Владанка, 46, Гостивар

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Премногу време ми оди на работа, ми треба релаксација.

Барам:
Барам вистински маж, надарен, со кој би можела да се опуштам од време на време.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vladanka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vladanka ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija