to im nije bilo dosta nego su kao konačni argument natjerale i Petru da mi pokaže svoje. Stari, kažem ti, skoro sam umro!» «Da, da…i onda je svizac.. Nemoj me zajebavat! Reci ozbiljno, šta je bilo?» «Ne zajebavam te. Nisam takav bolesnik da bi to izmišljavao. Bilo je nevjerojatno», smijao sam se. «Daj sad da vidim kakvo si to smeće kupio», rekao sam i uzeo mu reket iz ruke. «I, kakve su?», šaptao je ignorirajući moj naivni pokušaj da se izvučem. «Šta?» «Njene sise.» «Petrine?»
«Ne, tvoje!» «OK, ali ako išta pisneš… apsolutno perfektne. Takve još nisam vidio. Mliječno bijele, baršunaste kugle sa zrelim trešnjama na vrhu. Kao sladoled», nezainteresirano sam odgovorio praveći se da gledam reket. «Jel’ ima šanse da ih meni pokaže?» «Bože, i ti si poludio. Nema, to je bila takva situacija.» Nismo se više mogli pretvarati pa smo se vratili u kuću. «Ivana!», pozvao sam ženu kad smo ušli. «Ovdje», javila se iz dnevne sobe.
Ušli smo unutra i sledili se. Sve tri su bile u toplesu i smijale se. Majka i kćer sjedile su na kauču, a seksi Petra na fotelji. «Molim?», strogo sam viknuo. «Niste normalne! Smjesta se obucite, sve tri!»,
Probao sam Tomu izgurati iz sobe ali mi se izmaknuo. «I, Tomo, sigurno si čuo o čemu se radi, pa šta ti misliš?», pitala ga je Ivana. «Bože, sad uopće ne mogu misliti», smijao se ali nije micao pogled sa Petrinih sisa. «Evo! Opet! Opet! Vidi tata! Gleda samo u nju!» «Nije istina», okrenuo se prema njih dvije i iskarikirano zapiljio.»OK, sad je dosta», rekla je Ivana i obukla košulju. I klinke su se obukle. «Ne smiješ ništa reći Katarini», Ivana je rekla Tomi.

Katarina je moja sestra i njegova žena. I da, također nema sise. «Vjeruj da joj neću ništa reći», Tomo se zagrcnuo. Bio je sav crven i grozničav. Primijetio sam da ga kurvice besramno mjerkaju pa sam Spustio pogled i vidio kvrgu u njegovim hlačama. Nosio je šuškavac ispod kojeg se jasno ocrtavao oblik nabrekle kurčine, po mojoj procjeni imao je najmanje 20 cm. «Žurim! Moram ići, sori stari, sjetio sam se da imam sastanak. Vidimo se kasnije ruljo!», zamuckujući je izletio iz kuće. «Možete biti ponosne na sebe!», rekao sam raspižđeno. «Vidite što ste napravile jadnom Tomi. Bit će dobro ako se uspije odvesti doma!» «Da, skoro su mu se rasparale hlače», Ana se smijala. Ta mala je uvijek govorila sve što joj padne na pamet. «A i tvoje tata, ha, ha, ha», drznica se smijala ko’ luda. Pogledao sam prema dole i vidio veliku nabreklinu u kratkim hlačama koje sam obukao za tenis. I Ivana se smijala ali Petra me samo gledala ispod oka i grizla usnicu. «Ako mislite da ću pristati ako me isponižavate, grdno se varate. Radite šta hoćete. Ovo više nema smisla», cinično sam se nasmiješio i polako otišao natrag u garažu. Malo sam se muvao da se ohladim.
Čuo sam kako se pred kućom pali auto. Bio sam siguran da su cure otišle u grad pa sam se vratio u kuću. Ivane nije nigdje bilo. Bacio sam se na kauč i dohvatio daljinski od TV-a. Drugom rukom sam lagano masirao kvrgu među nogama kad sam čuo korake u hodniku. Okrenuo sam se i na vratima vidio Petru. «Žao mi je», rekla je i spustila pogled. «To nisi bila ti», odgovorio sam tihim glasom. «One su te natjerale.» Bar da se presvukla iz te nesretne spavačice! Sjela je kraj mene . «Ne ljutite se?», uplašeno me pitala. «Ma kakvi.» Iznenađeno me pogledala svojim predivnim plavim očima i zagrlila me. «Hvala vam», šaptala je, a ja sam bio svjestan samo njenih tvrdih bradavica koje su mi kao žar palile prsa. Razum mi je govorio da se maknem ali mišići su mi bili paralizirani. Očinski sam ju potapšao po leđima.
«Tako ste dobri prema meni. Stvarno sam vam zahvalna što ste me primili.» Dlačice na vratu su mi se nakostriješile od njenog daha, tako blizu mi je bila. «Gdje su ove moje otišle?», pitao sam kombinirajući mogućnosti. «U King Cross. Išle su samo nešto zamijeniti. Rekle su da će se vratit za sat vremena.» Ovaj put sam osjetio njene usne na uhu. Kurac mi je sad narastao u punu veličinu. «Vidjela sam da vam se sviđaju moje grudi», i dalje je šaptala pripijena uz mene. «Želite ih opet vidjeti?» Probao sam joj odgovoriti ali nisam mogao ispustiti ni glasa, pa sam samo potvrdno klimnuo glavom. Odmaknula se od mene i spustila jednu naramenicu. «Hoćete mi pomoći?», mazno me pitala. Ruke su mi se tresle kad sam ih spustio na njena ramena.
Izvukla je ruke iz bretelica i savila ih iza vrata. Stavio sam joj dlanove ispod pazuha i počeo polako spuštati mekanu tkaninu. Bradavice su joj bile tako ukrućene da sam se bojao da će rasparati napetu svilu. Kada su napokon iskočile van zastao sam da im se divim. «Nastavite», zažmirila je i protegnula se. Bio sam očaran i nisam se mogao pomaknuti, pa je ona stavila ruke na moje i nastavila se skidati. Kad su se cijele kugle oslobodile, ostatak spavačice je samo skliznuo u njeno krilo otkrivajući zaobljen trbuščić ispod pupka ukrašen zlatnim mekanim dlačicama koje su nestajale u tamnim naborima.

«Predivno», ništa više nisam bio u stanju reći, a bilo bi i suvišno. «Dodirnite ih», šaptala je senzualno. «Petra, ne smijemo…» Prekinula me stavivši mi prst preko usana. «Ššššš…» Gledao sam ruku koja kao da nije bila moja, kako se spušta na njen gladak trbuh i pomiče prema gore. Kad sam joj vrhovima prstiju dotaknuo sisu, zadrhtala je. Uzeo sam je u dlan procjenjujući težinu, ali bila je puno veća. Toliko o mojoj teoriji o dovoljnoj veličini sa početka! Prstima sam ovlaš prešao preko bradavice, a tanke zlatne dlačice koje su je okruživale sve tamniju aureolu nakostriješile su se. «Mmm, to je fino», prela je i primakla mi se bliže. Čvršće sam pritisnuo i iznenadio se tvrdoći ružičaste bradavice. Primio sam ukrućeni vršak između kažiprsta i palca i počeo ga nježno okretati. «O Bože», Petra je duboko disala kad sam prešao na drugu dudu. Kurac mi je opasno napinjao hlačice. Pogledao sam prema dole i vidio da vlažan glavić viri ispod ruba nogavice. «Kako vam je velik!», rekla je i spustila ruku na moje dlakavo bedro od čega sam se još više ukrutio. Hipnotizirano sam gledao kako polako pomiče ruku prema gore sve dok konačno nije dotaknula glavić.
Umjesto da nastavi sa dodirima iznenada je dignula nogavicu i tako otkrila cijeli kurac koji je iskočio kao opruga i ostao ranjivo stršati bolno čekajući njenu ruku. Ali nije se pomaknula, samo ga je gledala. Užasno sam želio da ga dodirne. Primio sam njenu ruku i povukao ju prema kurcu. «Diraj ga», šaptao sam spuštajući glavu prema njenoj. Raširila je usnice i jezikom dotaknula moje, ali prije nego sam je stigao poljubiti odmaknula se i rekla, «striček Zvonko, nemojte, ne smijemo ići pre daleko.» Sad je ležala na kauču kraj mene. Stavio sam joj ruku na koljeno i dlanom razdvajajući čvrsto stisnuta bedra polako krenuo prema gore, sve do svilenog ruba spavačice. Kad sam pod prstima osjetio mekani busen stidnih dlačica zastenjala je i jednu nogu ispružila do moje kite. «Raširi noge», rekao sam hrapavim glasom. Nije poslušala već mi je stopalom počela gnječiti kurac. Ugurao sam joj i drugu ruku između bedara ali nije popuštala. Dignuo sam spavačicu sa bedara na trbuh i otkrio cijeli zlatni trokut.

Tek što sam spustio dlan na vrelo runo osjetio sam kako popušta pritisak. Iskoristio sam priliku i brzo uvukao prste u vlažni nabor sve dok na vrhu dlakave brazde nisam napipao tvrdu kvržicu. Još je malo raširila noge tako da sam bez problema skliznuo srednjak do uskog otvora, kad je zazvonio telefon. Sranje. «Pusti da zvoni», rekao sam i ušao prstom do prvog članka.
Shvativši da nije djevica odlučio sam da ću biti sljedeći. Ali pošto zvonjava nije prestajala odgurnula me i otrčala prema telefonu. «O, to si ti Ana», pogledala me i nasmiješila se. «Ne, ništa ne radim», lažljivica je duboko disala tako da su joj se sisetine nadimale. «OK, vidimo se kasnije. Ne morate se žuriti», završila je razgovor i spustila slušalicu. Polako se došetala natrag do mene. «Ostat će duže. Obavit će shopping i ručati tamo.» «Fino. Dođi sad», spustio sam se na koljena ispred nje i povukao joj spavačicu preko bokova sve dok nije meko pala na pod. Podigao sam glavu i iznad sebe vidio plavi grm iz kojeg je provirivale ružičaste od sluzi sjajne usmine. Pružio sam ruku da ju dotaknem ali ona se počela smijati i otrčala iz sobe. Nema šanse da po kući naganjam golu tinejđerku, pomislio sam i u istom času izjurio za njom na stubište. Nisam mogao iz glave izbiti njenu mladu natečenu pičkicu. Ulovio sam ju na stepenicama i primio za gležanj tako da je posrnula i okrenuvši se uspjela aterirati na prilično pozamašno dupe.

Ostali smo tako stajati par trenutaka i gledali se u oči, a onda je počela polako širiti noge i pokazala mi svoju žuti cvjetić koji je samo za mene otvarao latice. «Mala, izluđuješ me!», viknuo sam i povukao ju za noge prema sebi sve dok mi se mokra mačkica nije našla pred licem. Ne gubeći vrijeme gladno sam spustio usta i počeo halapljivo lizati med koji je obilato tekao iz nje. Dignula je noge na moja ramena i čvrsto mi stisnula glavu mišićavim bedrima. «Oh…», prela je kad sam jezikom prešao preko klita. «Stanite!», iznenada je viknula. Podigao sam glavu i upitno je pogledao. «Žulja me za guzu», rekla je i nasmiješila se. Odmaknuo sam se da se može dignuti ali gadura me opet zeznula i otrčala natrag u boravak. Znači, curica bi se igrala lovice! Iako sam pre star za glupe igrice da sam i htio više nisam mogao odustati.
Izazov je bio prevelik i mala je to znala. Ušao sam za njom ali je nisam nigdje vidio pa sam pretpostavio da se sakrila ispod stola. Sagnuo sam se i vidio Petru na sve četiri, naprčene guze okrenute prema meni. Noge su joj bile dovoljno raširene da se vidio mali stisnuti šupčić i vlažna rupica okružena slijepljenim dlakama. Spustio sam se na koljena iza nje i baš kad sam se nagnuo da ju uhvatim za kukove zaškripao je parket. Pokušala mi je opet zbrisati ali bio sam brži i uhvatio ju za gležnjeve tako da je pala na trbuh. Popeo sam nad nju i zatim oslonivši se na laktove polako spuštao sve dok mi kurac, koji je još uvijek virio iz hlačica, nije sjeo između mesnatih guzova. «Igramo igrice? Ovaj put se nećeš spasiti, prasice», šaptao sam joj na uho dok sam pomičući kukovima gore dole lagano nadrkavao kitu po šupčiću. Vrpoljila se i uzdisala pokušavajući se osloboditi pritiska ali istovremeno se guzom trljala u mene izluđujući me tako još više.

Pokušao sam ju okrenuti na leđa ali se nije dala. Bio sam napaljen ko’ konj. Gurnuo sam joj koljeno između nogu i usprkos otporu uspio ih malo raširiti. Znala je šta hoću. Spustio sam kukove još niže, a ona se namjestila tako da glavić pritišće njene natečene usmine. Gurnuo sam naprijed da napokon uđem u nju ali mala se pomaknula tako da je vrh kurca skliznuo na klitoris. Provukla je ruku između nogu i pritisnula glavić uz pičkicu. Počeo sam ritmički micati kukovima i jebati joj ukrućeni klitoris, a ona je svaki put kad bi prešao preko njega zastenjala. Bio sam na rubu živaca i malo je falilo da joj ga utjeram na silu. «Molim te», cvilio sam očajnički. «Dobro, ali dat ćete Ani da si poveća sise?», pitala me. Znači ovo je navlakuša, pomislio sam. Ali bolio me kurac. u tom času bio bih joj dao sve. «DA!», nestrpljivo sam viknuo. Iznenada je podigla guzu i oslonivši se na laktove jako raširila noge napokon me puštajući da ju napunim. Uzdahnuo sam i pritisnuvši glavić na otvor pičke napokon ušao u nju. Iako je bila uska lako sam ukliznuo jer je bila skroz mokra. «Polako. Jako ste veliki», uspaljeno je dahtala dok sam je polako navlačio na kurac. Tijelo joj se opustilo i sama se nabila na batinu progutavši tako i zadnje centimetre. «A sad me dobro izjebite», zastenjala je mazno i počela loviti sve brži ritam kojim sam ju nabijao. Podvukao sam ruke ispod nje i uhvatio ju za sise.
Sve te igrice su me jako uzbudile pa sam znao da neću dugo izdržati. «Bože…», zavapio sam i osjetivši kako mi se sperma penje iz jaja počeo svršavati. «Ne!» Petra je očito bila pribranija od mene. U zadnji čas se izmaknula tako da je kurac iz kojeg je već počinjala štrcati sperma ispao iz pičke i ispraznio se na pod ispod nje. «Reci mi, jeste vas dvije ovo isplanirale?», pitao sam je nakon što sam se smirio, i dalje ležeći na njoj. Okrenula je glavu i nasmijala se. «Pa…», počela je govoriti ali tom času ispred kuće se čuo auto. «U kurac, vratile su se!», skočio sam i opalio glavom u stol. Petra je umirući od smijeha na brzinu pokupila spavačicu i zaključala se u WC. Ja sam sjeo za stol i pokušao se sabrati kad se na vratima pojavila Ivana. «Zašto tu sjediš sam?», ušla je i pogledala po sobi. «Razmišljao sam. Ako vas dvije hoćete silikone, ja se slažem», nasmiješio sam se dobrostivo. Iza nje je stajala Ana i kad je čula šta sam rekao bacila je vrećice na pod, dotrčala do mene i počela me grliti. «Šta se dešava», pitala je Petra i nedužno ušla. «Tata je pristao!» Petra mi je namignula i nasmiješila se. To mi je bio odgovor. OK, jebao sam na prevaru, ali vrijedilo je. Kad su sve tri napokon izašle na brzinu sam očistio ljepljivu baricu ispod stola. Otišao sam u kuhinju gdje je Ivana bila na telefonu.
«Ma daj dođi,,,ne smetaš, kasnije dolaze i Tomo i Katarina,,,da, u sedam,,,ok, vidimo se onda.» «Tko je to bio?», Ana si je točila kolu i znatiželjno gledala majku. «Večeras dolaze Tomo i Katarina, pa sam pozvala i Mariju. Od kad je prekinula sa onim tipom iz auto servisa stalno je u depri.» «Da? Imate tulum? Danas ni Petra i ja ne idemo nikud», odgovorila je Ana izlazeći van. Dan smo proveli daleko jedni od drugih, svako okupiran svojim poslom. Navečer je Marija došla prva i već na ulazu me zagrlila. «Čula sam dobre vijesti», saučesnićki mi je šapnula. «A šta sam mogao», glumeći rezigniranost slegnuo sam ramenima i zavalio se pred telkač, a Marija je otišla sestri u kuhinju. Ubrzo se pojavila Ivana u ruci noseći digitalku, a iza nje su ušle Ana i Marija. «Zvonko, hoćeš nas slikati prije operacije? Da možemo poslije usporediti.» «Nas?», pitao sam u čudu. «Da, sve tri», odgovorila je Marija. «Gdje hoćete da vas slikam?», pitao sam ih smijući se i klimajući glavom. «Idemo na kat, u našu sobu. Ovdje ima previše prozora», odgovorila mi je žena. Uzeo sam fotić i otišao u sobu.

Sjedio sam na krevetu i namještao fotić kad su se otvorila vrata i u sobu je ušla Ivana. «Budeš jednu po jednu», rekla je i skinula košulju i grudnjak. Bradavice su joj bile skroz ukrućene, kao dva kamenčića. Pozirala mi je iz raznih uglova, a ja sam nisam mogao vjerovati kad sam shvatio kako me cijela situacija napaljuje. «Lezi sad na krevet na leđa», rekao sam i kleknuo iznad nje da ulovim što bolji kadar njenih malih sisa i tvrdih tamnih bradavica. Nisam mogao odoljeti i ruka mi je instinktivno krenula prema njima. «E, to nećeš raditi Mariji i Ani! Uopće nisi profi», rekla je i iskočila iz kreveta. Mislio sam da će se obući ali umjesto toga skinula je suknju i gaćice i stala pred mene skroz gola. «Hoću da mi snimiš akt», rekla je. Do sad ju nikad nisam snimao golu, ali istini za volju ne bih se ni usudio nositi razvijati takav film. Ali od kad imamo digitalku stvari su sigurne. Mogao sam u diskreciji doma snimati šta hoću, a da to nitko ne sazna. Okrenula mi se iz profila pa sam ulovio seksi obline njene guze i malu, lagano obješenu sisicu. «A sad natrag na krevet», rekao sam. Sjela je na rub i dok je dizala noge raširila ih je, a ja sam uspio snimiti dobro poznatu crnu dlakavicu. «Zvonko!», vrisnula je. «Snimio si me sa raširenim nogama!» «Znam», nastavio sam okidati. «Raširi ih opet.
Ali sad više», rekao sam i zumirao pičku. «Jedino ako mi obećaš da nećeš nikome pokazivati te slike», rekla je i stisnula noge. «Bože, naravno!», lagao sam. Tek tad je raširila noge i to tako da su se otvorile i prilično velike usmine i ogolile ružičastu rupicu. Okinuo sam. Progutao sam slinu i hladnim glasom nastavio davati upute. «Okreni se.» Još uvijek joj je bilo neugodno ali se zasmijuljila i poslušno okrenula na trbuh. Snimao sam prćasto bijelo dupe. «Raširi noge.» Širila ih je sve dok između guzova nisam vidio čmar i početak crne dlakave pruge. Zumirao sam i okinuo. «Dovoljno», rekla je i sišla sa kreveta da se obuće. Čekao sam sljedeći model. «Slobodno?», Marija je pokucala na vrata. «Naravno. Upadaj!», odgovorio sam nonšalantno pokušavajući sakriti nervozu. «Nije mi ovo ugodno», rekla je stojeći ispred mene u kratkim hlačicama i košulji bez rukava. «Nema ti zašto bit neugodno. Dođi, brzo ćemo završiti», pokušao sam smiriti i nju i sebe. Otkopčala je košulju, a ja sam se trudio da ne zurim u crni čipkasti grudnjak koji je provirio. Okrenula se i skinula košulju, a zatim otkopčala kopču na leđima i skinula naramenice.

Bacila je grudnjak na krevet i rukama pokrivši sise okrenula se. «Tako se hoćeš slikati?», šalio sam se. Nervozno se nasmijala i spustila ruke. Prvi put sam gledao u sise ženine sestre. Bile su male sa neproporcionalno velikim bradavicama, skoro kao tanjurićima za kavu, koje su se pred mojim očima počele stezati i mijenjati oblik i boju. «Jako dobro», rekao sam i počeo snimati, «opusti se». «Misliš ovako kao ti», nasmiješila se i pogledala prema šatoru u mojem međunožju. «Ups! Oprosti», rekao sam i opsovao svojevoljnu kitu koja me opet dovela u neugodnu situaciju. «Oduvijek sam te htio ovako vidjeti», rekao sam dok sam se okretao oko nje i lovio kadrove. «Kako točno?», izazivala me. «Pa bez odjeće», odgovorio sam. «OK.» Na displayu sam gledao kako otkopčava hlačice i skida ih. Ostala je u crnim čipkastim gaćicama.
Opet mi je okrenula leđa i sagnuvši se skinula i njih. Pogledala me preko ramena i nasmiješila se. Naprčila je guzu tako da sam napravio još par dobrih snimaka. Napokon se okrenula i stavila ruke na kukove. Nikad ne bih rekao da je Marija taj tip ali imala je skroz obrijanu picu. «Ideš na krevet?», pitao sam ju. Sjela je na rub kreveta lagano raširenih nogu i legla na leđa. Stao sam ispred nje i počeo ju snimati kad se iznenada digla. «Nemamo puno vremena», prošaptala je ubrzano i počela mi otkopčavati hlačice. Ugurala je ruku unutra i izvukla odebljali kurac. počela ga je nadrkavati i taman kad je približila usta da proguta glavić netko je pokucao na vrata. «Sranje», rekla je i skočila sa kreveta na brzinu se oblačeći.